fbpx

Slotsophold Fyn

Bedste slotsophold på Fyn 2024

Har du altid drømt om at bo på et slot? Så har du nu muligheder for at realisere din drøm ved at booke et slotsophold på Fyn. Her kan du både vælge en enkelt overnatning eller udforske hele slottet for en weekend. Hos Mitophold har vi samlet et overblik over alle de smukke og eventyrlige slotte vi har på Fyn.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

hvedholm slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel har i lang tid været en af de fortrukne slotshoteller at vælge imellem når man skal holde en konference. Restauranten har derudover rygte for at serverer den absolut lækreste mad hver eneste dag. Slottet indeholder 46 flotte værelser og luksuriøse suiter. Som gæst hos Hvedholm Slotshotel har du altid mulighed for gratis parkering og at nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hindsgavl slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Der er flere forskellige faktorer ved Hindsgavl Slot, som er med til at gøre slottet så fantastisk som det er. Først og fremmest har slottet kombineret pris med en unik oplevelse. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, som er drevet af kokke der brænder for at give dig en gastronomisk oplevelse du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Gør en drøm til virkelig med et slotsophold på Fyn

På Fyn finder du nogle af de smukkeste og fineste slotte i hele Danmark. Ved at vælge et slotsophold på Fyn, har du mulighed for at kunne invitere din partner, bedre halvdel, ven/veninde eller familie på en afslappende og romantisk weekend. Hvem vil ikke gerne spise en skøn middag på et charmerende slot med en storslået historie. Det har du mulighed for ved at bestille et ophold på et slot på Fyn. 

De slotte som du finder i vores udvalg af slotsophold, har været gennem en større renovering. Her har man naturligvis lagt vægt på at bevare stilen, ånden og den historie, det enkelte slot har. Du vil derfor blive mødt af et slot, der er utrolig velholdt, smukt og med sjæl. Et slotsophold er dermed en oplevelse, som du sent vil glemme, da intet er, som du kender det hjemmefra. Der er både højt til loftet og idyllisk på hele slottet.

smuk dag i slotshaven på jeres eventyrlige ophold

Et slotsophold er den perfekte gaveidé

Vil du overraske din kæreste, eller mangler du en perfekt gave til parret, der har alt? Så er et slotsophold en sikker vinder. Det kan også være et oplagt gavevalg, hvis du skal finde en gave til bryllupsparret, eller hvis dine forældre f.eks. har sølvbryllup. 

Med et slotsophold er der lagt op til romantik på øverste hylde. Typisk er slottet placeret et idyllisk sted med en smuk natur. Der er derfor gode muligheder for at få nogle gode gåture hele året rundt. Her er der plads til at nyde den fantastiske natur, der skifter udstråling alt efter, hvilken årstid du ankommer til slottet på. Efter en god gåtur kan du sætte dig til bords til et overdådigt middagsmåltid på slottet. 

Stress af med et slotsophold 

Hvis du trænger til at lade op til en ny uge, eller trække stikket fra den stressende hverdag, kan du med fordel vælge et slotsophold på Fyn. Et slotsophold får dig til at føle, du er på ferie, da det er fyldt med fantastiske indtryk. Der er derfor rig mulighed for at koble af fra den travle hverdag og nyde et ophold, som du sent vil glemme. 

Der er nogle af slottene, der også tilbyder spa og wellness. Det vil sige, at der er mulighed for at stresse af i afslappende omgivelser på slottet. Her kan du bruge opholdet på at forkæle dig selv med behandlinger eller en tur i spabadet for at genopfylde dine energidepoter.

Find det mest eventyrlige slotsophold her

Hos Mitophold har vi gjort det sjovt og enkelt for dig at gå på opdagelse efter det perfekte slotsophold på Fyn. Det har vi gjort ved at samle de forskellige slotte, der er at finde på Fyn, der vil tilbyde dig en uforglemmelig oplevelse. 

Når du udvælger de forskellige slotsophold, går vi hverken på kompromis med serviceniveauet eller kvaliteten af det værelse, som du eller I skal bo i. Du er derfor altid garanteret en fantastisk og eventyrlig oplevelse, når du vælger at bestille et slotsophold gennem Mitophold. 

