fbpx

Badehoteller Fyn

Bedste Badehoteller på Fyn 2024

De bedste badehoteller på Fyn giver dig mulighed for at opleve fine, fornøjelige, fantastiske Fyn. Man kan måske nemt komme til at overse øen, når man planlægger sin sommerferie, men det er faktisk synd. Fyn byder nemlig på nogle af Danmarks lækreste strande, hyggelige landsbyer og storslåede slotte. Læs med her og find et badehotel på Fyn!

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

sinatur hotel storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Sinatur Hotel Storebælt ligger helt ude til vandet, hvor I kan bade fra hotellets egen badebro. Herfra har I desuden en smuk udsigt over Storebælt og ikke mindst den imponerede Storebæltsbro. Derudover er det rig mulighed for at gå en hyggelig tur i skoven, der ligger blot få meter fra hotellet.  Når I ankommer til hotellet, bliver I indlogeret på et af de 115 værelser.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

hotel christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde er det oplagte valg for dig, som gerne vil på et godt badeophold i Svendborg. Her inviteres du indenfor til en romantisk stemning og en masse gode faciliteter, som sikrer at du får et uforglemmeligt ophold. Fra hotellet er der kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder, som bl.a. Christiansminde Stampemølle, der ligger lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Er du på udkig efter et godt badeophold i det sydfynske? Så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Faaborg Fjord er et oplagt sted for dig. Her er der en bred vifte af spændende muligheder, samt en fantastisk badestrand lige i nærheden. Som gæst kan du gøre brug af hotellets gode faciliteter. Der er bl.a. fitness og boblebad.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt ophold i Svendborg, så er Hotel Ærø lige stedet for dig. Her er der den perfekte kombination af charmerende omgivelser, komfort og gode priser. På hotellet kan du overnatte i de hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Fra hotellet er der kort vej til spændende seværdigheder, som bl.a. Tykke Mænd i Centrum.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

tornøes hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøes Hotel er et helt unikt hotel, som har en fantastisk beliggenhed i den smukke by Kerteminde. Her inviteres du indenfor til en idyllisk stemning og de hyggeligste værelser. Fra hotellet er der kort vej til en masse forskellige spændende seværdigheder, samt gode bademuligheder. Selve byen er utroligt smuk i sig selv og fuld af en masse små fine fiskerhuse

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Lundsgaard Gods Badehotel
Hotels.com

Lundsgaard Gods Badehotel

3/5

Lundsgaard Gods Badehotel er et oplagt hotel for dig, som er på udkig efter et godt badeophold. Hotellet ligger lige op af en helt fantastisk badestrand, hvor du kan nyde solens stråler samt det danske havvand. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som i med fordel kan tage ud at opleve, hvis i har lyst.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Nyborg Strand Hotel
Hotels.com

Nyborg Strand Hotel

4/5

Nyborg Strand har en fantastisk beliggenhed ned til Storebælt og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold. Den historiske og helt unikke bymidte af Nyborg er i gåafstand fra hotellet, og derudover er der mange andre unikke destinationer lige i nærheden. Som gæst kan du gøre brug af hotellets lækre faciliteter og overnatte i deres smagfulde værelser.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Badehotel Harmonien
Hotels.com

Badehotel Harmonien

2.5/5

Badehotel Harmonien er et helt unikt hotel med en historie, som rækker mere end 150 år tilbage i tiden. Hvis du er på udkig efter et hotel, hvor du kan få et helt unikt badeophold, så er Harmonien et oplagt valg for dig. Som gæst kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af alle hotellets gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

