fbpx

Golfophold Sverige

Bedste golfophold i Sverige 2023

Kunne du tænke dig at prøve at spille golf i et andet land end Danmark? Så er et golfophold i Sverige et godt bud. Sverige er vores naboland, så du kan bare kaste dit golfudstyr og din golfmakker ind i bilen og køre afsted. Derefter vil du sandsynligvis hurtigt være fremme ved din golfdestination. 

Når du tager til Sverige for at spille golf, kan du selv beslutte, om det skal være i en længere eller i en kortere periode. Du kan for eksempel vælge at tilbringe en forlænget weekend på et golfophold eller bare en enkelt overnatning. Det kommer an på, hvad du har tid og lyst til. 

Her på vores side kan du finde mange lækre golfophold i Sverige. Det er bare med at gå i gang med at kigge på dem, hvis du drømmer om at komme afsted.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

ystad saltsjobad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4.5/5

Det skønne Ystad Saltsjöbad er blandt de bedste spahoteller i hele Skåne, og det er værd at anbefale til alle, der ønsker et afstressende ophold langt væk fra dagligdagen. Under jeres ophold vil I bo på et af de skønne og hyggelige værelser, men opholdets højdepunkt skal findes i selve spaoplevelsen.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

spaophold hotel skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Velkommen til Hotel Skansen. Dette hotel, som har beliggenhed i Båstad, står klar til at give dig et fantastisk ophold. Hotellet har lækre og moderne faciliteter i smukke og idylliske omgivelser. Hotellets beliggenhed betyder også at der er ganske kort til flere forskellige lækre restauranter og smukke seværdigheder, så der er også mulighed for at komme ud og opleve nye ting.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Som besøgende på Varbergs Kusthotell nyder I godt af at bo et sted med store traditioner for velvære. I netop dette område har svenskerne haft kurbade i mere end 200 år, og det er nu mere populært end nogensinde før. Derudover har hotellets spa før fået titlen som Europas bedste spa, hvilket kort sagt betyder, at faciliteterne er i den bedste kvalitet, mens oplevelsen er i top. De tilbyder en lang række spændende behandlinger og afslappende kurbade, og netop derfor vil Varberg Kusthotel være en perfekt destination for de ferietrængende danskere.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Körunda Golf & Konferenshotell
Hotels.dk

Körunda Golf & Konferenshotell

4/5

Körunda Golf & Konferenshotell er et hyggeligt hotel med beliggenhed i Osmo. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og lækre værelser. Derudover byder hotellet også på en masse gode faciliteter, som du frit kan gøre brug af under dit ophold. Hotellet byder bl.a. på boblebad, fitnesscenter og en strand der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.298 kr.

Et golfophold i Sverige er lig med skønne golfbaner med en smuk beliggenhed

Hvis du bestiller et golfophold i Sverige, kan du se frem til at blive mødt af skønne golfbaner med en smuk beliggenhed. Du kan altså godt glæde dig til at svinge golfkøllen, da det uden tvivl vil være i fantastiske omgivelser. 

Men det er ikke kun selve golfbanerne og deres beliggenhed, som du bør se frem til at opleve. Du får nemlig også et lækkert værelse, du kan opholde dig i, når du trænger til et lille hvil eller et pusterum. 

På et golfophold vil du få masser af motion og frisk luft, så det kan være rart bare at slappe af på værelset en gang imellem. Men du kan ydermere vælge at opholde dig i stedets fællesarealer, hvor du kan nyde en kølig drink eller en varm kop kaffe alt efter dine præferencer. 

Et golfophold i Sverige og lækker mad går hånd i hånd

Der er ingen tvivl om, at et golfophold i Sverige og lækker mad går hånd i hånd. Du vil hver dag blive forkælet med mad fra morgen til aften, som dine smagsløg ikke kan få nok af. Der er ikke noget bedre end bare at spille golf dagen lang uden at skulle tænke på andet. Og det er netop, hvad du vil opleve, når du er på et golfophold.

Du kan være sikker på, at der er kræset om maden for, at du og de andre gæster skal få en god smagsoplevelse. Typisk vil maden være fremstillet af friske lokale råvarer, der er i sæson. Du får altså en menu ud over det sædvanlige hver gang, du sætter dig ved bordet for at spise. Så det er bare med at nyde det.

Har du svært ved at vælge den rigtige vin til dit aftensmåltid, kan du altid spørge tjeneren. Han eller hun vil gerne hjælpe dig i den rigtige retning i forhold til, hvilken vin der passer bedst til dagens menu. 

vidunderlig golfbane i Sverige

Et golfophold i Sverige giver dig mulighed for at få masser af oplevelser

Er du vild med at få masser af oplevelser, når du er på et golfophold? Så kan du få en på opleveren, når du er på et golfophold i Sverige. Der findes spændende og hyggelige seværdigheder og attraktioner alle steder i Sverige. Du kan derfor få forskelligartede oplevelser under dit golfophold alt efter, hvor du befinder dig. 

Her har vi fundet nogle af de oplevelser frem, som du kan få, når du opholder dig i Sverige. Der er naturligvis rigtig mange andre oplevelser end dem, som vi har her på listen. 

Synes du ikke, at der er noget for dig, kan du altid selv finde andre oplevelser. Derved kan du også nemmere finde noget, der ligger i nærheden af dit golfophold i Sverige. Du kan blandt andet besøge følgende:

  • Grönåsen Elgpark
  • Astrid Lindgrens Verden
  • Kalmar Slot
  • Vasa Museet
  • Middelalderbyen Vadstena
  • Läckö Slot
  • Gustav Adolfs Kirke
  • Kullen
  • Søderåsen Nationalpark
  • Malmøs Reptilcenter

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan jeg tage en masse golfvenner med på et golfophold i Sverige?

Naturligvis kan du tage en masse golfvenner med på et golfophold i Sverige. Det kan du også, hvis det gælder et golfophold i Tyskland. Men hvis I er mange, der skal af sted sammen, bør du bestille golfopholdet i god tid. Gør du ikke det, kan du risikere, at der ikke er plads til alle i den periode, I har planlagt. 

Kan jeg kun komme på golfophold i Sverige?

Nej, du kan komme på mange forskellige typer af ophold i Sverige. Ønsker du at komme på noget andet end et golfophold, kan du kigge nærmere på vores sider med: Slotsophold i Sverige, gourmetophold i Sverige og spaophold i Sverige. God fornøjelse med at finde det rette ophold for dig.

Hvor finder jeg et golfophold i Sverige på tilbud?

For at finde et godt tilbud på et golfophold i Sverige bør du tilmelde dig de forskellige steders nyhedsbreve. I nyhedsbrevene kan der nemlig stå, hvis du i en specifik periode kan få et godt golfophold Sverige tilbud. Dog skal du være skarp til at bestille, da disse tilbud har det med at ryge hurtigt.