fbpx

Weekendophold Pool

Bedste weekendophold med pool 2024

Trænger du til et lille afbræk fra hverdagen, og har du lyst til at give hele din familie en tur, de sent vil glemme, kan det være værd at overveje at tage afsted på et weekendophold, hvor der er plads til både store og små. Eventuelt et weekendophold med pool, da det er den perfekte mulighed for både børn og voksne for at hygge sig sammen. Selvom man normalt ikke vil forbinde Danmark med swimmingpools, er der overraskende mange hoteller, der er udstyret med sådan en eller sågar flere. Derfor er det heller ikke særlig svært at finde et hotel med pool – du kan jo bare starte med at kigge på den håndfuld, der er fundet frem herunder.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

marienlyst strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Leder du efter muligheden for at overnatte i smukke omgivelser, hvor der er mulighed for at koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet? Så er Marienlyst Strandhotel lige stedet for dig. Her er der mulighed for at spille hos Kasino Marienlyst, slappe af i deres spa- og wellnesscenter, træne i fitnesscenteret og nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Er du på udkig efter et hotel, hvor du kan slappe maksimalt af, samt nyde alle de bedre ting her i livet? Så er Kurhotel Skodsborg garanteret et sted lige for dig. Her kan du gøre brug af et fantastisk wellness- og spaområde, samt tage en dukkert i swimmingpoolen eller gå ned til den private strand. København er kun 20 minutter væk.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord byder dig indenfor til historiske omgivelser og afslappende rammer. Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige ned til den smukke Vejle fjord. Hos hotellet kan du slappe af på de hyggelige værelser eller gøre brug af deres store og moderne spaområde, De Termiske Bade. Her kan du forkæle krop og sind. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

hotel viking spa wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking er Danmarks Bedst Spa & Wellness i 2020 og fik naturligvis denne titel, fordi deres spa- og wellnessfaciliteter er vildere end det sædvanlige. Hotellet har et kæmpe 2700 m2 spaområde, hvor der for alvor er mulighed for at koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet. På toppen af hotellet kan du tage en dukkert i poolen og nyde den vilde udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

ystad saltsjobad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Mangler du et hotel, hvor du kan få et uforglemmeligt ophold med maksimal afslapning og forkælelse? Så er Ystad Saltsjöbad det helt perfekte sted for dig! Dette unikke hotel ligger ned til Østersøen og giver dig muligheden for at overnatte i hyggelige værelser, samt at bruge alle deres gode faciliteter. Det er bl.a. deres store spa- og wellnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Hvis du er på udkig efter et hotel, hvor du har muligheden for at koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet fuldt ud, så er Himmerland Golf & Spa Resort lige stedet for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og luksuriøse faciliteter, som samlet set gør, at dit ophold næsten ikke kan blive andet end uforglemmeligt.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Vil du gerne på et weekendophold i Vestjylland, er Hotel Fjordgården et oplagt valg. Swimmingpoolen er åben året rundt, og i de varmere måneder kan i alle sammen nyde godt af den sjove rutsjebane, der kan få det til at kilde i maven på både børn og voksne. Udover at kunne tilbyde jer en pool, som I kan svømme rundt i fra 8-22 hver eneste dag, er der også sauna, som I efterfølgende kan slutte af med efter en lang dag i vandet.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

alter meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Vil du gerne en tur til den idylliske by Glücksburg, men mangler et sted at overnatte? Så behøver du ikke lede længere. Alter Meierhof vil uden tvivl være et sted, hvor du vil få et helt uforglemmeligt ophold. Her har du muligheden for at bo i de smukkeste omgivelser med en beliggenhed der betyder, at det er nemt at komme ud Glücksburg.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hos Hotel Thinggaard bydes du indenfor til en oplevelse, som du ikke vil glemme igen. Her får du muligheden for at få alle sanserne i brug og opleve hvad ultimativ forkælelse er. Du får mulighed for at overnatte i hyggelige værelser, nyde verdensklasse mad i en nyindrettet restaurant, samt slappe af i det 700 m2 spaområde, Sydthy Kurbad.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

the thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

Hvis du vælger at overnatte hos The Thief, så kan du være sikker på at få et uforglemmeligt ophold. Hos The Thief er du i fokus og med alle hotellets gode faciliteter er det svært at gøre andet end bare at nyde livet. The Thief er et moderne hotel med beliggenhed i Oslo, hvor der bl.a. er et stort spa-område og fitnessfaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

