fbpx

Weekendophold Grænsen

Bedste weekendophold ved grænsen 2024

Den dansk-tyske grænse har en lang historie bag sig. En historie, som mange hver dag drøner forbi i jagten på billige øl i grænsebutikkerne og sol og sommer nede i Sydeuropa. Der er ikke mange, der lige har tid til at stoppe op og dykke ned i den historie, der gemmer sig i det sønderjyske. Og det er en skam.

Bare et enkelt weekendophold ved grænsen kunne give en masse interessante historier og byde på en smuk natur og flotte omgivelser, som man samlet ikke kan finde mange andre steder i landet. Har du endnu ikke taget dig tid til at stoppe op, inden vejen går over grænsen, er det måske nu, du skal booke dit weekendophold i det historiepræget område.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Vil du have luksuriøse rammer ud over alle kanter, vil du finde dig godt tilpas på Benniksgaard Hotel. Her er der mulighed for både at booke et almindeligt weekendophold med en enkelt overnatning, eller et forlænget et af slagsen hvor der er plads og tid til fordybelse og velvære.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Vil du gerne på en uforglemmelig weekendtur til grænsen, så er Steigenberger Alsik Hotel & Spa en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i deres utroligt hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Hotellet har bl.a. et stort og moderne spaområde, som du kan benytte dig af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

rudbøl grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Når du skal på et weekendophold ved grænsen, vil du finde stor glæde i at booke dig ind på Rudbøl Grænsekro, der ligger et stenkast fra den dansk-tyske grænse. Her bliver alle dine sanser aktiveret, og du kan se frem til et par dage med gourmetmad, naturskønne ture og en gæstfrihed ud over alle grænser.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Er du på udkig efter en særlig og unik oplevelse, finder du de optimale rammer for det på Schackenborg Slotskro. Her kan du se frem til et lidt anderledes weekendophold, da det er sjældent, man får lov til at lade sig indlogere på en slotskro af denne kaliber.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Strandhotel Glücksburg
Hotels.com

Strandhotel Glücksburg

4.5/5

Strandhotel Glücksburg er et idyllisk hotel, som ligger ned til en fantastisk badestrand. Vil du gerne på en god weekendtur ved grænsen, så er Strandhotel Glücksburg oplagt. Hotellet råder også over flere forskellige gode faciliteter, som bla. fitness og boblebad. Derudover er der spændende seværdigheder lige i nærheden, som du kan besøge, når du ikke er op hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.778 kr.

Hotel 6400
Hotels.com

Hotel 6400

3/5

Hotel 6400 er et moderne hotel, som har en helt fantastisk beliggenhed tæt på Sønderborg. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af deres gode faciliteter og hvile hovedet i deres hyggelige værelser. Derudover er der kort vej til en masse spændende seværdigheder og oplevelser, som du kan tage ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.132 kr.

hotel des nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Hotel Des Norden ligger ved den dansk/tyske grænse og er derfor et godt udgangspunkt for dig, som gerne vil opleve det historiske grænseland der er ved grænsen. Derudover er Hotel des Nordens det perfekte hotel for dig, som gerne vil på en hyggelig weekendtur. Hotellet råder over hyggelige værelser og gode facilteter, som f.eks. pool.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hotel Sønderborg Strand har en fantastisk beliggenhed lige ud til en lækker badestrand. Derudover ligger hotellet kun 250 meter fra Sønderborg centrum, hvor du kan besøge en masse spændende seværdigheder. Fra hotellet er der en helt utrolig udsigt og det smukke Sønderborg Slot ligger lige over for hotellet. Hotellet har også et moderne fitnesscenter, som du kan gøre brug af.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

bov kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

Vil du bo på en kro, der har historien i orden, og vis vægge har lagt øjne og ører til lidt af hvert igennem de sidste 400 år, er Bov Kro det naturlige valg for dig. Med en placering i udkanten af Padborg er grænsen i bogstaveligste forstand ikke meget mere end få hundrede meter derfra.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Weekendophold ved grænse - Oplev den dansk/tyske idyl

Man kan ikke betvivle skønheden, der opstår overalt i det naturskønne grænseland. Her er alt, hvad man kunne tænke sig – og lidt til. Kroer, gårde og hoteller byder alle på gastronomiske specialiteter og grønne omgivelser, som du aldrig har oplevet dem før.

Vælger du at tage på et weekendophold ved grænsen, må du ikke snyde dig selv for at få 1864-fortællingen endnu engang. Det er en af de mest betydningsfulde danske historier, og har man ikke fået den serveret på sønderjysk før, er det en oplevelse helt for sig selv.

Med et par dage på et af de mange afslappende hoteller nær grænsen vil du hurtigt begynde at spørge dig selv, hvorfor du ikke har taget på sådan et ophold før. Når du først har prøvet at være en del af den sønderjyske idyl, er der ingen tvivl om, at du vil tilbage igen.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et weekendophold ved grænsen?

Du skal vælge at nyde et weekendophold ved grænsen, da der her er en helt særlig stemning og en fantastisk rig historie. Du vil helt sikkert få et vidunderligt weekendophold ved grænsen fyldt med spændende og lærerige oplevelser.

Hvad skal man opleve på et weekendophold ved grænsen?

Hvis I vælger at nyde et weekendophold ved den dansk-tyske grænse er der en række attraktioner som I bør opleve under jeres ophold her i blandt Flensborg, Schackenborg Slot, Dybbøl Mølle, Historiecenter Dybbøl Banke samt de smukke grænsebyer.

Hvor meget koster et weekendophold ved grænsen?

Et weekendophold ved grænsen koster 800-1500 kr. prisen afhænger af hvor I ønsker at overnatte samt om morgenmad eller aftensmad skal være inkluderet i jeres weekendophold ved grænsen. Det er altså muligt at få et skønt ophold ret billigt.