fbpx

Weekendophold Fyn

Bedste weekendophold på Fyn 2024

Kribler det i dig at få en weekend fyldt med kvalitetstid, afslapning og en masse nye indtryk? Så er der god grund til at booke et weekendophold på Fyn. Her finder du blandt andet smukke slotsophold, gourmetophold og spaophold, hvor du kan komme ned i gear og få ladet batterierne op.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

hvedholm slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slot blev bygget helt tilbage i 1588 og blev sidenhen i 1681 genopbygget på grund af en større brand. I dag står det meget velbevaret og vedligeholdt, som et slotshotel, hvor der er mulighed for at overnatte i slottets smukke værelser. Slotshotellet er omringet af idylliske omgivelser i Faaberg og ligger ganske tæt på flere forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

sinatur hotel storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Har du planer om at besøge den smukke by Nyborg, så er Sinatur Hotel Storebælt et helt fantastisk sted at overnatte. Her er der en hyggelig familie stemning og flere forskellige gode faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Derudover ligger hotellet i smukke omgivelser, som du kan komme ud og nyde i det gode danske sommervejr.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden er et helt unikt hotel, hvor du har mulighed for at få et weekendophold der er langt bedre end det sædvanlige. Her er din forkælelse i fokus og med hotellets mange lækre faciliteter er der rig mulighed for at glemme alt om den stressende hverdag. Hotellet har en lang historie og har stået hvor det stor i tæt på 400 år.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Gl. Brydegaard
Hotels.com

Gl. Brydegaard

3.5/5

Gl. Brydegaard er det helt perfekte sted for dig, som gerne vil på et weekendophold på fyn ved Assens. Dette hotel står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i de smukkeste rammer, samt hyggelige værelser. Som gæst kan du frit gøre brug af deres gratis wi-fi, hvis du tilmelder dig deres hurtige og gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Milling Hotel Plaza
Hotels.com

Milling Hotel Plaza

4/5

Leder du efter det perfekte hotel at overnatte hos, når du er på weekendophold i Odense? Så er der ikke nogen tvivl om, at Milling Hotel Plaza er et oplagt sted for dig. Hos Milling Hotel Plaza er der hyggelige værelser, kort til centrum, en helt fantastisk restaurant, samt lækre og moderne faciliteter bl.a. i form af solarium og gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

Hotel Odeon
Hotels.com

Hotel Odeon

4/5

Lige midt i Odense ligger der en perle af et hotel. Det er naturligvis Hotel Odeon der er tale om, som er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil besøge Odense. Hotellets beliggenhed gør, at det er ekstremt nemt at komme ud at opleve nogle af de spændende seværdigheder der er i Odense og i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.125 kr.

Comwell H.C. Andersen Odense
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Comwell H.C. Andersen er et enormt lækker hotel, som byder på et hyggeligt ophold lige midt i Odense. Den fantastiske beliggenhed hotellet har betyder også, at det er super nemt at komme ud at opleve Odense, samt de spændende seværdigheder der er i området. Hotellet har mange gode faciliteter, som du kan bruge så meget under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

By The Bridge Bed & Breakfast
Hotels.com

By The Bridge Bed & Breakfast

2.5/5

Middelfart er et helt unikt sted i Danmark. Vil du gerne opleve Middelfart og alt det de har at byde på? Så er By The Bridge Bed & Breakfast det oplagte hotel for dig. Det er det af flere forskellige grunde. Hotellet byder på en enestående beliggenhed, de hyggeligste værelser, samt en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 649 kr.

Solbjerggaard
Hotels.com

Solbjerggaard

3/5

I Stedet for at tage det samme sted hen som man altid plejer, så kan man med fordel vælge at man gerne vil besøge SolbjergGaard. Solbjerggaard byder nemlig på meget mere end bare hyggelige værelser. Der er altid god stemning ved hotellet, som uden tvivl er positivt udviklet og at det er et sted for alle.

Laveste pris for 2 personer: 650 kr.

