fbpx

Juleophold Fyn

Bedste juleophold på Fyn 2023

Går du og overvejer, om du skal på et juleophold her til december? Jamen, hvorfor så ikke vælge et juleophold på Fyn? Det er nemt og hurtigt at komme til Fyn fra Sjælland og mange steder fra Jylland. Desuden har et juleophold på Fyn rigtig meget at byde på, så det er værd at køre efter. 

Under et juleophold på Fyn kan du opleve de fynske juletraditioner, julepynt, julelys, julemad og bedst af alt få en masse kvalitetstid med en, du holder af. I stedet for at fokusere på madlavning, julegaveindkøb og meget andet kan du komme helt ned i gear, så du er klar og har masser af energi til juleaften.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden byder på et unikt og enestående ophold, som du vil huske i mange år efterfølgende. Når du er gæst hos Comwell Kongebrogaarden får du mulighed for at overnatte i hyggelige værelser, samt at gøre brug af hotellets lækre faciliteter. Hotellets har også en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde ekstremt lækker mad af hotellets kokke.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

hvedholm slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

I udkanten af den idylliske by Faaborg ligger Hvedholm Slotshotel, som giver dig muligheden for at få et uforglemmeligt ophold. Her kan du overnatte i slottets smukke værelser, samt gøre brug af alle dets fantastiske faciliteter. Derudover er der kort afstand fra slottet til flere spændende destinationer, så der er også rig mulighed for at komme ud og opleve noget.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

sinatur hotel storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Hvis du har planer om at besøge Nyborg, så er Sinatur Hotel Storebælt et helt fantastisk sted at overnatte. Her kan du falde ned i dybet af de bløde senge efter en lang dag med spændende oplevelser. Hotellet ligger nemlig tæt på mange spændende destinationer, som bl.a. Nyborg Slot og Den Hvide Jomfru der begge er ca. 2 km fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Gl. Brydegaard
Hotels.com

Gl. Brydegaard

3.5/5

Gl. Brydegaard på fyn har skabt de helt perfekte rammer til en uforglemmelig miniferie. Når du overnatter hos Gl. Brydegaard, så kan du hvile hovedet i de hyggelige værelser, samt gøre brug af de gode faciliteter hotellets råder over. Derudover er der også kort vej til flere forskellige spændende seværdigheder, som du kan tage ud at besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Milling Hotel Plaza
Hotels.com

Milling Hotel Plaza

4/5

Mangler du et sted at overnatte i Odense? Så er der ikke nogen tvivl om, at Milling Hotel Plaza er en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser og gøre brug af deres moderne faciliteter. Derudover er der også altid kun kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

Gl. Avernæs Sinatur Hotel
Hotels.com

Gl. Avernæs Sinatur Hotel

3/5

Gl. Avernæs Sinatur Hotel er et unikt herregårdshotel, som stammer tilbage fra starten af det 19. århundrede. Her har du mulighed for at overnatte i smukke omgivelser og at slappe af på hotellets hyggelige værelser, når du altså ikke er ude at opleve alle de spændende seværdigheder der er i nærområdet en kort tur fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Hotel Odeon
Hotels.com

Hotel Odeon

4/5

Hotel Odeon ligger i Odense og er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på en miniferie i Odense og opleve alt det, som Odense har at byde på. Som gæst hos Hotel Odeon har du nemlig altid kun kort vej til en lang række af spændende seværdigheder og om aftenen kan du hvile hovedet i et af de hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.125 kr.

Solbjerggaard
Hotels.com

Solbjerggaard

3/5

SolbjergGaard er et romantisk og hyggeligt hotel i Millinge. Det ligger lige i nærheden af spændende seværdigheder og er det perfekte sted for dig, som gerne vil på en uforglemmelig miniferie i Millinge. Som gæst kan du sove i de hyggelige værelser, samt gøre brug af hotellets mange gode og moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 650 kr.

Comwell H.C. Andersen Odense
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Comwell H.C. Andersen har en fantastisk beliggenhed i det hyggelige H.C. Andersen kvarter i Odense og er det oplagte valg for dig, som gerne vil på en god miniferie i Odense. Hotellet ligger nemlig lige i nærheden af en masse spændende seværdigheder og giver dig mulighed for at slappe af og overnatte i deres hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Nyborg Strand Hotel
Hotels.com

Nyborg Strand Hotel

4/5

Nyborg Strand er et familievenligt hotel i Nyborg, som byder dig indenfor til hyggelige rammer og en masse gode faciliteter. Endnu en stor bonus ved hotellet er dets beliggenhed, som er lige i nærheden af en masse spændende seværdigheder, som f.eks. Dyrehave Møllen og Nyborgs Lystbådehavn. Derudover har hotellet også fitness og pool, som du kan nyde.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

hindsgavl slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Hindsgavl Slot har på fineste vis kombineret enestående omgivelser med et hotel der er kombinationen af et gammelt slot med moderne faciliteter. Til sammen skaber denne kombination et helt unikt sted, hvor du kan overnatte og få et ophold, som du ikke kommer til at glemme igen. Hotellet har også egen restaurant, der laver enormt lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

