fbpx

Badehoteller Bornholm

Bedste badehoteller på Bornholm 2024

Et badehotel på Bornholm er et fantastisk sted at opholde sig. Det er det, fordi du kommer til at opholde dig i idylliske og charmerende rammer. Ikke nok med at rammerne er i orden, så venter der dig også en masse lækker mad, som bliver serveret for dig på skønneste vis. 

Hvis du virkelig trænger til at forkæle dig selv eller en anden, er det bestemt en mulighed at tage på et badehotel på Bornholm. Her kan du nemlig finde den fred og ro, du med garanti har brug for, så du kan få hverdagens stress lidt på afstand. 

Er du nysgerrig på, hvor der findes et badehotel på Bornholm, har vi gjort det nemt for dig her på siden. Du kan nemlig gennemse en liste med alle de bedste badehoteller på Bornholm. Det gør, at du hurtigt kan få et overblik over alle de bedste badehoteller, hvad de koster, hvor de ligger m.m.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Skovly
Hotels.com

Hotel Skovly

3/5

Hotel Skovly er et helt unikt hotel, som ligger inde midt i en naturskøn fredet skov. Hotellet ligger en kort tur fra Rønne og kun få meter fra en helt fantastisk sandstrand. Vil du gerne på et uforglemmeligt weekendophold på Bornholm, så er der ikke nogen tvivl om, at du vil blive uendeligt glad for at overnatte hos Hotel Skovly.

Laveste pris for 2 personer: 1.053 kr.

Sandkås Badehotel
Hotels.com

Sandkaas Badehotel

3/5

Sandkaas Badehotel er et lækkert hotel, som ligger på den smukke kyst lige mellem Allinge og Tejn. Her får du adgang til en flot sandstrand blot 50 meter fra hotellet, samt en masse gode faciliteter, der sikrer at du nok skal få et godt ophold. Derudover har hotellet hyggelige værelser og meget kort til flere forskellige sjove og spændende destinationer i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Hotel Allinge
Hotels.com

Hotel Allinge

3/5

Hotel Allinge er det perfekte hotel for dig, som gerne vil besøge den unikke kystby Allinge. Som gøst hos dette hotel kan du overnatte i de smukke omgivelser og nyde den gode morgenbuffet der serveres hver dag. I løbe af dagen kan du tage forbi Rø Golfklub eller have det sjovt med nogle af de aktiviteter der er i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Hotel Sandvig Havn
Hotels.com

Hotel Sandvig Havn

2/5

Vil du bo på Strandvejen, og vil du have en af de absolut bedste udsigter at stå op til, er Hotel Sandvig hotellet for dig. De kan byde på 45 værelser i eksklusive omgivelser, og hovedbygningens pompøse udseende imponerer en ved første øjekast. Fra hotellet er der kort ind til både Strandpromenaden, med den flotte sandstrand, samt havnen i Sandvig.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Inspiration til oplevelser under et ophold på et badehotel på Bornholm

Solskinsøen Bornholm er et yderst dejligt sted at opholde sig. Hvis du aldrig har været på Bornholm før, er der helt sikkert en del, du ønsker at se, inden du vender næsen hjemad. Det kan eksempelvis være følgende:

  • Opalsøen
  • Hammershus
  • Østerlars Rundkirke
  • Rokkestenene på Bornholm
  • Dueodde Strand
  • Ekkodalen
  • Helligdomsklipperne
  • Vang Granitbrud
  • Gudhjem Røgeri
  • Slotslyngen

Der er altså absolut ingen grund til at sidde og stirre ud i luften, når du er en tur på Bornholm. Der ligger nemlig masser af oplevelser og venter på dig rundt omkring på hele øen.

smukt klippe landskab på Bornholm 

Et badehotel på Bornholm er den perfekte ramme for et kæresteophold

Har du og din kæreste eller din livsledsager brug for at sætte hinanden i centrum for en stund? Så kan et smut på et badehotel være den perfekte ramme. Her er der nemlig fred og ro, masser af natur at dykke ned i samt tid til at have fuld fokus på hinanden.