Amalie Bed and Breakfast
Hotels.com

Amalie Bed and Breakfast

3/5

Vil du gerne på et fantastisk weekendophold i Odense på Fyn, så er Amalie Bed & Breakfast uden tvivl lige stedet for dig. Hotellets beliggenhed gør, at det er super nemt at komme ud og opleve nogle af de spændende seværdigheder, som Fyn har at byde på. Derudover har hotellet en lækker restaurant, hvor du kan nyde enormt lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 607 kr.

Comwell Middelfart

4/5

Er du på farten med forretning for øje, og har du brug for et godt hotel, som forstår at tage sig af sine gæster på en professionel og stadig behagelig måde, er Comwell kædens hotel i Middelfart værd at booke dig ind på. Comwell er en af landets største hotelkæder, og de giver altid deres gæster en behagelig oplevelse, hvor der er plads til at slappe af og få en god nats søvn oven på en lang dag med forretningsmøder og aftaler.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Bygningen som Hotel Ærø befinder sig i blev bygget tilbage i 1800-tallet og står stadig den dag i dag, som det gjorde dengang. Hotellet ligger ved den idylliske Svendborg Havn og ligger kun en meget kort tur fra mange forskellige smukke seværdigheder, heriblandt Gågaden Gerritsgade. Specielt par er glade for dette hotel på grund af den romantiske stemning der er ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Stella maris hotel de luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Når du skal booke et weekendophold på Fyn, og du er interesseret i at bo luksuriøst, kommer du ikke uden om Hotel Stella Maris. Luksus er i højsædet for det nyligt etableret hotel, og de er klar på at give dig en oplevelse, du sent vil glemme. Hotellet er placeret tæt ved vandet i Svendborg, og foruden den smukke udsigt ud over Svendborgsund, får du den perfekte base for et romantisk eller hyggeligt ophold med din partner eller din familie.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

tornøes hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Kerteminde blev en meget vigtig by i den danske historie på grund af den gode havn, som ligger i byen. Det er også lige ved denne havn at Tornøes Hotel ligger, hvis historie rækker mere end 300 år tilbage i den danske historie. Bygningen startede ud med at være en købmandsgård tilbage i 1600-tallet, da bygningen blev opført.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

first hotel grand
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

Vil du en tur til Odense med familien, så er First Hotel Grand det helt perfekte familievenlige hotel. Hotellet ligger tæt på mange af de meget populære seværdigheder i Odense, som bl.a. Kejserens Nye Klæder og Odense Rådshus. Derudover får du mulighed for at overnatte i de super hyggelige værelser, som First Hotel Grand har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

lunds hotel
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

Lunds Hotel, også kendt som Danmarks Mindste Badehotel, ligger i Bogense, tæt ved et helt nyt søbad og er perfekt til et hyggeligt weekendophold. Hotellet ligger i smukke omgivelser lige op ad Bogenses gamle havn og tæt ved smukke destinationer og en lang række helt fantastiske restauranter. Der er altså både mulighed for oplevelser og afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

hotel christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde har en helt fantastisk beliggenhed lige op ad Svendborg Sunds Strand, små 2 km fra centrum af den flotte by Svendborg. Når du overnatter hos Hotel Christiansminde, får du adgang til et hyggeligt værelse og en masse gode faciliteter, som er med til at sikrer at du får et godt ophold. Heriblandt er der en vinkælder, minigolf og et spillelokale.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense ligger i idylliske omgivelser med det smukke blå Svendborgsund til den ene side og unikke små bindingsværkshuse på den anden side. Fra Hotel Troense er der en utroligt smuk udsigt over det hele og ganske kort til mange historiske seværdigheder, som man kan komme ud og opleve, når man ikke slapper af og nyder livet ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Nyborg Strand Hotel
Hotels.com

Nyborg Strand Hotel

4/5

Nyborg Strand er et ekstraordinært hotel, hvor du har mulighed for at overnatte i hyggelige værelser lige ned til Storebælt. Hotellet er omringet af en helt fantastisk skov, hvor du kan komme på spændende vandreture eller bare nyde skoven fra hotellets unikke udsigt. Derudover byder hotellet på indendørs pool, strand og sauna, samt en helt fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Gl. Avernæs Sinatur Hotel
Hotels.com

