fbpx

Gourmetophold Sverige

Bedste gourmetophold i Sverige 2024

Har du nogensinde været på et gourmetophold i Sverige? Hvis du ikke har prøvet det, er det måske på tide, at du lige kigger lidt nærmere på dette. Det kunne da være meget sjovt at sammenligne et gourmetophold i Danmark med et gourmetophold i Sverige. Er der mon den store forskel?

For at sammenligne kræver det naturligvis, at du enten før eller efter dit gourmetophold i Sverige tager på et ophold i Danmark. Uanset om du skal på dit første gourmetophold eller ej, er Sverige en spændende destination, da det får en helt særlig feriestemning frem.

Her på vores side kan du se en samlet oversigt over de muligheder, du har for at komme på et gourmetophold i Sverige. Kig gerne udvalget igennem for at finde det bedste ophold for dig.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

ystad saltsjobad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4.5/5

Det skønne Ystad Saltsjöbad er blandt de bedste spahoteller i hele Skåne, og det er værd at anbefale til alle, der ønsker et afstressende ophold langt væk fra dagligdagen. Under jeres ophold vil I bo på et af de skønne og hyggelige værelser, men opholdets højdepunkt skal findes i selve spaoplevelsen.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

spaophold hotel skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Velkommen til Hotel Skansen. Dette hotel, som har beliggenhed i Båstad, står klar til at give dig et fantastisk ophold. Hotellet har lækre og moderne faciliteter i smukke og idylliske omgivelser. Hotellets beliggenhed betyder også at der er ganske kort til flere forskellige lækre restauranter og smukke seværdigheder, så der er også mulighed for at komme ud og opleve nye ting.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Som besøgende på Varbergs Kusthotell nyder I godt af at bo et sted med store traditioner for velvære. I netop dette område har svenskerne haft kurbade i mere end 200 år, og det er nu mere populært end nogensinde før. Derudover har hotellets spa før fået titlen som Europas bedste spa, hvilket kort sagt betyder, at faciliteterne er i den bedste kvalitet, mens oplevelsen er i top. De tilbyder en lang række spændende behandlinger og afslappende kurbade, og netop derfor vil Varberg Kusthotel være en perfekt destination for de ferietrængende danskere.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

hotel tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylosand ligger i Halmstad og har mange lækre faciliteter, som er med til at give dig et helt fantastisk ophold. Her har du bl.a. adgang til lækker morgenmad, en flot pool og lækre spafaciliteter. Derudover ligger hotellet en kort tur fra velkendte restauranter, som f.eks. Restaurang Salt, Bettans Bar Official Site og Titus Tapas.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Arken Hotel & Art Garden Spa
Hotels.dk

Arken Hotel & Art Garden Spa

4/5

Lyder et uforglemmeligt spaophold i Sverige som noget for dig? Så er Arken Hotel & Art Garden Spa en oplagt mulighed for dig. Det er det perfekte sted for dig, som gerne vil glemme alt om hverdagens stress og bare forkæle kroppen, men samtidigt også gerne vil have muligheden for at komme ud og få gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.109 kr.

The Steam Hotel
Hotels.dk

The Steam Hotel

4/5

Västerås er en helt unik by og overnatter du hos The Steam Hotel, så har du altid det bedste af Västerås lige ved din dør. Det er et utroligt romantisk hotel, som har hyggelige værelser og en masse gode faciliteter. Derudover har hotellet også et fantastisk spaområde, hvor du kan forkæle kroppen og sindet, samt lækre madmuligheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Söderköpings Brunn
Hotels.dk

Söderköpings Brunn

4/5

Söderköpings Bruun er et hyggeligt hotel med beliggenhed i Söderköping. Her har du mulighed for at overnatte i hyggelige rammer, samt gøre brug af deres mange lækre faciliteter. Hotellet byder bl.a. på pool, sauna og gratis wi-fi. Derudover er der en masse spændende destinationer i nærområdet, som du kan komme ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

Vann Spa Hotel and Conference
Hotels.dk

Vann Spa Hotel and Conference

4/5

I Brastad, Sverige, kan du finde Vann Spa Hotell och Konferens, hvor der for alvor er mulighed for at forkæle krop og sjæl. Hotellet byder nemlig på hele seks swimmingpools, 3 forskellige typer saunaer og mange flere spafaciliteter. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor de dygtige kokke serverer den lækreste mad du kan nyde.