I bør derfor skynde jer at bestille et ophold på et badehotel på Bornholm, så I kan slippe dagligdagens stress og i stedet se hinanden dybt i øjnene. Luk omverdenen ude for en stund ved at ignorere mobilen, mails, beskeder og så videre. 

I kan desuden også aftale, at I begge har en lille gave med til hinanden. Ydermere kan I bare nyde at blive forkælet med god mad, som I ikke selv har stået og lavet. 

Forsød tilværelsen med det bedste badehotel på Bornholm

Du kan meget nemt forsøde din tilværelse i et par dage eller mere, hvis du finder frem til det bedste badehotel på Bornholm. Men hvordan ved du, hvilket badehotel der er det bedste? Det kan du finde ud af på flere måder. Du kan blandt andet tage et kig på, hvad andre siger om de enkelte badehoteller på Bornholm. 

Det er dog en balancegang at lytte til andres mening, da vi ikke alle ønsker det samme af et ophold på et badehotel. Du bør derfor også altid sørge for at overveje, hvad du ønsker, at dit ophold skal indeholde. 

Har du eksempelvis behov for, at der er en sauna og en indendørs pool? Er det vigtigt for dig, at der er gourmetmad inkluderet i opholdet? Hvor er den bedste beliggenhed for dig? Stil dig selv en lang række spørgsmål for at finde ud af, hvilket badehotel på Bornholm der er det bedste for lige præcis dig. Det bedste badehotel er nemlig det badehotel, der matcher dine præferencer, ønsker og behov. 

Find et herligt badehotel tilbud på Bornholm

Det er altid herligt at falde over et rigtig godt badehotel tilbud på Bornholm. Det betyder nemlig, at du muligvis hurtigere kan få råd til at tage på endnu et badehotelophold. Der bør nemlig ikke herske nogen tvivl om, at når først du har prøvet at være på et badehotel, så vil du gerne af sted igen snarest muligt. 

Du skal altså regne med, at du godt kan blive lettere afhængig af at tage på et badehotel på Bornholm for rigtig at kunne slappe af. Men for at have penge til at komme af sted så ofte som muligt er det rart, hvis du af og til kan få fat i et godt tilbud på et badehotel på Bornholm. 

Er du vild med, eller er du på jagt efter, et badehotel på Bornholm, der har et godt tilbud, kan du tilmelde dig badehotellernes nyhedsbreve. I et nyhedsbrev kan de nemlig annoncere med diverse tilbud og rabatter. 

Du kan også følge med på diverse dealsites for at se, om der dukker gode tilbud op på disse sider.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Er der mange danske badehoteller på Bornholm?

Hvis du gerne vil finde ud af dette, kan du kigge vores oversigt igennem. Herved har du chancen for selv at afgøre, om du synes, at der er mange badehoteller eller ej på Bornholm. Vores bedste skøn er, at der er et ganske fint udvalg, når det kommer til badehoteller på Bornholm.

Hvordan kommer jeg på et badehotel på Bornholm?

Du kan komme på et badehotel på Bornholm ved at booke det. Derefter kan du vælge at tage færgen til Bornholm, hvor du kan have din bil med. Det er også muligt at flyve til Bornholm. Vælger du at flyve, skal du huske at finde ud af, hvordan du kommer fra lufthavnen og hen til badehotellet.

Er der mange gæster på et badehotel på Bornholm?

Der kan være rigtig mange gæster på et badehotel på Bornholm. Det skal dog lige nævnes, at der naturligvis er forskellige størrelser på badehotellerne, så nogle kan have flere gæster end andre. Desuden er der flere gæster i nogle perioder i løbet af året end i andre. 

Hvor mange dage kan jeg være på et badehotel på Bornholm?

Du kan være på et badehotel på Bornholm lige så mange dage, du ønsker. Typisk udbyder badehoteller ophold for to, der består af en enkelt eller to overnatninger. Men hvis du ønsker at opholde dig på et badehotel i 14 dage, er dette også muligt, hvis ikke eksempelvis weekenderne er booket af andre gæster.