fbpx

Gourmetophold Midtjylland

Bedste gourmetophold i Midtjylland 2023

Er du klar til at få dine smagsløg forkælet ud over alle grænser? Så kan det faktisk være, at du lige skal tage et smut på et gourmetophold i Midtjylland. Her er der flere gourmetophold, der står klar til at tage imod dig.

Hvis du er en rigtig madelsker, der går højt op i kvalitet samt, at maden er fremstillet af dejlige naturlige råvarer, behøver du ikke lede længere. På et gourmetophold i Midtjylland kan du nemlig nyde godt af de lokale råvarer, der hører årstiden til. Herved får du den ultimative forkælelse på et gourmetophold.

Book dit gourmetophold i Midtjylland snarest muligt, så du er sikker på, at der er plads. Derefter kan du glæde dig til at pakke kufferten og tage en rejsepartner under armen, så I kan blive forkælet på bedste vis.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Uforglemmelige Ophold

3/5

Hvis du ønsker et uforglemmeligt ophold i Danmark, med dejlig mad og godt selvskab vil det være oplagt at tage et kig på et Go Dream Gavekort. Flere af disse gavekort gælder til et utal af dejlige kroer og hoteller rundt omkring i Danmark, se alle mulighederne her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Fru Larsen Hotel
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Hvis du værdsætter en ekstravagant middag med dejlig vin og formidabel service vil du elske at nyde et ophold på Fru Larsen Hotel. Her går maden nemlig op i en højere enhed og stemningen på hotellet er fortrinlig lige fra ankomst til dit dejlige ophold er slut for denne gang. Ønsker du et ophold i særklasse er dette lige noget for dig.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden er det helt perfekte hotel for dig, som ønsker et sted, hvor stress ikke findes. Hos Fjordgaarden skal du bare fokusere på at slappe af og nyde livet. Det er heller ikke svært, da hotellet har mange lækre faciliteter som er lavet specifikt til at forkæle dig, samt super hyggelige værelser, hvor der virkelig er mulighed for at slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park er et ekstraordinært hotel som har en helt fantastisk beliggenhed ud til Vejle Fjord. Bygningen stammer helt tilbage fra 1900-tallet og byder på hyggelige og helt igennem fantastisk værelser. Derudover har hotellet en endnu mere fantastisk restaurant “Waehler”, hvor de dygtige kokke står klar til at servere de lækreste retter for dig.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

hotel årslevkro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

På Silkeborgvej i Braband ligger Hotel Årslev Kro, hvor der er mulighed for at få et hyggeligt, afslappende og underholdende ophold. Kroen har hele 78 hyggelige værelser med lækre faciliteter, hvor du kan læne hovedet tilbage og bare nyde nuet. Bygningen blev opført i 1800-tallet og har siden hed i 1974 fået flere tilbygninger. Bygingen fra 1800-tallet er erklæret bevaringsværdig.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Hotel Opus

4/5

Hotel Opus er et unikt 4-stjernet hotel i Horsens, hvor der for alvor er mulighed for at glemme alt om hverdagens stress. Hotellets hyggelige og moderne rammer er helt perfekte til dig, som gerne vil have et ophold hvor der er mulighed for maksimal afslapning og ultimativ forkælelse. Derudover er der kort vej til mange spændende destinationer i Horsens by.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Palads Hotel
Hotels.com

Palads Hotel

3/5

Palads Hotel har en fantastisk beliggenhed i Viborg og er den perfekte base for dig, som gerne vil opleve Viborg og Midtjylland. Hotellet råder over en masse gode faciliteter, som du kan gøre brug af under dit ophold. Der er bl.a. boblebad og så serveres der gratis morgenmad hver dag. Hotellet har også en moderne spaafdeling til dig.

Laveste pris for 2 personer: 916 kr.

