fbpx

Golfophold Sønderjylland

Bedste Golfophold i Sønderjylland 2024

Trænger du til et par fridage fra dit travle liv? Hvis du er en ivrig golfspiller, så er et golfophold i Sønderjylland måske den rette løsning for dig. Der er flere forskellige golfophold, du kan vælge mellem. Du finder eksempelvis ydermere golfophold på Fanø.

Herved kan du vælge et sted, hvor golfbanerne udfordrer dig bedst muligt. Så måske skulle du lige tage en snak med din golfpartner om, hvornår der er tid til at tage afsted?

På et golfophold kan du se frem til en masse hyggelige og sjove timer. Foruden at du får en masse motion og frisk luft, er der også en god chance for, at du møder andre golfentusiaster, du kan få en snak med om golf. Det kan endda være, at de personer, du møder, ligger inde med et godt tip om golf og golfophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Små 5 km fra Gråsten ligger Benniksgaard Hotel med en helt fantastisk udsigt over Flensborg Fjord. Hotellet er omgivet af idyllisk natur og en afslappet atmosfære. Ønsker du at overnatte i Sønderjylland, så er Benniksgaard Hotel en helt unik mulighed for dig. Hotellet har de hyggeligste værelser og en masse gode faciliteter du kan gøre brug af.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik Hotel & spa et er moderne og luksuriøst hotel, som aldrig nogensinde skuffer. Hotellet har en god beliggenhed der godt det nemt at komme ud og få oplevelser, og har derudover også en masse gode faciliteter du som gæst kan gøre brug af. Her er der bl.a. spa, fitness, restaurant, bar og gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Midt i den helt fantastiske skov, Munkebjergskoven, ligger Munkebjerg Hotel. Hotellet er derfor omgivet af en frodig bøgeskov og står i de mest idylliske omgivelser. Hotellet har mange luksusværelser, som du kan overnatte i imens du er på besøg. Fra hotellet er der også kort vej til et væld af forskellige aktiviteter og spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Gram Slotskro

3/5

Hvis du besøger Gram, så er Gram Slotskro det helt perfekte sted at overnatte. Her er der de mest charmerende omgivelser, samt en bred vifte af moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af. Hotellet byder også på en fantastisk restaurant og gratis parkering. Derudover er der ikke mangel på ting at lave i området, der er nemlig et hav af spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Hotel Hovborg Kro ligger i en smuk bygning fra 1700-tallet, som i dag er fuldstændig renoveret. I dag kan du overnatte hos kroen, glemme alt om hverdagens stress og bare nyde livet. Hotellet har en smuk have, hvor der er en lille flod og en legeplads til børnene. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, som laver mad på lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Nymindegab Kro er en helt fantastisk kro, som ligger i den hyggelige landsby Nymindegab. Fra kroen er der en helt fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Som gæst kan du nyde store gastronomiske oplevelser hos restauranten. Derudover har kroen en masse hyggelige værelser, som du kan overnatte i efter en lang dag med gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Book dit golfophold i Sønderjylland i dag og glæd dig til at du skal afsted

Der er stort set ikke noget bedre end at booke et golfophold i Sønderjylland, eller hvor du lige har lyst til at tage hen for at spille golf. Efter du har booket dit golfophold, kan du godt begynde at glæde dig og se frem til, at du snart skal afsted. 

Det behøver ikke at tage særlig lang tid at bestille et golfophold. Her på siden har vi nemlig gjort det så nemt for dig som muligt. Du skal ikke lede nettet tyndt efter et golfophold i Sønderjylland, da vi har gjort det hårde benarbejde for dig. Vi har allerede brugt timevis på at kigge på nettet efter de bedste golfophold. Derefter har vi samlet dem alle sammen lige her på én og samme side. 

Du kan nu bare scrolle let og elegant gennem dem alle sammen og klikke dig videre ind på de steder, du finder interessante. Når du klikker dig videre, kan du få flere oplysninger om stedet samt booke dit golfophold. 

Et golfophold er altså meget mere end bare golf

Det kan godt være, at det primære formål med at tage på et golfophold er at spille golf. Men sådan et ophold er meget mere end det. Et golfophold er nemlig også skønne omgivelser, lækker mad, hygge og masser af afslapning. 

