fbpx

Weekendophold Pool

Bedste weekendophold med pool 2021

Trænger du til et lille afbræk fra hverdagen, og har du lyst til at give hele din familie en tur, de sent vil glemme, kan det være værd at overveje at tage afsted på et weekendophold, hvor der er plads til både store og små. Eventuelt et weekendophold med pool, da det er den perfekte mulighed for både børn og voksne for at hygge sig sammen. Selvom man normalt ikke vil forbinde Danmark med swimmingpools, er der overraskende mange hoteller, der er udstyret med sådan en eller sågar flere. Derfor er det heller ikke særlig svært at finde et hotel med pool – du kan jo bare starte med at kigge på den håndfuld, der er fundet frem herunder.

Denne side indeholder reklamelinks

Marienlyst Strandhotel

4/5

Leder du efter muligheden for at overnatte i smukke omgivelser, hvor der er mulighed for at koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet? Så er Marienlyst Strandhotel lige stedet for dig. Her er der mulighed for at spille hos Kasino Marienlyst, slappe af i deres spa- og wellnesscenter, træne i fitnesscenteret og nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 2.696 kr.

Kurhotel Skodsborg

4/5

Er du på udkig efter et hotel, hvor du kan slappe maksimalt af, samt nyde alle de bedre ting her i livet? Så er Kurhotel Skodsborg garanteret et sted lige for dig. Her kan du gøre brug af et fantastisk wellness- og spaområde, samt tage en dukkert i swimmingpoolen eller gå ned til den private strand. København er kun 20 minutter væk.

Laveste pris for 2 personer: 2.400 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking er Danmarks Bedst Spa & Wellness i 2020 og fik naturligvis denne titel, fordi deres spa- og wellnessfaciliteter er vildere end det sædvanlige. Hotellet har et kæmpe 2700 m2 spaområde, hvor der for alvor er mulighed for at koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet. På toppen af hotellet kan du tage en dukkert i poolen og nyde den vilde udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 3.390 kr.

Ystad Saltsjöbad

4/5

Mangler du et hotel, hvor du kan få et uforglemmeligt ophold med maksimal afslapning og forkælelse? Så er Ystad Saltsjöbad det helt perfekte sted for dig! Dette unikke hotel ligger ned til Østersøen og giver dig muligheden for at overnatte i hyggelige værelser, samt at bruge alle deres gode faciliteter. Det er bl.a. deres store spa- og wellnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 2.665 kr.

Scandic Hotels

4/5

Scandic Hotels ligger godt fordelt rundt i Danmark og byder jer på et dejligt ophold med afslappende stemning og rigtig god komfort. Hotellerne har en høj standard og stiller ofte faciliteter som fitness, spaområder, barer og restauranter til jeres rådighed. Her får I alle muligheder for at koncentrere jer om at nyde hinandens selskab.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Hvis du er på udkig efter et hotel, hvor du har muligheden for at koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet fuldt ud, så er Himmerland Golf & Spa Resort lige stedet for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og luksuriøse faciliteter, som samlet set gør, at dit ophold næsten ikke kan blive andet end uforglemmeligt.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Fjordgaarden

4/5

Vil du gerne på et weekendophold i Vestjylland, er Hotel Fjordgården et oplagt valg. Swimmingpoolen er åben året rundt, og i de varmere måneder kan i alle sammen nyde godt af den sjove rutsjebane, der kan få det til at kilde i maven på både børn og voksne. Udover at kunne tilbyde jer en pool, som I kan svømme rundt i fra 8-22 hver eneste dag, er der også sauna, som I efterfølgende kan slutte af med efter en lang dag i vandet.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Comwell Hotels

4/5

Her har I mulighed for et afslappende og charmerende ophold på et af Comwell Hotels mange skønt beliggende hoteller. De fleste hoteller ligger placeret centralt og udsigts skønt i byer fordelt rundt i Danmark. Fælles for hotellerne er deres hyggelige og afslappende atmosfære, hvor I som gæster bare kan slappe af og nyde godt af hotellets mange faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Alter Meierhof

5/5

Vil du gerne en tur til den idylliske by Glücksburg, men mangler et sted at overnatte? Så behøver du ikke lede længere. Alter Meierhof vil uden tvivl være et sted, hvor du vil få et helt uforglemmeligt ophold. Her har du muligheden for at bo i de smukkeste omgivelser med en beliggenhed der betyder, at det er nemt at komme ud Glücksburg.

