Kroophold Nordjylland

Bedste kroophold i Nordjylland 2021

Nordjylland er herligt sted at besøge, og tilmed findes der i det nordjyske rigtig mange fine kroer, der bestemt er et besøg værd.
Planlægger I at jeres kroopholdskal gå til Nordjylland, vil I på denne liste kunne finde inspiration til nogle af de bedste kroer i Nordjylland.
Uanset om I ønsker et afslappende kroophold, hvor der er plads til fordybelse i en god bog, i hinandens selskab eller til at nyde en tur i poolen, spabadet eller en god omgang massage, eller i vil have et aktivt kroophold med masser af oplevelser og aktiviteter kan Nordjylland tilbyde jer det.

Denne side indeholder reklamelinks

Hvalpsund Færgekro

3/5

Tæt på Limfjorden danner Hvalpsund Færgekro den perfekte ramme for et succesfuldt kroophold. Der er 28 store værelser, som alle har udsigt ud over vandet, mens der i restauranten kan smages på nogle af Limfjordens fisk i form af fiskesuppe, stjerneskud, rejecocktail og rødspætter med mere. Derudover så har Hvalpsund Færgekro et utallige af pakketilbud, så du kan få det mest optimale ophold til den bedste pris. 

Laveste pris for 2 personer: 1.798 kr.

Rold Storkro

4/5

Hvis du leder godt nok i Danmarks største skov, så finder du Rold Storkro. En kro der er fulgt med tidens modernisering, men stadig har bevaret hyggen, som kun en kro kan. Stedet har haft den samme ejer de seneste 46 år, og det har været med til, at kroen har bevaret sin status og popularitet. Både i branchen og blandt gæster. 

Laveste pris for 2 personer: 2.356 kr.

St. Binderup Kro

3/5

I 1871 blev St. Binderup Kro lavet om til kro efter tidligere at have været bageri og købmandshandel. Det skulle vise sig at være en god idé, for kroen har i mange år været kendt som en hyggelig og autentisk kro. Beliggenheden gør ligeledes, at den er optimal sovested for folk, der ønsker at besøge Rold Skov, Kattegat, Limfjorden eller den jyske vestkyst, hvor der kan bades i havet.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

Vil du en tur til Tambohuse, Struer, og mangler et godt sted at overnatte? Så behøver du ikke lede længere. Her kan du nemlig finde Tambohus Kro og Badehotel, som er et enormt lækkert sted at overnatte. Tambohus Kro og Badehotel har en lang række lækre faciliteter, og en fantastisk restaurant, hvis dygtige kokke står klar til at give dig en madoplevelse i særklase.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Længest mod nord finder man Aalbæk Gl. Kro. Et sted der fortæller anekdoter om, hvordan store kunstnere som H.C. Andersen og Holger Drachmann anlagde kroen et visit. I dag har kroen 59 gode soveværelser, store møde- og selskabslokaler, restaurant og en rigtig krostue. Aalbæk Gl. Kro er stedet, du skal bo, hvis du gerne vil besøge Skagen og have den bedst mulige helhedsoplevelse. 

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

hjørring kro
Hotels.com

Hjørring Kro

3/5

Drømmer du om at opleve et smukt sted i Nordjylland, så er Hjørring Kro i Hjørring der perfekte sted for dig. Hjørring Kro er et familievenligt hotel, som ligger tæt på mange forskellige unikke seværdigheder, heriblandt Bymiljø Hjørring og Fontaene. Derudover har kroen også en fantastisk restaurant, som står klar til at servere den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.