hvedholm slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel er et unikt dansk slot, som er lavet om til et helt fantastisk hotel. Det er det oplagte sted for et godt badeophold og byder på en lang række gode faciliteter. Derudover har hotellet også en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter lavet på bunden af lokale og friske råvarer af slottets talentfulde kokke.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Stella maris hotel de luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Stella Maris Hotel De Luxe tilbyder en luksuriøs oplevelse med flotte værelser og lækre faciliteter. Med beliggenhed direkte ved Svenborg Sund byder hotellet blandt andet på bar, vinkælder, restaurant og meget mere. Derudover er der en lækker gratis morgenmadsbuffet og senere på dagen mulighed for at nyde et glas vin på deres smukke terrasse. Byen har derudover også mange seværdigheder at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

hindsgavl slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Et besøg på Hindsgavl Slot resulterer altid i et uforglemmeligt minde. Her kan du overnatte i de hyggelige værelser, samt nyde de helt fantastiske omgivelser som slottet ligger i. Derudover ligger slottet tæt på en masse spændende seværdigheder, og har en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde retter i særklasse, som de talentfulde kokke laver på friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

En hurtig gåtur fra Nyborg Station ligger det smukke Hotel Hesselet. Her er der for mulighed for at koble af og bare nyde livet. Du kan tage en kamp på hotellets tennisbane, en svømmetur i poolen, få en massage eller bare nyde et glas vin i boblebadet. Herefter kan du hoppe i saunaen inden du skal have en ny gastronomisk oplevelse på hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

lunds hotel
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

”Danmarks Mindste Badehotel” er et kælenavn Lunds Hotel har fået gennem årene, fordi det er så lille. Selve hotellet har beliggenhed i Bogenses smukke havn og dette havnemiljø er med til at gøre Lunds Hotel så unikt, som det er. Tæt ved hotellet vil du finde mange forskellige seværdigheder, som bl.a. Fyns Største Marina og mange lækre restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Faaborg Byferie
Hotels.com

Faaborg Byferie

2.5/5

Hvis du gerne vil en tur til idylliske Faaborg, så er Faaborg Byferie det helt perfekte hotel at overnatte hos. Her får du mulighed for at overnatte i hyggelige værelser, samt at gøre brug af alle hotellets gode faciliteter. Derudover er der kort vej til mange fantastiske spisesteder og butikker i nærheden, så der er god mulighed for oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Hotel Skovpavillonen
Hotels.com

Hotel Skovpavillonen

2.5/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt badeophold i Kerteminde, så er der ikke noget bedre hotel end Hotel Skovpavillonen. Hotellet vender direkte ud mod en helt fantastisk strand og byder på hyggelige værelser, samt gode moderne faciliteter. Derudover er der kort vej til en række seværdigheder og Bogense, samt gratis wi-fi og gratis parkering.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Oplev øen med badehoteller på Fyn

Der er mange danskere, der ikke er så bekendt med Fyn – med mindre man altså selv bor der. Landets tredjestørste ø kan nemt blive forbigået, når danskerne planlægger badeferier i Nordsjælland eller ved Vesterhavet. En helt tredje mulighed er selvfølgelig en rejse til de mere eksotiske kanter i udlandet.

H.C Andersens Hus og Egeskov Slot

Men hvad med et badehotel på Fyn? Her kan du opleve et stykke af Danmark, som du måske ikke kender så godt. Fyn er en skøn og hyggelig ø, der byder på lidt af hvert, lige fra H.C. Andersens Hus i Odense til Egeskov Slot på Sydfyn. Der findes mange skønne vandreruter gennem skovene, og strandene ligger hvide og klar til badegæster.

Et badehotel på Fyn er kun et stenkast væk

En anden dejlig fordel ved badehoteller på Fyn er, at du ikke skal rejse særlig langt. I modsætning til fx en ferie under de mere sydlige himmelstrøg, er Fyn ikke mere end en køretur væk. Nogle gange kan man glemme, at Danmark byder på nogle af de lækreste og mest veltempererede somre. Vi behøver faktisk ikke flyve halvvejs rundt om kloden.

jolle og solnedgang

Sådan finder du det bedste badehotel på Fyn

Hvis du er blevet frisk på en lille, fin Fyn-tur, så skal du vide, hvordan du finder de bedste badehoteller. Bare rolig – du er landet på den helt rigtige side! Mitophold.dk har nemlig netop til fordel at give dig overblikket over de bedste hoteller til formålet. 