Laveste pris for 2 personer: 2.989 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

Hos Hotel Thinggaard bydes du indenfor til en oplevelse, som du ikke vil glemme igen. Her får du muligheden for at få alle sanserne i brug og opleve hvad ultimativ forkælelse er. Du får mulighed for at overnatte i hyggelige værelser, nyde verdensklasse mad i en nyindrettet restaurant, samt slappe af i det 700 m2 spaområde, Sydthy Kurbad.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

THE THIEF

4/5

Hvis du vælger at overnatte hos The Thief, så kan du være sikker på at få et uforglemmeligt ophold. Hos The Thief er du i fokus og med alle hotellets gode faciliteter er det svært at gøre andet end bare at nyde livet. The Thief er et moderne hotel med beliggenhed i Oslo, hvor der bl.a. er et stort spa-område og fitnessfaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 4.450 kr.

Hotel Skansen

4.5/5

Hvis du gerne vil opleve Båstad, så er der ikke noget bedre sted at overnatte end Hotel Skansen. Hotel Skansen er designet til at give dig en uforglemmelig oplevelse, hvor du kan slappe maksimalt af, samt nyde alle de bedste ting i livet. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder i området, så du også kan komme ud og opleve nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 2.140 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand er et af de der hoteller, som bare aldrig skuffer. Hvis du vælger at overnatte hos Hotel Budersand, så er du garanteret et godt ophold. Det 5-stjernet hotel har utroligt mange lækre faciliteter at byde på, samt en helt fantastisk udsigt. I løbet af dagen kan du tage et spil golf eller slappe af i spa-området, inden du skal nyde gourmetmad hos restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er muligvis Danmarks smukkeste slot. Det er i hvert fald et af de smukkeste. I dag er slottet indrettet som et hotel, hvor du får en unik mulighed for at overnatte i luksuriøse rammer og smukke omgivelser. Hotellet har mange gode faciliteter, der også sikrer, at opholdet ikke kan blive andet end helt fantastisk.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

33 km fra Hjørring og 44 km fra Hirtshals ligger det fantastiske strandhotel, Strandhotellet Blokhus. Her får du mulighed for at overnatte lige ned til en af Danmarks smukkeste badestrande, samt gøre brug af mange lækre faciliteter i form af bl.a. swimmingpool, sauna, spa og fitnesscenter. Du får også adgang til gratis wi-fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Montra Skaga Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Rheinhotel Vier Jahreszeiten
Hotels.com

Rheinhotel Vier Jahreszeiten

4/5

Laveste pris for 2 personer: 959 kr.

Skærbækcentret
Hotels.com

Skærbækcentret

2.5/5

Laveste pris for 2 personer: 954 kr.

Hotel Bretagne

3/5

En kort køretur fra det smukke Kronborg Slot kan du finde Hotel Bretagne i badebyen Hornbæk. Fra hotellet er der en helt fantastisk udsigt over Øresundsstrædet og den nærliggende sø. Når du overnatter hos Hotel Bretagne, kan du gøre brug af de mange lækre faciliteter hotellet har, samt nyde mad hos hotellets unikke nordisk og fransk inspireret restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 3.790 kr.

Hotel Am Vitalpark
Hotels.com

Hotel Am Vitalpark

4.5/5

Laveste pris for 2 personer: 959 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park er et af de hoteller som bare er gennemført lækkert. Hotellet kan byde på alt hvad man kan drømme om; en helt utrolig udsigt, moderne faciliteter, spa, fitness, wellness og selvfølgelig en fantastisk restaurant, hvor talentfulde kokke tilbereder fantastiske retter baseret på lokale og friske råvarer. Hvis det lyder for noget som dig, så skuffer dette hotel ikke.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Hos Comwell Kongebrogaarden er du i fokus. Her er der mulighed for maksimal afslapning med ultimativ forkælelse. Hotellet byder på en unik udsigt over Lillebælt, samt lækre faciliteter i form af indendørs pool, spabad og sauna. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, så der er også mulighed for at komme ud og opleve en masse.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Helnan Marselis Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Drømmer du om at opleve Varberg i Sverige? Så er Varbergs Kusthotell lige stedet for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer i idylliske omgivelser. Hotellets beliggenhed gør, at der er kort til mange spændende vartegn, som bl.a. Kulturhuset Komedianten og Teater Varberg, der begge en kort gåtur fra hotellet, Hotellet har også afslappende faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Limfjorden

