fbpx

Weekendophold Fyn

Bedste weekendophold på Fyn 2021

Er du på jagt efter et godt hotel på Danmarks midtpunkt, kan du med god grund lade dig inspirere af hotellerne, du finder her på denne side. Selvom Fyn målt på selve størrelsen ikke kan følge med Sjælland og Jylland, slår den til gengæld de andre konkurrenter med længder, når det gælder ro, hyggelig atmosfære og skønne omgivelser med oplevelser for hele familien.

Med alt fra H.C. Andersens Odense til eventyr på Egeskov Slot er der masser at lave på denne perle. Med den størrelse, øen nu engang har, kan det være en fordel at have en bil til rådighed for at komme rundt. Har du ikke i sinde at tage længere væk fra dit hotel, end det kan klares på cykel, kan du også lade bilen stå under hele opholdet og tage den tohjulede i brug for at få et førstehåndsindtryk af naturen, som man ikke kan få fra et bilsæde.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream kro & hotelophold

3/5

Her har I mulighed for at vælge et skønt ophold på en af de mange charmerende kroer og hoteller det ligger fordelt rundt Danmark. Fælles for stederne er, at de byder jer som gæster på en dejlig oplevelse med hyggelig atmosfære, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab samt opdage eller gense skønne dele af Danmark.

 Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Scandic Hotels

4/5

Scandic Hotels ligger godt fordelt rundt i Danmark og byder jer på et dejligt ophold med afslappende stemning og rigtig god komfort. Hotellerne har en høj standard og stiller ofte faciliteter som fitness, spaområder, barer og restauranter til jeres rådighed. Her får I alle muligheder for at koncentrere jer om at nyde hinandens selskab.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Comwell Hotels

4/5

Her har I mulighed for et afslappende og charmerende ophold på et af Comwell Hotels mange skønt beliggende hoteller. De fleste hoteller ligger placeret centralt og udsigts skønt i byer fordelt rundt i Danmark. Fælles for hotellerne er deres hyggelige og afslappende atmosfære, hvor I som gæster bare kan slappe af og nyde godt af hotellets mange faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slot blev bygget helt tilbage i 1588 og blev sidenhen i 1681 genopbygget på grund af en større brand. I dag står det meget velbevaret og vedligeholdt, som et slotshotel, hvor der er mulighed for at overnatte i slottets smukke værelser. Slotshotellet er omringet af idylliske omgivelser i Faaberg og ligger ganske tæt på flere forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Broholm Slot

3/5

Ved Broholm Slot har man på fineste vis kombineret fortiden med nutiden og dermed skabt et unikt sted, hvor du som gæst kan overnatte og få en helt igennem fantastisk oplevelse. Fortiden består i det gamle slot, som i flere hundrede år har pyntet på de allerede smukke omgivelser. Det, kombineret med de lækre og moderne faciliteter slottet nu har, har skabt noget helt unikt.

Laveste pris for 2 personer: 2.450 kr.

sinatur hotel storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Har du planer om at besøge den smukke by Nyborg, så er Sinatur Hotel Storebælt et helt fantastisk sted at overnatte. Her er der en hyggelig familie stemning og flere forskellige gode faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Derudover ligger hotellet i smukke omgivelser, som du kan komme ud og nyde i det gode danske sommervejr.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden er et helt unikt hotel, hvor du har mulighed for at få et weekendophold der er langt bedre end det sædvanlige. Her er din forkælelse i fokus og med hotellets mange lækre faciliteter er der rig mulighed for at glemme alt om den stressende hverdag. Hotellet har en lang historie og har stået hvor det stor i tæt på 400 år.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Skrøbelev Gods

4/5

Skrøbelev Gods er et af de danske Gods, som lige så godt kunne være en del af et eventyr. Det ligger lige midt i den smukke have, som H.C. Andersens kaldte for danmarks Have, midt i det unikke sydfynske øhav. Godset har også en lang historie og blev bygget helt tilbage i 1669 i den ekstravagante periode, hvilket påvirker godsets unikke stemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Gl. Brydegaard
Hotels.com

Gl. Brydegaard

3.5/5

Gl. Brydegaard er det helt perfekte sted for dig, som gerne vil på et weekendophold på fyn ved Assens. Dette hotel står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i de smukkeste rammer, samt hyggelige værelser. Som gæst kan du frit gøre brug af deres gratis wi-fi, hvis du tilmelder dig deres hurtige og gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Milling Hotel Plaza
Hotels.com

