fbpx

Weekendophold Vinsmagning

Bedste weekendophold med vinsmagning i Danmark 2021

Er vin din store passion, eller nyder du bare et enkelt glas i ny og næ sammen med din partner, så kan det være, i vil finde det passende at tage på et weekendophold, hvor der er mulighed for at deltage i vinsmagning. Har du aldrig været til vinsmagning før, er det i den grad oplagt at kombinere de to ting i en og samme pakke. At opleve en vinsmagning på et hotel eller et gods er lidt anderledes end en traditionel vinsmagning hjemme hos sig selv eller en bekendt. Her bliver der virkelig skænket smagfulde dråber, og man kan nå at lære rigtig meget om de enkelte vine, når man deltager i et officielt arrangement. Så giv dig selv lov til at smage på udsøgte vine og sove i bløde senge, når du kombinerer et weekendophold med vinsmagning.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream kro & hotelophold

3/5

Her har I mulighed for at vælge et skønt ophold på en af de mange charmerende kroer og hoteller det ligger fordelt rundt Danmark. Fælles for stederne er, at de byder jer som gæster på en dejlig oplevelse med hyggelig atmosfære, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab samt opdage eller gense skønne dele af Danmark.

 Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Scandic Hotels

4/5

Scandic Hotels ligger godt fordelt rundt i Danmark og byder jer på et dejligt ophold med afslappende stemning og rigtig god komfort. Hotellerne har en høj standard og stiller ofte faciliteter som fitness, spaområder, barer og restauranter til jeres rådighed. Her får I alle muligheder for at koncentrere jer om at nyde hinandens selskab.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Comwell Hotels

4/5

Her har I mulighed for et afslappende og charmerende ophold på et af Comwell Hotels mange skønt beliggende hoteller. De fleste hoteller ligger placeret centralt og udsigts skønt i byer fordelt rundt i Danmark. Fælles for hotellerne er deres hyggelige og afslappende atmosfære, hvor I som gæster bare kan slappe af og nyde godt af hotellets mange faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Marienlyst Strandhotel

4/5

Ved Øresund, ca. 1 km fra Kronborg Slot, ligger Marienlyst Strandhotel, som er et helt fantastisk strandhotel, hvor du kan slappe af og nyde livet. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor det er muligt at bruge både fitness og spafaciliteter, samt spille i Kasino Marienlyst. Der er også kort vej til flere spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 3.635 kr.

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel kong arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Ved de smukke søer inde i centrum af København kan du finde Hotel Kong Arthur, som er et miljøvenligt og topmoderne hotel. Her serveres der nordisk morgenmad lavet på økologiske madvarer. Derudover har hotellet hyggelige værelser og et stort spa-område ved navn Ni’Mat Spa, som du som gæst kan bruge. Der er kort afstand til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

I den hyggelige landsby Gammel Ry ligger Lyng Dal Hotel i smukke omgivelser. Her inviteres du indenfor til et hyggeligt hotel med mange gode faciliteter, som sikrer et godt ophold. Hotellet har egen restaurant, som serverer lækre traditionelle danske retter sammen med et godt glas vin onsdag til søndag. Spiller du golf, så er der også en golfban lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods er et helt unikt gods, som har eksisteret i næsten 700 år. I 1801 blev det opkøbt af familien Dinesen, som stadig ejer og driver godset i dag. I dag er det dog ikke længere bare et gods, men et hotel, hvor du inviteres indenfor til et ophold du sent vil glemme. Hotellet har en helt fantastisk restaurant, samt mange gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.600 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Sauntehus Slotshotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport er ikke bare hvilket som helst lufthavnshotel. Det er et gennemført lækkert og moderne hotel, hvor fokus er maksimal afslapning og ultimativ forkælelse. Hotellet har et stort spaområde, hvor du som gæst kan nyde mange spabehandlinger. Derudover har hotellet fitness og en helt fantastisk restaurant, hvor talentfulde kokke serverer den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er et klassisk hotel med beliggenhed i den hyggelige badeby Hornbæk. Her har du mulighed for at overnatte i eksklusive og hyggelige omgivelser, samt at koble helt af fra hverdagen og bare nyde livet. Hotellet har en helt fantastisk restaurant, som er kendt landet over for sin evne til at lave fantastiske nordiske og franske retter.

Laveste pris for 2 personer: 3.190 kr.

Strandhotel Røsnæs

3/5

Hvis du leder efter et lækkert strandhotel, hvor du har mulighed for at nyde den danske sommer fuldt ud, så er Strandhotel Røsnæs lige det du leder efter. Her overnatter du i hyggelige og luksuriøse rammer et stenkast fra en utroligt smuk strand. Om aftenen kan du nyde et måltid i særklasse hos hotellets helt fantastiske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.718 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

På Tambogade i Tambohuse, Struer, ligger Tambohus Kro og Badehotel blandt idylliske omgivelser lige ned til vandet. Her er der mulighed for at glemme alt om den hektiske hverdag og bare nyde livet fuldt ud. Som gæst hos Tambohus Kro og Badehotel er du altid kun et stenkast væk fra en lækker strand, samt mange andre spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

hotel østerport
Hotels.com

Hotel Østerport

3/5

Lige overfor Østerport Station, som er 5 minutter fra Københavns hovedbanegård ligger det fantastiske hotel, Hotel Østerport. Her har du mulighed for at overnatte i eksklusive omgivelser, samt at slappe helt af med hotellets mange gode faciliteter. Hotellets beliggenhed gør det også til at oplagt hotel for dig, som gerne vil opleve København og alt det byen kan byde på.

