fbpx

Weekendophold Vinsmagning

Bedste weekendophold med vinsmagning i Danmark 2024

Er vin din store passion, eller nyder du bare et enkelt glas i ny og næ sammen med din partner, så kan det være, i vil finde det passende at tage på et weekendophold, hvor der er mulighed for at deltage i vinsmagning. Har du aldrig været til vinsmagning før, er det i den grad oplagt at kombinere de to ting i en og samme pakke. At opleve en vinsmagning på et hotel eller et gods er lidt anderledes end en traditionel vinsmagning hjemme hos sig selv eller en bekendt. Her bliver der virkelig skænket smagfulde dråber, og man kan nå at lære rigtig meget om de enkelte vine, når man deltager i et officielt arrangement. Så giv dig selv lov til at smage på udsøgte vine og sove i bløde senge, når du kombinerer et weekendophold med vinsmagning.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

gourmetophold marienlyst strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Ved Øresund, ca. 1 km fra Kronborg Slot, ligger Marienlyst Strandhotel, som er et helt fantastisk strandhotel, hvor du kan slappe af og nyde livet. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor det er muligt at bruge både fitness og spafaciliteter, samt spille i Kasino Marienlyst. Der er også kort vej til flere spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden i Middelfart er beliggende lige ud til vandet med en skøn udsigt over vandet, en lille bådehavn og Lillebæltsbroen. Ønsker man en aktiv forlænget weekend er der mulighed for vandreture langs vandet og skoven ved siden af hotellet, derudover er Golfklubben Lillebælt blot et stenkast fra hotellet. Ønsker man afslapning og selvforkælelse, huser hotellet 3 restauranter, vinkælder og en bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

hotel kong arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Ved de smukke søer inde i centrum af København kan du finde Hotel Kong Arthur, som er et miljøvenligt og topmoderne hotel. Her serveres der nordisk morgenmad lavet på økologiske madvarer. Derudover har hotellet hyggelige værelser og et stort spa-område ved navn Ni’Mat Spa, som du som gæst kan bruge. Der er kort afstand til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

I den hyggelige landsby Gammel Ry ligger Lyng Dal Hotel i smukke omgivelser. Her inviteres du indenfor til et hyggeligt hotel med mange gode faciliteter, som sikrer et godt ophold. Hotellet har egen restaurant, som serverer lækre traditionelle danske retter sammen med et godt glas vin onsdag til søndag. Spiller du golf, så er der også en golfban lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

gourmetophold kragerup gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods er et helt unikt gods, som har eksisteret i næsten 700 år. I 1801 blev det opkøbt af familien Dinesen, som stadig ejer og driver godset i dag. I dag er det dog ikke længere bare et gods, men et hotel, hvor du inviteres indenfor til et ophold du sent vil glemme. Hotellet har en helt fantastisk restaurant, samt mange gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Hotel Hovborg Kro er en autentisk jysk landevejskro, med en stolt historie bag sig. Kroen byder alle velkommen med gæstfrihed og varme, om man er forretningsrejsende der søger gode møde-og konferencefaciliteter, eller feriegæst der ønsker forkælelse og god forplejning. Kroen har egen vinhandel og restaurant, og der er mulighed for golf og en flot natur i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord, med mere end 100 års historie, ligger i helt unikke og naturskønne områder med udsigt over fjorden. Det storslåede hotel byder på alt fra professionelle konferencefaciliteter, til masser af udendørsmuligheder i den skønne natur og afslapning i hotellets moderne pool- og wellnessområde. Hotellet huser også både restaurant, café og bar, for at mætte og slukke tørst.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Midt i den unikke Munkebjergskov kan du finde Munkebjerg Hotel, som er omringet af smukke frodige bøgetræer. Fra hotellet er der en helt unik udsigt ned til Vejle Fjord og så byder hotellet på en lang række af gode værelser, hvor du kan fokusere på at slappe af og glemme alt om hverdagens stress og bare nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