Laveste pris for 2 personer: 1.241 kr.

Krusenberg Herrgård
Hotels.dk

Krusenberg Herrgård

4/5

Vil du gerne på spaophold i Uppsala, så er Krusenberg Herrgård en oplagt mulighed for dig. Hotellet byder på lækre faciliteter, som f.eks. fitnesscenter og hyggelige værelser, hvor du kan slappe af og hvile hovedet. Derudover er der kort vej til spændende destinationer fra hotellet, som f.eks. Evolutionsmuseet der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 924 kr.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Hotels.dk

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

4/5

Tag på et afslappende og uforglemmeligt spaophold i den smukke by Varberg hos Varbergs Stadshtell & Asia Spa. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Varberg Kyrka og Vattentornen Albert och Frida der begge er lige i nærheden. Derudover byder hotellet på et fantastisk spaområde, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 1.106 kr.

Grand Hotel Saltsjöbaden
Hotels.dk

Grand Hotel Saltsjöbaden

3.5/5

Er du på udkig efter et fantastisk spaophold, så er Grand Hotel Saltsjöbaden den perfekte mulighed for dig. Hotellet byder nemlig på et stort og moderne spaområde, som du kan gøre brug af. Derudover byder hotellet dog også på meget mere. F.eks. er der kun kort vej til en masse spændende seværdigheder, som v.eks. Skogsö Kyrkogård.

Laveste pris for 2 personer: 953 kr.

Marstrands Havshotell
Hotels.dk

Marstrands Havshotell

4/5

Marstrands Havshotell er det oplagte hotel til dig, som gerne vil på et fantastisk spaophold i Marstrand. Hotellet byder på lækre faciliteter, samt et moderne wellnessområde. Som gæst hos hotellet har du også adgang til gratis morgenmad og gratis wi-fi. Derudover er det kort vej til mange spændende destinationer fra hotellet, så der også er rig mulighed for oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Gullmarsstrand Hotell & Konferens
Hotels.dk

Gullmarsstrand Hotell & Konferens

4/5

Gullmarsstrand er et unikt designhotel, som har en smuk beliggenhed i Fiskebäckskil. Fra hotellet er der en ekstraordinær udsigt over Gullmar Fjord. Derudover byder hotellet på lækre faciliteter, som f.eks. en swimmingpool og hyggelige værelser, hvor man kan hvile hovedet og slappe af efter en dag fyldt med oplevelser. Der er også en god badestrand lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.362 kr.

Orbaden Spa & Resort
Hotels.dk

Orbaden Spa & Resort

4/5

I Vallsta, Sverige, kan du finde det fantastiske hotel Orbaden Spa & Resort, som byder på et uforglemmeligt ophold med maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af deres mange lækre faciliteter, som f.eks. fitnesscenter, pool, gratis wi-fi og gratis parkering. Hotellet råder over utroligt hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.896 kr.

Sankt Jörgen Park
Hotels.dk

Sankt Jörgen Park

4.5/5

Hvis du besøger Göteborg, så er Sankt Jörgen Park det oplagte sted at overnatte for dig. Som gæst hos hotellet får du nemlig mulighed for at nyde en lang række fantastiske faciliteter. Hotellet byder bl.a. på gratis morgenmad, pool, fitnesscenter og mere til. Derudover er der kort vej fra hotellet til en lang række spændende seværdigheder, som f.eks. Lilla Bommen og Kronhusbodarna.

Laveste pris for 2 personer: 1.341 kr.