Milling Hotel Plaza

4/5

Leder du efter det perfekte hotel at overnatte hos, når du er på weekendophold i Odense? Så er der ikke nogen tvivl om, at Milling Hotel Plaza er et oplagt sted for dig. Hos Milling Hotel Plaza er der hyggelige værelser, kort til centrum, en helt fantastisk restaurant, samt lækre og moderne faciliteter bl.a. i form af solarium og gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

Hotel Odeon
Hotels.com

Hotel Odeon

4/5

Lige midt i Odense ligger der en perle af et hotel. Det er naturligvis Hotel Odeon der er tale om, som er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil besøge Odense. Hotellets beliggenhed gør, at det er ekstremt nemt at komme ud at opleve nogle af de spændende seværdigheder der er i Odense og i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.125 kr.

Comwell H.C. Andersen Odense
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Comwell H.C. Andersen er et enormt lækker hotel, som byder på et hyggeligt ophold lige midt i Odense. Den fantastiske beliggenhed hotellet har betyder også, at det er super nemt at komme ud at opleve Odense, samt de spændende seværdigheder der er i området. Hotellet har mange gode faciliteter, som du kan bruge så meget under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

By The Bridge Bed & Breakfast
Hotels.com

By The Bridge Bed & Breakfast

2.5/5

Middelfart er et helt unikt sted i Danmark. Vil du gerne opleve Middelfart og alt det de har at byde på? Så er By The Bridge Bed & Breakfast det oplagte hotel for dig. Det er det af flere forskellige grunde. Hotellet byder på en enestående beliggenhed, de hyggeligste værelser, samt en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 649 kr.

Solbjerggaard
Hotels.com

Solbjerggaard

3/5

I Stedet for at tage det samme sted hen som man altid plejer, så kan man med fordel vælge at man gerne vil besøge SolbjergGaard. Solbjerggaard byder nemlig på meget mere end bare hyggelige værelser. Der er altid god stemning ved hotellet, som uden tvivl er positivt udviklet og at det er et sted for alle.

Laveste pris for 2 personer: 650 kr.

Amalie Bed and Breakfast
Hotels.com

Amalie Bed and Breakfast

3/5

Vil du gerne på et fantastisk weekendophold i Odense på Fyn, så er Amalie Bed & Breakfast uden tvivl lige stedet for dig. Hotellets beliggenhed gør, at det er super nemt at komme ud og opleve nogle af de spændende seværdigheder, som Fyn har at byde på. Derudover har hotellet en lækker restaurant, hvor du kan nyde enormt lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 607 kr.

Comwell Middelfart

4/5

Er du på farten med forretning for øje, og har du brug for et godt hotel, som forstår at tage sig af sine gæster på en professionel og stadig behagelig måde, er Comwell kædens hotel i Middelfart værd at booke dig ind på. Comwell er en af landets største hotelkæder, og de giver altid deres gæster en behagelig oplevelse, hvor der er plads til at slappe af og få en god nats søvn oven på en lang dag med forretningsmøder og aftaler.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Bygningen som Hotel Ærø befinder sig i blev bygget tilbage i 1800-tallet og står stadig den dag i dag, som det gjorde dengang. Hotellet ligger ved den idylliske Svendborg Havn og ligger kun en meget kort tur fra mange forskellige smukke seværdigheder, heriblandt Gågaden Gerritsgade. Specielt par er glade for dette hotel på grund af den romantiske stemning der er ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Stella maris hotel de luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Når du skal booke et weekendophold på Fyn, og du er interesseret i at bo luksuriøst, kommer du ikke uden om Hotel Stella Maris. Luksus er i højsædet for det nyligt etableret hotel, og de er klar på at give dig en oplevelse, du sent vil glemme. Hotellet er placeret tæt ved vandet i Svendborg, og foruden den smukke udsigt ud over Svendborgsund, får du den perfekte base for et romantisk eller hyggeligt ophold med din partner eller din familie.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

tornøes hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Kerteminde blev en meget vigtig by i den danske historie på grund af den gode havn, som ligger i byen. Det er også lige ved denne havn at Tornøes Hotel ligger, hvis historie rækker mere end 300 år tilbage i den danske historie. Bygningen startede ud med at være en købmandsgård tilbage i 1600-tallet, da bygningen blev opført.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

