fbpx

Spaophold deal

Se alle de bedste spaophold deals 2024

Hvis du leder efter en god spaophold deal, så er du kommet til det helt rette sted. På denne side finder du en samling af de bedste spaophold tilbud. Herunder finder du en oversigt over de bedste spaophold i både Danmark, Tyskland og Sverige. Find informationer om de forskellige deals på spaophold, og når du har fundet det, der passer bedst til dine behov, kan du klikke videre ind og bestille opholdet meget enkelt med få klik.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel deal

4/5

Nyd et skønt ophold på det flotte Marienlyst Strandhotel og vær’ kun få minutters gågang fra stranden. Her vil både familier og par kunne finde sig til rette i de rolige og rare omgivelser og atmosfære. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg deal

4/5

Kom på det fantastiske Kurhotel Skodsborg og nyd de rolige og rare omgivelser som skaber de perfekte rammer for dig, som gerne vil forkæle dig selv eller måske din kæreste. Nyd en lækker og dejlig spa, og derefter middag i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

hotel-viking-spa-wellness.jpg
Hotels.com

Hotel Viking deal

3/5

Nyd et lækkert ophold du sent vil glemme på Hotel Viking. Her kan du virkelig koble af og komme væk fra hverdagens stress og jag med lidt selvforkælelse til dig som mangler det. Nyd de hyggelige og flotte værelser og fald tilbage. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger-Alsik.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik deal

4/5

Kunne du tænke dig at komme væk fra det hele og holde en forlænget weekend fyldt med spa og lækker mad? Tag på Steinberger Alsik, hvor du kan slappe helt af med din bedre halvdel eller en ven og forkæle jer selv. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort deal

4/5

Har du brug for at koble af fra hverdagen og nyde godt af spa, golf og lækker mad? Tag på Himmerland Golf & Spa Resort, hvor du kan spille golf i løbet af dagen og derefter nyde en spa og lækker middag. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel-thinggaard.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard deal

3/5

Tag på Hotel Thinggaard og nyd et moderne og luksuriøst ophold som du sent vil glemme. Om sommeren kan du nyde din lækre mad på terrassen eller andre områder og falde tilbage og slappe af. Dette hotel har flotte og moderne værelser. Lige for dig som har brug for noget stilfuldt i dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen deal

5/5

Vil du have følelsen og oplevelsen af en dejlig rolig og afslappende atmosfære? Tag en tur på Kokkedal Slot Copenhagen, hvor du vil kunne nyde tilværelsen og koble af fra hverdagen. Oplev smukke omgivelser og en fantastisk køkken. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus deal

4/5

Kom på et skønt ophold og oplev dejlige Blokhus. Med dejligt wellness-område og spa, så er dette det perfekte sted for par, som vil nyde hinandens selskab i rolige og dejlige omgivelser. Derudover, så er der lækker mad at nyde i restauranten. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne deal

3/5

Kom lidt væk fra hverdagen og kom på Hotel Bretagne. Her er der høj fokus på rolig og rar atmosfære og skøn mad i restauranten. Køkkenet er fransk og dansk inspireret og du vil derfor kunne få en god og ny smagsoplevelse som aldrig før. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel deal

4/5

Benniksgaard Hotel tilbyder et dejligt ophold for dig som elsker udsigter. Udsigten over Flensborg Fjord er et helt unikt syn, og dette kan nydes til fulde. Hotellets charmerende og gammeldags indretning er et syn for sig selv med flotte bjælker og gammeldags vinduer.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel-Koldingfjord.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord deal

3/5

Tag på det smukke og elegante Hotel Koldingfjord. Her er du kun få minutter væk fra centrum, men samtidig langt nok væk, hvor du kan nyde naturen og rare og rolige omgivelser. Her kan du virkelig koble af fra hverdagen. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park deal

4/5

Tag på Comwell Kellers Park og oplev et skønt ophold fyldt med spa, wellness og strandtur. Her kan du virkelig koble af og nyde en rar og rolig atmosfære, hvor du kan forkæle dig selv eller din bedre halvdel. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

comwell-kongebrogaarden.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden deal

5/5

Tag en tur på Comwell Kongebrogaarden og få et dejligt, afslappende og skønt ophold. Med sin flotte udsigt over Lillebælt, vil du også finde dette hotel dejlig roligt og rart at være i. Tag din bedre halvdel med og oplev dejlig natur i området.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

comwell-borupgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard deal

4/5

Tag din bedre halvdel med under armen og nyd et fantastisk ophold med spa og rare omgivelser på Comwell Borupgaard. Comwell Borupgaard er særlig besøgt af par og derfor er dette det perfekte sted for jer, som vil forkæle hinanden lidt med dejlig mad og spa.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

helnan-marselis-aarhus.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel deal

4/5

Tag på et uforglemmeligt ophold på Helnan Marselis Hotel, hvor du kan opleve en masse ting. Hotellet er tæt på centrum af Aarhus og du vil derfor kunne opleve Tivoli Friheden, Aarhus centrum og meget mere. Par er særligt glade for hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

gourmetophold-hotel-amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika deal