Hotell Södra Berget
Hotels.dk

Hotell Södra Berget

4/5

Hotell Södra Berget er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et spaophold i Sundsvall. Hotellet byder nemlig på en lang række gode faciliteter, som bl.a. pool og fitnesscenter. Derudover har hotellet en masse hyggelige værelser og der er altid kun kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Kulturmagasinet.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

Treetop Spa Hangout & Hotel
Hotels.dk

Treetop Spa Hangout & Hotel

3.5/5

Vil du gerne på et godt spaophold i Göteborg, så behøver du ikke at lede længere end Treetop Spa Hangout & Hotel. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, samt flere lækre faciliteter, som du frit kan gøre brug af. Hotellet byder bl.a. på et stort og moderne fitness & spa område, boblebad og mere til. Der er også kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 653 kr.

Hotel Riverton
Hotels.dk

Hotel Riverton

4/5

Hotel Riverton har beliggenhed i den fantatiske by Göteborg. Som gæst hos hotellet kan du gøre bug af hotellets mange faciliteter, samt nyde de spa-faciliteter hotellet har. Derudover der altid kort vej til spændende seværdigheder, som f.eks. Oscar Fedriks Church, der ligger lige i nærheden af hotellet. Hotellet byder også på store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 908 kr.

Skepparholmen Nacka
Hotels.dk

Skepparholmen Nacka

3.5/5

Det bør ikke være svært at finde et godt spaophold i Saltsjo-Boo og det er det heldigvis heller ikke. Du kan nemlig overnatte hos Skepparholmen Nacka i byen, hvor du kan gøre brug af deres mange gode faciliteter, samt nyde deres pool og fitnesscenter. Fra hotellet er der også kun en kort gåtur til en lækker badestrand.

Laveste pris for 2 personer: 1.530 kr.

Sunlight Hotel Conference and Spa
Hotels.dk

Sunlight Hotel Conference and Spa

3.5/5

I en gammel sæbefabrik i Nykoping kan du overnatte i det helt fantastisk Sunlight Hotel, Conference & Spa. Her inviteres du indenfor til luksurøise og moderne omgivelser, hvor der er mulighed for at glemme alt hverdagens stress og i stedet for bare at fokusere på at nyde livet. Hoteller byder bl.a. på et spa-område, som er gratis for alle gæster.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Nynäs Havsbad
Hotels.dk

Nynäs Havsbad

4/5

Vil du gerne på et romantisk ophold i Nynäshamm, så er Nynäs Havsbad en god mulighed for dig. Her kan du overnatte i hyggelige rammer, samt gøre brug af alle de fantastiske faciliteter, som hotellet råder over. Fra hotellet er der også kort vej til en lækker badestrand, og så er det også altid nemt at komme ud at opleve byen.

Laveste pris for 2 personer: 1.094 kr.

Radisson Blu Riverside Hotel
Hotels.dk

Radisson Blu Riverside Hotel

4/5

Radisson Blu Riverside Hotel ligger i Lindholmen og byder på lækre faciliteter, samt en unik udsigt over Göteborgs havn og Göta-floden. Hotellet har også et fantastisk spa-område, hvor du kan forkæle krop og sind. På hotellet er der også en helt fantastisk restaurant, som står klar til at servere store madoplevelser lavet af hotellet talentfulde kokke

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

The Lamp Hotel Norrkoping
Hotels.dk

The Lamp Hotel Norrkoping

4/5

Besøger du Norrköping, så er The Lamp Hotel i Norrköping et oplagt sted at overnatte. Hotellet byder nemlig på en masse godt, som sikrer, at du får et godt ophold. Der er bl.a. et moderne spaområde, samt andre gode faciliteter. Derudover er der kort vej fra hotellet til flere spændende seværdigeheder, som f.eks. Hedvigs Church.

Laveste pris for 2 personer: 1.258 kr.

