fbpx

Weekendophold Børn

Bedste weekendophold med børn 2023

Kunne du godt tænke dig at tage på et rigtig hyggeligt weekendophold med dine børn, er det oplagt at vælge et af disse feriesteder som jeres destination. Her er der plads til hele familien, og I kan alle sammen få et par fede dage med en masse aktiviteter, som I alle kan være med til.

Det kan til tider være rart at drage på et weekendophold alene eller sammen med sin partner, men hvis du gerne vil have et pusterum sammen med dine unger, er det perfekt at vælge et feriecenter, der kan give jer den helt specielle og unikke oplevelse sammen som familie. Her kan I tage på en miniferie uden at skulle drage ud af landet.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Uforglemmelige Ophold

3/5

Hvis du ønsker et uforglemmeligt ophold i Danmark, med dejlig mad og godt selvskab vil det være oplagt at tage et kig på et Go Dream Gavekort. Flere af disse gavekort gælder til et utal af dejlige kroer og hoteller rundt omkring i Danmark, se alle mulighederne her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Landal Seawest
Landal GreenParks

Landal Seawest

7.8/10

Landal Seawest er et velrenomeret feriecenter beliggende i Nørre Nebel i Vestjylland. Er I en aktiv familie vil I kunne lide Landal Seawest feriecentret som ligger klods op af Blåbjerg Klitplantage, hvilket åbner op for gode vandre- eller cykelture. Ligeledes finder I både strand og skov tæt på feriecentret.

Landal Rønbjerg
Landal GreenParks

Landal Rønbjerg

8/10

I Nordjylland byder Landal Rønbjerg jer velkommen til et væld af muligheder. Med sin beliggenhed lige ud til Limfjorden er det oplagt at nyde noget af den flotte natur i området. Helt oplagt er det at tage på vandre- eller cykelture i det indydende landskab rundt om Landal Rønbjerg. Har I børnene med er der også oplagte aktiviteter for børn. Der kan bl.a. nævnes legepladser, klatrestativer, hoppepude og minigolf. Viser vejret sig fra sin mindre gode side kan I i stedet anvende den indendørs legeplads eller feriecentrets eget badeland med 6 forskellige basiner og rutchebaner.

Landal Ebeltoft
Landal GreenParks

Landal Ebeltoft

7.8/10

I Østjylland i nærheden af Ebeltoft finder i feriecentret Landal Ebeltoft som byder velkommen til en udsigt helt for sig selv. Alle feriehusene ligger nemlig med direkte udsigt til vandet. Hvad end I er til indendørs eller udendørs aktiviteter finder I masser af aktiviteter her. En yndet aktivitet er at se nærmere på landskabet på djursland enten til fods eller på cykel. Vil I have sved på panden er der rig muligheder for at dyste i diverse sportsdiscipliner. Det kunne være volleyball, tennis, fodbold, badminton eller håndbold. Skal hele familien involeres kan et spil minigolf også anbefales.

Landal Middelfart
Landal GreenParks

Landal Middelfart

7.5/10

Strandpark Middelfart er en skøn feriepark beliggende ved Lillebælt i Danmark. Parken tilbyder luksuriøse strandhuse med fantastisk udsigt over vandet, samt moderne faciliteter såsom swimmingpool, sauna, fitnesscenter og legeplads. Derudover er der mulighed for vandsport og cykelture i det naturskønne område omkring parken.

Strandpark Travemünde
Landal GreenParks

Strandpark Travemünde

8.7/10

Strandpark Travemünde er en feriepark beliggende ved Østersøen i Tyskland. Parken tilbyder luksuriøse lejligheder og faciliteter såsom swimmingpool, sauna og fitnesscenter. Derudover er der nem adgang til stranden og det omkringliggende naturområde.

Landal Søhøjlandet
Landal GreenParks

Landal Søhøjlandet

7.5/10

I det midtjyske ikke langt fra Silkeborg finder i Landal Søhøjlandet. Et moderne feriecenter med et vel af muligheder for et underholdende ophold. Nyder I at tilbringe tid i naturen byder landskabet omkring Søhøjlandet på fremragende vandreture, eksempelvis langs Gudenåen. Er I mere til at bevæge jer på to hjul kan I også leje cykle på feriecentret og se nærmere på landskabet fra en cykel.

Landal Grønhøj Strand
Landal GreenParks

Landal Grønhøj Strand

7.8/10

Landal Grønhøj Strand er beliggende i Nordjylland tæt på Løkken. Med sin placering knap 500 meter fra stranden er det oplagt med gåture ved stranden eller en badetur i vesterhavet. Er I glade for sport er feriecentret et slarafenland, idet mulighederne for at prøve diverse sportsgrene er mange. Listen over muligheder er lang og tæller bl.a. indendørs- og udendørs volleyball, squash, tennis, badminton, basketball, minigolf og mange flere.

First Camp Hasmark Strand Fyn
Booking.com

First Camp Hasmark Strand Fyn

3/5

First Camp Hasmark Strand Fyn er en hyggelig campingplads beliggende ved en børnevenlig sandstrand på Fyn i Danmark. Pladsen tilbyder forskellige indkvarteringsmuligheder, herunder hytter og telte, samt faciliteter såsom swimmingpool, legeplads, minigolf og restaurant. Derudover er der mulighed for at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter og tage på cykelture i det smukke område omkring pladsen.

