fbpx

Kroophold Nordjylland

Bedste kroophold i Nordjylland 2024

Nordjylland er herligt sted at besøge, og tilmed findes der i det nordjyske rigtig mange fine kroer, der bestemt er et besøg værd. Planlægger I at jeres kroopholdskal gå til Nordjylland, vil I på denne liste kunne finde inspiration til nogle af de bedste kroer i Nordjylland. Uanset om I ønsker et afslappende kroophold, hvor der er plads til fordybelse i en god bog, i hinandens selskab eller til at nyde en tur i poolen, spabadet eller en god omgang massage, eller i vil have et aktivt kroophold med masser af oplevelser og aktiviteter kan Nordjylland tilbyde jer det.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Tæt på Limfjorden danner Hvalpsund Færgekro den perfekte ramme for et succesfuldt kroophold. Der er 28 store værelser, som alle har udsigt ud over vandet, mens der i restauranten kan smages på nogle af Limfjordens fisk i form af fiskesuppe, stjerneskud, rejecocktail og rødspætter med mere. Derudover så har Hvalpsund Færgekro et utallige af pakketilbud, så du kan få det mest optimale ophold til den bedste pris. 

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Hotel Postgaarden Mariager
Hotels.com

Hotel Postgaarden Mariager

3/5

Hotel Postgaarden Mariager ligger i smukke omgivelser i den hyggelige by Mariager. Her kan du tage en pause fra den stressede hverdag og bare nyde livet. Som gæst hos Hotel Postgaarden Mariager bliver du indlogeret på et hyggeligt værelser og får muligheden for at overnatte i det unikke område, hvor der er kort til seværdigheder som Hohøj.

Laveste pris for 2 personer: 1.013 kr.

gourmetophold hotel amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Vil du gerne på et hyggelige kroophold i Nordjylland? Så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Amerika er en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i super hyggelige omgivelser, samt gøre brug af de hyggelige værelser, som hotellet råder over. Derudover er det også en god base for dig, som gerne vil ud at opleve Nordjylland.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Hotel Hjallerup Kro
Hotels.com

Hotel Hjallerup Kro

3/5

Hotel Hjallerup Kro er en hyggelig kro, som byder dig indenfor til hyggelige værelser og overordnet set gode rammer. Her kan du nyde den enestående restaurant, slappe af i de hyggelige faciliteter og om aftenen slappe af på dit rene og gode værelser. Fra hotellet er der også kort vej til nogle seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

hotel søparken
Hotels.com

Hotel Søparken

3/5

Hotel Søparken ligger i unikke omgivelser i Aabybro. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt ophold i Nordjylland og opleve Nordjyllands unikke natur, så er Hotel Søparken en oplagt mulighed for dig. Fra hotellet er der kort vej til en lang række nordjyske seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, som f.eks. Henriette’s Havedesign.

Laveste pris for 2 personer: 718 kr.

rold storkro
Hotels.com

Rold Storkro

4/5

Hvis du leder godt nok i Danmarks største skov, så finder du Rold Storkro. En kro der er fulgt med tidens modernisering, men stadig har bevaret hyggen, som kun en kro kan. Stedet har haft den samme ejer de seneste 46 år, og det har været med til, at kroen har bevaret sin status og popularitet. Både i branchen og blandt gæster. 

Laveste pris for 2 personer: 1.048 kr.

st binderup kro
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

I 1871 blev St. Binderup Kro lavet om til kro efter tidligere at have været bageri og købmandshandel. Det skulle vise sig at være en god idé, for kroen har i mange år været kendt som en hyggelig og autentisk kro. Beliggenheden gør ligeledes, at den er optimal sovested for folk, der ønsker at besøge Rold Skov, Kattegat, Limfjorden eller den jyske vestkyst, hvor der kan bades i havet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Vil du en tur til Tambohuse, Struer, og mangler et godt sted at overnatte? Så behøver du ikke lede længere. Her kan du nemlig finde Tambohus Kro og Badehotel, som er et enormt lækkert sted at overnatte. Tambohus Kro og Badehotel har en lang række lækre faciliteter, og en fantastisk restaurant, hvis dygtige kokke står klar til at give dig en madoplevelse i særklase.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Længest mod nord finder man Aalbæk Gl. Kro. Et sted der fortæller anekdoter om, hvordan store kunstnere som H.C. Andersen og Holger Drachmann anlagde kroen et visit. I dag har kroen 59 gode soveværelser, store møde- og selskabslokaler, restaurant og en rigtig krostue. Aalbæk Gl. Kro er stedet, du skal bo, hvis du gerne vil besøge Skagen og have den bedst mulige helhedsoplevelse. 

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

brøndums hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt ophold til Skagen, så er Brøndums Hotel et af de absolut bedste steder du kan overnatte. Brøndum er et eksklusivt og meget populært hotel, som inviteterer dig indenfor til luksuriøse rammer og hyggelige værelser. Brøndums Hotel har en enestående restaurant, hvor du kan nyde noget af det lækreste mad man kan finde.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

sallingsund færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Nykøbing Mors har utroligt smukke omgivelser og Sallingsund Færgekro ligger i disse smukke omgivelser ned til Limfjorden. Det er en meget gammel kro, som har en helt unikt atmosfære over sig og byder på hyggelige værelser og en masse gode faciliteter. Derudover er det også en god base for dig, som gerne vil ud at opleve nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Tannishus
Hotels.com

Hotel Tannishus

3/5

Hotel Tannishus er et lækkert hotel ud til Vesterhavet, som byder dig indenfor til hyggelige værelser og en række gode faciliteter, hvor du kan nyde livet og glemmet alt om hverdagens stress. Hotel Tannihus er også en god base for dig der vil opleve den unikke natur, samt alle de seværdigheder der er i dette område.

