fbpx

Badehoteller Sønderjylland

Bedste badehoteller i Sønderjylland 2024

Leder du efter de bedste badehoteller i Sønderjylland og omegn? Så er det heldigt, at du er landet her på denne side. Du finder nemlig alle de bedste badehoteller i Sønderjylland samlet på ét og samme sted. Der er derfor ingen grund til, at du selv søger rundt på nettet efter hvert eneste badehotel i Sønderjylland. 

På denne side får du et samlet overblik over de badehoteller i Sønderjylland, du kan booke. Du kan finde ud af, hvad det koster, hvornår der er ledigt, hvordan maden er og meget mere. Det er også muligt at klikke dig videre til et specifikt sted for at booke dit ophold på et badehotel.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

årøsund badehotel
Hotels.com

Aarøsund Badehotel

3.5/5

Dette skønne badehotel ligger i Sønderjylland øst for Haderslev. Aarøsund Badehotel har direkte adgang til stranden, så I let og hurtigt kan bade, når I ønsker det. Omgivelserne er skønne, og der er masser af mulighed for at naturskønne aktiviteter. Eksempelvis kan I tage færgen til Årø, men I kan gå en hyggelig tur af den smukke strandsti. Hotellet har stort fokus på den madoplevelse, som I får i restauranten. 

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord er et ekstraordinært smukt hotel, hvor du har mulighed for at få et uforglemmeligt ophold i de smukkeste omgivelser. Hotellet byder bl.a. på en stor wellnessafdeling med Kur og Spa, hvor du kan forkæle kroppen og sjælen med fantastiske behandlinger. Derudover byder hotellet også på en helt igennem unik restaurant, hvor der laves lækre retter på friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

9 km fra Esbjerg bymidte ligger Hjerting Badehotel. Hotellet ligger lige op ad en lækker strand og byder på mange lækre faciliteter, bl.a. et spa- og wellnesscenter. Fra de lækre værelser kan du nyde en unik udsigt over øerne Fanø og Langli, samt Skallingen. Hotellet har derudover en restaurant hvor du kan opleve gourmetretter og en engelsk pub der serverer iskolde øl og drinks.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Naturperlen
Hotels.com

Naturperlen

3/5

Naturperlen er som det ligger i navnet en naturlig perle, hvor man har mulighed for at koble fuldstændigt fra hverdagen og bare fokusere på at nyde livet fuldt ud. Hotellet byder på mange gode faciliteter, som du kan gøre brug af imens du er gæst på hotellet. Derudover er der også kort vej fra hotellet til en lang række spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

als kloster bnb
Hotels.com

Als Kloster Bed & Breakfast

3.5/5

Als Kloster er et unikt gårdhotel, hvor du har mulighed for at overnatte i smukke omgivelser, samt nyde godt af de mange lækre ting hotellet har at byde på. Derudover ligger hotellet i helt utroligt naturskønne omgivelser, som i sig selv bare er et besøg værd. Fra hotellet er der kort vej til spændende destinationer, som bl.a. Sønderborg Centrum.

Laveste pris for 2 personer: 825 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hotel Sønderborg Strand er et fantastisk dansk badehotel, som har en helt igennem fantastisk beliggenhed. Hotellet ligger direkte ud til en lækker badestrand og i helt utrolige naturskønne og historiske omgivelser. Derudover er der kun 250 meter til Sønderborgs centrum, samt kort vej til mange andre smukke destinationer. Hotellet byder også på fitnesscenter og gratis morgenmad.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Tag andre oplevelser med dig hjem efter dit ophold på et badehotel i Sønderjylland

Kan du bare ikke få nok af oplevelser, når du er på et badehotel i Sønderjylland, kan du også tage andre oplevelser med dig hjem. Der er nemlig en masse forskellige seværdigheder, du kan besøge, når du er i Sønderjylland. Det kan eksempelvis være en af disse attraktioner:

  • Danmarks ældste by – Ribe
  • Tirpitz i Blåvand
  • Legoland i Billund
  • Koldinghus i Kolding
  • Historiecenter Dybbøl Banke i Sønderborg
  • Museum Sønderjylland i Haderslev
  • Frøslevlejrens Museum i Padborg
  • Vadehavet
  • Haderslev Dyrehave
  • Sort Sol i Tøndermarsken

