Weekendophold Fyn

Bedste weekendophold på Fyn 2021

Er du på jagt efter et godt hotel på Danmarks midtpunkt, kan du med god grund lade dig inspirere af hotellerne, du finder her på denne side. Selvom Fyn målt på selve størrelsen ikke kan følge med Sjælland og Jylland, slår den til gengæld de andre konkurrenter med længder, når det gælder ro, hyggelig atmosfære og skønne omgivelser med oplevelser for hele familien.

Med alt fra H.C. Andersens Odense til eventyr på Egeskov Slot er der masser at lave på denne perle. Med den størrelse, øen nu engang har, kan det være en fordel at have en bil til rådighed for at komme rundt. Har du ikke i sinde at tage længere væk fra dit hotel, end det kan klares på cykel, kan du også lade bilen stå under hele opholdet og tage den tohjulede i brug for at få et førstehåndsindtryk af naturen, som man ikke kan få fra et bilsæde.

Denne side indeholder reklamelinks

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden er et helt unikt hotel, hvor du har mulighed for at få et weekendophold der er langt bedre end det sædvanlige. Her er din forkælelse i fokus og med hotellets mange lækre faciliteter er der rig mulighed for at glemme alt om den stressende hverdag. Hotellet har en lang historie og har stået hvor det stor i tæt på 400 år.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slot blev bygget helt tilbage i 1588 og blev sidenhen i 1681 genopbygget på grund af en større brand. I dag står det meget velbevaret og vedligeholdt, som et slotshotel, hvor der er mulighed for at overnatte i slottets smukke værelser. Slotshotellet er omringet af idylliske omgivelser i Faaberg og ligger ganske tæt på flere forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Broholm Slot

3/5

Ved Broholm Slot har man på fineste vis kombineret fortiden med nutiden og dermed skabt et unikt sted, hvor du som gæst kan overnatte og få en helt igennem fantastisk oplevelse. Fortiden består i det gamle slot, som i flere hundrede år har pyntet på de allerede smukke omgivelser. Det, kombineret med de lækre og moderne faciliteter slottet nu har, har skabt noget helt unikt.

Laveste pris for 2 personer: 2.450 kr.

sinatur hotel storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Har du planer om at besøge den smukke by Nyborg, så er Sinatur Hotel Storebælt et helt fantastisk sted at overnatte. Her er der en hyggelig familie stemning og flere forskellige gode faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Derudover ligger hotellet i smukke omgivelser, som du kan komme ud og nyde i det gode danske sommervejr.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Comwell Middelfart

4/5

Er du på farten med forretning for øje, og har du brug for et godt hotel, som forstår at tage sig af sine gæster på en professionel og stadig behagelig måde, er Comwell kædens hotel i Middelfart værd at booke dig ind på. Comwell er en af landets største hotelkæder, og de giver altid deres gæster en behagelig oplevelse, hvor der er plads til at slappe af og få en god nats søvn oven på en lang dag med forretningsmøder og aftaler.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Bygningen som Hotel Ærø befinder sig i blev bygget tilbage i 1800-tallet og står stadig den dag i dag, som det gjorde dengang. Hotellet ligger ved den idylliske Svendborg Havn og ligger kun en meget kort tur fra mange forskellige smukke seværdigheder, heriblandt Gågaden Gerritsgade. Specielt par er glade for dette hotel på grund af den romantiske stemning der er ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Stella maris hotel de luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Når du skal booke et weekendophold på Fyn, og du er interesseret i at bo luksuriøst, kommer du ikke uden om Hotel Stella Maris. Luksus er i højsædet for det nyligt etableret hotel, og de er klar på at give dig en oplevelse, du sent vil glemme. Hotellet er placeret tæt ved vandet i Svendborg, og foruden den smukke udsigt ud over Svendborgsund, får du den perfekte base for et romantisk eller hyggeligt ophold med din partner eller din familie.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

tornøes hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Kerteminde blev en meget vigtig by i den danske historie på grund af den gode havn, som ligger i byen. Det er også lige ved denne havn at Tornøes Hotel ligger, hvis historie rækker mere end 300 år tilbage i den danske historie. Bygningen startede ud med at være en købmandsgård tilbage i 1600-tallet, da bygningen blev opført.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