sauntehus slotshotel
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Vil du gerne på et weekendophold med vinsmagning, så er der ikke nogen tvivl om, at Sauntehus Slotshotel er oplagt for dig. Her kan du hvile hovedet i de hyggelige rammer, tage ud at besøge spændende seværdigheder, som f.eks. Hornbæk Kirke og Galleriet Hornbæk ved Susanne Risom. Derudover har hotellet en enestående restaurant og bar, hvor du kan nyde mad og vin.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport er ikke bare hvilket som helst lufthavnshotel. Det er et gennemført lækkert og moderne hotel, hvor fokus er maksimal afslapning og ultimativ forkælelse. Hotellet har et stort spaområde, hvor du som gæst kan nyde mange spabehandlinger. Derudover har hotellet fitness og en helt fantastisk restaurant, hvor talentfulde kokke serverer den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

hotel bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er et klassisk hotel med beliggenhed i den hyggelige badeby Hornbæk. Her har du mulighed for at overnatte i eksklusive og hyggelige omgivelser, samt at koble helt af fra hverdagen og bare nyde livet. Hotellet har en helt fantastisk restaurant, som er kendt landet over for sin evne til at lave fantastiske nordiske og franske retter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

strandhotel røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Hvis du leder efter et lækkert strandhotel, hvor du har mulighed for at nyde den danske sommer fuldt ud, så er Strandhotel Røsnæs lige det du leder efter. Her overnatter du i hyggelige og luksuriøse rammer et stenkast fra en utroligt smuk strand. Om aftenen kan du nyde et måltid i særklasse hos hotellets helt fantastiske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

gourmetophold tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

På Tambogade i Tambohuse, Struer, ligger Tambohus Kro og Badehotel blandt idylliske omgivelser lige ned til vandet. Her er der mulighed for at glemme alt om den hektiske hverdag og bare nyde livet fuldt ud. Som gæst hos Tambohus Kro og Badehotel er du altid kun et stenkast væk fra en lækker strand, samt mange andre spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

hotel østerport
Hotels.com

Hotel Østerport

3/5

Lige overfor Østerport Station, som er 5 minutter fra Københavns hovedbanegård ligger det fantastiske hotel, Hotel Østerport. Her har du mulighed for at overnatte i eksklusive omgivelser, samt at slappe helt af med hotellets mange gode faciliteter. Hotellets beliggenhed gør det også til at oplagt hotel for dig, som gerne vil opleve København og alt det byen kan byde på.

Laveste pris for 2 personer: 660 kr.

gourmetophold hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

I Hurup Thy har det unikke Hotel Thinggaard beliggenhed og her inviteres du indenfor til ren hygge og afslapning. Som gæst hos Hotel Thinggaard får du muligheden for et ophold, hvor alle dine sanser kommer i brug. Derudover er der en golfbane og badestrand lige i nærheden, samt Sydthy Kurbad, som er 700m2 ren forkælelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et helt fantastisk hotel, hvor der for alvor er mulighed for at genoplade batterierne og bare nyde livet fuldt ud. Her inviteres du indenfor til luksuriøse omgivelser og hyggelige værelser. På hotellet er der et fantastisk spaområde samt 2 unikke restauranter, hvor de talentfulde kokke står klar til at give dig en gastronomisk oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

gourmetophold strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Få hundrede meter fra en af de smukkeste badestrande i den kendte sommer by ligger Strandhotellet Blokhus. Her bydes du velkommen til et uforglemmeligt ophold med maksimal afslapning og ultimativ forkælelse. Hotellets beliggenhed betyder også, at det er det oplagte hotel for dig, som gerne vil opleve hvad Blokhus har at byde på med seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Agerskov Kro byder på autentisk sønderjysk hygge og omsorg. Kroen består af flere huse og sale, hvor varme og gæstfrihed er førsteprioritet, lige fra første gang man træder ind ad døren. Restauranten byder på klassiske egnsretter og hyggelige omgivelser, hvor betjeningen gør en dyd ud af at gæstens oplevelse er så god som overhovedet mulig.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Hotel Dalgas
Hotels.com

