fbpx

Wellnessophold Sverige

Bedste wellnessophold i Sverige 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

ystad saltsjobad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad har udviklet sig til at de førende hoteller i Sverige med rigtig mange gæster på årlig basis. Det skyldes blandt andet den fantastiske service og høje standard, hotellet tilbyder sine gæster. Her bliver der ikke slækket på kvaliteten, hverken hvad faciliteter, service eller gastronomi angår.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

spaophold hotel skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hvis du vil en tur til Båstad, så er Hotel Skansen et fantastisk sted at overnatte. Her tilbydes der mange fantastiske faciliteter, som vil være med til at give dig et godt ophold. Hotellet har en god beliggenhed med kort afstand til spændende seværdigheder, som f.eks. Bjare Rodkulla, der ligger en kort tur fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

I det sydlige Sverige finder I Varberg Kusthotell. Det er et hotel, der har valgt at videreføre den spatradition, som har huseret i Sverige i mere end 200 år. Hotellet har en fantastisk placering helt ned til stranden i smukke omgivelser, som er med til at sætte prikken over i’et på et fantastisk wellnessophold.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

hotel tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Til dig der gerne vil besøge Halmstad, er Hotel Tylösand det helt perfekte sted at overnatte. Her bydes du indenfor til en romantisk stemning og gode faciliteter, som sikrer, at du uden tvivl vil få et fantastisk ophold. Hotellet har også en god beliggenhed, som betyder, at der er kort afstand til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

hotell mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

Hvis du gerne vil besøge Skånes smukke sydkyst, så er Hotell Mossbylund det helt perfekte hotel for dig. Her bydes du indenfor til familievenlige og hyggelige rammer, hvor din forkælelse og livsnydelse er i fokus. Hotellets gode beliggenhed betyder også, at der er ganske kort til mange unikke seværdigheder, så du kan komme ud og opleve noget.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

falkenberg strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Et helt igennem lækkert hotel, som ligger op ad den smukke sandstrand ved Skrea. Det er ca. 2 km fra centrum af den smukke by Falkenberg. Hotellet har en fantastisk restaurant, der både har havudsigt og en god bar, hvor du kan nyde en kold drink. Hotellet har også spafaciliteter, hvor du kan slutte dagen af med maksimal afslapning

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

The Steam Hotel
Hotels.dk

The Steam Hotel

4/5

Steam hotel lige ud til Mälaren sø i Vesterås i Sverige byder på 18 etagers lækkert wellnessophold. Med et 800 kvadratmener spa i gennemført lækkert design og en fantastisk stemningsfyldt restaurant kan man nemt få dagen til at flyve afsted. Værelserne er ligeledes i flot design med gode faciliterer og Vesterås by byder på både shopping- og restaurantmuligheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Hotels.dk

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

4/5

Er man på udkig efter et romantisk wellnessophold bør Varbergs Stadshotel & Asia Spa i den grad overvejes. Med en stort unik spa i en dragende asiatisk stil og mange wellnessoplevelser har man rig mulighed for at slappe helt af. Værelser er med gennemført kvalitetsindretning og hotellets restaurant byder på en dejlig morgenmad til en god start på dagen.

Laveste pris for 2 personer: 1.106 kr.

Kurorten Mösseberg
Hotels.dk

Kurorten Mösseberg

3.5/5

Hos Kurorten Mösseberg hotel og spa er der rig mulighed for at koble af i skønne omgivelser. De dejlige spa-faciliteter byder op til et sublimt wellnessophold, hvor afslapning er i højsædet. Skulle sulten melde sig har hotellets restaurant Arvids en lækker treretters-middag i hyggelige og klassiske rammer. Dette er dermed et sikkert valg til den romantiske weekendferie.

Laveste pris for 2 personer: 1.167 kr.