Landal Fyrklit
Landal GreenParks

Landal Fyrklit

7.9/10

Landal Fyrklit er en familievenlig feriepark beliggende ved Vesterhavet i Danmark. Parken tilbyder et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder, herunder hytter og lejligheder, samt faciliteter såsom swimmingpool, sauna, legeplads og aktivitetscenter. Derudover er der nem adgang til stranden og det omkringliggende naturområde.

Feriepark Salztal Paradies
Landal GreenParks

Feriepark Salztal Paradies

8.3/10

Feriepark Salztal Paradies er en feriepark beliggende i den naturskønne Harzen i Tyskland. Parken tilbyder et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder, herunder hytter, lejligheder og campingpladser. Der er også en stor indendørs vandland med vandrutschebaner og saunaområde.

Lalandia Resort Rødby
Hotels.com

Lalandia Resort Rødby

3/5

Lalandia i Rødby ligger i et naturskønt område lige ved siden af ​​Østersøen og en smuk sandstrand. Det tropiske feriecenter byder på masser af sjove aktiviteter, gode spisesteder og spændende butikker. Nyd den tropiske varme, skynd dig ned ad vandrutsjebaner og udforsk den sjove nye attraktion WaveSurf. Her er du sikret aktivitet og masser af sjov

Laveste pris for 2 personer: 2.711 kr.

Lalandia Resort Billund
Hotels.com

Lalandia Resort Billund

4/5

Besøg Lalandia i Billund, og oplev de nyeste attraktioner: den lynhurtige Turbo Racer vandrutsjebane og det vilde Adventure Tower klatretårn. Tag en pause i den dejlige natur. Nyd det tropiske klima i Aquadome, og tag en tur ned ad vandrutsjebaner. Her kan du også opleve store butikker og børnevenlige restauranter i feriecenteret. Det perfekte sted at slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 4.073 kr.

Feriecenter Skagen Strand
Hotels.com

Feriecenter Skagen Strand

4/5

Skagen Strand feriecenter er en dejlig grøn oase kun 12 km syd for Skagen, midt i den nordjyske natur tæt ved Hulsig strand. Her kan du nyde ro, skønne strande, vandrestier, cykelruter, seværdigheder, kunst, kultur og selvfølgelig Skagens helt specielle charme. Samtidig kan du spille minigolf, tennis, beachvolley, fodbold og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.485 kr.

Van der Valk Resort Linstow
Hotels.com

Van der Valk Resort Linstow

4/5

PÅ Van Der Valk er du sikret det gode humør. Her har du mulighed for mange slags sjov. Om man er til bowling, barbecue eller bare vil cykle en tur. Så er det hele muligt her. Du kan også nyde lækker mad i en af deres mange restauranter som alle serverer dejlig mad.

Laveste pris for 2 personer: 921 kr.

Garda Hotel Forte Charme
Hotels.com

Garda Hotel Forte Charme

4/5

Det moderne Garda Hotel Forte Charme ligger i den dejlige søby Nago-Torbole med udsigt over Gardasøen. Træk vejret i den fængslende skønhed i området omkring Garda Hotel Forte Charme. I den lille by Nago-Torbole, der ligger ved foden af ​​Castel Penede-ruinerne, blandt oliventræer og klippeflader, ser hotellet ud til at stige op fra en drøm.

Laveste pris for 2 personer: 1.455 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Kunne du godt tænke dig at tage dine børn med i Tivoli, og vil du gerne kombinere det med et weekendophold, så I har rigeligt med tid til at prøve de mange forlystelser, man nu engang finder i den gamle have, er det jo perfekt at booke et værelse på Tivoli Hotel, der, med i prisen, giver jer fri adgang til selve forlystelsesparken.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Hotel Medi
Hotels.com

Hotel Medi

3/5

På Hotel Medi i Ikast kan du få opladet din energi ved et specielt og roligt ophold. Nyd god dansk mad, natur- og kulturoplevelser og ikke mindst messestemning. Hotel Medi et rigtig godt udgangspunkt for oplevelser i området der mulighed for at besøge flere seværdigheder. Her kan du opleve udsøgt mad og hygge på et helt nyt niveau.

Laveste pris for 2 personer: 1.105 kr.

En weekend i børnenes tegn

Man kan ikke spise sine børn af med et weekendophold på en lille kro eller et kedeligt hotel midt i byen. Der skal gerne være fart over feltet og en masse sjove ting for dem at lave hele dagen. Og det kan du være sikker på at få med i pakken, hvis du vælger at booke et weekendophold på et af de førnævnte steder.

Sammen kan I være sikre på at få en helt fantastisk weekend, som forhåbentlig vil skabe nogle gode minder, der vil blive husket de næste mange år. Og er du et stort legebarn, vil du også kunne få mange sjove timer ud af sådan et ophold.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor kan man tage på weekendophold med børn?

Der findes gode hoteller, kroer og resorts rundt om i hele Danmark som alle danner rammer for gode weekendophold med børn. Her er alt lige fra legepladser til badeland og sjove aktiviteter.

Hvorfor tage på weekendophold med børn?

Du skal tage på weekendophold med børn for at samle hele familien og for at få en god oplevelse sammen. Det at tage på weekendophold med ens børn er faktisk super hyggeligt og kan til tider være afslappende.

Hvor meget koster et weekendophold med børn?

Et weekendophold med børn koster 800-4000 kr. dette afhænger dog meget af hvilke faciliteter I ønsker. Hvis I gerne vil hygge jer i badeland eller tage ud at opleve noget kan det godt blive en lidt dyr fornøjelse, men der findes ligeledes mange dejlige weekendophold med børn til færre penge.