4/5

Tag på en tur ud i Hobro Skov og oplev Hotel Amerika. Dette ophold vil du sent glemme, og hvis du er vild med fisk og skaldyr, så skal du opleve dette fransk inspireret køkken, som laver fisk og skaldyrsaften om sommeren. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding-Hotel-Apartments.jpg
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments deal

4/5

Kom på Hotel Kolding Apartments og oplev de flotte ferielejligheder med eget bad, køkken, stue og meget mere. Her kan man som familie eller par nyde hinandens selskab og selv stå for hyggen, selvom rammerne i lejligheden skaber en dejlig atmosfære. Par er særligt glad for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord deal

3/5

Kom på dejlige Hotel Faaborg Fjord og nyd et skønt ophold tæt på stranden. Med kun få minutter til stranden kan du om sommeren nyde en vild strandbar og anløbsbro. På hotellet kan du slappe af i flotte værelser og spise god mad. Par er særligt glad for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel deal

4.5/5

Tag på Ruths Hotel og få en rigtig skøn oplevelse med stilfulde værelser og et helt unikt og fantastisk køkken, som er fransk-inspireret. Der er også mulighed for selvforkælelse med en dejlig tur i wellness-området, hvor du kan slappe helt af. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport deal

4/5

Tag på det smukke og elegante Clarion Hotel Copenhagen Airport og bliv mødt med luksus inden du tager på din rejse. Her kan du nyde lækker mad eller nå at koble af i spaen, eller tage en tur i fitnesscenteret. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel-Kirstine.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine deal

4/5

Tag på det flotte og hyggelige Hotel Kirstine, hvor du er tæt på togstationen og et stenkast fra BonBon-Land. Dette hotel passer rigtig godt til familier med børn, som gerne vil have en god oplevelse på både hotel og i nærområderne. Par er særligt glad for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur deal

4/5

Tag på det helt unikke og flotte Hotel Kong Arthur, hvor du kan koble helt af fra hverdagen og nyde flotte oplevelser i hjertet af København. Hvis du helst vil være på hotellet, så skal du prøve en tur i restauranten, hvor du kan smage italiensk, spansk og japansk mad. Der er for enhver smag.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen-Spa-Hotel.jpg
Hotels.com

Griffen Spa Hotel deal

4/5

Tag på det utrolig smukke Griffen Spa Hotel. Her har du alle muligheder for at koble af fra hverdagen og forkæle dig selv eller din bedre halvdel med en tur i spaen. Med sine flotte værelser og skønne udsigt, så kan du i spaen nyde solnedgangen med en drink i hånden.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel deal

4/5

Tag på det flotte Munkebjerg Hotel og bliv mødt med lækker mad, spa og rolig atmosfære. Her vil du kunne tage i spaen, og derefter tage i restauranten og nyde traditionelt dansk mad eller gourmet-retter. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

hotel-hesselet.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet deal

4/5

Tag på det skønne Hotel Hesselet og oplev flotte og elegante værelser og et rigtig flot hotel. Der er sat fokus på kvalitetstid og dette ses ved hotellets spa og wellness-område, hvor selvforkælelse står øverst på listen. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel-troense.jpg
Hotels.com

Hotel Troense deal

3/5

I smukke naturomgivelser og rolig atmosfære har du Hotel Troense. En gammel bygning fra det 17. århundrede og rigtig tæt på Valdemars Slot. I hotellets rolige og dejlige omgivelser har du alle muligheder for at slappe af. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Den bedste spaophold deal – hvilken skal du vælge?

Hvis du har besluttet dig for, at du skal på et spaophold, er det næste skridt at finde ud af, hvilken spaophold deal, du skal vælge. Uanset hvad valget falder på, er du sikret nydelse og luksus. Når du vælger at spaophold, vælger du samtidig en mulighed for at slappe af og falde helt til ro.

Et spaophold er derfor et sikkert valg, hvis du ønsker en pause fra den stressende hverdag med arbejde. Her har du mulighed for at fokusere på alt det, der gør godt for sjælen. Og det er uanset, hvilket spaophold du ender med at vælge.

Hvad er dine forventninger til et spaophold tilbud?

Her på Deal-ophold.dk finder du et udvalg af kun de bedste spaophold, hvor du samtidig får en god deal og et godt tilbud. Det kan dog være en god idé at tænke over dine forventninger til et spaophold.

fantastisk spaafdeling med pool

Hvilke behov har du?