Quality Hotel The Box
Hotels.dk

Quality Hotel The Box

3.5/5

Tæt på Linköping lufthavn i Sverige finder man det topmoderne og nye Quality Hotel The Box. Her er der fantastisk mulighed for et dejligt wellnessophold ved en lækker spa. Udover nogle moderne og flot gennemførte værelser har hotellet også en ganske charmerende restaurant og bar. Skulle man få lyst til shopping er der blot 2.5 kilometer til Linköping by som byder på et bredt udvalg.

Laveste pris for 2 personer: 722 kr.

Hotel Öresund
Hotels.dk

Hotel Öresund

4/5

I skønne Landskrona, Sverige, ikke langt fra København findes Hotel Öresund spa som byder på et unikt wellnessophold lige ned til den hyggelige havn. Her findes dejlige, lyse værelser med en fantastisk udsigt. Derudover er der både seaside fitnesscenter og en lækker restaurant. Skulle man få lyst til noget sightseeing i Landskrona er der ikke langt til det lokale slot, som er et smukt syn.

Laveste pris for 2 personer: 1.087 kr.

Treetop Spa Hangout & Hotel
Hotels.dk

Treetop Spa Hangout & Hotel

3.5/5

Hvis du besøger Göteborg, så er Treetop Spa Hangout & Hotel det helt perfekte sted for dig, som gerne vil have et godt weekendophold. Hos hotellet kan du overnatte i et af deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter, som f.eks. boblebad. Derudover er der også kort vej til flere spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 653 kr.

Söderköpings Brunn
Hotels.dk

Söderköpings Brunn

4/5

Söderköpings Bruun er et utroligt lækkert hotel, som byder dig indenfor hos deres smukke bygning, som rummer alle deres hyggelige værelser og fantastiske faciliteter. Som gæst hos hotellet kan du f.eks. nyde livet i deres pool, sauna og spaområde. Derudover er der også kort afstand til mange spændende seværdigheder fra dette lækre 4-stjernet hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

Skepparholmen Nacka
Hotels.dk

Skepparholmen Nacka

3.5/5

Skepparholmen Nacka er et helt fantastisk hotel, som er oplagt for dig der gerne vil på et uforglemmeligt ophold til Sverige. Som gæst hos Skepparholmen Nacka kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Hotellet har bl.a. et stort og lækker skandinavisk spaområde, hvor du kan forkæle kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 1.530 kr.

Gullmarsstrand Hotell & Konferens
Hotels.dk

Gullmarsstrand Hotell & Konferens

4/5

Gullmarsstrand Hotell & Konferens er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt wellnessophold i Fiskebackskil. Hos dette hotel kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Fra hotellet er du også kun en kort tur fra en masse forskellige spændende faciliteter, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.362 kr.

Orbaden Spa & Resort
Hotels.dk

Orbaden Spa & Resort

4/5

Orbaden Spa & Resort er det helt perfekte resort for dig, som gerne vil på et godt wellnessophold i den unikke by Vallsta. Hos dette resort kan du gøre brug af deres gode og moderne spafaciliteter, samt slappe af i deres hyggelige værelser. Resortet ligger også lige i nærheden af en masse spændende destinationer, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.896 kr.

Sankt Jörgen Park
Hotels.dk

Sankt Jörgen Park

4.5/5

Hvis du gerne vil på et godt weekendophold til Gothenburg, så er Sankt Jörgen Park en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i hyggelige værelser og bruge alle deres fantastiske faciliteter. Hotellet har bl.a. et kæmpe spaområde og ligger lige ved siden af en stor og smuk golfbane, som du også kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 1.341 kr.

Hotell Södra Berget
Hotels.dk

Hotell Södra Berget

4/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt wellnessophold til Sundsvall i Sverige, så er Hotell Södra Berget en oplagt mulighed for dig. Som gæst har du nem adgang til de nærliggende seværdigheder, samt de gode pister, da du er omringet af smukke bjerge. Derudover råder hotellet over hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en god dag.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

Ellery Beach House
Hotels.dk

Ellery Beach House

3/5

Lyder et godt wellnessophold i Lidingo som noget for dig, så er Ellery Beach House det helt perfekte hotel for dig. Som gæst hos dette hotel kan du gøre brug af deres gode faciliteter, som f.eks. deres lækre pool og deres moderne fitnesscenter. Derudover kan du også besøge en lang række af spændende seværdigheder, som er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 2.031 kr.

