fbpx

Juleophold Skagen

Bedste juleophold i Skagen 2024

Hvordan skal du tilbringe din december måned og juleaften? Har du ikke helt styr på dette endnu, er det ved at være på høje tid, hvis du vil på et juleophold i Skagen. Pladserne til sådan et juleophold hænger nemlig ikke på juletræet, så du skal være i god tid med at få booket dit juleophold. 

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt været forbi Skagen. Men det er sjældent sket i den søde juletid. Du har dog chancen for at besøge Skagen i juletiden, hvis du tager af sted på et juleophold.

Vælger du at tage på sådan et ophold, kan du tage en velfortjent pause fra juleræset. Derudover kan du slippe for alle forberedelserne med hensyn til juledagene for en stund. Lyder det ikke bare pragtfuldt?

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Med et weekendophold på Ruths Hotel får I en oplevelse ud over det sædvanlige. Der findes måske ikke bedre steder i hele landet, hvis målet er at slippe væk fra hverdagens stress og jag. Med sin placering midt i idylliske GL. Skagen bliver det ikke mere autentisk. I får masser af frisk havluft og mulighed for besøge den smukke solnedgangsplads.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk Gl. Kro er et hyggeligt badehotel, som ligger i Ålbæk der har en unik havn og en lækker badestrand. Hotellet ligger også tæt på Skagen og er derfor et godt udgangspunkt, hvis du også gerne vil opleve Skagen og alt det, som byen har at byde på. Sidst men ikke mindst, så har hotellet en god restaurant og mange gode golfbaner.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

hotel plesner
Hotels.com

Hotel Plesner

3.5/5

Hotel Plesner er et ualmindeligt lækkert hotel, som har en fantastisk beliggenhed lige midt i Skagen. Som gæst hos Hotel Plesner kan du overnatte i deres lækre værelser og gøre brug af deres mange gode faciliteter. Derudover gør hotellets beliggenhed det til det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve det unikke liv der er i Skagen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

brøndums hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel har en historie der stammer helt tilbage fra 1840, hvor købmand og gæstgiver Erik Brøndum startede hotellet. Der blev det kendt som det sted, hvor Skagens kendte malere mødtes. I dag er Brøndums Hotel et meget eftertragtet hotel, som har beliggenhed midt i gammel Skagen, hvor stemningen om sommeren er noget helt specielt.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Skagen Harbour Hotel
Hotels.com

Skagen Harbour Hotel

3/5

Skagen Harbour Hotel byder dig velkommen til deres hyggelige rammer og fantastiske beliggenhed. Hotellet ligger få minutter på ben fra Skagen by og er derfor det oplagte sted for dig, som gerne vil opleve Skagen. Derudover byder hotellet også på mange gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold hos hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Hotel Marie
Hotels.com

Hotel Marie

3/5

Hotel Marie er et super hyggeligt hotel, som ligger i den idylliske by Skagen. Som gæst hos Hotel Marie har du mulighed for at overnatte i et af deres hyggelige værelser, samt nemt og hurtigt at komme ud og besøge nogle af de mange spændende seværdigheder der er lige i nærheden af hotellet. Vil du gerne opleve Skagen er Hotel Marie oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 1.396 kr.

Skagen Strand Hotel & Feriecenter
Hotels.com

Skagen Strand Hotel & Feriecenter

4/5

Skagen Strand Hotel & Feriecenter er oplagt for dig, som elsker at gå på stranden og også gerne vil opleve den unikke by Skagen. Hotellet er 4-stjernet og ligger lige ned til Skagen Strand og har gratis vandland, samt en enestående restaurant. Dets beliggenhed gør det også oplagt for dig, som vil besøge de spændende seværdigheder der er i Skagen.

Laveste pris for 2 personer: 1.485 kr.

hjorths badehotel
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Hjorts Badehotel byder dig indenfor til hyggelige rammer i et hotel der stammer helt tilbage fra det 18. århundrede. Som gæst bliver du indlogeret på hyggelige værelser og får mulighed for at gøre brug af deres gode faciliteter. Derudover er der kort vej til seværdigheder og så har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Ferie På Toppen
Hotels.com

Ferie På Toppen

2.5/5

Tag på ferie på toppen af Danmark hos hotel Ferie på Toppen. Dette unikke hotel ligger i centrum af Skagen og lige ned til den fantastiske badestrand der er i Skagen. Hvis du elsker at tage på stranden, samt at komme ud og få en masse gode oplevelser, så er der ikke nogen tvivl om, at Ferie på Toppen er det oplagte hotel for dig.

Laveste pris for 2 personer: 550 kr.