Gl. Avernæs Sinatur Hotel

3/5

Hvis man gerne vil på et weekendophold, så er det også vigtigt, at det sted man overnatter lægger op til et godt ophold. Det er der ikke nogen tvivl om at Gl. Avernæs Sinatur Hotel gør. Vil du gerne på et godt weekendophold i Ebberup, så er dette hotel derfor en oplagt mulighed for dig. Tæt på hotellet er der mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

CABINN Odense Hotel
Hotels.com

CABINN Odense Hotel

2/5

Cabinn Odense er et fantastisk hotel i Odense, som er helt perfekt for dig der gerne vil på et weekendophold i Odense og opleve hvad byen har at byde på. Hotellet ligger lige ved hovedbanegården i Odense og byder på mange lækre faciliteter, som bl.a. gratis wi-fi, parkering, hyggelige værelser, og meget mere til.

Laveste pris for 2 personer: 625 kr.

Blommenslyst Kro
Hotels.com

Blommenslyst Kro

3/5

Blommenslyst Kro er den perfekte Kro for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold på en god dansk kro. Det er nemlig lige præcis hvad Blommenslyst Kro er. Som gæst hos hotellet kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange forskellige faciliteter, som bl.a. gratis parkering og gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

City Hotel Nattergalen
Hotels.com

City Hotel Nattergalen

3/5

City Hotel Nattergalen har en fantastisk beliggenhed i centrum af Odense og er derfor det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve alle de spændende seværdigheder Odense har at byde på. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt ophold på Fyn, så er City Hotel Nattergalen derfor uden tvivl et godt valg for dig.

Laveste pris for 2 personer: 771 kr.

hindsgavl slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Når man bevæger sig ind i området ved Hindgavl Slot, bevæger man sig ind i et magisk område, hvor man hurtigt kan slå tankerne væk fra den stressende hverdag. Her er der mulighed for at læne sig tilbage og nyde nuet i smukke omgivelser. Om aftenen kan man slappe helt af på sit hyggelige værelse efter man har fået et godt måltid på slottets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Er du til flotte glamourøse suiter og store dobbeltværelser i moderne rammer, er Hotel Hesselet klar til at byde dig velkommen. Her er der ikke sparet på noget, og du kan se frem til et ophold med luksuriøse goder som fitness, boblebad og swimmingpool samt mange andre fine sager. Ud over at guide dig til de bedste oplevelser og aktiviteter i nærområdet, kan du også se frem til en masse spændende aktiviteter på selve hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

best western hotel knudsens gaard
Hotels.com

Hotel Knudsens Gaard

4/5

Hotel Knudsens Gaard ligger lige udenfor Odense og inviterer dig ind til hyggelige rammer og fantastiske omgivelser. Fra Hotellet er der kort vej til mange unikke seværdigheder, som bl.a. H. C. Andersens hus, der ligger små 20 minutters gå gang derfra. Alle værelserne på Hotel Knudsens Gaard er super hyggeligt indrettet og har mange gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 836 kr.

munkebo kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Hotel Munkebo Kro er et elegant 3-stjernet hotel, hvor du har mulighed for at nyde den smukke natur og gå derfra med mange gode oplevelser. Der er blandt andet hotellets restaurant, som står klar til at servere en sæsonbestemt menu i verdensklasse til dig. Alle restaurantens retter er baseret på lokale friske råvarer. Derefter kan du nyde en lækker drink i hotellets bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

hotel vissenbjerg storkro
Hotels.com

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Vil du gerne besøge den charmerende by Vissenbjerg? Så er der ikke noget bedre sted at besøge end Hotel Vissenbjerg Storkro. Her er der nemlig for alvor mulighed for at glemme alt om den travle hverdag, og bare slå hjerne fra og nyde livet fuldt ud. Derudover byder hotellet på en masse spændende seværdigheder, som ligger lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Scandic Odense