spaophold hotel skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hvis du gerne vil opleve Båstad, så er der ikke noget bedre sted at overnatte end Hotel Skansen. Hotel Skansen er designet til at give dig en uforglemmelig oplevelse, hvor du kan slappe maksimalt af, samt nyde alle de bedste ting i livet. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder i området, så du også kan komme ud og opleve nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand er et af de der hoteller, som bare aldrig skuffer. Hvis du vælger at overnatte hos Hotel Budersand, så er du garanteret et godt ophold. Det 5-stjernet hotel har utroligt mange lækre faciliteter at byde på, samt en helt fantastisk udsigt. I løbet af dagen kan du tage et spil golf eller slappe af i spa-området, inden du skal nyde gourmetmad hos restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er muligvis Danmarks smukkeste slot. Det er i hvert fald et af de smukkeste. I dag er slottet indrettet som et hotel, hvor du får en unik mulighed for at overnatte i luksuriøse rammer og smukke omgivelser. Hotellet har mange gode faciliteter, der også sikrer, at opholdet ikke kan blive andet end helt fantastisk.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

33 km fra Hjørring og 44 km fra Hirtshals ligger det fantastiske strandhotel, Strandhotellet Blokhus. Her får du mulighed for at overnatte lige ned til en af Danmarks smukkeste badestrande, samt gøre brug af mange lækre faciliteter i form af bl.a. swimmingpool, sauna, spa og fitnesscenter. Du får også adgang til gratis wi-fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

montra skaga hotel
Hotels.com

Montra Skaga Hotel

4/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt weekendophold i Hirtshals, så er der ikke nogen tvivl om at Montra Skaga Hotel er det oplagte valg for dig. Her kan du slappe af på de hyggelige værelser, samt gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. deres pool. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, hvilket også betyder, at der er kort vej til spændende seværdigheder, som f.eks. Horne Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Rheinhotel Vier Jahreszeiten
Hotels.com

Rheinhotel Vier Jahreszeiten

4/5

Vil du gerne på et godt weekendophold i Meerbusch? Så er der ikke nogen tvivl om, at Rehinhotel Vier Jahreszeiten er det oplagte valg for dig. Her kan du overnatte i hyggelige værelser, samt gøre brug af alle deres moderne faciliteter. Derudover er der kort vej til enestående restauranter og en masse spændende og unikke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 959 kr.

Skærbækcentret
Hotels.com

Skærbækcentret

2.5/5

Skærbækcentret er et fantastisk hotel i Skærbæk, som inviterer dig indenfor til et uforglemmeligt weekendophold. Hotellet har en fantastisk beliggenhed og råder over hyggelige værelser, hvor du kan glemme alt om hverdagens hektiske liv. Derudover er der også kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 954 kr.

hotel bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

En kort køretur fra det smukke Kronborg Slot kan du finde Hotel Bretagne i badebyen Hornbæk. Fra hotellet er der en helt fantastisk udsigt over Øresundsstrædet og den nærliggende sø. Når du overnatter hos Hotel Bretagne, kan du gøre brug af de mange lækre faciliteter hotellet har, samt nyde mad hos hotellets unikke nordisk og fransk inspireret restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Am Vitalpark
Hotels.com

Hotel Am Vitalpark

4.5/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt weekendophold i Heilbad Heiligenstadt, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel am Vitalpark er et oplagt valg for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige værelser og moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover er der også kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Al Castello.

Laveste pris for 2 personer: 959 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park er et af de hoteller som bare er gennemført lækkert. Hotellet kan byde på alt hvad man kan drømme om; en helt utrolig udsigt, moderne faciliteter, spa, fitness, wellness og selvfølgelig en fantastisk restaurant, hvor talentfulde kokke tilbereder fantastiske retter baseret på lokale og friske råvarer. Hvis det lyder for noget som dig, så skuffer dette hotel ikke.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Hos Comwell Kongebrogaarden er du i fokus. Her er der mulighed for maksimal afslapning med ultimativ forkælelse. Hotellet byder på en unik udsigt over Lillebælt, samt lækre faciliteter i form af indendørs pool, spabad og sauna. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, så der er også mulighed for at komme ud og opleve en masse.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