Foldens Hotel
Hotels.com

Foldens Hotel

3/5

Skagen er en helt unik by som man bare skal opleve og Foldens Hotel er det oplagte sted at overnatte når du besøger Skagen. Hos Foldens Hotel bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse og får mulighed for at gøre brug af deres mange gode faciliteter. Foldens hotel ligger i hjertet af Skagen og er derfor oplagt, hvis du gerne vil opleve Skagen.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

color hotel skagen
Hotels.com

Color Hotel Skagen

4/5

Color Hotel Skagen er et helt unik 4-stjernet hotel der har en fantastisk beliggenhed mellem Skagen og Gl. Skagen. Hotellet råder over gode faciliteter, som pool og fitnesscenter, som du kan gøre frit brug af. Derudover har hotellet hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en lang dag med gode og spændende oplevelser du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

hotel inger
Hotels.com

Hotel Inger

2.5/5

Hvis du går over leder efter det perfekte hotel til dit weekendophold i Skagen, så er Hotel Inger en oplagt mulighed for dig. Hos Hotel Inger kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af alle deres lækre og moderne faciliteter. Det 4-stjernet hotel byder også på en fantastisk beliggenhed, som gør det nemt at få gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Strandly Skagen
Hotels.com

Hotel Strandly Skagen

3/5

Hotel Strandly Skagen har en fantastisk beliggenhed i den unikke by Skagen. Her kan du overnatte i smukke omgivelser, samt gøre brug af en masse gode faciliteter. Derudover er der kort vej til en lang række seværdigheder, som f.eks. Den Svenske Sømandskirke og Bolcheriet i Skagen. Alt i alt et oplagt hotel til et weekendophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Kom i vaskeægte julestemning med oplevelser under dit juleophold i Skagen

Har du brug for at få skudt julehumøret i gang, er der flere mulige måder, hvorpå du kan få dette til at ske. Der er nemlig flere forskellige juleaktiviteter i Skagen, som du kan kigge nærmere på. Det kan eksempelvis være, du skal have dine juleoplevelser her:

  • Julearrangementer på Skagens Museum
  • Klassisk julekoncert i Skagen Kirke
  • Oplev julen på Skagen Strand
  • Orgelmatiné i Skagen Kirke
  • Kystmuseet Skagen holder Jul i Den Gamle Mølle
  • Julemanden kommer til Skagen
  • Juleshopping
  • Med mere

flot julepynt på hotellet

Gør julen endnu mere magisk med et juleophold i Skagen

Julen bliver intet mindre end magisk, når du tager på et juleophold i Skagen. At trække stikket i en kort periode for at smutte på et juleophold er en rigtig god idé for mange mennesker. 

Juleaften kan endda ende med at blive årets mest afslappende aften, som du bare kan nyde. Der vil nemlig ikke være noget, du skal stresse over, da andre står for det hele for dig.

På et juleophold i Skagen på selveste juleaften skal du altså hverken tænke på at brune kartofler, tilberede anden og flæskestegen i ovnen m.m. Du kan bare sætte dig godt til rette ved det flotte julebord sammen med alle dem, du holder af.

Julen er familiens fest. Det er derfor i vores øjne den højtid, hvor du bør sørge for at nyde hvert et værdifuldt øjeblik sammen med alle dem, du har kær.

Glæd en anden med et juleophold i Skagen

Kender du en person, der godt kan trænge til at stige af juleræset for en stund? Så vil den mest perfekte gave være et juleophold i Skagen. Her kan I nemlig tage jer godt af hinanden og bare nyde at være sammen i stedet for at stresse rundt for at nå det hele. 

Efter et juleophold i Skagen er alle julebatterierne ladt helt op således, at der er masser af energi til resten af den søde juletid. Det kan derfor muligvis være en god idé at sørge for, at der er tid i kalenderen til at tage på sådan et ophold

Husk at du tit bliver forkælet med både gløgg og æbleskiver udover en udsøgt julemenu. Der er altså mange gode grunde til at forsøde tilværelsen med et juleophold i Jylland en enkelt dag eller to. Eller hvad synes du?

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Må jeg tage børn med på et juleophold i Skagen?

Der er flere juleophold i Skagen, hvor du kan tage dine børn med. Men der er også enkelte juleophold, hvor dette er en oplevelse, der er forbeholdt for voksne. Du bør derfor nøje undersøge, om du må tage dine børn med eller ej, inden du tager af sted.

Er der julestemning på et juleophold i Skagen?

Du kan være sikker på, at der er masser af julestemning. Desuden er der en stor chance for, at du vil opleve, at du kommer i vaskeægte julehumør. De forskellige steder gør nemlig en dyd ud af at pynte op m.m., så deres gæster kan nyde den søde juletid på bedste vis.

Kan jeg få forskellige juleoplevelser under mit juleophold i Skagen?

Ja, der er flere forskellige juleoplevelser, du kan få med i købet, når du er på et juleophold i Skagen. Du kan eventuelt kigge på den liste, som vi har lavet med nogle af de juleaktiviteter, du kan udforske. Ønsker du at finde flere oplevelser, kan du prøve at søge på nettet.