Et bombardement af oplevelser på et gourmetophold i Sverige

Sverige er en del større end Danmark, hvilket naturligvis betyder, at der er langt flere oplevelser. Du kan derfor vælge mellem et bombardement af attraktioner, der er værd at besøge. Det er ganske umuligt at nævne dem alle her, men vi har fundet ti forskellige seværdigheder frem til dig:

  • Vasamuseet i Stockholm
  • Forlystelsesparken Liseberg i Göteborg
  • Söderåsen Nationalpark i Skåne
  • Uppsala Domkirke i Uppsala
  • Sofiero Slot i Helsingborg
  • Anundshog i Västerås
  • Visby bymur i Visby
  • Aeroseum i Göteborg
  • Abisko Nationalpark i Abisko
  • Fredriksdal Frilands- og Havemuseum i Helsingborg

Uanset hvor du vælger at tage på et gourmetophold i Sverige, er der altid én eller flere aktiviteter i nærheden. Hver by i Sverige har sine helt egne oplevelser at byde på, så du kan få en uforglemmelige oplevelse med dig hjem. 

velsmagende mad

Et spa- og gourmetophold i Sverige er bare den bedste selvforkælelse

Skal du have den ultimative selvforkælelse, når du er på et gourmetophold i Sverige, er det værd at sørge for, at der også er spa- og wellnessfaciliteter på stedet. At få lækker og dejlig mad er en nydelse. Men hvis du topper dette med massage, forskellige termiske bade, en tur i sauna m.m., så er det bare det bedste.

Hvis du får en massage, eller hvis du benytter dig af de andre førnævnte faciliteter, vil du helt sikkert blive fuldstændig afslappet. Du kommer simpelthen så langt ned i gear, at du vender retur til dit hjem med en masse fornyet og opsparet energi.

Forkæl dig selv og en anden med en tur på et gourmetophold i Sverige 

Det er bare så dejligt at holde en lille pause fra ens normale liv en gang imellem. Det kan du eventuelt gøre sammen med din partner, en veninde/ven, et familiemedlem eller en kær kollega. For at kunne slappe af kan en tur på et gourmetophold i Sverige være den helt rigtige løsning for jer. 

At komme et smut over broen til Sverige på en enkelt overnatning eller en forlænget weekend kan føles som at komme på ferie. I og med at du møder mennesker, der taler et andet sprog, får du en anderledes følelse, når du er afsted på dit gourmetophold

Ved at tage på et gourmetophold i Sverige vil dig og din rejsepartner blive forkælet ud over alle grænser. Det kan bestemt anbefales til alle, der ønsker et velfortjent afbræk.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan jeg tage til Sverige på et gourmetophold med natur?

Du kan sagtens komme på et gourmetophold i Sverige med en masse dejlig natur rundt omkring stedet. Sverige er kendt for at have en masse storslået natur, som du kan nyde samtidig med, at du er på et gourmetophold. Ligger stedet ikke lige midt i naturen, kan du altid hurtigt køre hen til et naturskønt område. 

Er der noget specielt, jeg skal huske på et gourmetophold i Sverige?

Der er ikke noget specielt, du skal huske, når du skal på et gourmetophold i Sverige. Du skal bare have en kuffert med, hvor dine fornødenheder er i. Derudover skal du have din bookingbekræftelse med, så du hurtigt kan få tildelt dit værelse. Sidst men bestemt ikke mindst skal du huske at nyde hvert et sekund. 

Må der komme børn med på et gourmetophold i Sverige?

Om der må komme børn med på et gourmetophold i Sverige eller ej, kommer an på stedets politik. Nogle gourmetophold i Sverige hilser børn hjerteligt velkommen, mens andre steder forbeholder sådan et ophold for voksne. Er du i tvivl i forhold til, om du må tage dine børn med på et specifikt sted, kan du ringe eller sende en e-mail til stedet for at få klar besked. 

Er der altid en vinmenu inkluderet i et gourmetophold i Sverige?

Nej, det er ikke altid, at der er inkluderet en vinmenu i et gourmetophold i Sverige. Du kan sagtens finde steder, der har det, men der er også steder uden en vinmenu. Ønsker du en vin, der passer særlig godt til din gourmetmenu, kan du altid rådføre dig med tjeneren på stedet.