Hotel Dalgas

3/5

Midt inde i det smukke jyske hedeland kan du finde den hyggelige by Brande og det er i denne by, at Hotel Dalgas har til huse. Her kan du nyde lækre rettet og udsøgte vine hos hotellets enestående restaurant. Derudover byder hotellet på gode værelser og moderne faciliteter. Sidst men ikke mindst, så er der mange seværdigheder og aktivitetsmuligheder lige ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro står som en af de ældste kroer i den idylliske by Hvalpsund. Her har man på bedst vis kombineret god pris, ultimativ afslapning og charmerende omgivelser. Du får mulighed for at overnatte i hyggelige værelser, samt at nyde fantastiske retter på kroens restaurant. Derudover er der kort afstand til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Flyverstenen Ved Alstrup.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Slot står på en af Danmarks smukkeste ejendomme, som blev opført tilbage i 1800-tallet af kongefamilien. I dag er det dog ikke længere bare brugt som et slot, men som et unikt hotel, hvor du har mulighed for at overnatte i disse storslåede omgivelser. Hotellet har en fantastisk restaurant og et væld af gode faciliteter, som sikrer et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Du kan komme til vinsmagning på det udsøgte Hotel & Restaurant Fakkelgaarden. Udover at kunne overnatte i eventyrlige omgivelser, vil du kunne smage på noget af den bedste vin, man kan forestille sig. For et ekstra tillæg pr. person har I muligheden for at deltage i hotellets populære vinsmagningsarrangement.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

color hotel skagen
Hotels.com

Color Hotel Skagen

4/5

På toppen af Danmark, i det naturskønne, kunstneriske og kulturelle Skagen, finder man Color Hotel Skagen. Værende Skagens eneste firestjernede hotel, er man garanteret en fantastisk oplevelse. Hotellets faciliteter byder på udendørs pool, spabad, finsk saunahytte, fitness og meget mere. Hotellets restaurant, Restaurant Holger, danner rammerne for en gastronomisk oplevelse, blandt andet med et ”walk-in” vinskab med over 1000 flasker.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

the square
Hotels.com

The Square

4/5

The Square er et trendy og moderne hotel med beliggenhed i centrum af København. Hotellet er helt perfekt til dig, som gerne vil ud at opleve alt hvad København har at byde på i forhold til seværdigheder og vartegn. Derudover er The Square et miljøvenligt hotel. Hotellet har også en helt fantastisk tagterrasse, hvor du kan slutte dagen af med en kold drink.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

phoenix copenhagen
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

På Bredgade i centrum af København kan du finde Phoenix Copenhagen, som er et helt fantastisk hotel der byder på eksklusive rammer og nyttige faciliteter, der sikrer at alle får et godt ophold. Hotellet er helt perfekt til dig som gerne vil ud og opleve København, da næsten alle de spændende seværdigheder og vartegn af København ligger en gåtur væk.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Vinsmagning i charmerende omgivelser

Så kunne du tænke dig at smage på en række af de bedste vine i fantastiske omgivelser, er det helt klart det rette valg at booke et weekendophold med vinsmagning på plakaten.

Du kan med fordel vælge et af hotellerne eller en af gårdene her på listen. Så er du i hvert fald sikker på, at du kan komme til at smage på nogle exceptionelle gode druer med kyndig vejledning fra nogle af landets bedste eksperter. Der er ikke det spørgsmål, du ikke vil kunne få svar på, og i de fleste tilfælde kan du følge arrangementet op med en udsøgt middag på hotellets restaurant, hvis det skulle være udstyret med sådan en.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor kan man nyde et weekendophold med vinsmagning?

Du kan tage på weekendophold med vinsmagning rundt om i hele Danmark, der findes nemlig en del kroer og hoteller som kombinere weekendophold med vinsmagning hvilket er et glimrende koncept, netop fordi man heller ikke skal køre hjem.

Hvornår kan man tage på weekendophold med vinsmagning?

Der blive arrangeret skønne weekendophold med vinsmagning året rundt, så du kan derfor komme afsted mere eller mindre når det passer dig. Vælg blandt et utal af hoteller og kroer som alle har weekendophold med vinsmagning her.

Hvor meget koster et weekendophold med vinsmagning?

Et weekendophold med vinsmagning koster 800-3200 kr. prisen variere i særdeleshed efter temperament altså hvor fint stedet skal være og hvad der er inkluderet i weekendopholdet nogler er inklusiv morgenmad eller aftensmad.