fbpx

Gourmetophold Sjælland

Bedste gourmetophold på Sjælland 2024

Sjælland byder på mange små oaser, når det kommer til gourmetophold. De smukke strande i Nordsjælland tilfører noget ekstra til dit ophold, og maden er i topform. Drømmer du om gourmetophold med vinmenu, et godt tilbud eller noget helt tredje? Læs med her og find det bedste gourmetophold på Sjælland.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

gourmetophold marienlyst strandhotel
Truestory

Marienlyst Strandhotel

4/5

Op ad Øresunds kyst finder du Marienlyst Strandhotel, som husede Kong Christian den Niende hver sommer. Marienlyst Strandhotel byder på fantastiske omgivelser, tennis-, badminton-, og golfbaner og meget mere. Derudover er der kort afstand til smukke slotte og altid mulighed for at nyde gourmetmad på hotellets restaurant. Har du en gambler inde i dig, så er der også Casino Marienlyst.

Laveste pris for 2 personer: 2.890 kr.

gourmetophold kragerup gods
Truestory

Kragerup Gods

3/5

Tilbage i 1327 blev Kragerup Gods bygget og har lige siden stået som et helt unikt gods folk tager til hvert eneste sommer for at opleve. Godset blev opkøbt af familien Dinesen i 1801 og er stadig ejet af denne familie den dag i dag. Godskokkene står klar til at give dig en gourmetoplevelse, som du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 2.495 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et luksuriøst kurhotel, som byder op til et uforglemmeligt ophold. Her er der fokus på maksimal afslapning, livsnydelse og ultimativ forkælelse. Hotellet har en bred vifte af lækre faciliteter, så du kan forkæle både krop og sind. Derudover er hotellet også utroligt smukt i sig selv og der er kort til spændende destinationer.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

hotel bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne har beliggenhed i den smukke badeby Hornbæk. Hotellet byder på en fantastisk nordisk og fransk inspireret restaurant, hvor der er mulighed for at nyde mad af den højeste kvalitet. Når det bliver lidt senere på dagen, kan du nyde en lækker drink i hotellets bar. Efter et par drinks kan du gå op på værelset og nyde udsigten over Øresundsstrædet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

strandhotel røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Et lille styk udenfor Kalundborg centrum vil du støde på det fantastiske Strandhotel Røsnæs. Strandhotel Røsnæs har udover smukke omgivelser, lækre faciliteter og utallige muligheder, en helt fantastisk fransk-inspireret restaurant, hvor kokkene står klar til at give dig en gourmetoplevelse, som du virkelig vil sætte pris på. Efter det lækre måltid kan du gå en tur i Røsnæs’ smukke gårdhave.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Klokkedal Castle Copenhagen er som taget ud af et eventyr. Slottet ligner udefra noget en eventyrsprinsesse bor i, har et unikt og stilfuldt interiør og en fantastisk beliggenhed for dig som gæst. Derudover har slottet en restaurant, hvis kokke står klar til at levere lækker gourmetmad der er lavet af lokale råvarer, som du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

comwell borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard er et helt fantastisk hotel, som ligger i en naturskøn perle i Sjælland. Som gæst kan du slappe af og hvile hovedet i deres hyggelige værelser, samt nyde godt at hotellets mange andre gode faciliteter. Hoteller har bl.a. et stort spa-område. Hvis du gerne vil opleve alt dette hotel har at byde på, så er det bare med at komme afsted.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

rødvig kro og badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro og Badehotel

3/5

Rødvig Kro og Badehotel byder på en helt fantastisk udsigt over Østersøen og har en god beliggenhed der betyder, at der kun er ganske kort vej til mange spændende destinationer. Kroen har egen restaurant, som serverer retter i særklasse du kan spise imens du nyder den vilde havudsigt. Hotellet ligger også lige ned til en strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

dragsholm slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Hvis det 800 års gamle Dragsholm Slot ikke skulle være imponerende nok i sig selv, så ligger det lige i centrum af den helt unikke UNESCO Global Geopark Odsherred. Denne kombination af fantastisk natur, et smukt slot og lækre moderne faciliteter skaber en fuldstændig unik og magisk oplevelse. Slotskøkkenet har derudover modtaget en michelin-stjerne og står klar til at give dig en madoplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

fredensborg store kro
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Fredensborg Store Kro i Nordsjælland danner de perfekter rammer til et skønt golfophold, der samtidigt giver et velfortjent afbræk fra den til tider stressende dagligdag. Kroen ligger i de skønneste omgivelser, der indbyder til spadsereture og/eller cykelture. Derudover ligger kroen utroligt tæt på det smukke Fredensborg Slot, så der er ingen undskyldning for ikke at nyde rammerne i fulde drag.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Bandholm Hotel har en helt fantastisk beliggenhed i idylliske omgivelser på Lollands nordkyst. Vil du gerne besøge Lolland, men mangler et sted at overnatte, så er Bandholm Hotel lige noget for dig. Hotellet byder dig indenfor til hyggelige rammer, lækre værelser, samt en masse gode faciliteter du kan gøre brug af imens du bor på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

ac bella sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Bella Sky er et moderne 4-stjernet hotel der har en fantastisk beliggenhed i København tæt ved lufthavnen. Hos hotellet kan du gøre brug af alle deres gode faciliteter der sikrer, at du får et godt ophold. Derudover gør hotellets beliggenhed det også nemt at komme ud og opleve alle de spændende seværdigheder der er at finde i København.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

En dejlig ferie med et gourmetophold på Sjælland

Et gourmetophold er den ideelle ferie til dig, som holder af god mad og drikke. Det tilfører livet – og især ferien – noget ekstra, at smagsløgene bliver forkælet. Der findes mange skønne hoteller, der tilbyder gourmetophold på Sjælland, og du kan helt sikkert finde noget for dig.

