Slotsophold Fyn

Bedste slotsophold på Fyn 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot et yndet sted at tage hen for hyggelige slotsophold, hvor det næsten er som at vågne i baronens egen seng om morgenen. Værelserne og mini-suiterne afspejler den overlegenhed og pompøse indretning, der kendetegnede overklassen i tidligere århundrede, hvilket er legemliggjort i lækre materialer, smagfuld indretning og andet stilfuldt inventar.

Laveste pris for 2 personer: 2.450 kr.

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel har i lang tid været en af de fortrukne slotshoteller at vælge imellem når man skal holde en konference. Restauranten har derudover rygte for at serverer den absolut lækreste mad hver eneste dag. Slottet indeholder 46 flotte værelser og luksuriøse suiter. Som gæst hos Hvedholm Slotshotel har du altid mulighed for gratis parkering og at nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

hindsgavl slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Der er flere forskellige faktorer ved Hindsgavl Slot, som er med til at gøre slottet så fantastisk som det er. Først og fremmest har slottet kombineret pris med en unik oplevelse. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, som er drevet af kokke der brænder for at give dig en gastronomisk oplevelse du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.