fbpx

Gourmetophold Fyn

Bedste gourmetophold på Fyn 2024

Der er gode og velsmagende grunde til at finde et tilbud på gourmetophold på Fyn. Danmarks tredjestørste ø byder på flot natur i form af strande og skove, og der er også mange interessante seværdigheder. Find det bedste gourmetophold på Fyn her tag smagsløgene med på ferie!

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Med en smuk udsigt over Lillebælt og små 5 minutter fra Middelfart og Snoghøj har Comwell Kongebrogaarden en fantastisk oplevelse. Derudover ligger hotellet ved siden af en smuk lystbådehavn, hvor både sejler ind fra mange lande for at opleve hotellet. Smukke omgivelser, imponerende madoplevelser og maksimal afslapning gør hotellet til det hotel, som det her.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

sinatur hotel storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Sinatur Hotel Storebælt er et utroligt lækkert hotel med beliggenhed i Nyborg på Fyn. Her er der kun få minutter til Storebæltsbroen og Nyborg Togstation, så det er let at komme ud og opleve en masse spændende. Der er direkte adgang til en fantastisk badestrand fra hotellet. Derudover har hotellet også en god restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

hotel christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde ligger ned til Svendborg Sunds strand og ca. 2 km fra Svendborg centrum. Som gæst kan du overnatte i hotellets hyggelige værelser og nyde den helt fantastiske udsigt over Tåsinge og Thurø. Hotellet har også en ekstraordinær restaurant og en hyggelig vinkælder, hvor du kan smage udsøgte vine. Der er kort til mange sjove aktiviteter i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg Fjord er et yderst lækkert hotel med en smuk beliggenhed på Sydfyn. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, samt en masse sjove aktiviteter, så der er et væld af muligheder når du overnatter hos Hotel Faaborg Fjord. Derudover har hotellet også en fantastisk restaurant, som laver mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel er et unikt og ekstremt hyggeligt hotel, som ligger midt i Munkebjergskoven. Hotellet er derfor omringet af frodige bøgetræer og er definitionen på idyl. Som gæst kan du overnatte i et af deres luksuriøse værelser og nyde godt af hotellets mange moderne faciliteter. Derudover har hotellet flere helt fantastiske restauranter, hvor du kan nyde mad og bageri i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

hindsgavl slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Hindsgavl Slot er et yderst charmerende slot, som ligger helt ud til vandet i Middelfart. Fra slottet er der en uforglemmelig udsigt over Fænø Sund og Lillebælt. Som gæst får du et hyggeligt værelse og muligheden for at bruge alle hotellets lækre faciliteter. Derudover har hotellet en helt fantastisk og kendt restaurant ved navn Den Hvide Dame.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Hesselet har samlet alt det bedste ved livet et enkelt sted. Smukke omgivelser, sjove aktiviteter, wellness og fantastisk mad. Hotel Hesselets restaurant er kendt for deres evne til at give deres gæster gastronomiske oplevelser som de sent vil glemme. Inden du tager på restauranten, kan du nyde et glas vin i boblebadet eller tage et spil tennis.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense er et helt fantastisk hotel med beliggenhed i Svendborg. Her kan du overnatte i hyggelige rammer og gøre brug af alle hotellets gode faciliteter. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder og sjove aktiviteter. Hotellet har også en god restaurant, hvor du kan nyde lækre retter lavet af hotellets kokke på friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

munkebo kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Centralt på Fyn, lige mellem Odense og Kerteminde ligger Munkebo Kro, som i over 200 år har inviteret til fest og lækre måltider. Kort sagt, så er Munkebo Kro en unik, hyggelig og gastronomisk oplevelse. Imens restauranten tilbereder din mad, kan du nyde udsigten over Kertinge Nor, som er så smuk, at tiden helt går i stå.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Derfor skal du tage på Gourmetophold på Fyn

Et gourmetophold er den helt store glæde for enhver mad- og vinelsker. På Fyn kan du finde mange skønne hoteller, der tilbyder et ophold med store gourmetoplevelser. Du kan også finde gode rabatter og tilbud på gourmetophold på Fyn, så alt i alt kan det blive en billig og smagfuld ferie.

De bedste badestrande og gåture i skoven

Udover maden byder øen også på meget smuk natur. Her finder du blandt andet nogle af Danmarks bedste badestrande, og der er mange gode gåruter gennem skove og naturområder. Byerne byder også på lidt af hvert, og du kan blandt andet opleve H.C. Andersens Hus i Odense eller Naturama i Svendborg. Se ligeledes dine muligheder for fantastiske gourmetophold på Sjælland samt gourmetophold i Jylland her hos Mitophold.dk.

flot fynsk natur og strand

Ferie på fine og fantastiske Fyn

Turen er en del kortere (og billigere), end hvis du skulle om på den anden side af jorden for at holde ferie. Man kan godt komme til at overse Fyn, når man planlægger fridagene, og det er ærgerligt. Fyn er nemlig fin, fantastisk og fornøjelig – og også når det kommer til det gastronomiske, kan øen sit kram. Hvis du allerede har oplevet det brusende Vesterhav og det naturskønne Nordsjælland, kunne det altså godt være på tide med en ferie til Fyn.