Med et tilbud på gourmetophold på Sjælland får du en billig og overskuelig ferie. Det kræver ikke nær så megen planlægning som den helt store tur til udlandet, og du skal ikke betale for dyre flybilletter. Der skal ikke de store forberedelser til, før du er klar til at nyde livet på ét af landets bedste hoteller.

gourmet

Gourmetophold Sjælland tilbud – Find det her

Er du ude efter et godt tilbud på et gourmetophold på Sjælland? Det kan vi godt forstå! Her på Mitophold.dk har vi gjort, hvad vi kunne, for at give dig de bedste forudsætninger for at vælge. Vi har samlet toppen af poppen inden for gourmetophold, så du ikke skal besvære dig med at finde dem. Og så er det ellers bare at vælge.

Find det bedste gourmetophold på Sjælland

Vi opdaterer løbende siden med de sidste nye gourmetophold Sjælland tilbud, så hvis du følger med her, er du sikker på altid at få den bedste pris. Husk, at det bedste gourmetophold på Sjælland er det bedste gourmetophold for dig. Her skal prisen gå op i en højere enhed med indholdet. Sørg for, at hotellet inkluderer det, som er vigtigt for dig – da får du nemlig den bedste gourmetferie! Find ligeledes de bedste gourmetophold Jylland samt gourmetophold Fyn ger hos Mitophold.dk.

3 anbefalinger af gourmetophold på Sjælland

Læs med nedenfor og få vores tre anbefalinger af de bedste gourmetophold på Sjælland. Der findes ophold for enhver smag, og nogle har fokus på spa og wellness, mens andre giver en stor naturoplevelse. Restauranterne er selvfølgelig af høj standard alle steder.

1. Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel i Helsingør er blandt de bedste gourmetophold på Sjælland. Det er for dig, der ikke bare vil have lækker mad, men også en afslappende ferie. Badestranden ligger og venter på din ankomst, og der er masser af wellness og spa-muligheder på hotellet. Og maden er selvfølgelig fortræffelig! Her får du blandt andet:

 • Havudsigt fra dit superior-værelse
 • Et glas velkomstchampagne i Brasserie 1861
 • 5-retters menu efter køkkenschefens valg
 • Spa og wellness med indendørs og udendørs faciliteter
 • Lån af badekåbe, håndklæde og slippers
 • Fri parkering og gratis WiFi
 • Morgenbuffet og specialiteter 
 • Fri adgang til Casino Marienlyst

2. Gourmetophold på Kragerup Gods

Vidste du godt, at Kragerup Gods i sin tid var ejet af Karen Blixens familie? Derfor kan baronessen selv skrive under på, at godset er et skønt sted at opholde sig. Mærk historiens vingesus, mens du nyder vinmenuen og anretningerne. Her får du meget gourmet for pengene, og opholdet indebærer:

 • Dobbeltværelse i hyggelige Ruds Vedby
 • Køkkenchefens særligt udvalgte gourmetmiddag
 • Vinmenu på dit gourmetophold
 • En forfriskende drink inden servering
 • Godset har sit eget aktive landbrug
 • Bæredygtigt og CO2-neutralt gods
 • Kaffe og sødt om eftermiddagen
 • Morgenbuffet med mange muligheder
 • Poolområde med både sauna og opvarmet pool
 • Gratis WiFi og parkering

3. Gourmetophold på Hotel Bretagne

I naturskønne Hornbæk ligger Hotel Bretagne Badehotel. Her har du den Nordsjællandske Riviera lige for dine slippers-klædte fødder, og du kan se både Kattegat og Hornbæk Sø. Du kan nyde både vinmenu og god gourmet i lyse og dejlige lokaler. Få blandt andet:

 • Lyst dobbeltværelse med god udsigt
 • Velkomstkaffe og –kage 
 • 6 gourmet-serveringer på menuen
 • Få en udsøgt vinmenu med i gourmetopholdet
 • Diverse små snacks og champagne
 • Kaffe, te og petit fours til eftermiddagsstunden
 • Morgenmad med alt, hvad det indebærer
 • Flotte naturområder og god badehotel-stemning
 • Fri parkering

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste gourmetophold Sjælland tilbud?

Gourmetophold på Sjælland fås i forskellige priser per overnatning. Nogle af de billigste gourmetophold ligger på omkring 1000 kr. for to personer. Her på siden opdaterer vi løbende information om tilbud og rabatter, så følg med, hvis du vil have den bedste pris.

Hvad betyder gourmetophold?

Et gourmetophold er et ophold, der har fokus på maden. Her sørger hotellerne for, at du får det bedste af det bedste på restauranterne, og måske er der også champagne, delikatesser og lignende med i pakken. Samtidig får du en skøn ferie et dejligt sted, fx ved havet.

Kan man få gourmetophold med vinmenu på Sjælland?

Selvfølgelig! Et gourmetophold kan i høj grad også handle om vinen. Hvis du ved, at gerne vil have vinmenu med i dit gourmetophold på Sjælland, skal du sørge for, at det er inkluderet i opholdet. Det er nemlig én af de ting, der vil få dig til at føle, at det var alle pengene værd.