fbpx

Kroophold Skagen

Bedste kroophold i Skagen 2023

Skal du på et kroophold i Skagen? Her på vores side kan du finde alle de forskellige kroophold på Skagen. Der er både kroophold i den billige ende, men også kroophold i den dyrere ende. Det er derfor op til dig og dit budget, hvilket ophold du gerne vil på. 

Har du endnu ikke besøgt Skagen, kan du godt glæde dig. Der er rigtig mange spændende oplevelser, som venter på dig. Vælger du at overnatte på en kro på Skagen, behøver du altså ikke bare at blive på kroen. Du kan nemlig nyde godt af både kultur- og naturoplevelser alt efter, hvad du er mest til.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et luksuriøst hotel i den hyggelige sommer by Skagen. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed lige ned til stranden og besøges hvert år af utroligt mange mennesker fra hele verdenen. Hotellet har derudover også en helt fantastisk restaurant, som er kendt for sine fantastiske retter som er lavet på friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Hotel Plesner
Hotels.com

Hotel Plesner

3.5/5

Hotel Plesner er et ualmindeligt lækkert hotel, som har en fantastisk beliggenhed lige midt i Skagen. Som gæst hos Hotel Plesner kan du overnatte i deres lækre værelser og gøre brug af deres mange gode faciliteter. Derudover gør hotellets beliggenhed det til det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve det unikke liv der er i Skagen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt ophold til Skagen, så er Brøndums Hotel et af de absolut bedste steder du kan overnatte. Brøndum er et eksklusivt og meget populært hotel, som inviteterer dig indenfor til luksuriøse rammer og hyggelige værelser. Brøndums Hotel har en enestående restaurant, hvor du kan nyde noget af det lækreste mad man kan finde.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Skagen Harbour Hotel
Hotels.com

Skagen Harbour Hotel

3/5

Skagen Harbour Hotel byder dig velkommen til deres hyggelige rammer og fantastiske beliggenhed. Hotellet ligger få minutter på ben fra Skagen by og er derfor det oplagte sted for dig, som gerne vil opleve Skagen. Derudover byder hotellet også på mange gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold hos hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Skagen Motel
Hotels.com

Skagen Motel

2.5/5

Skagen Motel ligger under 1 km fra Frederikshavnsvej togstation i centrum af Skagen og giver dig mulighed for at overnatte i de idylliske omgivelser der er i Skagen. Som gæst bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse og kan gøre frit brug af alle de gode og moderne faciliteter, som hotellet råder over. Fra hotellet er der en smuk udsigt over havnen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Marie
Hotels.com

Hotel Marie

3/5

Hotel Marie er et super hyggeligt hotel, som ligger i den idylliske by Skagen. Som gæst hos Hotel Marie har du mulighed for at overnatte i et af deres hyggelige værelser, samt nemt og hurtigt at komme ud og besøge nogle af de mange spændende seværdigheder der er lige i nærheden af hotellet. Vil du gerne opleve Skagen er Hotel Marie oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 1.396 kr.

Skagen Strand Hotel Feriecenter
Hotels.com

Skagen Strand Hotel & Feriecenter

4/5

Skagen Strand Hotel & Feriecenter er oplagt for dig, som elsker at gå på stranden og også gerne vil opleve den unikke by Skagen. Hotellet er 4-stjernet og ligger lige ned til Skagen Strand og har gratis vandland, samt en enestående restaurant. Dets beliggenhed gør det også oplagt for dig, som vil besøge de spændende seværdigheder der er i Skagen.

Laveste pris for 2 personer: 1.485 kr.

Hjorths Badehotel
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Hjorts Badehotel er et super hyggeligt badehotel, som ligger i en unik bygning der stammer tilbage fra 1800-tallet. Som gæst hos hotellet kan du overnatte i et af deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres gode faciliteter. Der er en lækker badestrand lige i nærheden, så det er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et afslappende kroophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Ferie På Toppen
Hotels.com

Ferie På Toppen

2.5/5

Tag på ferie på toppen af Danmark hos hotel Ferie på Toppen. Dette unikke hotel ligger i centrum af Skagen og lige ned til den fantastiske badestrand der er i Skagen. Hvis du elsker at tage på stranden, samt at komme ud og få en masse gode oplevelser, så er der ikke nogen tvivl om, at Ferie på Toppen er det oplagte hotel for dig.

Laveste pris for 2 personer: 550 kr.

