fbpx

Kroophold Lübeck

Bedste kroophold i Lübeck 2024

Synes du ikke, at et kroophold i Danmark er interessant, kan du sagtens komme af sted på et kroophold alligevel. Du kan nemlig tage på et kroophold i Lübeck. Tager du på et kroophold i Lübeck, vil du få en følelse af, at du er langt væk hjemmefra, hvilket ofte er et stort plus.

Der findes flere kroophold i Lübeck, som du kan vælge mellem. Vi har samlet dem her på siden således, at du kan finde det kroophold, der passer bedst til dig og den eller dem, du skal på tur sammen med.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Park Inn by Radisson Lubeck
Hotels.com

Park Inn by Radisson Lübeck

4/5

Park Inn by Radisson Lübeck, er det helt rette hotel til dig der er på kør selv ferie i Lübeck og ønsker et sted at bo hvor det er let at finde en parkerings plads. Hotellet ligger ikke langt fra det centrale Lübeck, hvilket gør det til et fantastisk sted.

Laveste pris for 2 personer: 654 kr.

Radisson Blu Senator Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Senator Hotel

5/5

Radisson Blu Senator Hotel er det perfekte hotel for dig, som søger et uforglemmeligt kroophold i Tyskland. Hotellet ligger i Lübeck og byder dig indenfor til hyggelige værelser og en masse gode faciliteter. Derudover er der kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som f.eks. St. Marien in Lübeck, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.026 kr.

Hotel Hanseatischer Hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Hotel Hanseatischer Hof er et elegant og luksuriøst hotel, som ligger en kort gåtur på 5 minutter fra Lübecks hovedbanegård. Ved dette hotel bydes du indenfor i lækre omgivelser, samt til mange faciliteter. Her er det bl.a. et kæmpe spa-område på hele 2700 m2, hvor du har mulighed for at forkæle dig selv og glemme hverdagens stress og nag.

Laveste pris for 2 personer: 629 kr.

Park Hotel Am Lindenplatz
Hotels.com

Park Hotel Am Lindenplatz

3/5

Park Hotel Am Lindenplatz, ligger helt centralt i Lübeck, ikke langt fra de dejlige restauranter, hyggelige butikker og berømte marcipan og konditor butikker. Hvis du elsker byens stemning og puls vil det være oplagt at nyde dit ophold her.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

the niu Rig
Hotels.com

the niu Rig

3.5/5

the niu Rig, er et moderne hotel smukt beliggende i hyggelige Lübeck, dette er et hotel til dig der ønsker et snært at luksus og som sætter pris på god service og elegant indretning. Nyd dit ophold i Lübeck på dette dejlige hotel sammen med din partner.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

Et kroophold i Lübeck giver dig mulighed for at opleve en masse

Har du taget beslutningen om, at du skal på et kroophold i Lübeck? Så åbner det op for, at du kan hygge dig med forskellige udflugtsmål, mens du er af sted. Der er masser at studere og kigge på i denne by, så der er noget for enhver smag. Herunder finder du et par forslag til, hvad du kan lave:

  • Holstentor
  • Europæisk Hansemuseum
  • Lübeck Domkirke
  • Willy Brandt Haus
  • Kanalrundfart
  • Julemarked i Lübeck
  • Günter Grass-Haus
  • Lübeck Altstadt
  • Marienkirche
  • An der Obertrave

dejlig gåtur rundt i den flotte gamle Lübeck by

Tag på et forrygende kroophold i Lübeck hele året rundt

Du kan komme på et forrygende kroophold i Lübeck hele året rundt. Det betyder ikke noget, om du vil af sted, når det er forår, sommer, efterår eller vinter. Alle kroophold i Lübeck har nemlig altid åbent for gæster. 

Når du ankommer til dit kroophold, vil du blive taget godt imod af krofatter og kromutter. De vil sammen med resten af personalet sørge for, at du får et fantastisk ophold i Lübeck på netop deres kro. Du kan derfor være sikker på, at du vil huske tilbage på opholdet som værende en god oplevelse.

Et kroophold i Lübeck er ikke kun for 2 personer

Vil du gerne af sted på et kroophold med andre end kun din partner? Det kan sagtens lade sig gøre. Der er nemlig plads til mange flere end bare 2 personer. Så er I flere, der har lyst til at tage af sted sammen, er det bestemt en mulighed. 

Det kan være, at hele familien skal nyde godt af et kroophold i Lübeck, eller I er flere vennepar, der skal hygge jer sammen. Du kan også se, om du kan få hele pensionistklubben til at tage med. 

Der er rigtig mange fordele ved at være en masse sammen på et kroophold. I vil nemlig få mulighed for at hygge jer med hinanden samt opleve en hel del, som I kan snakke om, når I er kommet hjem.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Skal jeg betale for at have børn med på et kroophold i Lübeck?

Når du tager børn med på et kroophold i Lübeck, så koster det også noget. Selvfølgelig kommer prisen an på barnets alder. Derudover er der flere andre faktorer, der afgør prisen, når det kommer til at have børn med på et kroophold.

Hvad er det, at et kroophold i Lübeck kan?

Hvis du undrer dig over, hvorfor du skal tage på et kroophold i Lübeck, så er der flere gode grunde til det. Et kroophold er blandt andet en meget mere mindeværdig oplevelse i forhold til, hvis du bor på et hotel. Det er det, fordi en gammel kro har en historie at fortælle.

Hvor finder jeg det bedste kroophold i Lübeck?

Ønsker du at finde frem til det bedste kroophold i Lübeck, skal du følge dit hjerte. Du bør altid kigge på omgivelserne samt på billeder af kroen. Hvis kroen og omgivelserne tiltaler dig, har du fundet det bedste kroophold for dig.