Laveste pris for 2 personer: 660 kr.

Hotel Thinggaard

3/5

I Hurup Thy har det unikke Hotel Thinggaard beliggenhed og her inviteres du indenfor til ren hygge og afslapning. Som gæst hos Hotel Thinggaard får du muligheden for et ophold, hvor alle dine sanser kommer i brug. Derudover er der en golfbane og badestrand lige i nærheden, samt Sydthy Kurbad, som er 700m2 ren forkælelse.

Laveste pris for 2 personer: 2.398 kr.

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et helt fantastisk hotel, hvor der for alvor er mulighed for at genoplade batterierne og bare nyde livet fuldt ud. Her inviteres du indenfor til luksuriøse omgivelser og hyggelige værelser. På hotellet er der et fantastisk spaområde samt 2 unikke restauranter, hvor de talentfulde kokke står klar til at give dig en gastronomisk oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 2.400 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Få hundrede meter fra en af de smukkeste badestrande i den kendte sommer by ligger Strandhotellet Blokhus. Her bydes du velkommen til et uforglemmeligt ophold med maksimal afslapning og ultimativ forkælelse. Hotellets beliggenhed betyder også, at det er det oplagte hotel for dig, som gerne vil opleve hvad Blokhus har at byde på med seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 4.860 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Hotel Dalgas
Hotels.com

Hotel Dalgas

3/5

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro står som en af de ældste kroer i den idylliske by Hvalpsund. Her har man på bedst vis kombineret god pris, ultimativ afslapning og charmerende omgivelser. Du får mulighed for at overnatte i hyggelige værelser, samt at nyde fantastiske retter på kroens restaurant. Derudover er der kort afstand til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Flyverstenen Ved Alstrup.

Laveste pris for 2 personer: 1.798 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Slot står på en af Danmarks smukkeste ejendomme, som blev opført tilbage i 1800-tallet af kongefamilien. I dag er det dog ikke længere bare brugt som et slot, men som et unikt hotel, hvor du har mulighed for at overnatte i disse storslåede omgivelser. Hotellet har en fantastisk restaurant og et væld af gode faciliteter, som sikrer et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Du kan komme til vinsmagning på det udsøgte Hotel & Restaurant Fakkelgaarden. Udover at kunne overnatte i eventyrlige omgivelser, vil du kunne smage på noget af den bedste vin, man kan forestille sig. For et ekstra tillæg pr. person har I muligheden for at deltage i hotellets populære vinsmagningsarrangement.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Skrøbelev Gods

4/5

I de ekstravagante rammer som Skrøbelev Gods kan tilbyde, kan du komme helt tæt på naturen og nyde godt af deres pragtfulde værelser, som alle er indrettet med charme og en stil, man let finder sig tilpas i. Derudover tilbyder de spændende arrangementer som eksempelvis vinsmagning.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

color hotel skagen
Hotels.com

Color Hotel Skagen

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

the square
Hotels.com

The Square

4/5

The Square er et trendy og moderne hotel med beliggenhed i centrum af København. Hotellet er helt perfekt til dig, som gerne vil ud at opleve alt hvad København har at byde på i forhold til seværdigheder og vartegn. Derudover er The Square et miljøvenligt hotel. Hotellet har også en helt fantastisk tagterrasse, hvor du kan slutte dagen af med en kold drink.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

phoenix copenhagen
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

På Bredgade i centrum af København kan du finde Phoenix Copenhagen, som er et helt fantastisk hotel der byder på eksklusive rammer og nyttige faciliteter, der sikrer at alle får et godt ophold. Hotellet er helt perfekt til dig som gerne vil ud og opleve København, da næsten alle de spændende seværdigheder og vartegn af København ligger en gåtur væk.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Vinsmagning i charmerende omgivelser

Så kunne du tænke dig at smage på en række af de bedste vine i fantastiske omgivelser, er det helt klart det rette valg at booke et weekendophold med vinsmagning på plakaten.

Du kan med fordel vælge et af hotellerne eller en af gårdene her på listen. Så er du i hvert fald sikker på, at du kan komme til at smage på nogle exceptionelle gode druer med kyndig vejledning fra nogle af landets bedste eksperter. Der er ikke det spørgsmål, du ikke vil kunne få svar på, og i de fleste tilfælde kan du følge arrangementet op med en udsøgt middag på hotellets restaurant, hvis det skulle være udstyret med sådan en.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor kan man nyde et weekendophold med vinsmagning?

Du kan tage på weekendophold med vinsmagning rundt om i hele Danmark, der findes nemlig en del kroer og hoteller som kombinere weekendophold med vinsmagning hvilket er et glimrende koncept, netop fordi man heller ikke skal køre hjem.

Hvornår kan man tage på weekendophold med vinsmagning?

Der blive arrangeret skønne weekendophold med vinsmagning året rundt, så du kan derfor komme afsted mere eller mindre når det passer dig. Vælg blandt et utal af hoteller og kroer som alle har weekendophold med vinsmagning her.

Hvor meget koster et weekendophold med vinsmagning?

Et weekendophold med vinsmagning koster 800-3200 kr. prisen variere i særdeleshed efter temperament altså hvor fint stedet skal være og hvad der er inkluderet i weekendopholdet nogler er inklusiv morgenmad eller aftensmad.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.