fbpx

Weekendophold Bornholm

Bedste weekendophold på Bornholm 2023

Kunne du godt tænke dig at besøge solskinsøen, kan det være, du har brug for et lækkert sted at overnatte, så du kan være frisk og klar til at tage ud og opleve øen og dens seværdigheder i løbet af dagen. Bornholm har mange gode ting at byde på, og deres weekendophold er noget helt for sig selv. Her vil du blive præsenteret for en håndfuld af de absolut bedste hoteller på Bornholm, så du kan kombinere oplevelser og eventyr med afslapning og trygge rammer.

Der er ingen tvivl om, at Bornholm er et af de absolut mest udsøgte steder, man kan opleve herhjemme. Derfor skal dit ophold på øen også være perfekt. Og for at få det bedste udgangspunkt for turen, må du vælge et dejligt hotel, der passer til dine behov. Det kunne jo være et af de nedenstående.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Uforglemmelige Ophold

3/5

Hvis du ønsker et uforglemmeligt ophold i Danmark, med dejlig mad og godt selvskab vil det være oplagt at tage et kig på et Go Dream Gavekort. Flere af disse gavekort gælder til et utal af dejlige kroer og hoteller rundt omkring i Danmark, se alle mulighederne her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Allinge
Hotels.com

Hotel Allinge

3/5

Hotel Allinge er det perfekte hotel for dig, som gerne vil besøge den unikke kystby Allinge. Som gøst hos dette hotel kan du overnatte i de smukke omgivelser og nyde den gode morgenbuffet der serveres hver dag. I løbe af dagen kan du tage forbi Rø Golfklub eller have det sjovt med nogle af de aktiviteter der er i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Pension Holmegaard
Hotels.com

Pension Holmegaard

2.5/5

Pension Holmegaard ligger i smukke omgivelser lige ud til den dejlige badestrand i Sandvig. Hos hotellet kan du gøre brug af de forskellige faciliteter som hotellet råder over, samt overnatte i et af de hyggelige værelser. Rønne ligger omkring 24 km fra hotellet, så hvis du har bil med kan du også nemt komme ud af se resten af Bornholm.

Laveste pris for 2 personer: 1.030 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Griffen Spahotel er et utroligt lækkert spahotel, som ligger i smukke omgivelser lige midt i Rønne. Denne beliggenhed gør også Griffen Spahotel til et af de bedste hoteller for dig, som gerne vil opleve Bornholm og alt det som øen har at byde på. Som gæst har du også gratis adgang til deres store spa- og wellnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Gudhjem Vandrerhjem
Hotels.com

Gudhjem Vandrerhjem

2/5

Lyder en god weekendtur til Bornholm som noget for dig? Så kan det sagtens være, at Gudhjem Vandrerhjem er det helt perfekte sted at overnatte for dig. Vandrerhjemmet har en helt fantastisk beliggenhed, som gør det til den perfekte base for dig, som gerne vil ud at opleve Bornholm og alt det som øen har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 624 kr.

Feriestedet Nordliv
Hotels.com

Feriestedet Nordliv

3/5

Nordliv er et utroligt hyggeligt og familieejet feriested på Bornholm. Det ligger på Bornholms vestkyst og tilbyder en helt utroligt udsigt over havet og solnedgangen over Østersøen. Det er helt nyistandsat og tilbyder gode værelser, samt en masse gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold hos Nordliv. Der er også en strand lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 600 kr.

Badepensionat Sandloppen
Hotels.com

Badepensionat Sandloppen

2.5/5

Badepensionat Sandloppen ligger i den hyggelig by Sandvig på Bornholm og lægger op til en uforglemmelig weekendtur i smukke omgivelser. Som gæst hos Badepensionat Sandloppen kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt bruge alle deres gode faciliteter. Der er også mange spændende seværdigheder lige i nærheden af hotellet, som du kan tage ud at besøge når du ikke bare nyder solen.

Laveste pris for 2 personer: 828 kr.

Hotel Gudhjem
Hotels.com

Hotel Gudhjem

3/5

Vil du gerne på et godt weekendophold på Bornholm? Så er der ikke nogen tvivl om, at du vil nyde dit ophold hos Hotel Gudhjem. Hos dette hotel kan du overnatte i de lækre omgivelser, samt gøre brug af alle de moderne faciliteter hotellet råder over. Derudover er det det perfekte udgangspunkt for dig, som gerne vil opleve Bornholm.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Grønbechs Hotel
Hotels.com

Grønbechs Hotel

3/5

Vil du gerne på et godt weekendophold i Allinge på Bornholm? Så er Grønbechs hotel oplagt for dig. Hotellet ligger tæt på mange spændende seværdigheder, som f.eks. Tovbanen og Olsker Church. Det ligger også tæt på en lækker sandstrand og råder over hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet om aftenen, når du ikke er ude at nyde solen.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

hotel klippen
Hotels.dk

Hotel Klippen

3/5

300 meter fra den smukke havn i Gudhjem på det nordlige Bornholm ligger Hotel Klippen, som er et idyllisk hotel med den smukkeste udsigt over Østersøen. Hos hotellet får du adgang til gratis wi-fi, en lækker café, bar-område, samt kort vej til mange spændende destinationer, som bl.a. Oluf Høsst Museum og Helligdomsklipperne der kun ligger omkring 5 km derfra.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

