Weekendophold Bornholm

Bedste weekendophold på Bornholm 2021

Kunne du godt tænke dig at besøge solskinsøen, kan det være, du har brug for et lækkert sted at overnatte, så du kan være frisk og klar til at tage ud og opleve øen og dens seværdigheder i løbet af dagen. Bornholm har mange gode ting at byde på, og deres weekendophold er noget helt for sig selv.

Her vil du blive præsenteret for en håndfuld af de absolut bedste hoteller på Bornholm, så du kan kombinere oplevelser og eventyr med afslapning og trygge rammer.

Der er ingen tvivl om, at Bornholm er et af de absolut mest udsøgte steder, man kan opleve herhjemme. Derfor skal dit ophold på øen også være perfekt. Og for at få det bedste udgangspunkt for turen, må du vælge et dejligt hotel, der passer til dine behov. Det kunne jo være et af de nedenstående.

Denne side indeholder reklamelinks

hotel klippen
Hotels.dk

Hotel Klippen

3/5

300 meter fra den smukke havn i Gudhjem på det nordlige Bornholm ligger Hotel Klippen, som er et idyllisk hotel med den smukkeste udsigt over Østersøen. Hos hotellet får du adgang til gratis wi-fi, en lækker café, bar-område, samt kort vej til mange spændende destinationer, som bl.a. Oluf Høsst Museum og Helligdomsklipperne der kun ligger omkring 5 km derfra.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

sandkaas badehotel
Hotels.com

Sandkaas Badehotel

3/5

Sandkaas Badehotel er et lækkert hotel, som ligger på den smukke kyst lige mellem Allinge og Tejn. Her får du adgang til en flot sandstrand blot 50 meter fra hotellet, samt en masse gode faciliteter, der sikrer at du nok skal få et godt ophold. Derudover har hotellet hyggelige værelser og meget kort til flere forskellige sjove og spændende destinationer i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

jantzens hotel
Hotels.com

Jantzens Hotel

3/5

Er du en stor fan af idyl og hyggelige rammer, der er med til at skabe en stemningsfyldt og behagelig atmosfære, kan det være en mulighed at booke dig ind på Gudhjems ældste hotel – nemlig Jantzens Hotel midt i byen. Selvom hotellet er dateret tilbage til 1872, betyder det ikke, at du skal bo, som man gjorde det for over 100 år siden. Med tiden er hotellet blevet let renoveret, dog stadig med tanke på stedets sjæl og med respekt for historien.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

hotel sandvig havn
Hotels.com

Hotel Sandvig Havn

2/5

Vil du bo på Strandvejen, og vil du have en af de absolut bedste udsigter at stå op til, er Hotel Sandvig hotellet for dig. De kan byde på 45 værelser i eksklusive omgivelser, og hovedbygningens pompøse udseende imponerer en ved første øjekast. Fra hotellet er der kort ind til både Strandpromenaden, med den flotte sandstrand, samt havnen i Sandvig.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

hotel friheden
Hotels.com

Hotel Friheden

3/5

Hotel Friheden ligger små 25 minutter fra den smukke Rønne Havn og kun 100 meter fra en fantastisk strand i Sandkås. Hotel Frihedens værelser har alle en privat balkon eller en terrasse, og nogle har endda den vildeste panoramaudsigt over Østersøen. Kort fra hotellet er der mange seværdigheder, samt to flotte golfbaner. Hotellet har også en god restaurant, hvor du kan nyde lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

hotel abildgaard
Hotels.com

Hotel Abildgaard

3/5

Hotel Abildgaard er et super lækkert 3-stjernet hotel, som byder dig indenfor til hyggelig omgivelser og lækre værelser. Som gæst hos Hotel Abildgaard har du adgang til en lækker pool, gratis parkering og gratis wi-fi. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, så der er mulighed for at komme ud og opleve en masse spændende ting.

Laveste pris for 2 personer: 745 kr.

Solskinsøen er klar til dig

Hvad enten du bare har brug for et par skønne dage sammen med familien i nogle af landets flotteste byer, eller du bare vil afholde forretningsmødet under lidt anderledes rammer, er Bornholm det perfekte sted for dig. Weekendophold på Bornholm er i sagens natur nogle af de flotteste vi har i Danmark.

Her er der både plads til livsnyderen, der bare gerne vil sidde i skyggen med en god bog og koble helt af, og samtidig er der også god mulighed for eventyreren og motionisten, der vil lave noget aktivt og opleve øen på egen hånd.

På Bornholm gearer man ned på en helt anden måde, og man kommer tilbage friskere end nogensinde før.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.