Østergaards Hotel
Hotels.com

Østergaards Hotel

3/5

Østergaards Hotel har en smuk beliggenhed i Herning med Herning Golfklub på den ene side og HerningCentret på den anden. Som gæst hos Østergaards Hotel inviteres du indenfor til deres hyggelige rammer, hvor du kan hvile hovedet og få et fantastisk weekendophold. Derudover har hotellet også en enestående á la carte restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Er du på udkig efter et godt uforglemmeligt gourmetophold i Århus? Så behøver du ikke lede længere end Hotel Oasia. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og gode værelser. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, samt en bred vifte af fantastiske restauranter. Derudover har hotellet egen restaurant, som serverer lækre retter lavet fra bunden.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Hos Grand Hotel Struer er der for alvor mulighed for at glemme alt om hverdagens stress, og bare nyde livet fuldt ud. Grand Hotel Struer har bl.a. en stor og utroligt lækker spa og wellness, som du som gæst kan gøre frit brug af. Derudover et hotellet utroligt hyggeligt og har en unik stemning over sig. De idylliske omgivelser gør også noget helt specielt.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Udforsk en overdådig pallette af seværdigheder under et gourmetophold i Midtjylland

Har du en bred smag inden for aktiviteter, er der en overdådig pallette af seværdigheder i Midtjylland. Der er altså en del seværdigheder, som du kan besøge, hvis det er noget for dig. 

Lige meget om du er et naturmenneske, er vild med museer, ynder at kigge på dyr, er et stort legebarn eller andet, er der altid noget for dig i Midtjylland. Du kan blandt andet udforske:

  • Nationalpark Mols Bjerge
  • Vorbasse Marked
  • Gudenåen
  • RemisenBrande
  • Den Gamle By i Århus
  • Horsens Statsfængsel
  • Kattegatcentret
  • Givskud Zoo
  • Himmelbjerget
  • Djurs Sommerland

perfekt gourmet

Et gourmetophold i Midtjylland byder på masser af forkælelse

Et gourmetophold i Midtjylland indeholder en masse forkælelse. Måske endda mere end du lige har tænkt på. For det første kommer du væk fra den daglige trummerum for en stund. Det giver en rigtig god portion fornyet energi for mange mennesker.

Derudover bliver din smagssans forkælet til det fulde. Du kommer til at nyde hver en bid, du tager af den veltilberedte gourmetmad, der er på menuen. Gourmetmenuen kan du også vælge at skylle ned med en tilhørende vinmenu på udvalgte steder. 

Du kan se frem til og glæde dig til, at du ikke selv skal stå i mange timer i køkkenet for at lave mad. Du skal bare sætte dig til bords og nyde maden. Servering, afrydning og opvask skal du heller ikke skænke en eneste tanke.  

Her finder du tilbud på gourmetophold i Midtjylland

Efter du har været på dit første gourmetophold i Midtjylland, får du helt sikkert lyst til at tage på et ophold igen og igen. Det kan hurtigt gå hen og blive en temmelig dyr fornøjelse. Men hvis du holder øjne og ører åbne for, om der er tilbud på gourmetophold i Midtjylland, kan du måske komme afsted lidt oftere. 

Vil du gerne på et gourmetophold i Midtjylland ved hjælp af et godt tilbud, er der flere ting, du kan gøre. En af de ting, du kan gøre, er at tilmelde dig nyhedsbrevene hos de steder, der tilbyder gourmetophold. Derved vil du være blandt de første, der får at vide, hvis de har et knaldgodt tilbud i en specifik periode. 

Du kan også følge med på de dealsites, der findes i Danmark. Her kan der nemlig også forekomme rigtig gode tilbud på gourmetophold i Jylland.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Er der gratis Wi-Fi på et gourmetophold i Midtjylland?

Tager du på et gourmetophold i Midtjylland, vil der typisk være gratis Wi-Fi. Det betyder, at du ikke skal huske at betale yderligere for dette. Der kan være forskel på, om der er gratis Wi-Fi på værelset, eller om det kun er i fællesarealerne på stedet. Dette er dog kun i meget få tilfælde. 

Kan jeg se nogle seværdigheder, når jeg er på et gourmetophold i Midtjylland?

Der er en hel del seværdigheder, du kan kigge nærmere på i denne del af Danmark. Kan du ikke selv finde nogle seværdigheder, kan du se vores forslag til aktiviteter i Midtjylland her på siden. Vi ønsker dig en god fornøjelse.

Hvordan vælger jeg det bedste gourmetophold i Midtjylland for mig?

Når du skal vælge det bedste gourmetophold i Midtjylland for dig, bør du lave en liste med dine præferencer for opholdet. Herefter kan du sammenligne denne liste med hvert gourmetophold for at finde ud af, hvilket ophold der matcher dine ønsker og behov bedst.