Det bedste gourmetophold tilbud på Fyn

Her på siden har vi gjort vores for, at du kan få et fantastisk gourmetophold på Fyn. Vi har nemlig udvalgt de bedste hoteller med de bedste menuer, så du ikke selv behøver at researche. Det gør det let for dig, når du skal træffe en beslutning om, hvor på Fyn, ferien skal gå hen. På Mitophold.dk finder du også gourmetophold tilbud på Fyn, og vi holder dig opdateret på rabatter og fordele.

Fynske favoritter – 3 skønne gourmetophold

Nedenfor har vi samlet tre af vores fynske favoritter, når det kommer til gourmetophold. Her er god mad i højsædet, men der er også taget højde for hotellernes faciliteter, beliggenhed og priser. Læs med og drøm dig til disse tre appetitlige perler.

1. Gourmetophold på Comwell Kongebrogaarden

Hvis du er ude efter en eksklusiv gourmetoplevelse, så er dette sted lige noget for dig. Din Fyn-ferie på Comwell Kongebrogaarden vil byde på både en dejlig dyrehave, vinmenu og fem flotte serveringer. Her får du blandt andet:

 • Overnatning i et smukt værelse
 • Udsigt til Lillebælt og lystbåde
 • Grøn bøgeskov og dyrehave lige ved hotellet
 • Gourmetmenu med 5 serveringer i den roste Restaurant Dannebro
 • Gourmetophold med vinmenu i særligt udvalg
 • Champagne og snacks, kaffe, te og søde specialiteter
 • Morgenbuffet med økologiske og lokale delikatesser
 • Masser af kunst og dansk design på hotellet

2. Gourmetophold på Hotel Hesselet

Tag på hotel ved stranden i Nyborg og få masser af selvforkælelse og lækker mad. Hotel Hesselet er et rummeligt og familievenligt sted at tage på gourmetophold, så hvis man har børn, kan det anbefales. Her får du:

 • Overnatning lige ved stranden
 • Gastronomisk tyngde på Restaurant Hesselet
 • Dejlig morgenmadsbuffet med det hele
 • Bar og loungeområde til hygge og afslapning
 • Familievenlige faciliteter og særligt børne-menukort
 • Indendørs pool og udendørs tennisbane
 • I nærheden finder du Vor Frue Kirke, Nyborg Faestning, 
 • Torvet, Nyborg Slot og Mads Lerches Gård

3. Gourmetophold på Munkebo Kro

Få en yderst idyllisk gourmetoplevelse på Munkebo Kro! Her bor du i et trelænget bindingsværkshus med stråtag og udsigt til Kerteminde Fjord. Det er eventyrlige omgivelser, når det er bedst, og maden er også eventyrlig god. Her får du:

 • Overnatning i hjertet af Munkebo
 • Brasserie og gourmetrestaurant af høj standard
 • Klassisk fransk køkken med inspiration fra det nye nordiske køkken
 • Lækker mad, lavet fra bunden af fynske råvarer
 • Masser af kulinariske overraskelser 
 • Morgenmad med diverse specialiteter
 • Beliggenhed tæt på Skt. Laurentii Kirke, Fjord & Bælt,
 • Nordstrand, Johannes Larsen Museet og Sydstranden

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad indebærer et gourmetophold?

Et gourmetophold på Fyn er en lille, fynsk ferie, hvor der er fokus på god mad og drikke. Det er en super gave til alle, som elsker mad og lækre anretninger. Her kan du overnatte i skønne omgivelser, opleve hotellets restaurant og gå på eventyr i den fynske natur og kultur.

Hvad koster det at tage på gourmetophold på Fyn?

Prisen afhænger af indholdet. Du skal selvfølgelig finde et ophold, der passer til dine behov, så det får det optimale for pengene. Fx er det dumt at betale for et sted med spa, hvis det ikke er noget, du kommer til at bruge. Så hellere betale for en smuk beliggenhed, hvis det er naturen, man lægger vægt på. Prisen for et gourmetophold for 2 personer starter fra omkring de 1000 kr.

Er det muligt at finde et gourmetophold tilbud på Fyn?

Det er det i hvert fald, og her på siden gør vi vores bedste for at hjælpe dig. Vi opdaterer løbende Mitophold.dk med de nyeste og mest aktuelle gourmetophold tilbud på Fyn, så du altid kan få de bedste priser på dit ophold.

Hvad kan man opleve på Fyn?

Fyn er Danmarks tredjestørste ø, og den byder på lidt af hvert både i og udenfor køkkenet. Fyn har nogle af landets skønneste strande, og her er også dejlige naturområder. Når du ikke nyder en særligt tilberedt menu i hotellets restaurant, kan du fx opleve:
 • H.C Andersens Hus i Odense
 • Hindsgavl Dyrepark på Vestfyn
 • Egeskov Slot på Sydfyn
 • Bridgewalking Lillebælt på Vestfyn
 • Den Fynske Landsby i Odense
 • Odense Zoo