I Sønderjylland finder du oplevelser for enhver smag, hvorfor der altid er noget, du kan kaste dig over. Du kan helt sikkert få mange forskellige oplevelser, når du er på et badehotel i Sønderjylland.

flot havudsigt i Sønderjylland

Gør lidt ekstra ud af dine fridage med et ophold på et badehotel i Sønderjylland

Har du et par fridage til overs på feriekontoen, kan det være en alletiders idé at bruge dem på et badehotel i Sønderjylland. At opholde sig på et badehotel, når du har fri, gør, at du kommer i kontakt med dig selv igen. 

Der er nemlig ingen stress og jag samt larm og uro på et badehotel i Jylland. Der er masser af fred og ro, så du kan få en velfortjent pause i forhold til, hvad din dagligdag normalt byder på. Ved at gøre lidt ekstra ud af dine fridage kan du igen få tanket op på energifronten. 

Det er meget bedre at opholde sig på et badehotel i Sønderjylland, når du har fri end at være derhjemme. Det gør nemlig, at der ikke er tusind ting, du lige skal nå, inden du giver dig selv lov til at slappe af. Det kan også sagtens være, at du aldrig når at få slappet af, før du skal tilbage på arbejde. Så lyder det ikke bare indbydende at tage på et badehotel i Sønderjylland?

Tag alle med på et badehotel i Sønderjylland

Det er hyggeligt at tage på et badehotel i Sønderjylland sammen med en masse andre. I kan eksempelvis aftale, at hele vennekredsen tager af sted, så I rigtig kan hygge jer, mens I er på miniferie sammen. 

Har du for eksempel rund fødselsdag, kan du ydermere vælge at tage dine gæster med på et badehotel i Østjylland. Det vil da være en perfekt måde at fejre dagen på. I stedet for at invitere en masse kan du også blot tage den nærmeste familie med på badehotel. 

Prøv at forestille dig at du tilbringer en god omgang kvalitetstid med børn, svigerbørn og børnebørn på et badehotel. Det kan give jer ro til rigtig at nyde hinandens selskab og bare hygge jer med at gå i vandet samt spise al den lækre mad, der bliver serveret for jer. 

Fejrer du din fødselsdag på et badehotel i Vestjylland, er der en temmelig stor chance for, at I alle sammen kommer til at have et minde for livet. Din familie vil desuden gå og se frem til næste gang, du fylder rundt, da de håber, at du giver endnu en tur på et badehotel.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår kan jeg tage af sted på et badehotel i Sønderjylland?

Du kan tage af sted på et badehotel i Sønderjylland når som helst. Der er åbent hele året, så du kan komme af sted både sommer og vinter. Der kan ligeledes være enkelte badehoteller i Sønderjylland, som rent faktisk også tilbyder et nytårsophold. 

Hvor meget koster det at tage på et badehotel i Sønderjylland?

Det er meget forskelligt, hvad det koster at tage på et badehotel i Sønderjylland. Prisen kommer selvfølgelig an på antallet af personer og dage. Desuden afhænger prisen af, hvad der er inkluderet. Det kan være i forhold til, om der er måltider inkluderet, om der er wellnessfaciliteter inkluderet og så videre.

Hvad er et badehotel i Sønderjylland?

Et badehotel i Sønderjylland eller andre steder er defineret ved, at det ligger lige ved havet. Du har derved muligheden for at komme hurtigt ned til vandet og tage en dukkert, så du føler dig frisk og i godt humør bagefter.

Hvor tit kan jeg tage på et badehotel i Sønderjylland?

Du kan tage på et badehotel i Sønderjylland lige så tit, du vil. Har du fundet et badehotel i dette område af Danmark, som du bare er vild med, kan du besøge stedet hele året rundt. Det kræver bare, at du har tiden til det. Derudover kræver det naturligvis også, at du har pengene til det, da det ikke er helt gratis at tage på et badehotel i Sønderjylland.