fbpx

Weekendophold Jagt

Bedste weekendophold med jagt i Danmark 2024

Elsker du at gå på jagt, og kunne du godt tænke dig at prøve at gå på jagt nogle andre steder, end der hvor du fast går ud, kan det være oplagt at kombinere den næste jagt tur med et weekendophold. Der findes en række forskellige godser og slotte i landet, der tilbyder denne kombination, og fælles for dem alle sammen er, at de ligger nær noget af Danmarks skønneste natur.

Hvis du vil lade dig inspirere til din næste tur ud i det grønne med geværet over armen, kan du tage et nærmere kig på en af de valgmuligheder, der er listet op herunder. Så kan det jo være, du finder det perfekte sted for dig og dine jagtkammerater at gå på jagt næste gang.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

skrøbelev gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Er du til jagt og ønsker du et afslappende weekendophold med plads til jagt, er Skrøbelev Gods, som du finder nær Rudkøbing et godt bud på et sted at begive sig hen. Godset er gennem hele året vært for en lang række arrangementer – heriblandt også en lang række jagtophold, hvor jægere fra hele landet drager til for at opleve den fantastiske natur, der omkranser godset.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Danmarks smukke natur give uforglemmelige og unikke jagtoplevelser

Nyder du at gå på jagt i den smukke danske natur, men plejer du som regel kun at gå ud et enkelt sted, bør du ikke snyde dig selv for at opleve nogle af de øvrige jagtlandskaber, du vil kunne finde højst et par timer væk fra din bopæl.

Et komplet jagtophold koster en vis pris, men slår man sig sammen med sine jagtvenner og eventuelt partnere, vil den samlede pris pr. mand eller pr. par ikke løbe op i vilde højder.

En bukkejagt på Vestsjælland eller en fasanjagt i Østjylland er begge unikke på hver deres måder. Selvom du har prøvet begge former for jagt før, er det altid en oplevelse at prøve det et andet sted og under andre forhold. De mange forskellige og varierende landskaber gør hver enkelt jagt udfordrende på sin helt egen måde.

Langt de fleste steder vil I også kunne være sikre på ikke at gå sultne i seng, hvis jagten måtte vise sig at være en fiasko rent udbyttemæssigt. De fleste godser og slotte byder nemlig på en velsmagende jagtmiddag og måske endda også en jagtfrokost i løbet af dagen, som kan give jer ny energi til at tage ud på en tur til.

Danmarks grønne naturlandskaber er som bygget til jagt. Og det skal man udnytte, hvis man som jæger er bosat i dette skønne land.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et weekendophold med jagt?

Et weekendophold med jagt er en hyggelig måde at tilbringe en weekend på, her er der rig mulighed for at tilbringe tid med andre jagt interesseret mænd og kvinder. Det vil være muligt sammen at gå på jagt samt at nyde dejlig mad før og efter en vellykket jagt.

Hvilket er det bedste weekendophold med jagt?

Der findes en del weekendophold med jagt i Danmark, hvert enkelt ophold er forskelligt og tilbyder noget helt særligt. Derfor er det også lidt af en smagssag at udvælge det bedste weekendophold med jagt, men hvis du er til et ophold i særklasse bør Skrøbelev Gods fremhæves.

Hvorfor nyde et weekendophold med jagt?

Der er rigtig mange gode grunde til at nyde et weekendophold med jagt, for hvis du er interesseret i jagt kunne du sikkert ikke forstille dig noget meget bedre end at tilbringe en weekend sammen med ligesindede jagtkammerater og netop dette er der her rig mulighed for.