first hotel grand
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

Vil du en tur til Odense med familien, så er First Hotel Grand det helt perfekte familievenlige hotel. Hotellet ligger tæt på mange af de meget populære seværdigheder i Odense, som bl.a. Kejserens Nye Klæder og Odense Rådshus. Derudover får du mulighed for at overnatte i de super hyggelige værelser, som First Hotel Grand har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

lunds hotel
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

Lunds Hotel, også kendt som Danmarks Mindste Badehotel, ligger i Bogense, tæt ved et helt nyt søbad og er perfekt til et hyggeligt weekendophold. Hotellet ligger i smukke omgivelser lige op ad Bogenses gamle havn og tæt ved smukke destinationer og en lang række helt fantastiske restauranter. Der er altså både mulighed for oplevelser og afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

hotel christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde har en helt fantastisk beliggenhed lige op ad Svendborg Sunds Strand, små 2 km fra centrum af den flotte by Svendborg. Når du overnatter hos Hotel Christiansminde, får du adgang til et hyggeligt værelse og en masse gode faciliteter, som er med til at sikrer at du får et godt ophold. Heriblandt er der en vinkælder, minigolf og et spillelokale.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense ligger i idylliske omgivelser med det smukke blå Svendborgsund til den ene side og unikke små bindingsværkshuse på den anden side. Fra Hotel Troense er der en utroligt smuk udsigt over det hele og ganske kort til mange historiske seværdigheder, som man kan komme ud og opleve, når man ikke slapper af og nyder livet ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hindsgavl slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Når man bevæger sig ind i området ved Hindgavl Slot, bevæger man sig ind i et magisk område, hvor man hurtigt kan slå tankerne væk fra den stressende hverdag. Her er der mulighed for at læne sig tilbage og nyde nuet i smukke omgivelser. Om aftenen kan man slappe helt af på sit hyggelige værelse efter man har fået et godt måltid på slottets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Er du til flotte glamourøse suiter og store dobbeltværelser i moderne rammer, er Hotel Hesselet klar til at byde dig velkommen. Her er der ikke sparet på noget, og du kan se frem til et ophold med luksuriøse goder som fitness, boblebad og swimmingpool samt mange andre fine sager. Ud over at guide dig til de bedste oplevelser og aktiviteter i nærområdet, kan du også se frem til en masse spændende aktiviteter på selve hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

best western hotel knudsens gaard
Hotels.com

Hotel Knudsens Gaard

4/5

Hotel Knudsens Gaard ligger lige udenfor Odense og inviterer dig ind til hyggelige rammer og fantastiske omgivelser. Fra Hotellet er der kort vej til mange unikke seværdigheder, som bl.a. H. C. Andersens hus, der ligger små 20 minutters gå gang derfra. Alle værelserne på Hotel Knudsens Gaard er super hyggeligt indrettet og har mange gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 836 kr.

munkebo kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Hotel Munkebo Kro er et elegant 3-stjernet hotel, hvor du har mulighed for at nyde den smukke natur og gå derfra med mange gode oplevelser. Der er blandt andet hotellets restaurant, som står klar til at servere en sæsonbestemt menu i verdensklasse til dig. Alle restaurantens retter er baseret på lokale friske råvarer. Derefter kan du nyde en lækker drink i hotellets bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Scandic Odense

3/5

Scandic Odense ligger små 8 km fra H. C. Andersens hus og den centrale banegård i Odense. Her bliver du inviteret indenfor til et super lækkert hotel med gennemtænkte faciliteter, der er med til at sikre, at du uden tvivl skal få et helt fantastisk ophold. Hotellets kokke stor derudover klar til at servere lækre tapas-retter og international mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Weekendophold på fyn - både for par og børnefamilier

Der er ingen tvivl om, at Fyn er et godt valg for den næste miniferie, hvad enten det er med en kæreste eller hele familien. Der er hoteller for enhver smag, og der er mulighed for både at bo tæt på byen og nattelivet eller på landets rolige arealer.

Øen har mange attraktioner, som kan være værd at besøge – enten for anden, tredje eller fjerde gang eller for første gang. Der sker hele tiden noget på Fyn, og både børn og voksne kan være sikre på at få et par hyggelige dage på landets tredjestørste ø.

Så har du brug for at koble af et par dage med den totale luksus, eller vil du bare gerne opleve Odense på nærmeste hold på et weekendophold, kan et af disse hoteller være den perfekte vært for det.

Alternativt til et weekendophold kan I også overveje et kroophold på fyn, hvor I har muligheden for at opleve den hyggelige stemning som opstår på en kro med stolte traditioner.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.