sandkaas badehotel
Hotels.com

Sandkaas Badehotel

3/5

Sandkaas Badehotel er et lækkert hotel, som ligger på den smukke kyst lige mellem Allinge og Tejn. Her får du adgang til en flot sandstrand blot 50 meter fra hotellet, samt en masse gode faciliteter, der sikrer at du nok skal få et godt ophold. Derudover har hotellet hyggelige værelser og meget kort til flere forskellige sjove og spændende destinationer i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

jantzens hotel
Hotels.com

Jantzens Hotel

3/5

Er du en stor fan af idyl og hyggelige rammer, der er med til at skabe en stemningsfyldt og behagelig atmosfære, kan det være en mulighed at booke dig ind på Gudhjems ældste hotel – nemlig Jantzens Hotel midt i byen. Selvom hotellet er dateret tilbage til 1872, betyder det ikke, at du skal bo, som man gjorde det for over 100 år siden. Med tiden er hotellet blevet let renoveret, dog stadig med tanke på stedets sjæl og med respekt for historien.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

hotel sandvig havn
Hotels.com

Hotel Sandvig Havn

2/5

Vil du bo på Strandvejen, og vil du have en af de absolut bedste udsigter at stå op til, er Hotel Sandvig hotellet for dig. De kan byde på 45 værelser i eksklusive omgivelser, og hovedbygningens pompøse udseende imponerer en ved første øjekast. Fra hotellet er der kort ind til både Strandpromenaden, med den flotte sandstrand, samt havnen i Sandvig.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Skovly
Hotels.com

Hotel Skovly

3/5

Hotel Skovly er et helt unikt hotel, som ligger inde midt i en naturskøn fredet skov. Hotellet ligger en kort tur fra Rønne og kun få meter fra en helt fantastisk sandstrand. Vil du gerne på et uforglemmeligt weekendophold på Bornholm, så er der ikke nogen tvivl om, at du vil blive uendeligt glad for at overnatte hos Hotel Skovly.

Laveste pris for 2 personer: 1.053 kr.

hotel friheden
Hotels.com

Hotel Friheden

3/5

Hotel Friheden ligger små 25 minutter fra den smukke Rønne Havn og kun 100 meter fra en fantastisk strand i Sandkås. Hotel Frihedens værelser har alle en privat balkon eller en terrasse, og nogle har endda den vildeste panoramaudsigt over Østersøen. Kort fra hotellet er der mange seværdigheder, samt to flotte golfbaner. Hotellet har også en god restaurant, hvor du kan nyde lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

hotel abildgaard
Hotels.com

Hotel Abildgaard

3/5

Hotel Abildgaard er et super lækkert 3-stjernet hotel, som byder dig indenfor til hyggelig omgivelser og lækre værelser. Som gæst hos Hotel Abildgaard har du adgang til en lækker pool, gratis parkering og gratis wi-fi. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, så der er mulighed for at komme ud og opleve en masse spændende ting.

Laveste pris for 2 personer: 745 kr.

Hotel Balka Strand
Hotels.com

Hotel Balka Strand

3/5

Hotel Balka Strand ligger i smukke omgivelser under 200 meter fra den muligvis bedste sandstrand der er at finde på Bornholm. Derudover er der kun 2-3 km til Nexø og Snogebæk, så Hotel Balka Strand er det oplagte hotel for dig, som gerne vil opleve Bornholm. Hos hotellet kan du overnatte i hyggelige værelser og tage en dukkert i deres pool.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Solskinsøen er klar til dig

Hvad enten du bare har brug for et par skønne dage sammen med familien i nogle af landets flotteste byer, eller du bare vil afholde forretningsmødet under lidt anderledes rammer, er Bornholm det perfekte sted for dig. Weekendophold på Bornholm er i sagens natur nogle af de flotteste vi har i Danmark.

Her er der både plads til livsnyderen, der bare gerne vil sidde i skyggen med en god bog og koble helt af, og samtidig er der også god mulighed for eventyreren og motionisten, der vil lave noget aktivt og opleve øen på egen hånd.

På Bornholm gearer man ned på en helt anden måde, og man kommer tilbage friskere end nogensinde før.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste weekendophold på Bornholm?

Der findes et væld af gode hoteller og kroer på Bornholm, som alle står klar til at give jer det bedste weekendophold på Bornholm, så hvilket weekendophold der er det bedste er helt sikkert lidt af en smagssag, men prøv at finde den kro eller hotel som kan opfylde flest af jeres ønsker til et vidunderligt weekendophold på Bornholm.

Hvor meget koster et weekendophold på Bornholm?

Et weekendophold på Bornholm koster 600-1.500 kr. for dette beløb får du alt lige fra et vidunderligt weekendophold på en hyggelig kro til et ekstravagant ophold på et spahotel med udsigt direkte ud over havet. Prisen variere også alt efter om der er inkluderet middag eller et glas vin i weekendopholdet på Bornholm.

Hvilke seværdigheder bør man se på Bornholm?

Når nu I nyder et skønt weekendophold på Bornholm, vil det være oplagt at se sig lidt omkring og opleve nogle af Bornholms bedste seværdigheder. Her i blandt kan særlig nævnes Hammershus Slotsruin, Dueodde Strand, Bornholms Kunstmuseum, Østerlars Kirke og mange flere.