Weekendophold Grænsen

Bedste weekendophold ved grænsen 2021

Den dansk-tyske grænse har en lang historie bag sig. En historie, som mange hver dag drøner forbi i jagten på billige øl i grænsebutikkerne og sol og sommer nede i Sydeuropa. Der er ikke mange, der lige har tid til at stoppe op og dykke ned i den historie, der gemmer sig i det sønderjyske. Og det er en skam.

Bare et enkelt weekendophold ved grænsen kunne give en masse interessante historier og byde på en smuk natur og flotte omgivelser, som man samlet ikke kan finde mange andre steder i landet. Har du endnu ikke taget dig tid til at stoppe op, inden vejen går over grænsen, er det måske nu, du skal booke dit weekendophold i det historiepræget område.

Denne side indeholder reklamelinks

Fakkelgaarden

4/5

Et weekendophold på Hotel & Restaurant Fakkelgaarden er til dig, der gerne vil være sikker på at få en god tur. Restauranten er altid klar med en god menu efter en lang og oplevelsesrig dag, og skulle du hen af aftenen blive træt, kan du trække dig tilbage i de skønne værelser med en fabelagtig udsigt over Flensborg Fjord.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Benniksgaard Hotel

4/5

Vil du have luksuriøse rammer ud over alle kanter, vil du finde dig godt tilpas på Benniksgaard Hotel. Her er der mulighed for både at booke et almindeligt weekendophold med en enkelt overnatning, eller et forlænget et af slagsen hvor der er plads og tid til fordybelse og velvære.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Rudbøl Grænsekro

3/5

Når du skal på et weekendophold ved grænsen, vil du finde stor glæde i at booke dig ind på Rudbøl Grænsekro, der ligger et stenkast fra den dansk-tyske grænse. Her bliver alle dine sanser aktiveret, og du kan se frem til et par dage med gourmetmad, naturskønne ture og en gæstfrihed ud over alle grænser.

Laveste pris for 2 personer: 1.698 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Er du på udkig efter en særlig og unik oplevelse, finder du de optimale rammer for det på Schackenborg Slotskro. Her kan du se frem til et lidt anderledes weekendophold, da det er sjældent, man får lov til at lade sig indlogere på en slotskro af denne kaliber.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

bov kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

Vil du bo på en kro, der har historien i orden, og vis vægge har lagt øjne og ører til lidt af hvert igennem de sidste 400 år, er Bov Kro det naturlige valg for dig. Med en placering i udkanten af Padborg er grænsen i bogstaveligste forstand ikke meget mere end få hundrede meter derfra.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Weekendophold ved grænse - Oplev den dansk/tyske idyl

Man kan ikke betvivle skønheden, der opstår overalt i det naturskønne grænseland. Her er alt, hvad man kunne tænke sig – og lidt til. Kroer, gårde og hoteller byder alle på gastronomiske specialiteter og grønne omgivelser, som du aldrig har oplevet dem før.

Vælger du at tage på et weekendophold ved grænsen, må du ikke snyde dig selv for at få 1864-fortællingen endnu engang. Det er en af de mest betydningsfulde danske historier, og har man ikke fået den serveret på sønderjysk før, er det en oplevelse helt for sig selv.

Med et par dage på et af de mange afslappende hoteller nær grænsen vil du hurtigt begynde at spørge dig selv, hvorfor du ikke har taget på sådan et ophold før. Når du først har prøvet at være en del af den sønderjyske idyl, er der ingen tvivl om, at du vil tilbage igen.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.