fbpx

Slotsophold Nordtyskland

Bedste slotsophold i Nordtyskland 2024

Har du lyst til at tage på et slotsophold i Nordtyskland? Det har du helt sikkert, eftersom du er havnet her på denne side. Nordtyskland er et smukt område, hvor der findes en del slotsophold, som du kan vælge mellem alt efter dine ønsker. 

Der findes ydermere flere typer af slotsophold i Nordtyskland. Du kan blandt andet vælge mellem et gourmetophold, et romantisk ophold eller hvad med et luksus slotsophold i Nordtyskland? Hvis det lyder perfekt for dig, så tag et kig på alle de forskellige muligheder, du finder herunder.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Schlosshotel Fleesensee
Hotels.com

Schloss Fleesensee

5/5

Dette helt vildt romantiske slot ved navn Schloss Fleesensee, er ikke til at få øjnene fra, og slet ikke når man ser det i virkeligheden, her emmer af romantik. Stedet er mildest talt magisk og man ønsker slet ikke at tage derfra igen, er du på udkig efter et slotsophold i Tyskland som er lidt ud over det sædvanlige så overvej at nyd et ophold her.

Laveste pris for 2 personer: 2.187 kr.

Schlosshotel Burg Schlitz
Hotels.com

Schlosshotel Burg Schlitz

5/5

Omgivelserne er naturskønne og slottet helt magisk og utrolig smukt ude samt inde, Schlosshotel Burg Schlitz er det helt rette for dig der ønsker et slotsophold ud over det sædvanlige i smukke omgivelser. Der vil være rig mulighed for at sænke skuldrene, slappe helt af og nyde hinandens selvskab.

Laveste pris for 2 personer: 2.276 kr.

Château de Neetzow
Hotels.com

Hotel Schloss Neetzow

3/5

Hotel Schloss Neetzow ligner noget fra en Disney film, slottet er mildest talt eventyrligt og sådan kan du også forvente dit slotsophold bliver. Servicen er enestående og omgivelserne smukke, man ønsker slet ikke at køre derfra igen når opholdet lakker mod ende.

Laveste pris for 2 personer: 922 kr.

Schloss Basthorst
Hotels.com

Schloss Basthorst

4/5

Schloss Basthorst har det helt rette slotsophold til dig der ønsker et romantisk slotsophold uden at sprænge budgettet helt unødvendigt. For her får du faktisk et helt vidunderligt ophold for et ganske beskedent beløb, du kan nyde stedets dejlige omgivelser og glæde dig til at smage den dejlige mad som serveres på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 626 kr.

Althoff Hotel Fürstenhof
Hotels.com

Althoff Hotel Fürstenhof

5/5

Althoff Hotel Fürstenhof er et 5-stjernet eksklusivt hotel i Nordtyskland. Hotellet er et lille barokpalæ fra 1680 som er blevet renoveret. Værelserne fremstår lyse og med gratis wi-fi. Der er en lækker wellnessafdeling med indendørs swimmingpool, sauna og fitnesscenter. Hotellet har sin egen lækker prisbelønnede italienske restaurant. 10 minutters gang derfra, ligger Celle Slot og den smukke Franske Have.

Laveste pris for 2 personer: 1.179 kr.

Hotel Schloss Neustadt-Glewe
Hotels.com

Hotel Schloss Neustadt-Glewe

4/5

Dette 4-stjernet hotel ligger i hjertet af Mecklenburg og tæt på Lewitz Naturreservat. Hotellet er et renæssance slot fra 1300-tallet, som er renoveret, men holdt i samme stil som dengang. Værelserne er indrettet med satellit-tv, skrivebord, radio, gratis wi-fi og eget badeværelse. Kælderrestauranten Wallenstein serverer internationale retter og her kan du roligt læne dig tilbage og slappe af og nyde det.

Laveste pris for 2 personer: 550 kr.

Hotel Jagdschloss Letzlingen
Hotels.com

Hotel Jagdschloss Letzlingen

3.5/5

Jagdschloss Letzlingen er et historisk tudor-slot fra 1562, som ligger i delstaten Sachsen-Anhalt i Tyskland. Slottets værelser er rustikt indrettet med træmøbler, gratis wi-fi, skrivebord og eget badeværelse. Slotsrestauranten Jagdschloss serverer internationale retter, samt lækker morgnmadsbuffet. Af fritidsinteresser kan der tilbydes at ride på heste, spille minigolf, cykle og vandre. Det er tilladt at tage sit kæledyr med på ophold.