3/5

Scandic Odense ligger små 8 km fra H. C. Andersens hus og den centrale banegård i Odense. Her bliver du inviteret indenfor til et super lækkert hotel med gennemtænkte faciliteter, der er med til at sikre, at du uden tvivl skal få et helt fantastisk ophold. Hotellets kokke stor derudover klar til at servere lækre tapas-retter og international mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Frederik VI's Hotel
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt ophold i Fyn, så er Frederik VI’s Hotel det helt perfekte sted for dig. Her kan du overnatte i hyggelige rammer, samt komme ud at opleve alle de spændende seværdigheder der er på Fyn. Hotellets beliggenhed gør det nemlig til en god base for dig som vil ud og opleve en masse, samtidigt med maksimal afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

Find unikke weekendophold på Fyn hos Mitophold 

Hvis du har besluttet dig for, at du vil booke et weekendophold, så skal du selvfølgelig have den bedste oplevelse fra start til slut. Derfor har vi hos Mitophold håndplukket unikke perler rundt omkring på Fyn. Det er uanset, om du er på udkig efter et weekendophold for 2 eller måske med hele familien. 

Når du går på opdagelse her på siden, kan du nemt danne dig et overblik over forskellige typer af weekendophold. Mere præcist kan du finde alt fra; kurophold, spaophold, golfophold, gourmetophold, kroophold, slotsophold, ophold på badehoteller og selvfølgelig helt almindelige hotelophold. Du har derfor rig mulighed for at finde lige præcis det ophold, som er i din smag.

dejlig dag ved Egeskov Slot

Derfor vælger mange weekendophold for 2 på Fyn 

Lige når det kommer til weekendophold på Fyn, så er opholdene for 2 særligt populære. Og det er ikke uden grund. Et weekendophold for 2 er den perfekte mulighed for at få et lille getaway, som ikke behøver at kræve den store planlægning. Dernæst har Fyn en glimrende placering, så uanset om du er bosat på Sjælland eller Jylland, så er det overskueligt at køre dertil. 

En årsag til at mange vælger weekendophold på Fyn er også, at opholdene byder på alt fra kulinariske madoplevelser, hvor dygtige kokke vil kreere retter, du ikke vil glemme. Du kan få adgang til luksuriøse spaområder, wellnessbehandlinger og blive indkvarteret i alt fra smukke slotte, moderne hoteller, charmerende badehoteller og meget mere.  

Nyd et romantisk weekendophold på Fyn

Er der noget mere romantisk, end en weekend i smukke omgivelser, hvor dig og din partner bliver vartet godt op? Og hvor I har tid til at få kvalitetstid sammen, hvad end det er over en drink i baren, god mad i restauranten, en dukkert i stedets pool eller gåture langs vandet? Hvis dit svar er nej, så er der ekstra god grund til at booke et romantisk weekendophold på Fyn. Her kan I læne jer godt tilbage og ikke tænke på andet end hinanden. 

Et weekendophold giver ekstra god mulighed for, at dig og din partner kan trække stikket, spore jer endnu mere ind på hinanden og bare pleje jeres forhold. Hold derfor endelig ikke igen med at booke et ophold i den nærmeste fremtid. Det er helt sikkert noget, I begge to vil sætte pris på undervejs og bagefter.

Find attraktive tilbud på weekendophold på Fyn 

Her på siden har du god mulighed for at finde attraktive tilbud på forskellige weekendophold. Det betyder også, at du kan komme ekstra langt for pengene, når du booker gennem os. Ud fra de enkelte ophold, vil du også se, at der er en kommentar om, hvordan prisen ligger ift. andre på markedet. På den måde kan det blive nemmere at vurdere, hvornår du skal slå til. 

Du vil desuden opleve, at der generelt er skarpe priser at finde på alt fra golfophold, spaophold, gourmetophold, slotsophold og mange flere. Chancerne er derfor ekstra store for, at du kan få dit drømmeophold til en pris, der samtidig også er til at betale. 