3/5

På Hotel Limfjorden ved Thisted er der god underholdning for børn og voksne med barnlige sjæle. Mange børnefamilier har efterhånden lagt vejen forbi det hyggelige hotel, og det kan være, I bliver den næste. Her kan I boltre jer i den store swimmingpool, inden I hopper en tur i saunaen.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

hotel tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Leder du efter et hotel, hvor du får, kan opleve ultimativ forkælelse, samt ren afslapning? Så er Hotel Tylösand uden tvivl lige stedet for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer lige ned til en smuk badestrand. Derudover har hotellet mange lækre faciliteter, som samlet set gør at du ikke kan andet end at få et fantastisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotel Marina

4/5

Hvis formålet med dit weekendophold er at komme ned i gear og lave absolut ingenting, bør Hotel Marina lige tjekkes ud, inden du vælger hotel. For her er der nemlig plads til at trække stikket ud og koble helt fra. Det kan blandt andet gøres i hotellets poolområde, hvor du både finder en pool for de voksne og en for de mindste.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Skal du forbi Københavns Lufthavn? Så er Clarion Hotel Copenhagen Airport en unik mulighed for dig. Her inviteres du indenfor til luksuriøse rammer. Hotellet har mange lækre faciliteter i form af bl.a. lækre spafaciliteter, samt et godt fitnesscenter. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor kokkene skaber madoplevelser i særklasse, som du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

hotel kong arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et miljøvenligt hotel med beliggenhed i centrum af København. Her serveres deres en fantastisk nordisk morgenmad, som er lavet på lokale økologiske råvarer. Derudover er der på ejendommen et helt fantastisk spaområde, hvor du kan nyde livet fuldt ud. Hotellets beliggenhed gør også, at det er nemt at komme ud og opleve København.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

color hotel skagen
Hotels.com

Color Hotel Skagen

4/5

Vil du helt op på spidsen af Danmark, og er du mest interesseret i at have adgang til en udendørs pool, bør du booke værelser på Color Hotel Skagen allerede nu. Her finder du en stor udendørs pool, som i sommermånederne er varmet op dagen lang, hvilket giver dig rig mulighed for både at nå en forfriskende dukkert i poolen samt tid til at gå på opdagelse i en af landets hyggeligste sommerbyer.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

En afslappet ferie med ungerne eller bare plads til dig selv?

Leder du efter et weekendophold med pool, bør du lige overveje, om du bare søger et sted med plads til dig selv, eller om det er vigtigt, der også er aktiviteter og faciliteter til dine børn. Begge dele er nemme at finde, som du også ser på listen herover, og det kan være, dine børn kommer til at kede sig lidt, hvis de skal med på et hotel, hvor der kun er en pool for de voksne som eneste aktivitet.

Landet bugner med skønne pools, som alle er klar til at friske dig op i løbet af den varme sommer. Du skal bare finde ud af, hvor i landet du vil hen, og så er det bare med at få booket.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et weekendophold med pool?

Et weekendophold med pool er som navnet antyder et weekendophold på et skønt hotel eller lignende hvor der er en pool eller måske ligefrem en hel spaafdeling hvor det er muligt at svømme samt slappe af.

Hvor kan man komme på et weekendophold med pool?

Der findes et væld af gode hoteller med pool i Danmark såvel som i udlandet, ligeledes har mange af disse skønne steder en vidunderlig spaafdeling hvilket betyder at I vil have rig mulighed for at slappe af og nyde livet for en stund.

Hvad koster et weekendophold med pool?

Et weekendophold med pool koster 900-3.500 kr. grunden til den store pris variation skyldes primært hotellernes forskellige faciliteter samt hvad der er inkluderet i opholdet. Hvis der eksempelvis er inkluderet morgenmad, aftensmad eller en god flaske vin i opholdet vil prisen være der efter.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.