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

Hotel Nor
Hotels.com

Hotel Nor

3/5

Hotel Nor er et hyggeligt hotel ved Slettestrand, som byder dig indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan læne dig tilbage og nyde livet. Her kan du glemme alt om hverdagens stress og nyde de smukke omgivelser der er omkring hotellet. Fra hotellet er der også kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Hotel Scheelsminde
Hotels.com

Hotel Scheelsminde

4/5

Hotel Scheelsminde befinder sig i en historisk herregård ved navn Scheelsminde og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i Aalborg. Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af alle deres gode faciliteter. Hotellet råder over gode facilieter, som f.eks. fitnesscenter og en stor pool, hvor du kan nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 706 kr.

hjørring kro
Hotels.com

Hjørring Kro

3/5

Drømmer du om at opleve et smukt sted i Nordjylland, så er Hjørring Kro i Hjørring der perfekte sted for dig. Hjørring Kro er et familievenligt hotel, som ligger tæt på mange forskellige unikke seværdigheder, heriblandt Bymiljø Hjørring og Fontaene. Derudover har kroen også en fantastisk restaurant, som står klar til at servere den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

Find et kroophold Nordjylland tilbud

En kro i Nordjylland kan byde på en herlig middag eller en afslappende weekend, og der findes mange gode tilbud at benytte sig af. Med en kroferie i Nordjylland er du sikker på at få slappet af i hyggelige og smukke omgivelser. Kroer i Nordjylland er nemlig altid placeret solidt i skøn, dansk natur, og du får masser af strand og skov for pengene. Læs med og find det bedste kroophold i Nordjylland her!

En skøn ferie med et billigt kroophold i Nordjylland

Kroer i Nordjylland har alt, hvad du skal bruge, for at holde en rigtig dejlig ferie eller friweekend. Det gælder, uanset om ferien bare er for dig, eller om du planlægger en tur med din partner eller familie. En kroferie i Nordjylland kan slet ikke undgå at være en fantastisk naturoplevelse, for du finder næppe smukkere og mere særegne steder i Danmark.

Få kroophold Nordjylland tilbud på Mitophold.dk

Mitophold.dk kan du finde kroophold Nordjylland tilbud og de bedste, billigste ophold. En tur til det nordjyske er en økonomisk løsning på sommerferie planerne, og man slipper for at flyve jordkloden rundt. Og så kan det faktisk være super hyggeligt at tage på krotur i det ganske danske.

Hygge ved strand i Nordjylland

Det bedste kroophold i Nordjylland – 3 bud

Leder du efter et mindeværdigt, hyggeligt og billigt kroophold i Nordjylland? Så er der mange gode bud på, hvad det bedste kroophold i Nordjylland er. Her har vi oplistet tre bud, som forhåbentlig kan inspirere dig, når du leder efter dit kroophold:

1. Kroophold på Rold StorKro

 • Kroen ligger dybt inde i Danmarks største skov, Rold Skov
 • Fejr ankomsten med et glas bobler på værelset
 • Du kan nyde skoven på alle tider af året
 • Forkæl sanserne med sæsonmenu:
 • 3 retter i Panoramarestauranten
 • Her har du udsigt til Gravlev Ådal og græssende dådyr
 • Få gode kvalitetsvine ad libitum
 • Morgenbuffet med alt, hvad mavesækken begærer
 • Pool, sauna og andre faciliteter

2. Kroophold på Hvalpsund Færgekro

 • Gourmetophold på Færgekroen ved Limfjorden
 • Nyd bølgernes brusen morgen, middag og aften
 • Få 5 lækre retter fra gastronomimenuen i restauranten
 • Få en stor, gratis morgenbuffet hver morgen
 • Limfjorden er et af de bedste steder at se sæler
 • Tag en vandretur på De Himmerlandske Heder
 • eller besøg den romantiske Jyske Rosenpark

3. Kroophold på Tambohus Kro & Badehotel

 • En kro, der byder på masser af wellness og luksus
 • Få adgang til enten Sydthy Kurbad eller Kurbad Limfjorden
 • Gratis frisk frugt, isvand, kaffe med mere i badet
 • 3-retters gourmetmenu på dit kroophold
 • Morgenbuffeten byder på hjemmelavede delikatesser
 • Du bor lige ved stranden i den skønne, nordjyske natur

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad indeholder et ophold på en kro i Nordjylland?

Det kommer an på, hvilken type af ophold du vælger. Du kan fx vælge et ophold med middag, vinmenu og lignende, hvis smagsløgene skal forkæles. Nogle vælger også et decideret gourmetophold, hvor der virkelig er kræset for maden. Et kroophold i Nordjylland for to er også meget populært, særligt som en romantisk tur. Men enhver ven eller veninde vil også blive glad for et gavekort til en kro i Nordjylland, fx med spa og pool.

Hvad koster et kroophold i Nordjylland?

Prisen på opholdet afhænger af, hvor længe du skal være afsted, hvor mange I er, og hvad I vil have for pengene. Du kan sagtens finde et billigt kroophold i Nordjylland eller et super kroophold Nordjylland tilbud, hvis det er det, du er ude efter. Det handler altsammen om at matche pris med behov og ønsker.

Hvad er det bedste kroophold Nordjylland?

De bedste ophold på kroer i Nordjylland er dem, hvor du får det for pengene, som du drømmer om. Hvis du drømmer om en weekend i ren luksus, kan det være, at et ophold med spa og massage er det, der skal til. Hvis du gerne vil gå lange, grønne ture i skoven, skal du finde en kro med den rette placering. Det handler altså i høj grad om dine egne behov.