fbpx

Golfophold Nordtyskland

Bedste golfophold i Nordtyskland 2024

Det er dejligt og afslappende at tage på et golfophold i Nordtyskland eller andre steder. I Nordtyskland kan du spille på mange forskellige golfbaner, der kan udfordre dig og dit golfspil. Det er på grund af udfordringen, at rigtig mange vælger at tage på et golfophold. 

Har du i tankerne, at du gerne vil på et golfophold i Nordtyskland sammen med en ven eller din partner? Så er det heldigt, at du er landet her på siden. Her kan du nemlig med stor garanti finde det helt rette ophold for dig og din partner. Vi har i hvert fald samlet alle de bedste golfophold i Nordtyskland, så du hurtigt kan danne dig et godt overblik.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

alter meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Ikke langt fra grænsen finder vi det skønne Alter Meierhof Flensborg , der har specialiseret sig i skønne og afstressende spa ophold. Hotellet er femstjernet, og det er jeres garanti for, at faciliteterne er i top. I vil få fri adgang til spaafdelingen, som blandt andet indeholder finsk sauna, dampbad og hø-aromabad. Derudover er der også mulighed for at blive kølet af i koldvandsbassinet samt nyde det skønne orientalske tropebad.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand er et helt unikt hotel med beliggenhed i Hörnum i Tyskland. Hotellet har lækre og lyse værelser, samt mange faciliteter der sikrer dig et godt ophold. På den ene side af hotellet ligger havet, som der også er udsigt til fra mange af værelserne og på den anden side ligger der en smuk golfbane, hvor man kan brænde lidt energi af.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

weissenhaus grand village resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa tilbyder lækre oplevelser i spaafdelingen Schlossterme, der er på hele 1500m2. Her kan I lade jer forkæle med skønne behandlinger – herunder forskellige massagetyper og hudplejebehandlinger. I kan også bare vælge af hygge jer i et spabad, i saunaen eller i den 35 grader varme pool. Der er også et stort og moderne fitnesscenter med de nyeste maskiner, således I kan vedligeholde formen, hvis I skulle ønske dette.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Sæt golf på dagsordenen med et golfophold i Nordtyskland

Er du glad for at spille golf, kan du sætte dine næste fridage af til denne sport. Du kan nemlig sætte golf på dagsordenen, når du tager på et golfophold i Nordtyskland. Uanset om du har en hel uges ferie, eller om du har nok fridage til en forlænget weekend, kan du tage på et golfophold

Det er godt bare en gang imellem at tænke på andet end arbejde og alle de hverdagsagtige gøremål. Det giver nemlig et pusterum at komme lidt væk fra disse ting. Tager du på et golfophold i Nordtyskland, skal du kun koncentrere dig om at hygge dig med at spille golf. 

Du skal naturligvis også lige sætte dig ind i, hvornår det er tid til at spise. Men så er der heller ikke andet, der kommer til at forstyrre dit golfspil medmindre, du selv vælger det. 

Det er muligt at finde et godt golfophold i Nordtyskland på tilbud

Er der virkelig noget om snakken? Er det muligt at finde et godt golfophold Nordtyskland tilbud? Det kan faktisk lade sig gøre af og til. Det kræver bare en lille smule af dig, hvis du gerne vil have et golfophold til en billigere pris. Er du interesseret i et gourmetophold i Nordsjælland eller i et spaophold i Jylland i stedet, kan du følge den samme fremgangsmåde. 

Først og fremmest kan du tilmelde dig forskellige nyhedsbreve. Det skal selvfølgelig være nyhedsbreve fra steder, der tilbyder golfophold i Nordtyskland. I nyhedsbrevene fra de specifikke steder vil der stå, hvis de har særligt gode tilbud, du kan benytte dig af. 

Det er dog lige værd at bemærke, at du sandsynligvis skal tage en hurtig beslutning i forhold til, om du skal tage imod tilbuddet eller ej. Der er nemlig typisk stor efterspørgsel på billige golfophold. 

Men du kan gøre andet end at tilmelde dig nyhedsbreve. Det er også en god idé at kigge på dealsites, når du er ude efter et golfophold til en nedsat pris. Måske finder du det helt rigtige ophold for dig på sådan en side til en god pris?

fantastisk golfbane i Nordtyskland

Tag et kig på disse oplevelser under dit golfophold i Nordtyskland

Som du nok allerede ved, kan du bare nyde at spille golf under hele dit golfophold. Du kan blot slappe af, da der er andre, der tager sig af alle de andre ting. Men hvis du synes, at du også har behov for andet end golfoplevelsen, er der en del attraktioner, seværdigheder og aktiviteter i Nordtyskland, du ydermere kan bruge din tid på. 

Det er som sagt op til dig, hvad du ønsker at få ud af dit golfophold. Men er du af sted i flere dage, har du måske lyst til at udforske det område, du bor i. Der er ret store chancer for, at du kan finde frem til noget, som du kan lide at lave, når du ikke spiller golf. 

Der er altid noget for enhver smag i Nordtyskland. Du finder alt lige fra forlystelser til kirker, museer, natur, kultur og meget mere. Herunder kan du se en liste med 10 forslag til, hvad du kan lave, når du nu alligevel er i Nordtyskland: 

  • Forlystelsesparken Heidepark
  • Rostock Zoo
  • Helgoland
  • St. Michaelis Kirke i Hamborg
  • Bjergkæden Harzen
  • Kiels gamle botaniske haver 
  • Ladelund Naturbad
  • Forlystelsesparken Hansapark
  • Kielerkanalen
  • Fuglereservatet Nabu i Heiligenhafen

Finder du ikke noget af interesse i vores forslag, kan du selv prøve at undersøge, hvilke oplevelser der er i Nordtyskland. På den måde vil du have meget mere at vælge mellem.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket golfophold i Nordtyskland skal jeg vælge?

Der er en del golfophold i Nordtyskland, så det kan være svært at vælge et fremfor et andet. For at vælge det bedste golfophold bør du overveje, hvad der er vigtigt for dig. Er det golfbanernes sværhedsgrad, stedets beliggenhed, maden eller noget helt fjerde? Når du har fundet ud af det, bliver det nemmere at vælge det perfekte sted.

Er det muligt at komme på andet end et golfophold i Nordtyskland?

Ja, det er muligt at komme på andet end et golfophold, når du tager turen til Nordtyskland. Hvis det slet ikke er den type ophold, du er ude efter, kan du eksempelvis prøve at kigge på vores slotsophold i Nordtyskland. Det kan være, at det er en form for ophold, der tiltaler dig meget mere.

Hvor meget koster et golfophold i Nordtyskland?

Hvis du gerne vil vide, hvor meget et golfophold i Nordtyskland koster, bør du tage et kig på vores liste med ophold. Her er der nemlig golfophold i mange forskellige prisklasser, så du kan få en god fornemmelse for, hvad du skal give for sådan et ophold. Du kan eksempelvis sammenligne priserne med golfophold i Tyskland.