Wellnessophold Sverige

Bedste wellnessophold i Sverige 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad har udviklet sig til at de førende hoteller i Sverige med rigtig mange gæster på årlig basis. Det skyldes blandt andet den fantastiske service og høje standard, hotellet tilbyder sine gæster. Her bliver der ikke slækket på kvaliteten, hverken hvad faciliteter, service eller gastronomi angår.

Laveste pris for 2 personer: 2.665 kr.

Hotel Skansen

4.5/5

Hvis du vil en tur til Båstad, så er Hotel Skansen et fantastisk sted at overnatte. Her tilbydes der mange fantastiske faciliteter, som vil være med til at give dig et godt ophold. Hotellet har en god beliggenhed med kort afstand til spændende seværdigheder, som f.eks. Bjare Rodkulla, der ligger en kort tur fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.140 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

I det sydlige Sverige finder I Varberg Kusthotell. Det er et hotel, der har valgt at videreføre den spatradition, som har huseret i Sverige i mere end 200 år. Hotellet har en fantastisk placering helt ned til stranden i smukke omgivelser, som er med til at sætte prikken over i’et på et fantastisk wellnessophold.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

hotel tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Til dig der gerne vil besøge Halmstad, er Hotel Tylösand det helt perfekte sted at overnatte. Her bydes du indenfor til en romantisk stemning og gode faciliteter, som sikrer, at du uden tvivl vil få et fantastisk ophold. Hotellet har også en god beliggenhed, som betyder, at der er kort afstand til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

hotell mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

Hvis du gerne vil besøge Skånes smukke sydkyst, så er Hotell Mossbylund det helt perfekte hotel for dig. Her bydes du indenfor til familievenlige og hyggelige rammer, hvor din forkælelse og livsnydelse er i fokus. Hotellets gode beliggenhed betyder også, at der er ganske kort til mange unikke seværdigheder, så du kan komme ud og opleve noget.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

falkenberg strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Et helt igennem lækkert hotel, som ligger op ad den smukke sandstrand ved Skrea. Det er ca. 2 km fra centrum af den smukke by Falkenberg. Hotellet har en fantastisk restaurant, der både har havudsigt og en god bar, hvor du kan nyde en kold drink. Hotellet har også spafaciliteter, hvor du kan slutte dagen af med maksimal afslapning

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.