Uanset hvilket golfophold i Sønderjylland du vælger at booke, er der personale på stedet, der vil gøre alt, hvad der står i deres magt for, at du har det godt. Receptionisten står klar til at vise dig dit værelse og svare på alle dine spørgsmål. 

Kokken står i køkkenet og sveder hele dagen for at frembringe det ene fortryllende måltid efter det andet til dig og alle de andre gæster. Du bør derfor forvente, at maden også er en stor del af den oplevelse, du får under et golfophold. 

Du kommer desuden til at befinde dig i skønne omgivelser både på og rundt om golfbanerne. Så udnyt chancen for at nyde naturen i fulde drag, mens du er afsted. 

fantastisk spil golf

Gør en person glad og giv et golfophold i Sønderjylland i gave

Kender du en golfentusiast, der skal have en gave? Så vil en rigtig god gave med garanti være et golfophold i Sønderjylland eller et andet sted i Danmark. Det kan eventuelt være en god idé, at I er flere, der lægger sammen om gaven. På den måde kan I eventuelt give et golfophold for 2 personer, så golfentusiasten kan tage en anden med. 

Det er nemlig uomtvisteligt meget sjovere at være på et golfophold sammen med en anden end alene. Om det er dig eller en helt andet, der skal med på golfopholdet, er op til gavemodtageren at beslutte.  

Nyd flere oplevelser under dit golfophold i Sønderjylland

Selvom du er nok så vild med golf, har du sikkert også andet, du gerne vil opleve. Har du aldrig været i Sønderjylland før, kan du meget vel undersøge, hvad du kan tage et kig på, når du ikke har en golfkølle i hånden. Der er faktisk mange forskellige aktiviteter, du kan kaste dig over. Det vil altså sige, at du sagtens kan få endnu flere oplevelser med dig hjem i kufferten. 

Igen har vi været lidt på forkant for dig. Vi har nemlig fundet hele 10 forskellige aktiviteter frem, som du måske vil synes om. Er disse ikke noget for dig, skal du vide, at der stadig er et hav af andre muligheder, når du skal opleve noget andet. Du har blandt andet mulighed for at vælge mellem disse forskellige oplevelser:

  • Historiecenter Dybbøl Banke
  • Nationalpark Vadehavet
  • Tirpitz
  • Sort Sol over Ribe Marsken
  • Legoland
  • Kæmpeskulpturen Mennesket ved havet i Esbjerg
  • Koldinghus
  • Ribe Vikingecenter
  • Frøslevlejrens Museum
  • Haderslev Dyrehave

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan jeg finde nogle gode tilbud på golfophold i Sønderjylland?

Ja, der er en chance for, at du kan være heldig at finde et godt golfophold Sønderjylland tilbud. Du kan prøve at tilmelde dig nyhedsbreve fra steder med golfophold. Derved kan du følge med i, om der kommer gode tilbud. Dealsites er et andet sted, hvor du sommetider kan finde golfophold i Sønderjylland til en skarp pris. 

Hvor mange golfophold i Sønderjylland findes der?

Det kan du finde ud af ved at tage et kig på vores liste med golfophold i Sønderjylland. Du kan gøre det samme, hvis du eksempelvis er interesseret i at vide mere om golfophold på Læsø. Du får ikke et specifikt antal som svar på dit spørgsmål, da der jo kunne komme flere golfophold på vores liste.

Findes der golfophold i Sønderjylland med gratis morgenmad?

Der findes rigtig mange golfophold i Sønderjylland med gratis morgenmad. Det er nemlig mere reglen end undtagelsen, at der er inkluderet morgenmad i den pris, du betaler for dit ophold. Dette gælder i øvrigt for alle typer ophold heriblandt herregårdsophold, juleophold m.fl. 

Er der gratis parkering, når jeg booker et golfophold i Sønderjylland?

Du er sikret en gratis parkeringsplads, når du bestiller et golfophold i Sønderjylland, medmindre andet er nævnt. Der er typisk også gratis Wi-Fi således, at du altid kan komme på nettet. Der er altså rigtig mange ting med i prisen, når du tager på et golfophold.