fbpx

Gourmetophold Deal

Bedste gourmetophold deals i Danmark 2024

Med en gourmetophold deal har du mulighed for at få et godt tilbud på et ophold, hvor der er fokus på spændende kulinariske oplevelser. Det er det perfekte ophold for dig, der sætter pris på god og velsmagende mad, og som ønsker at udfordre dine smagsløg.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

gourmetophold-marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel deal

4/5

Nyd et skønt ophold på det flotte Marienlyst Strandhotel og vær’ kun få minutters gågang fra stranden. Her vil både familier og par kunne finde sig til rette i de rolige og rare omgivelser og atmosfære. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

hotel-bretagne-2.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne deal

3/5

Kom lidt væk fra hverdagen og kom på Hotel Bretagne. Her er der høj fokus på rolig og rar atmosfære og skøn mad i restauranten. Køkkenet er fransk og dansk inspireret og du vil derfor kunne få en god og ny smagsoplevelse som aldrig før. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

gourmetophold-hotel-thinggaard.jpeg
Hotels.com

Hotel Thinggaard deal

3/5

Tag på Hotel Thinggaard og nyd et moderne og luksuriøst ophold som du sent vil glemme. Om sommeren kan du nyde din lækre mad på terrassen eller andre områder og falde tilbage og slappe af. Dette hotel har flotte og moderne værelser. Lige for dig som har brug for noget stilfuldt i dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

gourmetophold-strandhotellet-blokhus.jpeg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus deal

4/5

Kom på et skønt ophold og oplev dejlige Blokhus. Med dejligt wellness-område og spa, så er dette det perfekte sted for par, som vil nyde hinandens selskab i rolige og dejlige omgivelser. Derudover, så er der lækker mad at nyde i restauranten. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

comwell-kongebrogaarden-2.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden deal

5/5

Tag en tur på Comwell Kongebrogaarden og få et dejligt, afslappende og skønt ophold. Med sin flotte udsigt over Lillebælt, vil du også finde dette hotel dejlig roligt og rart at være i. Tag din bedre halvdel med og oplev dejlig natur i området.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

gourmetophold-hotel-amerika-1.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika deal

4/5

Tag på en tur ud i Hobro Skov og oplev Hotel Amerika. Dette ophold vil du sent glemme, og hvis du er vild med fisk og skaldyr, så skal du opleve dette fransk inspireret køkken, som laver fisk og skaldyrsaften om sommeren. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

kurhotel-skodsborg-2.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg deal

4/5

Kom på det fantastiske Kurhotel Skodsborg og nyd de rolige og rare omgivelser som skaber de perfekte rammer for dig, som gerne vil forkæle dig selv eller måske din kæreste. Nyd en lækker og dejlig spa, og derefter middag i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-2.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen deal

5/5

Få tid til selvforkælelse og nyd tilstedeværelsen på Kokkedal Slot i København. Dette er det perfekte ophold for venner, par og kollegaer. Der tilbydes blandt andet et hav af forskellige luksuriøse wellness behandlinger og lækker mad i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

benniksgaard-hotel-1.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel deal

4/5

Benniksgaard Hotel tilbyder et dejligt ophold for dig som elsker udsigter. Udsigten over Flensborg Fjord er et helt unikt syn, og dette kan nydes til fulde. Hotellets charmerende og gammeldags indretning er et syn for sig selv med flotte bjælker og gammeldags vinduer.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

ruths-hotel-2.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel deal

4.5/5

Tag på Ruths Hotel og få en rigtig skøn oplevelse med stilfulde værelser og et helt unikt og fantastisk køkken, som er fransk-inspireret. Der er også mulighed for selvforkælelse med en dejlig tur i wellness-området, hvor du kan slappe helt af. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Munkebjerg-Hotel-2.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel deal

4/5

Tag på det flotte Munkebjerg Hotel og bliv mødt med lækker mad, spa og rolig atmosfære. Her vil du kunne tage i spaen, og derefter tage i restauranten og nyde traditionelt dansk mad eller gourmet-retter. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Den bedste gourmetophold deal

Der findes mange forskellige typer af gourmetophold deals. Den bedste deal er nu engang den, hvor du får mest for pengene. Det kan være svært at gøre en gourmetophold deal op i, hvornår du får mest for pengene, for det kommer helt an på personen, der oplever og smager. Værdien ved en gourmetophold deal ligger nemlig i, hvad den enkelte får ud af opholdet. Vores smagsløg er ikke ens, og derfor kan man ikke generelt udvælge den bedste, for den er med garanti ikke for alle.

