fbpx

Herregårdsophold Jylland

Bedste herregårdsophold i Jylland 2024

Her kan du finde et udvalg af herregårdsophold, godsophold og slotsophold i Jylland og klikke dig direkte videre til booking el. køb af opholdet som en gave.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

dronninglund-slot.jpeg
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Dronninglund slot er et smukt og gammelt slot beliggende i det nordjyske, som både byder på kollektiv, kollegier og landbrug. Det er altså et sted med en helt unik stemning og helt unikke faciliteter, der vil kunne imødekomme de fleste gæsters ønsker. Uanset om det handler om fødselsforberedelse eller køkkenhave fællesskaber, så har Dronninglund slot lige noget for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Kokkedaldal-Slotshotel1.jpg
Hotels.com

Kokkedal Slotshotel

4/5

Er du på udkig efter den rigtige lokation til et lækkert herregårdsophold, så bør du overveje om ikke Kokkedal Slotshotel kunne være stedet for dig. Her får du alt hvad hjertet kan begære af smukke værelser, en jagtstue, en lækker restaurant med hvidkalkede vægge og meget mere. Det er altså lige hvad man kunne ønske sig af et rigtigt herregårds ophold.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

sophiendal-slotshotel.jpg
Hotels.com

Sophiendal Slotshotel

4/5

Sophiendal slotshotel er dejligt og eksklusivt hotel, der oser af luksus og god stemning. Hotellets værelser er indrettet på klassisk måde, så man hurtigt kommer til at føle sig en smule kongelig. Den smukke og luksuriøse restaurant byder på fantastisk gourmet mad tilberedt af dygtige kokke. Derudover har hotellet en masse andre dejlige faciliteter for sine gæster.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

store-restrup-slotshotel.jpg
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup slotshotel er et hotel, hvor man virkelig holder på de gamle traditioner og fantastisk service. Det betyder at man som gæst altid føler sig som en adelig eller kongelig, og der er altså ikke sparet på noget. Hotellet byder på en masse lækre faciliteter for sine gæster og desuden ligger Århus kun 10 km derfra, så man keder sig aldrig.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

vraa-slotshotel.jpg
Hotels.com

Vraa Slotshotel

4/5

Hvis du gerne vil have et herregårds ophold i naturskønne omgivelser langt væk fra alt, så Vraa Slotshotel lige stedet for dig. I et smukt gammelt slot med tilhørende voldgrav føler du dig som greven på godset, når du tjekker ind. Nyd den skønne natur eller hotellets lækre restaurant, hvor du altid kan indtage gourmet retter fremstillet af årstidens lækre råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Gram Slotskro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

noerre-vosborg.jpg
Hotels.com

Nørre Vosborg

3.5/5

Der er bestemt ikke sparet på noget når man tjekker ind på Nørre Vosborg til et dejligt herregårdsophold. Der hersker en dejlig uformel og afslappet stemning på herregården og i hotellets restaurant kan du få serveret dejlige retter tilberedt af dygtige kokke. Derudover er der rig mulighed for dejlige udflugter i den smukke vestjyske natur.

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

rydhave-slot-hotel.jpg
Hotels.com

Rydhave Slotshotel

3/5

Rydhave Slotshotel er et dejligt hotel, der ligger stor vægt på fremragende service og gode faciliteter for deres gæster. Det er altså som skabt til et lækkert herregårds ophold for dig og en du holder af. Tag væk fra alt det travle i hverdagen og få en lækker pause i naturskønne omgivelser på et eksklusivt slotshotel.

Laveste pris for 2 personer: 702 kr.

Skarrildhus-Sinatur-Hotel.jpg
Hotels.com

Skarrildhus Sinatur Hotel

3/5

Hvis du gerne vil have et herregårds ophold, hvor Der er skruet helt op for det luksuriøse og komfortable, så skal du overveje Skarrildhus Sinatur hotel. Hotellet er beliggende i en gammel herregård, der er fuldt renoveret og moderniseret med hele 150 værelser. Indtag fantastiske gourmet måltider i hotellets restaurant og nyd den gode vin fra slottets vinkælder.

Laveste pris for 2 personer: 987 kr.

Herregårdsophold i Nordjylland

Der er slotte og herregårde i hele Jylland, men du finde noget helt særlig flere steder i Nordjylland, hvor du både kan finde et ophold helt oppe i spidsen, men også nær Aalborg som må siges at være centrum for Nordjylland. Se udvalget af herregårdsophold i Nordjylland herunder.

Herregårdsophold i Midtjylland

Midtjylland udgør størstedelen af Jylland og der er rig mulighed for at opleve ting både inde i landet langt fra kysten, men også ude langs kysten. Der er et par smukke slotsophold og herregårdsophold i Midtjylland, som ligger i fantastiske omgivelser. Se udvalget af herregårdsophold i Midtjylland herunder.

Herregårdsophold i Sønderjylland

Sydjylland kalder vi i daglig tale for Sønderjylland i hele Danmark. Sønderjylland er i forvejen kendt for sine dejlige kager og ikke mindst Sønderjysk kaffebord, der serveres flere steder i det sydlige Jylland, blandt andet på herregårde og slotte. Se udvalget af herregårdsophold i Sønderjylland herunder.