Hold løbende øje med siden, da vi løbende opdaterer dig med forskellige tilbud på slotsophold på Fyn. Du kan naturligvis også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ønsker at være den første til at blive informeret, når vi har fundet nogle fantastiske tilbud på slotsophold.

Kombinér et slotsophold med andre gode oplevelser

Når du har bestilt et slotsophold, kan du med fordel kombinere det med andre gode oplevelser. Fyn har meget at byde på. Der kan derfor være nogle interessante seværdigheder i nærheden af slottet, som du kan tage ud og opleve under dit ophold på slottet. Her er det en kunst ikke at planlægge for mange seværdigheder i kalenderen, så du også har tid til at nyde det smukke og historiske slot. 

Hvis du vælger et slotsophold over en weekend, er der dog gode mulighed for at lave forskellige aktiviteter i løbet af dagen, som kan fuldendes med en overdådig middag på slottet.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket er det bedste slotsophold på Fyn?

Der findes utrolig mange gode slotsophold på Fyn, ligeledes findes der rigtig mange flotte slotte som man kan besøge hvis man er helt begejstret for slotte. Men det bedste slotsophold får du formentlig hos Broholm Slot, Hvedholm Slotshotel, Hindsgavl Slot.

Hvor meget koster et slotsophold på Fyn?

Et slotsophold på Fyn koster 800-2.500 kr. prisen varierer alt efter på hvilket slot i ønsker at overnatte samt om der er noget inkluderet i slotsopholdet, dette kunne være morgenmad, aftensmad eller et dejligt glas vin.

Hvornår er det bedst at nyde et slotsophold?

De fleste vil helt sikkert kunne blive enige om at det er helt vidunderligt at nyde et slotsophold om sommeren, hvilket det bestemt også er. Men faktisk har de andre årstider ligeledes rigtig meget at byde på, så overvej om ikke I skal nyde et romantisk slotsophold i juledagende eller lignende.

Hvornår er det bedst at booke et slotsophold på Fyn?

Generelt er det bedste tidspunkt at booke et slotsophold, når det passer ind i din kalender. De fleste har en travl hverdag, hvor kalenderen som regel oftest er booket ind med aftaler der gør, at du har svært ved at reservere en dato til et slotsophold. Hvis du derfor endelig finder en tid i kalenderen til at komme afsted på et slotsophold, er det med at slå til. 

Hvis det bedste tidspunkt handler om, hvornår det er billigst at booke et slotsophold på Fyn, så bør du søge efter et slotsophold uden for højsæson. Her vil det formentlig være en del billigere og generelt lettere at bestille et ledigt værelse. Lavsæsonen er typisk i vinterhalvåret eller uden for de normale ferieperioder.

Hvordan finder du det billigste slotsophold?

Det er heldigvis altid let og enkelt for dig at finde det billigste og bedste slotsophold i Danmark. Hos Mitophold har vi lavet et samlet overblik over alle slotsophold, som du finder på f.eks. Fyn. Det gør det dermed let for dig at se, hvad de forskellige slotsophold tilbyder, samt hvad der er inkluderet i prisen. 

Hos Mitophold sætter vi en store ære i at udvælge helt særlige slotsophold til dig. Der er derfor hverken gået på kompromis med prisen på opholdet, og hvad der er inkluderet i pakken.

Hvad skal du have med til et slotsophold?

Når du bestiller et slotsophold som et getaway, er der sørget for det meste for dig. Det vil sige, at der blandt andet vil være et værelse, som du kan tjekke ind på. Her vil der typisk være et håndklæde, badekåbe, tøfler og en seng, der er redt op til dig.  Hvis du har valgt et slotsophold med spisning, vil der også være måltider inkluderet i opholdet. Det vil sige, at du hverken skal tænke på mad, sengetøj eller håndklæder. Du skal som udgangspunkt derfor kun medbringe skiftetøj og evt. en bog, som du har lyst til at læse i. Hvis du ønsker at gå ture i de smukke naturrige omgivelser, kan det også være en god idé at tage noget praktisk tøj med til turen. Især hvis det er i de kolde måneder.