Foldens Hotel
Hotels.com

Foldens Hotel

3/5

Skagen er en helt unik by, hvor man kan få et uforglemmeligt weekendophold. Hvis en weekendtur til Skagen lyder som noget for dig, så er Foldens Hotel i Skagen en oplagt mulighed for dig. Fra Foldens Hotel er der kort vej til mange populære vartegn, som f.eks. Bolcheriet og Den Svenske Sømandskirke, der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Aalbæk Gl. Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk Badehotel er centralt beliggende i landsbyen med kun fem minutters gang til togstationen. Her er du sikret et hyggeligt ophold på kroen, hvor det smukkeste landskab og den mest vidunderlige sandstrand ligger kun en kort gåtur væk. Servicen er i top og giver en stolthed over stedet på kroen, hvor du også får delikat mad.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Color Hotel Skagen
Hotels.com

Color Hotel Skagen

4/5

Color Hotel Skagen er et helt unik 4-stjernet hotel der har en fantastisk beliggenhed mellem Skagen og Gl. Skagen. Hotellet råder over gode faciliteter, som pool og fitnesscenter, som du kan gøre frit brug af. Derudover har hotellet hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en lang dag med gode og spændende oplevelser du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Hotel Inger
Hotels.com

Hotel Inger

2.5/5

Hvis du går over leder efter det perfekte hotel til dit weekendophold i Skagen, så er Hotel Inger en oplagt mulighed for dig. Hos Hotel Inger kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af alle deres lækre og moderne faciliteter. Det 4-stjernet hotel byder også på en fantastisk beliggenhed, som gør det nemt at få gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Strandly Skagen
Hotels.com

Hotel Strandly Skagen

3/5

Hotel Strandly Skagen har en fantastisk beliggenhed i den unikke by Skagen. Her kan du overnatte i smukke omgivelser, samt gøre brug af en masse gode faciliteter. Derudover er der kort vej til en lang række seværdigheder, som f.eks. Den Svenske Sømandskirke og Bolcheriet i Skagen. Alt i alt et oplagt hotel til et weekendophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Her er top seværdighederne til dit kroophold på Skagen

For at gøre det så nemt for dig som muligt har vi fundet flere spændende og hyggelige oplevelser på Skagen. Vi har rent faktisk fundet intet mindre end 10 oplevelser frem, så du kan vælge, hvad du helst vil lave. Det skal dog lige bemærkes, at der findes mange andre oplevelser end dem, du finder her.

  • Grenen
  • Skagens Museum
  • Skagen Lystbådehavn
  • Det Grå Fyr
  • Den Tilsandede Kirke
  • Vippefyret
  • Skagen Kirke
  • Skagens Bamsemuseum
  • Anchers Hus
  • Bolcheriet

vidunderlig smuk natur i Skagen

Find et kroophold på Skagen til en skarp pris

Hvis du er på udkig efter et kroophold på Skagen, vil du selvfølgelig gerne have det til en skarp pris. Det gælder også, hvis du for eksempel leder efter et gourmetophold på Fyn eller et slotsophold i Sverige

Finder du et ophold til en god pris, vil du nemlig få råd til at tage på endnu flere hyggelige ophold. Og det er altid et plus. Men er det overhovedet muligt at finde et kroophold på Skagen til en billigere pris? Og hvordan finder du det?

Der er faktisk en mulighed for, at du kan få fingrene i et kroophold på Skagen på tilbud. Det er dog kun af og til, at det forekommer. Hvis du gerne vil have et kroophold til en billigere pris, kan du tilmelde dig forskellige kroers nyhedsbreve. Herved får du besked, hvis der pludseligt er et godt tilbud.

Du kan også løbende holde øje med danske dealsites, da det hænder, at kroer lægger fordelagtige tilbud ud på disse sider. Så besøger du et dealsite på det rigtige tidspunkt, er det måske dig, der får glæde af det gode tilbud.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan det lade sig gøre at komme på et kroophold på Skagen nytårsaften?

Du kan sagtens komme på et kroophold på Skagen nytårsaften. Det er dog ikke alle kroer, der holder åbent for gæster denne særlige dag. Hvis du gerne vil af sted på et kroophold for at fejre nytåret, bør du kigge på vores anden side med nytårsophold. Derved kan du hurtigt se, hvor du kan tage hen. Husk at bestille i god tid. 

Er et kroophold på Skagen for hele familien?

Det er selvfølgelig muligt at komme på et kroophold på Skagen med hele din familie. Men når det er sagt, så er det ikke alle kroer, der er børnevenlige. Derudover har nogle kroer en politik om, at deres ophold kun er for voksne. Skal du på et kroophold med mindre børn, er det en god idé at undersøge, om der er en højstol, en barneseng, et puslebord m.m.

Er det nemt at finde et kroophold på Skagen?

I og med at du er landet her på siden, så kan vi med ro i stemmen sige, at det vil være meget nemt for dig at finde et kroophold på Skagen. Du kan nemlig finde alle de bedste kroophold, så du kan tage det rette valg for dig. Det er derfor bare om at kigge udvalget igennem.