first hotel grand
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

Vil du en tur til Odense med familien, så er First Hotel Grand det helt perfekte familievenlige hotel. Hotellet ligger tæt på mange af de meget populære seværdigheder i Odense, som bl.a. Kejserens Nye Klæder og Odense Rådshus. Derudover får du mulighed for at overnatte i de super hyggelige værelser, som First Hotel Grand har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

lunds hotel
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

Lunds Hotel, også kendt som Danmarks Mindste Badehotel, ligger i Bogense, tæt ved et helt nyt søbad og er perfekt til et hyggeligt weekendophold. Hotellet ligger i smukke omgivelser lige op ad Bogenses gamle havn og tæt ved smukke destinationer og en lang række helt fantastiske restauranter. Der er altså både mulighed for oplevelser og afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

hotel christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde har en helt fantastisk beliggenhed lige op ad Svendborg Sunds Strand, små 2 km fra centrum af den flotte by Svendborg. Når du overnatter hos Hotel Christiansminde, får du adgang til et hyggeligt værelse og en masse gode faciliteter, som er med til at sikrer at du får et godt ophold. Heriblandt er der en vinkælder, minigolf og et spillelokale.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense ligger i idylliske omgivelser med det smukke blå Svendborgsund til den ene side og unikke små bindingsværkshuse på den anden side. Fra Hotel Troense er der en utroligt smuk udsigt over det hele og ganske kort til mange historiske seværdigheder, som man kan komme ud og opleve, når man ikke slapper af og nyder livet ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Nyborg Strand Hotel
Hotels.com

Nyborg Strand Hotel

4/5

Nyborg Strand er et ekstraordinært hotel, hvor du har mulighed for at overnatte i hyggelige værelser lige ned til Storebælt. Hotellet er omringet af en helt fantastisk skov, hvor du kan komme på spændende vandreture eller bare nyde skoven fra hotellets unikke udsigt. Derudover byder hotellet på indendørs pool, strand og sauna, samt en helt fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Gl. Avernæs Sinatur Hotel
Hotels.com

Gl. Avernæs Sinatur Hotel

3/5

Hvis man gerne vil på et weekendophold, så er det også vigtigt, at det sted man overnatter lægger op til et godt ophold. Det er der ikke nogen tvivl om at Gl. Avernæs Sinatur Hotel gør. Vil du gerne på et godt weekendophold i Ebberup, så er dette hotel derfor en oplagt mulighed for dig. Tæt på hotellet er der mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

CABINN Odense Hotel
Hotels.com

CABINN Odense Hotel

2/5

Cabinn Odense er et fantastisk hotel i Odense, som er helt perfekt for dig der gerne vil på et weekendophold i Odense og opleve hvad byen har at byde på. Hotellet ligger lige ved hovedbanegården i Odense og byder på mange lækre faciliteter, som bl.a. gratis wi-fi, parkering, hyggelige værelser, og meget mere til.

Laveste pris for 2 personer: 625 kr.

Blommenslyst Kro
Hotels.com

Blommenslyst Kro

3/5

Blommenslyst Kro er den perfekte Kro for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold på en god dansk kro. Det er nemlig lige præcis hvad Blommenslyst Kro er. Som gæst hos hotellet kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange forskellige faciliteter, som bl.a. gratis parkering og gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

City Hotel Nattergalen
Hotels.com

City Hotel Nattergalen

3/5

City Hotel Nattergalen har en fantastisk beliggenhed i centrum af Odense og er derfor det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve alle de spændende seværdigheder Odense har at byde på. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt ophold på Fyn, så er City Hotel Nattergalen derfor uden tvivl et godt valg for dig.