En kort gåtur fra Nyborg Station ligger Hotel Hesselet, som er et utroligt lækkert hotel, hvor din pleje og forkælelse er i fokus. Som gæst hos Hotel Hesselet får du adgang til hotellets tennisbane, swimmingpool og flere lækre faciliteter. Fra næsten alle værelser, samt hotellets restaurant, er der en unik udsigt over Storebælt og grønne skove.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Frederik VI's Hotel
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

Hvis en miniferie i Odense lyder som noget for dig, så er der ikke nogen tvivl om, at du vil blive glad for at overnatte hos Frederik VI’s Hotel. Her kan du overnatte i de hyggelige rammer, samt gøre brug af deres gode faciliteter. Fra hotellet er der kort vej til spændende seværdigheder, som bl.a. Egeskov Slot og Odense Zoo.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

hotel vissenbjerg storkro
Hotels.com

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Lyder en miniferie i idylliske Vissenbjerg som noget for dig? Så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Vissenbjerg Storkro er en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i de hyggelige værelser, samt gøre brug af deres gode faciliteter og så er der kun kort vej til flere spændende seværdigheder, som f.eks. Vissenbjerg Kirke der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Kom i julestemning med juleoplevelser under dit juleophold på Fyn

Der er absolut ingen undskyldning for ikke at få julehumøret helt op at ringe, når du er på et juleophold på Fyn. Der er nemlig masser af steder, som virkelig har gjort meget for at skabe en helt unik julestemning. Du kan blandt andet besøge:

  • Eventyrligt Julemarked ved H.C. Andersens Hus
  • Egeskov Julemarked
  • Julemarked på Harridslevgård Slot
  • Jul i den gamle Kongeby (Nyborg)
  • Julemarked på Boltinggaard Gods
  • Ravnsborg Julemarked
  • Julemarked i Ærøskøbing
  • Julemarked ved Langesø Slot
  • Julemarked på Herregården Lundegaard
  • Og mange flere steder
 

flot pyntet juletræ

Kom godt af sted på et juleaften ophold på Fyn

For at komme godt af sted på et juleophold på Fyn er det en god idé, at du forbereder dig i god tid. Du bør starte med at bestille det mest attraktive juleophold for dig. Det skal være et ophold, der passer til både dine præferencer og dit budget. 

Du bør helst gøre dette i så god tid, at du kan få de pladser, du har brug for. Ellers kan det bare ende med at blive endnu et stressmoment, når du skal til at lede efter noget andet. 

Efter at du har bestilt dit juleophold på Fyn, kan du stille og roligt kigge på, hvad du har lyst til at få tiden til at gå med, når du er på selve opholdet. Vil du bare blive på stedet og nyde det samt dets omgivelser, er der ikke så meget planlægning. 

Har du derimod lyst til at se og opleve en masse, bør du læse lidt om de forskellige juleoplevelser, der er på Fyn. Derved kan du udvælge de oplevelser, der passer bedst til dig og dit julehumør. 

Juleaften ophold på Fyn – den sikre vej til en dejlig juleaften

Skal du på et juleaften ophold på Fyn, er du sikret, at du får den dejligste juleaften. Der bliver nemlig sørget for alt, så du ikke skal tænke på andet end at nyde samværet med den eller dem, du er af sted med.  

Vil du gerne holde jul med den eneste ene, så er et juleaften ophold på Fyn lige noget for dig. Derudover er sådan et ophold også for dig, som vil have hele din dejlige familie med. Der er plads til både det ene og det andet på et juleophold. 

Tager du på et juleophold, er der intet andet for end at slappe af og få det bedste ud af opholdet. Du skal nemlig kun tænke på dig selv og dem, du er på juleophold med.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Er der mange, der tager på et juleophold på Fyn?

Der er faktisk ret mange, som tager på et juleophold på Fyn. Fyn er en skøn del af Danmark, som mange ynder at opleve i december. Desuden er det nemt for både personer fra Sjælland og Jylland at komme til Fyn, hvilket gør et juleophold på Fyn populært.

Hvorfor tager folk på et juleophold på Fyn?

Der er rigtig mange, som tager på et juleophold på Fyn for at slappe af og komme helt ned i gear. Julemenuen er også en god grund til at tage på et juleophold på Fyn. Derudover er der meget at opleve på Fyn, når julehumøret skal passes og plejes. 

Hvor mange kan vi være på et juleophold på Fyn?

I teorien kan I være lige så mange, I har lyst til, når det gælder et juleophold på Fyn. Der kan dog være en begrænsning visse steder, da det måske er en lille hyggelig kro med plads til kun få gæster. Desuden kan et sted være godt booket, hvorfor det kan være vanskeligt at få pladser nok.