Badehoteller Fyn

Bedste Badehoteller på Fyn 2021

De bedste badehoteller på Fyn giver dig mulighed for at opleve fine, fornøjelige, fantastiske Fyn. Man kan måske nemt komme til at overse øen, når man planlægger sin sommerferie, men det er faktisk synd. Fyn byder nemlig på nogle af Danmarks lækreste strande, hyggelige landsbyer og storslåede slotte. Læs med her og find et badehotel på Fyn!

Denne side indeholder reklamelinks

sinatur hotel storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Sinatur Hotel Storebælt ligger helt ude til vandet, hvor I kan bade fra hotellets egen badebro. Herfra har I desuden en smuk udsigt over Storebælt og ikke mindst den imponerede Storebæltsbro. Derudover er det rig mulighed for at gå en hyggelig tur i skoven, der ligger blot få meter fra hotellet.  Når I ankommer til hotellet, bliver I indlogeret på et af de 115 værelser.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Stella maris hotel de luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Stella Maris Hotel De Luxe tilbyder en luksuriøs oplevelse med flotte værelser og lækre faciliteter. Med beliggenhed direkte ved Svenborg Sund byder hotellet blandt andet på bar, vinkælder, restaurant og meget mere. Derudover er der en lækker gratis morgenmadsbuffet og senere på dagen mulighed for at nyde et glas vin på deres smukke terrasse. Byen har derudover også mange seværdigheder at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

En hurtig gåtur fra Nyborg Station ligger det smukke Hotel Hesselet. Her er der for mulighed for at koble af og bare nyde livet. Du kan tage en kamp på hotellets tennisbane, en svømmetur i poolen, få en massage eller bare nyde et glas vin i boblebadet. Herefter kan du hoppe i saunaen inden du skal have en ny gastronomisk oplevelse på hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

lunds hotel
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

”Danmarks Mindste Badehotel” er et kælenavn Lunds Hotel har fået gennem årene, fordi det er så lille. Selve hotellet har beliggenhed i Bogenses smukke havn og dette havnemiljø er med til at gøre Lunds Hotel så unikt, som det er. Tæt ved hotellet vil du finde mange forskellige seværdigheder, som bl.a. Fyns Største Marina og mange lækre restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Oplev øen med badehoteller på Fyn

Der er mange danskere, der ikke er så bekendt med Fyn – med mindre man altså selv bor der. Landets tredjestørste ø kan nemt blive forbigået, når danskerne planlægger badeferier i Nordsjælland eller ved Vesterhavet. En helt tredje mulighed er selvfølgelig en rejse til de mere eksotiske kanter i udlandet.

H.C Andersens Hus og Egeskov Slot

Men hvad med et badehotel på Fyn? Her kan du opleve et stykke af Danmark, som du måske ikke kender så godt. Fyn er en skøn og hyggelig ø, der byder på lidt af hvert, lige fra H.C. Andersens Hus i Odense til Egeskov Slot på Sydfyn. Der findes mange skønne vandreruter gennem skovene, og strandene ligger hvide og klar til badegæster.

Et badehotel på Fyn er kun et stenkast væk

En anden dejlig fordel ved badehoteller på Fyn er, at du ikke skal rejse særlig langt. I modsætning til fx en ferie under de mere sydlige himmelstrøg, er Fyn ikke mere end en køretur væk. Nogle gange kan man glemme, at Danmark byder på nogle af de lækreste og mest veltempererede somre. Vi behøver faktisk ikke flyve halvvejs rundt om kloden.

jolle og solnedgang

Sådan finder du det bedste badehotel på Fyn

Hvis du er blevet frisk på en lille, fin Fyn-tur, så skal du vide, hvordan du finder de bedste badehoteller. Bare rolig – du er landet på den helt rigtige side! Mitophold.dk har nemlig netop til fordel at give dig overblikket over de bedste hoteller til formålet. 

Fyn byder på en del forskellige badehoteller, med forskellige faciliteter og lokationer, så hvad skal man vælge? Her på siden finder du kun toppen af poppen, når det kommer til bade- og strandhoteller. Så det eneste, du skal gøre, er faktisk bare at vælge ét, der matcher dine behov.

Find et super tilbud på fynske badehoteller

Vi har også specialiseret os i altid at være klar med de bedste tilbud på badehoteller på Fyn. Hvis du gerne vil vide, hvad der er de mest favorable priser og fordele netop nu, skal du altså følge med her på siden. Når det er sagt, finder du også det bedste badehotel på Fyn ved at kende dine egne behov.

Du kan fx tænke over, hvad du gerne vil have for pengene. Nogle vil gerne have en ekstraordinært lav pris per overnatning, mens andre går mere op i, at værelset er super lækkert. Nogle badehoteller på Fyn ligger lige ned til stranden, mens andre i højere grad markedsfører sig på en skøn spa-oplevelse inden for. Det er altså et spørgsmål om, hvem du er, og hvilken slags hotel, der skaber magi for dig.

Se ligeledes de bedste tilbud på badehoteller Sjælland og badehoteller Jylland.

Badehotel Fyn: Det kan du opleve på øen

I tvivl om, hvad du kan opleve på Fyn? Udover de faciliteter, der nu måtte være på dit hotel, byder øen på masser af oplevelser. Der er frodig natur, frådende bølger, kultur og historie og meget mere. Nogle af de absolutte højdepunkter, når du er på ferie på Fyn, er:

  • Grønne skove og hvide strande
  • H.C Andersens Hus i Odense
  • Egeskov Slot på Sydfyn
  • Odense Zoo 
  • Bridgewalking Lillebælt på Vestfyn
  • Danmarks Jernbanemuseum i Odense
  • Fjord og bælt i Kerteminde
  • BRANDTS Museum i Odense
  • Hindsgavl Dyrepark på Vestfyn
  • Den Fynske Landsby i Odense

Uforglemmelige ferieminder

Du kan vist næppe være i tvivl om, at der er noget at opleve på Danmarks tredjestørste ø! Der er masser af uforglemmelige ferieminder lige uden for hotellets hoveddør, så det er bare om at komme afsted. På Fyn kan du få oplevelser for livet, og du kan få dem en hel del billigere, end hvis du skal helt til udlandet.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster badehoteller på Fyn?

Det afhænger meget af, hvad du vil have for pengene. Der findes fynske badehoteller i mange prisklasser, lige fra 1000 kr. per overnatning for to personer til op imod de 2000 kr. Du kan selvfølgelig også finde noget midt imellem. Det vigtigste er at afveje prisen i forhold til, hvad hotellet inkluderer af faciliteter og fordele – og at de passer til dig og dit behov.

Hvad er det bedste badehotel på Fyn?

Det spørgsmål lader sig ikke besvare så let, for det handler meget om personlig stil og smag. For at nævne tre fynske favoritter er Sinatur Hotel Storebælt, Stella Maris Hotel de Luxe og Hotel Hesselet bestemt værd at opleve. Hvad, der er det bedste, handler om dine behov. Du kan fx få masser af ferie-forkælelse og wellness på Hotel Hesselet, mens du kan gå dejlige ture i skoven ved Sinatur Hotel Storebælt.

Kan jeg have kæledyr med på badehotel?

Der findes en del badehoteller på Fyn, hvor du godt kan have kæledyr med. Du skal bare sikre dig, at det er et “kæledyrvenligt” hotel. Du kan dog ikke tage alle slags dyr med, men hund og kat er ofte velkomne på badeferien.

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.