Laveste pris for 2 personer: 771 kr.

hindsgavl slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Når man bevæger sig ind i området ved Hindgavl Slot, bevæger man sig ind i et magisk område, hvor man hurtigt kan slå tankerne væk fra den stressende hverdag. Her er der mulighed for at læne sig tilbage og nyde nuet i smukke omgivelser. Om aftenen kan man slappe helt af på sit hyggelige værelse efter man har fået et godt måltid på slottets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Er du til flotte glamourøse suiter og store dobbeltværelser i moderne rammer, er Hotel Hesselet klar til at byde dig velkommen. Her er der ikke sparet på noget, og du kan se frem til et ophold med luksuriøse goder som fitness, boblebad og swimmingpool samt mange andre fine sager. Ud over at guide dig til de bedste oplevelser og aktiviteter i nærområdet, kan du også se frem til en masse spændende aktiviteter på selve hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

best western hotel knudsens gaard
Hotels.com

Hotel Knudsens Gaard

4/5

Hotel Knudsens Gaard ligger lige udenfor Odense og inviterer dig ind til hyggelige rammer og fantastiske omgivelser. Fra Hotellet er der kort vej til mange unikke seværdigheder, som bl.a. H. C. Andersens hus, der ligger små 20 minutters gå gang derfra. Alle værelserne på Hotel Knudsens Gaard er super hyggeligt indrettet og har mange gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 836 kr.

munkebo kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Hotel Munkebo Kro er et elegant 3-stjernet hotel, hvor du har mulighed for at nyde den smukke natur og gå derfra med mange gode oplevelser. Der er blandt andet hotellets restaurant, som står klar til at servere en sæsonbestemt menu i verdensklasse til dig. Alle restaurantens retter er baseret på lokale friske råvarer. Derefter kan du nyde en lækker drink i hotellets bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Vil du gerne besøge den charmerende by Vissenbjerg? Så er der ikke noget bedre sted at besøge end Hotel Vissenbjerg Storkro. Her er der nemlig for alvor mulighed for at glemme alt om den travle hverdag, og bare slå hjerne fra og nyde livet fuldt ud. Derudover byder hotellet på en masse spændende seværdigheder, som ligger lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Scandic Odense

3/5

Scandic Odense ligger små 8 km fra H. C. Andersens hus og den centrale banegård i Odense. Her bliver du inviteret indenfor til et super lækkert hotel med gennemtænkte faciliteter, der er med til at sikre, at du uden tvivl skal få et helt fantastisk ophold. Hotellets kokke stor derudover klar til at servere lækre tapas-retter og international mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Frederik VI's Hotel
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt ophold i Fyn, så er Frederik VI’s Hotel det helt perfekte sted for dig. Her kan du overnatte i hyggelige rammer, samt komme ud at opleve alle de spændende seværdigheder der er på Fyn. Hotellets beliggenhed gør det nemlig til en god base for dig som vil ud og opleve en masse, samtidigt med maksimal afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

Weekendophold på fyn - både for par og børnefamilier

Der er ingen tvivl om, at Fyn er et godt valg for den næste miniferie, hvad enten det er med en kæreste eller hele familien. Der er hoteller for enhver smag, og der er mulighed for både at bo tæt på byen og nattelivet eller på landets rolige arealer.

Øen har mange attraktioner, som kan være værd at besøge – enten for anden, tredje eller fjerde gang eller for første gang. Der sker hele tiden noget på Fyn, og både børn og voksne kan være sikre på at få et par hyggelige dage på landets tredjestørste ø.

Så har du brug for at koble af et par dage med den totale luksus, eller vil du bare gerne opleve Odense på nærmeste hold på et weekendophold, kan et af disse hoteller være den perfekte vært for det.

Alternativt til et weekendophold kan I også overveje et kroophold på fyn, hvor I har muligheden for at opleve den hyggelige stemning som opstår på en kro med stolte traditioner.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste weekendophold på Fyn?

Det bedste weekendophold på Fyn er et ophold hvor I sammen kan få en masse gode stunder enten i form af at køre rundt og se fynske seværdigheder, spille golf eller bare hygge sig på et smukt hotel eller en hyggelig kro. Vælg derfor et weekendophold på Fyn som kan opfylde jeres ønsker.

Hvor meget koster et weekendophold på Fyn?

Et weekendophold på Fyn koster 800-2450 kr. dette afhænger ganske enkelt af temperament altså hvor fint I ønsker at overnatte, drømmer i om et fynsk slotsophold er prisen højere end et ophold på en hyggelig fynsk kro.

Hvilke seværdigheder bør man se når nu man er på Fyn?

Hvis I har besluttet jer for at nyde et vidunderligt weekendophold på Fyn er der en række seværdigheder som i bør overveje at ligge vej forbi her i blandt kan nævnes Egeskov Slot, HC. Andersens Hus, Odense ZOO, Den Fynske Landsby samt Danmarks Jernbanemuseum.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.