Når du skal vælge en gourmetophold deal, kan du med fordel vælge ud fra, hvad du kan lide. Du har typisk mulighed for at se menuen på forhånd. Her bør du vælge det, der lyder allermest tiltalende.

vidunderlig gourmet middag i Danmark

Dette kan du forvente af en gourmetophold deal

Når du vælger en gourmetophold deal, kan du forvente at få en spændende pakkeløsning, der inkluderer en eller flere middage, alt efter hvor mange dage dit ophold varer. Der er flere forskellige muligheder, og ikke to gourmetophold er identiske.

Kulinariske oplevelser

Generelt venter der dig kulinariske oplevelser. Gourmetophold er netop planlagt på en måde, så du skal få en kulinarisk oplevelse. Der bliver typisk serveret en fem retters menu om aftenen i restauranten på det sted, hvor du opholder dig. Mange steder forsøger undervejs at udfordre gæsternes smagsløg en smule ved udvalgte retter, så du får helt nye smagsoplevelser.

Mad fra verdens køkkener

Du kan også vælge en gourmetophold deal alt efter verdens køkkener. Nogle ophold byder på tematiserede menuer, hvor inspirationen til menuen kommer fra f.eks. det franske, spanske eller italienske køkken. Her kan du for alvor blive præsenteret for helt nye smagsoplevelser, som du aldrig har fået før i livet.

En spændende vinmenu

Det er ikke altid kun mad, det handler om. Du kan også vælge et gourmetophold, hvor der indgår en lækker vinmenu. Her får du undervejs serveret flere forskellige vine – typisk en ny vin til hver ret, så antallet af vine afhænger af antallet af retter. Her er typisk gjort meget ud af at matche den helt rette vin med den ret, du får serveret.

Dine forventninger til et gourmetophold

Det er altid godt at tænke over dine forventninger til et gourmetophold. Den pris du giver for sådan et ophold, afspejler sig ikke udelukkende ved menuen. Man skal derfor ikke tænke, at det man giver for sit ophold skal afspejle sig ved hverken mængden af mad eller antallet af retter. En del af prisen er for opholdet i sig selv med en eller overnatninger. Hvis I er to eller flere afsted, er den samlede pris naturligvis også højere.

Med den rette indstilling får du altså langt mere ud af dit gourmetophold. Det handler om at være nysgerrig. Hvis du ønsker at smage nye retter, udfordre dine smagsløg eller få smagsoplevelser med dig hjem, så er du godt på vej i forhold til dine forventninger.

Det er naturligvis godt at få styr på dine forventninger hjemmefra. Det kan endda være en god idé at kortlægge dem, inden du finder den bedste gourmetophold deal til dig. På den måde kan du vælge efter din smag, så du vælger et ophold, hvor du ved, at du kan lide nogle af de retter, der bliver serveret. Det kan nemlig være noget af et sats, hvis du kaster dig ud i udelukkende nye retter, som du aldrig har smagt før, hvis det ender med, at du ikke kan lide dem.

Grunde til at det muligt at købe en gourmetophold deal

En gourmetophold deal er en sammensætning af en pakkeløsning, som mange steder tilbyder. Det er et godt tilbud til kommende gæster, der måske ønsker at give en enkelt pris, hvor alt er inkluderet. Her behøver man ikke at tænke på at give en pris for opholdet, hvorefter man skal betale yderligere for at spise i restauranten. Typisk sparer du penge ved disse sammensatte ophold.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster et gourmetophold?

Et gourmetophold kan variere utroligt meget i pris. Det kommer an på, hvad du vælger. Et gourmetophold kan f.eks. bestå af alt fra 3-retters til 9-retters menuer. Desuden er nogle ophold inkluderer en vinmenu, hvilket koster ekstra. Priserne er derfor meget forskellige fra sted til sted.

Hvor kan man tage på gourmetophold?

Det er muligt at tage på gourmetophold de fleste steder i Danmark. Det er udelukkende de enkelte steder, der vælger at tilbyde gourmetophold.

Hvad består et gourmetophold af?

Et gourmetophold består af en eller flere overnatninger, hvor middagen hver aften er inkluderet. Denne består typisk af en fem retters menu – som minimum en forret, hovedret og dessert.