Laveste pris for 2 personer: 629 kr.

Romantisches Hotel Menzhausen
Hotels.com

Romantisches Hotel Menzhausen

4/5

Dette 4-stjernet hotel ligger i den tyske by Uslar. Hotellets værelser er romantisk indrettet med klassiske møbler, eget badeværelse, skrivebord, minibar og tv. Under opholdet tilbyder hotellet indendørs swimmingpool, jacuzzi, dampbad og sauna. Det er muligt at tilkøbe massage- og skønhedsbehandlinger. Ikke langt fra ejendommen, kan du besøge Sommerfugleparken i Uslar, Universitetsbyen Göttingen eller naturparken Solling-Vogler.

Laveste pris for 2 personer: 912 kr.

Kom ud og kig på spændende seværdigheder under dit slotsophold i Nordtyskland

Du behøver ikke at spærre dig selv inde under dit slotophold i Nordtyskland, hvis du ikke ønsker dette. Der er nemlig mange forskellige seværdigheder eller aktiviteter, du kan få glæde af, mens du er i Nordtyskland. Du kan eksempelvis opleve:

  • Den tyske vadehavsø Sylt
  • Rostock Zoo
  • Helgoland
  • St. Michaelis Kirke i Hamborg
  • Bjergkæden Harzen
  • Wismar
  • Stralsund
  • Lübeck Domkirke
  • Kielerkanalen
  • Fuglereservatet Nabu i Heiligenhafen

smuk slot i gammel by

Tag afsted på en velfortjent timeout på et billigt slotsophold i Nordtyskland

Hvis du tager på et slotsophold i Nordtyskland, kan du give dig selv, og en du holder af, en velfortjent timeout fra hverdagens stress og jag. Et slotsophold i Nordtyskland kan berige dig med en masse dejlige oplevelser, hvor du bare nyder det hele i fulde drag. 

Uanset hvem du er afsted med, får I en del tid til at fordybe jer i hinandens selskab. Det kan eksempelvis være, at du og din bedstemor eller bedstefar får genoplevet en masse dejlige minder. Er du afsted med din livsledsager på et billigt slotsophold i Nordtyskland, får I en masse kvalitetstid med hinanden, hvilket også gælder, hvis du er sammen med enten en ven eller en veninde. Det er da livet.

Slå dine folder i nostalgiske rammer på et luksus slotsophold i Nordtyskland

At tage på et luksus slotsophold i Nordtyskland er altid en særlig oplevelse, da du vil slå dine folder i nostalgiske rammer. Når du befinder dig på et slot, er der en helt særlig stemning og atmosfære, som du ikke kan finde på andre typer af ophold

Et slot, der har stået stoisk i mange hundrede år, har altid en god historie eller to at fortælle. At høre og få en fornemmelse af disse historier er en helt speciel oplevelse, som alle bør prøve bare en enkelt gang i livet. Kender du en, der fortjener et slotsophold i Nordtyskland i gave?

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Er der kun slotsophold i Nordtyskland?

Nej, det er ikke kun i Nordtyskland, at du kan komme på et slotsophold. Det kan du i hele Tyskland. Der findes en del slotte, som tilbyder, at gæsterne kan komme og nyde deres charmerende omgivelser. Ønsker du at tage på et slotsophold et andet sted end i Nordtyskland, kan du kigge på vores slotsophold i Tyskland.

Er et slotsophold i Nordtyskland inklusiv en gourmetmenu?

Der findes slotsophold i Nordtyskland både med og uden en gourmetmenu. Hvis det ikke fremgår, at stedet tilbyder en gourmetmenu, kan du stadig forvente, at du får dejlig og lækker mad. Maden er jo typisk en stor del af oplevelsen.

Findes der et billigt slotsophold i Nordtyskland?

Der findes slotsophold i Nordtyskland i flere prisklasser. Det betyder, at nogle er billigere end andre. Du kan kigge alle vores forslag med slotsophold igennem samt lede efter et godt slotsophold tilbud i Nordtyskland for at finde et ophold, der passer til dit budget.