fbpx

Badehoteller Aarhus

Bedste badehoteller i Aarhus 2024

Er du på jagt efter et badehotel i Århus, er du ikke den eneste. Der er nemlig rigtig mange danskere, som er blevet opmærksomme på, at der findes badehoteller i Danmark. 

Badehoteller kan sørge for, at du får en utrolig dejlig forlænget weekend eller bare en enkelt overnatning. Uanset hvor længe du opholder dig på et badehotel i Århus, får du en uforglemmelig oplevelse med hjem.

Hvis du har en uimodståelig trang til at komme et smut på et vaskeægte badehotel, hjælper denne side dig med at finde netop det sted, der matcher dine behov, ønsker og præferencer. Så har du besluttet dig for, at du skal på et badehotel i Århus, bør du kigge på vores liste for at finde det bedste badehotel for dig. 

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et utroligt lækkert hotel med beliggenhed i Århus, som har en fabelagtig udsigt over Danmarks unikke og smukke kystlinje. Hotellet har en stille beliggenhed, hvilket gør at man kan koble helt fra hverdagens stress, men skulle man få lyst til lidt byliv er Århus Centrum kun en 7 minutters køretur fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Comwell hoteller er altid garant for et skønt hotelophold lidt ude over det sædvanlige. Det firestjernede hotel er en forholdsvis ny tilføjelse til den Århusianske bymidte. I Juli 2014 bød hotellet velkommen til de første gæster, og siden da har mange flere nydt de skønne rammer. Fra hotellets hoveddør er der blot 300 m til hovedbanegården, hvilket kan kaldes byens absolutte centrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Hotel Atlantic
Hotels.com

Hotel Atlantic

3/5

Hotel Atlantic er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt weekendophold i Aarhus. Her har du mulighed for at bo centralt i Aarhus, så du nemt og hurtigt kan komme ud at opleve alle de spændende seværdighdeder, som hotellet har at byde på. Derudover kan du overnatte i deres hyggelige værelser og bruge deres gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Få en masse ekstra oplevelser under dit ophold på et badehotel i Århus

Er du taget til Århus for at komme på et badehotel, har du måske også lyst til at opleve nogle af de attraktioner, der er i byen. Hvis du har, kan du finde lidt inspiration herunder:

  • Den Gamle By
  • Marselisborg Mindepark på Kongevejen
  • Vikingemuseet på Skt. Clemens Torv
  • Royal Casino på Store Torv
  • Den Uendelige Bro på Varna Strand
  • Kunstmuseet ARoS i centrum
  • Tivoli Friheden i hjertet af Århus
  • Marselisborg Slot på Kongevejen
  • Aarhus Domkirke ved Store Torv og Bispetorv
  • Vikingemuseet ved Skt. Clemens Torv

Der er altså masser af oplevelser at vælge mellem, når du besøger smilets by Århus. Det er op til dig at vælge, hvilke du finder interessante. Du kan sandsynligvis ikke nå dem alle. 

smuk udsigt fra Aarhus havn

At tage på badehotel er en gammel tradition

Idéen med at tage på et badehotel dukkede op i slutningen af 1800-tallet. Det var datidens læger, der ordinerede frisk luft og havbade mod alskens sygdomme. Hermed kunne det være rentabelt at have en badepension, som de første steder blev kaldt.

Det var naturligvis kun de velhavende familier, der havde råd til den slags. De tog så til gengæld også alle deres tjenestefolk med på badehotellet. Du kan derfor komme til at føle dig som en del af det bedre borgerskab, når du tager på et badehotel i Århus.  

Lægerne i gamle dage tog nu ikke helt fejl, da frisk luft og havbade er sundt for både krop og sjæl. Dette vil du hurtigt finde ud af, når du er afsted på dit første badehotel. Det er nemlig den rene luksus og forkælelse. 

Badehoteller i Århus byder også på kulinariske oplevelser

Når du tager på et badehotel i Århus, kan du forvente, at du også får en kulinarisk oplevelse. Så snart du træder ind på badehotellets restaurant, kan du glæde dig over, at der er sørget for den lækreste mad. Ofte er denne mad fremstillet af lokale råvarer og mesterlige kokke, der har kræset for maden. 

Udover at du helt bestemt vil nyde den gode mad, så kan du også slappe af på bedste vis med den, du er sammen med. Den veltilberedte mad på badehotellet serveres nemlig af de bedste tjenere, der gerne hjælper dig med at vælge den helt rette vin til aftenens menu. 

Hvis du vælger at tage på et badehotel i Århus, er du altså sikret, at du kommer glad og fornøjet hjem med masser af energi og gode oplevelser i rygsækken.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan jeg virkelig komme på et badehotel i Århus?

Ja, det er virkelig sandt. Du kan komme på et rigtigt badehotel i Århus. Så hvis du ønsker at komme af sted, er det bare med at kigge nærmere på vores side. Vi har nemlig lavet en oversigt over de badehoteller, der er i Århus. 

Hvor mange badehoteller findes der i Århus?

Hvis du gerne vil vide dette, skal du bare tage et kig længere oppe på denne side. Her får du nemlig præsenteret alle de badehoteller, der findes i Århus og omegn. Det er derfor nemt for dig at få et overblik.

Er det nemt at finde et badehotel i Århus?

Ja, det er forholdsvis nemt at finde et badehotel i Århus. Hvis du bruger vores side, kan du altid nemt og hurtigt få præsenteret alle de bedste badehoteller i Århus. Når du har fundet et badehotel for dig, kan du klikke dig videre og starte bookingprocessen.