I den frodige Munkebjergskov, med udsigt til Vejle Fjord, ligger det luksuriøse Munkebjerg Hotel. Ønsker man et afbræk fra hverdagen, er Munnkebjerg Hotel den rette destination med mulighed for naturskønne oplevelser, gastronomi i særklasse, aktiviteter og afslapning. Hotellet har eget kasino, flere restauranter, panoramaudsigt, wellnessområde, golf i nærområdet og utallige muligheder for at få et afbræk fra hverdagens stress.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel byder på en fantastisk beliggenhed i Aarhus og en unik udsigt over den smukke danske kystlinje. Som gæst bliver du indlogeret på et af deres hyggelige værelser og om dagen kan du gøre brug af deres moderne faciliteter. Hoteller har f.eks. både fitness, pool og sauna, som du frit kan gøre brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord har til huse i en smuk bygning fra starten af det 19. århundrede. Her er du kun små 10 minutter fra Kolding centrum og så er der også kort vej til mange andre spændende seværdigheder. Hos hotellet kan du gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter, som f.eks. deres fitnesscenter, sauna eller indendørs pool. Hotellet har også en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Drømmer du om at opleve Varberg i Sverige? Så er Varbergs Kusthotell lige stedet for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer i idylliske omgivelser. Hotellets beliggenhed gør, at der er kort til mange spændende vartegn, som bl.a. Kulturhuset Komedianten og Teater Varberg, der begge en kort gåtur fra hotellet, Hotellet har også afslappende faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

hotel limfjorden
Hotels.com

Hotel Limfjorden

3/5

På Hotel Limfjorden ved Thisted er der god underholdning for børn og voksne med barnlige sjæle. Mange børnefamilier har efterhånden lagt vejen forbi det hyggelige hotel, og det kan være, I bliver den næste. Her kan I boltre jer i den store swimmingpool, inden I hopper en tur i saunaen.

Laveste pris for 2 personer: 969 kr.

hotel tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Leder du efter et hotel, hvor du får, kan opleve ultimativ forkælelse, samt ren afslapning? Så er Hotel Tylösand uden tvivl lige stedet for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer lige ned til en smuk badestrand. Derudover har hotellet mange lækre faciliteter, som samlet set gør at du ikke kan andet end at få et fantastisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

hotel marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Hvis formålet med dit weekendophold er at komme ned i gear og lave absolut ingenting, bør Hotel Marina lige tjekkes ud, inden du vælger hotel. For her er der nemlig plads til at trække stikket ud og koble helt fra. Det kan blandt andet gøres i hotellets poolområde, hvor du både finder en pool for de voksne og en for de mindste.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Skal du forbi Københavns Lufthavn? Så er Clarion Hotel Copenhagen Airport en unik mulighed for dig. Her inviteres du indenfor til luksuriøse rammer. Hotellet har mange lækre faciliteter i form af bl.a. lækre spafaciliteter, samt et godt fitnesscenter. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor kokkene skaber madoplevelser i særklasse, som du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

hotel kong arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et miljøvenligt hotel med beliggenhed i centrum af København. Her serveres deres en fantastisk nordisk morgenmad, som er lavet på lokale økologiske råvarer. Derudover er der på ejendommen et helt fantastisk spaområde, hvor du kan nyde livet fuldt ud. Hotellets beliggenhed gør også, at det er nemt at komme ud og opleve København.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

color hotel skagen
Hotels.com

Color Hotel Skagen

4/5

Vil du helt op på spidsen af Danmark, og er du mest interesseret i at have adgang til en udendørs pool, bør du booke værelser på Color Hotel Skagen allerede nu. Her finder du en stor udendørs pool, som i sommermånederne er varmet op dagen lang, hvilket giver dig rig mulighed for både at nå en forfriskende dukkert i poolen samt tid til at gå på opdagelse i en af landets hyggeligste sommerbyer.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

En afslappet ferie med ungerne eller bare plads til dig selv?

Leder du efter et weekendophold med pool, bør du lige overveje, om du bare søger et sted med plads til dig selv, eller om det er vigtigt, der også er aktiviteter og faciliteter til dine børn. Begge dele er nemme at finde, som du også ser på listen herover, og det kan være, dine børn kommer til at kede sig lidt, hvis de skal med på et hotel, hvor der kun er en pool for de voksne som eneste aktivitet.

Landet bugner med skønne pools, som alle er klar til at friske dig op i løbet af den varme sommer. Du skal bare finde ud af, hvor i landet du vil hen, og så er det bare med at få booket.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et weekendophold med pool?

Et weekendophold med pool er som navnet antyder et weekendophold på et skønt hotel eller lignende hvor der er en pool eller måske ligefrem en hel spaafdeling hvor det er muligt at svømme samt slappe af.

Hvor kan man komme på et weekendophold med pool?

Der findes et væld af gode hoteller med pool i Danmark såvel som i udlandet, ligeledes har mange af disse skønne steder en vidunderlig spaafdeling hvilket betyder at I vil have rig mulighed for at slappe af og nyde livet for en stund.

Hvad koster et weekendophold med pool?

Et weekendophold med pool koster 900-3.500 kr. grunden til den store pris variation skyldes primært hotellernes forskellige faciliteter samt hvad der er inkluderet i opholdet. Hvis der eksempelvis er inkluderet morgenmad, aftensmad eller en god flaske vin i opholdet vil prisen være der efter.