fbpx

Kroophold Sønderborg

Bedste kroophold i Sønderborg 2024

Er du på jagt efter et kroophold i Sønderborg? Så er du landet på den helt rette side. Vi har nemlig fundet alle de bedste kroophold i Sønderborg frem, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dem. Det er værd at tage et kig på de forskellige kroophold, så du er sikker på, at du finder frem til et ophold, der opfylder dine behov. 

Det kan være en fordel, hvis du starter med at skrive alle dine ønsker til opholdet ned. Derefter kan du se, hvilke kroer der opfylder disse ønsker. Det vil klart gøre dit valg meget nemmere. Vi ønsker dig en god fornøjelse med at finde et kroophold i Sønderborg.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel 6400
Hotels.com

Hotel 6400

3/5

Hotel 6400 er et nyt, moderne og minimalistisk hotel, hvor servicen og kvaliteten er i top. Hotellet har beliggenhed i Sønderborg og giver dig alt det, som et godt hotel skal give; En fantastisk beliggenhed med kort afstand til seværdigheder, lækre og hyggelige værelser og gode faciliteter, der er med til at sikre at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 796 kr.

Scandic Sønderborg

3/5

I et roligt og utroligt smukt naturområde kan du finde Scandic Sønderborg, hvor der for alvor er mulighed for at slappe af og glemme alt om hverdagens stress. Som gæst hos Scandic Sønderborg kan du nyde deres gode wellnessfaciliteter eller bare slappe af i deres hyggelige værelser, når du ikke er ude i det spændende nærområde.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Als Kloster bnb
Hotels.com

Als Kloster Bed & Breakfast

3.5/5

Velkommen til Søndre Landevej 156, Sønderborg 6400, hvor du har mulighed for at overnatte hos Als Kloster Bed & Breakfast. Dette Kloster er i dag et helt unikt hotel, der har en romantisk stemning over sig. Hotellet står i de smukke omgivelser er ligger ganske tæt på vandet, så du kan komme ned og bade lidt under den dejlige danske sommersol.

Laveste pris for 2 personer: 825 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Vil du gerne på et kroophold i Sønderborg? Så er Hotel Sønderborg Strand en oplagt mulighed for dig, hvor du ikke kan andet end at få et uforglemmeligt ophold. Hotellet byder på en helt unik atmosfære, utroligt hyggelige værelser og en fantastiske beliggenhed direkte ud til stranden i de historiske omgivelser tæt på Sønderborg centrum.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Få storslåede oplevelser under dit kroophold i Sønderborg

Du kan få masser af storslåede oplevelser, når du er på et kroophold i Sønderborg. Du behøver derfor ikke bare at blive på selve kroen, hvis du ikke vil det. Det er dog vigtigt, at du ikke tager ud på for mange oplevelser, så du slet ikke når at få slappet af. Herunder er vores forslag til aktiviteter i Sønderborg:

  • Sønderborg Slot
  • Dybbøl Mølle
  • Kegnæs Fyr
  • Jollmands Gaard
  • Dansk Glaskunst
  • Augustenborg Slot
  • Gendarmstien
  • Sønderborg Kulturhus
  • Vibæk Vandmølle
  • Mjang Traktor og Maskinsamling

smuk gåtur langs Sønderborg havn

Disse overvejelser bør du gøre dig, inden du booker et kroophold i Sønderborg

Inden du vælger at booke et kroophold i Sønderborg, er der flere overvejelser, du bør gøre dig. Først og fremmest skal du være sikker på, at du vil på et kroophold i Sønderborg og ikke på eksempelvis et slotsophold i Jylland eller på et gourmetophold i Midtjylland.

Derudover bør du tage en snak med din rejsepartner, så I sammen kan finde ud af, hvad I ønsker at få ud af jeres kroophold. Skal der eksempelvis være mulighed for at få en massage eller svømme i en pool?

En anden ting, du bør have styr på, er dit budget. Her bør du overveje, hvor mange penge du højst vil bruge på opholdet. Det er værd at have in mente, at der også er udgifter til transport m.m.

Hvis der er små børn i familien, skal du desuden i gang med at gøre dit forarbejde grundigt således, at det bliver en god tur for alle. Det er nemlig ikke alle kroer i Sønderborg, der er indrettet med henblik på børn. 

Det er derfor vigtigt, at du kontakter kroen for at høre, om det er okay at tage små børn med, inden du bestiller et ophold. Må du gerne tage dine børn med, er det en god idé at spørge, om der er pusleborde, højstole og børnesenge til rådighed.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Er der en aftenmenu inkluderet i et kroophold i Sønderborg?

Ja, der er typisk en aftenmenu inkluderet, når du er på et kroophold i Sønderborg. Der bliver ofte serveret dejlig dansk mad af friske råvarer fra lokalområdet. Du kan derfor se frem til at spise god mad. Du kan desuden finde gourmetophold i Sønderborg, hvor du får serveret ekstraordinær lækker mad.

Kan jeg holde min runde fødselsdag på en kro i Sønderborg?

Du kan sagtens vælge at holde din runde fødselsdag på en kro i Sønderborg. Det er bare med at kontakte en specifik kro således, at alle detaljer omkring bestilling af værelser og mad kommer på plads. Ønsker du at holde din fødselsdag på en kro, bør du booke værelser og så videre i god tid.

Hvad kan jeg forvente af et kroophold i Sønderborg?

Du kan forvente flere ting af et kroophold i Sønderborg. Du kan blandt andet være sikker på, at stemningen og atmosfæren på selve kroen er en oplevelse i sig selv. Derudover får du slappet af og bliver forkælet med mad og drikke.