Fyn byder på en del forskellige badehoteller, med forskellige faciliteter og lokationer, så hvad skal man vælge? Her på siden finder du kun toppen af poppen, når det kommer til bade- og strandhoteller. Så det eneste, du skal gøre, er faktisk bare at vælge ét, der matcher dine behov.

Find et super tilbud på fynske badehoteller

Vi har også specialiseret os i altid at være klar med de bedste tilbud på badehoteller på Fyn. Hvis du gerne vil vide, hvad der er de mest favorable priser og fordele netop nu, skal du altså følge med her på siden. Når det er sagt, finder du også det bedste badehotel på Fyn ved at kende dine egne behov.

Du kan fx tænke over, hvad du gerne vil have for pengene. Nogle vil gerne have en ekstraordinært lav pris per overnatning, mens andre går mere op i, at værelset er super lækkert. Nogle badehoteller på Fyn ligger lige ned til stranden, mens andre i højere grad markedsfører sig på en skøn spa-oplevelse inden for. Det er altså et spørgsmål om, hvem du er, og hvilken slags hotel, der skaber magi for dig.

Se ligeledes de bedste tilbud på badehoteller Sjælland og badehoteller Jylland.

Badehotel Fyn: Det kan du opleve på øen

I tvivl om, hvad du kan opleve på Fyn? Udover de faciliteter, der nu måtte være på dit hotel, byder øen på masser af oplevelser. Der er frodig natur, frådende bølger, kultur og historie og meget mere. Nogle af de absolutte højdepunkter, når du er på ferie på Fyn, er:

  • Grønne skove og hvide strande
  • H.C Andersens Hus i Odense
  • Egeskov Slot på Sydfyn
  • Odense Zoo 
  • Bridgewalking Lillebælt på Vestfyn
  • Danmarks Jernbanemuseum i Odense
  • Fjord og bælt i Kerteminde
  • BRANDTS Museum i Odense
  • Hindsgavl Dyrepark på Vestfyn
  • Den Fynske Landsby i Odense

Uforglemmelige ferieminder

Du kan vist næppe være i tvivl om, at der er noget at opleve på Danmarks tredjestørste ø! Der er masser af uforglemmelige ferieminder lige uden for hotellets hoveddør, så det er bare om at komme afsted. På Fyn kan du få oplevelser for livet, og du kan få dem en hel del billigere, end hvis du skal helt til udlandet.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster badehoteller på Fyn?

Det afhænger meget af, hvad du vil have for pengene. Der findes fynske badehoteller i mange prisklasser, lige fra 1000 kr. per overnatning for to personer til op imod de 2000 kr. Du kan selvfølgelig også finde noget midt imellem. Det vigtigste er at afveje prisen i forhold til, hvad hotellet inkluderer af faciliteter og fordele – og at de passer til dig og dit behov.

Hvad er det bedste badehotel på Fyn?

Det spørgsmål lader sig ikke besvare så let, for det handler meget om personlig stil og smag. For at nævne tre fynske favoritter er Sinatur Hotel Storebælt, Stella Maris Hotel de Luxe og Hotel Hesselet bestemt værd at opleve. Hvad, der er det bedste, handler om dine behov. Du kan fx få masser af ferie-forkælelse og wellness på Hotel Hesselet, mens du kan gå dejlige ture i skoven ved Sinatur Hotel Storebælt.

Kan jeg have kæledyr med på badehotel?

Der findes en del badehoteller på Fyn, hvor du godt kan have kæledyr med. Du skal bare sikre dig, at det er et “kæledyrvenligt” hotel. Du kan dog ikke tage alle slags dyr med, men hund og kat er ofte velkomne på badeferien.