Weekendophold Børn

Bedste weekendophold med børn 2021

Kunne du godt tænke dig at tage på et rigtig hyggeligt weekendophold med dine børn, er det oplagt at vælge et af disse feriesteder som jeres destination. Her er der plads til hele familien, og I kan alle sammen få et par fede dage med en masse aktiviteter, som I alle kan være med til.

Det kan til tider være rart at drage på et weekendophold alene eller sammen med sin partner, men hvis du gerne vil have et pusterum sammen med dine unger, er det perfekt at vælge et feriecenter, der kan give jer den helt specielle og unikke oplevelse sammen som familie. Her kan I tage på en miniferie uden at skulle drage ud af landet.

Denne side indeholder reklamelinks

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Kunne du godt tænke dig at tage dine børn med i Tivoli, og vil du gerne kombinere det med et weekendophold, så I har rigeligt med tid til at prøve de mange forlystelser, man nu engang finder i den gamle have, er det jo perfekt at booke et værelse på Tivoli Hotel, der, med i prisen, giver jer fri adgang til selve forlystelsesparken.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

En weekend i børnenes tegn

Man kan ikke spise sine børn af med et weekendophold på en lille kro eller et kedeligt hotel midt i byen. Der skal gerne være fart over feltet og en masse sjove ting for dem at lave hele dagen. Og det kan du være sikker på at få med i pakken, hvis du vælger at booke et weekendophold på et af de førnævnte steder.

Sammen kan I være sikre på at få en helt fantastisk weekend, som forhåbentlig vil skabe nogle gode minder, der vil blive husket de næste mange år. Og er du et stort legebarn, vil du også kunne få mange sjove timer ud af sådan et ophold.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.