Book nemt dit ophold på Fyn hos Mitophold

Hos Mitophold vil vi gerne gøre det så nemt og overskueligt for dig, når du vil trække en weekend ud af din kalender til et ophold. Derfor kan du, blot via få klik, booke dine overnatninger. Ved at klikke på reservér/læs mere ved det ophold, du er interesseret i, kommer du direkte ind til udbyderen, hvor du kan få dit ophold. Her skal du blot vælge en weekend og eventuelle tilkøb. 

Når du benytter dig af vores platform, vil du forhåbentligt opleve, at det går som smurt med at booke dit ophold. Det har vi i hvert fald arbejdet benhårdt for. Da vi samtidig også har særligt udvalg stederne, du finder her, kan du også spare tid på at søge online. For det kan nemlig være rart, at du kan finde de bedste ophold et og samme sted.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste weekendophold på Fyn?

Det bedste weekendophold på Fyn er et ophold hvor I sammen kan få en masse gode stunder enten i form af at køre rundt og se fynske seværdigheder, spille golf eller bare hygge sig på et smukt hotel eller en hyggelig kro. Vælg derfor et weekendophold på Fyn som kan opfylde jeres ønsker.

Hvor meget koster et weekendophold på Fyn?

Et weekendophold på Fyn koster 800-2450 kr. dette afhænger ganske enkelt af temperament altså hvor fint I ønsker at overnatte, drømmer i om et fynsk slotsophold er prisen højere end et ophold på en hyggelig fynsk kro.

Hvilke seværdigheder bør man se når nu man er på Fyn?

Hvis I har besluttet jer for at nyde et vidunderligt weekendophold på Fyn er der en række seværdigheder som i bør overveje at ligge vej forbi her i blandt kan nævnes Egeskov Slot, HC. Andersens Hus, Odense ZOO, Den Fynske Landsby samt Danmarks Jernbanemuseum.

Hvilket weekendophold på Fyn skal jeg vælge?

Da der er en del forskellige weekendophold på Fyn at vælge mellem, kan det også være svært at beslutte sig for, hvor turen skal gå til. Et godt tip er, at du læser de forskellige beskrivelser af opholdene her på siden. Så kan du få en fornemmelse af, hvad de enkelte steder kan byde på. Hvilke faciliteter har de f.eks., hvordan er stedet placeret ift. byen, naturen, stranden og andet, som du måske gerne vil benytte dig af. 

Desuden kan du med fordel også klikke ind på de steder, der virker interessante. For så kan du se flere billeder, hvornår der er ledige værelser, hvad din eksakte pris bliver m.m. 

Som en sidste ting er der bare at sige, god fornøjelse med at finde dit næste weekendophold på Fyn. Det er uanset, om du skal finde det til dig selv, eller du vil forære et ophold i en gave.

Hvad er prisen for et weekendophold på Fyn?

Prisen for dit kommende ophold vil typisk variere alt efter, hvor stort et værelse du vælger, om du ønsker adgang til alle faciliteter der er på stedet, om du booker i højsæsonen og hvor mange stjerner stedet har. Når det så er sagt, så kan du ofte forvente et prisniveau omkring et til et par tusinde kroner, alt efter hvilket sted du vælger. 

Hvis du allerede vil se konkrete priser for et weekendophold nu, så scrol gerne ned gennem vores side. Her finder du priser ud fra hvert ophold, du kan booke. Priserne der er angivet, er desuden for 2 personer.

Hvilket weekendophold er bedst for 2?

Er du i fuld gang med at planlægge et weekendophold for 2 på Fyn? Så kan det være, du er i tvivl om, hvilket ophold der er mest ideelt for jer. Et godt råd er, at du booker et ophold ud fra, hvad dig og din partner, ven eller familiemedlem har brug for. Er I til en weekend, hvor I kan være aktive? Hvor der er god mulighed for at bade? Eller er I til et ophold, hvor maden er i centrum? Når du har et svar på en eller flere af disse ting, så har du de bedste forudsætninger for at finde et ophold for 2, som er I jeres ånd.