Start derfor med at afdæk dine behov. Der kan være forskellige grunde til, at du ønsker lige netop et spaophold. Opholdene kan være meget forskellige baseret på faciliteterne:

 • En eller flere swimmingpools: Ønsker du at kunne ligge og slappe af, eller har du behov for at have mulighed for at svømme baner? Antallet af swimmingpools varierer, og nogle steder har udelukkende fokus på spabad uden pool.
 • Boblebad eller jacuzzi: Dette er den ultimative mulighed for at sidde og slappe af i dejligt varmt vand med boblende luft, der gør godt for kroppen. Undersøg mulighederne for disse faciliteter, inden du bestiller.
 • Sauna eller dampbad: Sauna og dampbad er blevet populært, og mange sværger til de sundhedsfremmende fordele ved den intense varme. Mange steder er det også muligt med saunagus, som stimulerer sanserne.
 • Massage eller andre behandlinger: Det kan også være, at du ønsker muligheder for at få forskellige behandlinger. Massage, ansigtsbehandlinger og andre behandlingsformer er en anden måde at opleve nydelse og velvære på. Her vil du føle en ro brede sig i kroppen, når dine anspændte muskler og ømme led bliver løsnet op.

Dette kan du forvente med en spaophold deal

Når du vælger en spaophold deal, så kan du forvente at bosætte dig på et hotel, hvor der er fokus på spa og wellness. Disse ophold adskiller sig altså fra almindelige hoteller, ved at tilbyde adgang til spa- og wellnessområder.

Du køber en ekstra oplevelse, fremfor hvis du boede på et ordinært hotel. Under et spaophold vil der typisk være inkluderet de samme ting, som du også får på et almindeligt hotel; et skønt værelse, mulighed for restaurant og bar, morgenmad osv.

Hvis du derfor ønsker at vælge et hotel, hvor du kan nyde tilværelsen under hele dit ophold, uden at skulle opsøge muligheder uden for hotellet, så er et spaophold det helt rigtige valg.

Derfor er det muligt at købe et spaophold billigt

En spaophold deal tilbydes af det enkelte hotel eller den enkelte tjeneste. Det er en mulighed for dig at spare penge. Der kan være flere grunde til, at denne mulighed eksisterer:

 • Den gode oplevelse er i fokus: Hoteller lever bl.a. af tilbagevendende kunder, og en mulighed er at tilbyde fordelagtige pakkeløsninger i form af gode tilbud. Det skaber gode oplevelser, når alt er inkluderet i et enkelt tilbud. Som gæst er det rart, når alt er betalt på forhånd, og den gode oplevelse skaber potentiale for, at man vender tilbage igen en anden gang.
 • Det er det rigtige tidspunkt eller uden for sæson: Det er muligt med spaophold deal, hvis du vælger det helt rette tidspunkt. Her er der altså gode tilbud i hverdage fremfor weekender. Hvis du bestiller i vinterhalvåret, har hotellet i højere grad brug for gæster, og her kan du være heldig at finde gode deals.
 • To er billigere end en: Uanset om du er dig selv, eller om I er to, er det typisk billigst at bestille fx et weekendophold for to som en pakkeløsning.

Sådan forbereder du dig bedst til et spaophold

Med grundig forberedelse kan du på forhånd gøre oplevelsen endnu bedre:

 • Lav en liste over ting du skal medbringe: Undersøg ud fra hotellets hjemmeside, hvad der indgår i prisen. Det kan være, at du selv skal huske håndklæde, obligatoriske badesko eller andet.
 • Tjek området du skal bo i: Har du muligheder uden for hotellet? Eller skal du satse på udelukkende at opholde dig på hotellet?
 • Få styr på vigtige tidspunkter: Hvornår skal du tjekke ind og ud? Hvornår har spa- og wellnessområdet åbent? Hvor længe er det muligt at spise morgenmad? Det er rart at have svarene på denne slags spørgsmål.
 • Undersøg, hvad der er inkluderet i dit spaophold tilbud: Er der fri adgang til WiFi, eller skal det tilkøbes? Er din spaophold deal med morgenmad? Ved at forberede dig på disse ting, kan du undgå irriterende overraskelser undervejs.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster en spaophold deal?

Prisen på et spaophold afhænger meget af lokationen og faciliteterne. På hvert hotel er det også muligt at vælge et værelse i flere forskellige prisklasser. Antallet af overnatninger er ligeledes med til at ændre den totale pris, ligesom det fx også kan være muligt med tilkøb af morgenmad.

Der er altså flere faktorer, der er med til at afgøre den samlede pris. Du kan grundlæggende gå efter en forventet pris, med alt inklusiv, på omkring 1.500-2.000 kr. for en overnatning for to personer.

Hvor kan man tage på spaophold?

Der er mulighed for at tage på spaophold flere forskellige steder i Danmark. Du kan opdage de mange muligheder længere oppe på denne side. Det er også muligt at søge mod Tyskland eller Sverige, hvor du også finder fremragende muligheder for fantastiske spaophold.

Hvilken alder skal man have for at tage på et spaophold?

Aldersgrænsen varierer fra sted til sted. Nogle steder byde både børn og voksne velkomne, hvor andre har fokus på ro og stilhed, hvorfor de udelukkende henvender sig til voksne. Her kan være en aldersgrænse, da spa- og wellnessområdet er beregnet til fordybelse uden legende og larmende børn. Det er en god ide at undersøge, hvad stedet tilbyder af muligheder, da dette også kan sige noget om målgruppen.