fbpx

Slotsophold Fyn

Bedste slotsophold på Fyn 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot et yndet sted at tage hen for hyggelige slotsophold, hvor det næsten er som at vågne i baronens egen seng om morgenen. Værelserne og mini-suiterne afspejler den overlegenhed og pompøse indretning, der kendetegnede overklassen i tidligere århundrede, hvilket er legemliggjort i lækre materialer, smagfuld indretning og andet stilfuldt inventar.

Laveste pris for 2 personer: 2.450 kr.

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel har i lang tid været en af de fortrukne slotshoteller at vælge imellem når man skal holde en konference. Restauranten har derudover rygte for at serverer den absolut lækreste mad hver eneste dag. Slottet indeholder 46 flotte værelser og luksuriøse suiter. Som gæst hos Hvedholm Slotshotel har du altid mulighed for gratis parkering og at nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Skrøbelev Gods

4/5

Hos Skrøbelev Gods har du mulighed for at leve som en greve eller grevinde i en kort periode. Dette imponerende Gods befinder sig i de smukkeste omgivelser og byder indenfor til maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse. Godset, som idag er et hotel, byder også på en bred vifte af moderne faciliteter, som bl.a. en lækker jacuzzi.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

hindsgavl slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Der er flere forskellige faktorer ved Hindsgavl Slot, som er med til at gøre slottet så fantastisk som det er. Først og fremmest har slottet kombineret pris med en unik oplevelse. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, som er drevet af kokke der brænder for at give dig en gastronomisk oplevelse du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket er det bedste slotsophold på Fyn?

Der findes utrolig mange gode slotsophold på Fyn, ligeledes findes der rigtig mange flotte slotte som man kan besøge hvis man er helt begejstret for slotte. Men det bedste slotsophold får du formentlig hos Broholm Slot, Hvedholm Slotshotel, Hindsgavl Slot.

Hvor meget koster et slotsophold på Fyn?

Et slotsophold på Fyn koster 800-2.500 kr. prisen varierer alt efter på hvilket slot i ønsker at overnatte samt om der er noget inkluderet i slotsopholdet, dette kunne være morgenmad, aftensmad eller et dejligt glas vin.

Hvornår er det bedst at nyde et slotsophold?

De fleste vil helt sikkert kunne blive enige om at det er helt vidunderligt at nyde et slotsophold om sommeren, hvilket det bestemt også er. Men faktisk har de andre årstider ligeledes rigtig meget at byde på, så overvej om ikke I skal nyde et romantisk slotsophold i juledagende eller lignende.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.