fbpx

Kroophold Odsherred

Bedste kroophold i Odsherred 2021

Der er mange af os, som bare har brug for at komme lidt væk fra hverdagen en gang imellem. Hvis du gerne vil væk fra dagligdagen i en kort periode, behøver du dog ikke at tage en tur til udlandet. I stedet kan du tage af sted på et kroophold i Odsherred. Et kroophold kan nemlig have nøjagtig den samme effekt som en tur til udlandet. 

At tage på et kroophold i Odsherred kan være en øjenåbner, når det kommer til den skønne danske kultur og natur. Du skal bare kaste dig ud i det. Herefter vil du hurtigt indse, at det er rart at være lidt væk hjemmefra – også selvom at det er i Danmark.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream kro & hotelophold

3/5

Her har I mulighed for at vælge et skønt ophold på en af de mange charmerende kroer og hoteller det ligger fordelt rundt Danmark. Fælles for stederne er, at de byder jer som gæster på en dejlig oplevelse med hyggelig atmosfære, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab samt opdage eller gense skønne dele af Danmark.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Rørvig Centret
Hotels.com

Rørvig Centret

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Pandekagehuset
Hotels.com

Hotel Pandekagehuset

3/5

Hotel Pandekagehuset er et utroligt charmerende hotel beliggende på Odsherreds. Her kan du nyde de fantastiske pandekage-retter, som restauranten laver, samt slappe af i de utroligt hyggelige omgivelser. Derudover er hotellet også det helt perfekte sted for dig, som gerne vil opleve Nykøbing og de omkringliggende seværdigheder. Derudover har hotellet også en lang række moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 693 kr.

Hotel HøjbySø
Hotels.com

Hotel HøjbySø

3/5

Hvis du godt kunne tænke dig at besøge Højby og samtidigt gerne vil på et lækkert kroophold, så er der ikke rigtigt nogen tvivl om, at Hotel Højbysø er det oplagte valg for dig. Hos dette hotel kan du nemlig overnatte i deres gode værelser og nyde store madoplevelser hos deres helt fantastiske restaurant, hvor talentfulde kokke står klar til at lave mad til dig.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Det kan du lave på dit kroophold i Odsherred

Når du er landet på kroen og har fået installeret dig på dit værelse, er det måske tid til at komme ud og opleve lidt af Odsherred. I Odsherred kommer du helt sikkert ikke til at kede dig. Du vil nemlig finde en del forskellige sjove og spændende attraktioner, aktiviteter og oplevelser, som du kan muntre dig med. Du kan eksempelvis besøge følgende steder:

  • Sommerland Sjælland
  • Odsherred Zoo Rescue
  • GeoHunting
  • Høve Strand
  • Odsherreds Kunstmuseum
  • Malergården
  • Hempel Glasmuseum
  • Odsherred Brandmuseum
  • Dragsholm Slot
  • Odsherreds Trafikmuseum

smuk natur nær Odsherred

Gør dit kroophold i Odsherred til en dejlig oplevelse

Det er faktisk ikke særlig svært at gøre et kroophold i Odsherred til en dejlig oplevelse. De forskellige kroer er nemlig eksperter i at tage sig godt af deres gæster således, at du får en særlig udsøgt oplevelse med dig hjem. 

Dog er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige rejsepartner samt det perfekte ophold for jer. Det sikrer nemlig, at I får jer en helt speciel tur, som I begge vil huske på i mange år frem i tiden. 

Sådan booker du det perfekte kroophold i Odsherred

Inden du booker et specifikt kroophold i Odsherred, bør du sikre dig, at det er det perfekte sted at tage hen for dig. Du kan starte med at tage et kig på selve beliggenheden. Ønsker du, at kroen skal ligge langt ude på landet eller tæt på en by? Herefter kan du vælge den mulighed, du foretrækker.

Dernæst bør du kigge nærmere på, hvad kroen tilbyder. Forventer du bare, at kroen har et dejligt værelse og lækker mad? Eller har du et ønske om, at der skal være andre faciliteter som for eksempel en sauna, en pool eller noget helt andet? 

Det er en fordel, at du laver en liste med dine ønsker til dit kroophold i Odsherred. Det vil gøre det langt nemmere for dig at booke et kroophold, der matcher dine præferencer på bedste vis.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor mange dage kan jeg være på et kroophold i Odsherred?

Det er helt op til dig, da det kommer an på, hvor mange dage du vil være af sted. Du kan eventuelt tage på en forlænget weekend på en kro eller måske blot en enkelt overnatning.

Kan jeg booke mit kroophold i Odsherred allerede i dag?

Ja, du kan booke dit kroophold i Odsherred allerede i dag. Har du fundet det perfekte kroophold for dig, er det faktisk bare med at få bestilt det hurtigst muligt. Det vil nemlig være ærgerligt, hvis den pågældende kro ikke har flere ledige værelser tilbage til dig.

Kan jeg finde et handicapvenligt kroophold i Odsherred?

Du kan sagtens finde et handicapvenligt kroophold i Odsherred. Du kan tage et kig på de forskellige kroer her på vores side. Når du har gjort det, er vi sikre på, at du finder et sted, der lever op til dine forventninger.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.