Körunda Golf & Konferenshotell
Hotels.dk

Körunda Golf & Konferenshotell

4/5

Hvis et godt wellnessophold i Osmo lyder som noget for dig, så er Körunda Golf & Konferenshotell en oplagt mulighed for dig. Hos dette hotel kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres gode faciliteter, som f.eks. deres spa område. Lige i nærheden ligger der også en god golfbane, hvor du kan tage ud at spille.

Laveste pris for 2 personer: 1.298 kr.

Dalecarlia Hotel & Spa
Hotels.dk

Dalecarlia Hotel & Spa

4/5

Dalecarlia er et unikt hotel som ligger i smukke omgivelser i Tallberg. Her kan du gøre brug af deres gode faciliteter, samt overnatte i et af deres hyggelige værelser. På hotellet er der bl.a. en lækker pool og et stort fitnesscenter. Fra hotellet er der kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder, som du kan besøge når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 906 kr.

Hotell Högland
Hotels.dk

Hotell Högland

4/5

Lige ved siden af Nässjös hovedbanegård ligger Hotell Högland i smukke omgivelser. Hos hotellet kan du gøre brug af deres gode faciliteter, som f.eks. deres sauna, fitnesscenter og boblebad. Derudover bliver du indlogeret på et super hyggeligt værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en lang dag med gode oplevelser og en masse nye gode minder.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Marstrands Havshotell
Hotels.dk

Marstrands Havshotell

4/5

Marstrands Havshotell er et utroligt lækkert hotel med beliggenhed i Marstrand, Sverige, lige ned til vandet. Er du på udkig efter et godt wellnessophold, så er der ikke nogen tvivl om, at dette hotel er oplagt. Det har hele 3 indedørs pools, et spa område og en stor gratis morgenmadsbuffet, hvor du kan nyde lækkert svensk morgenmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Hotel Riverton
Hotels.dk

Hotel Riverton

4/5

Hotel Riverton ligger i helt unikke omgivelser og er et stilfuldt designhotel, som inviterer dig indenfor i deres luksuriøse omgivelser og helt fantastiske værelser. Hotellet har mange gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold, som f.eks. deres spa- og wellnesscenter. Derudover har hotellet en imponerede udsigt over byen og havnen.

Laveste pris for 2 personer: 908 kr.

Grand Hotel Saltsjöbaden
Hotels.dk

Grand Hotel Saltsjöbaden

3.5/5

Ikke langt fra Stockholm by findes Grand Hotel Saltsjöbaden som byder på et sublimt wellnessophold. Det store hotel fra 1893 har både stor pool, spa, wellnessoplevelser og et lækkert fitnessrum. Skulle sulten melde sig serveres der lækker mad ved spaen. Har man brug for en pause fra aktiviteterne ligger hotellet lige ned til den svenske skærgård, hvor der er skønne naturoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 953 kr.

Vann Spa Hotel and Conference
Hotels.dk

Vann Spa Hotel and Conference

4/5

Vann Spa Hotell och Konferens ligger i den smukke by Brastad og har skabt de helt perfekte rammer, hvor du ikke kan andet end at få et helt fantastisk wellnessophold. Som gæst kan du gøre brug af deres mange gode faciliteter, som f.eks. deres to store swimmingpools. Derudover kan du overnatte i deres utroligt hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.241 kr.

Marholmen
Hotels.dk

Marholmen

3.5/5

Marholmen ligger i Norrtälje lige i nærheden af en fantastisk lækker privat badestrand. Vælger du at overnatte hos Marholmen, så kan du forvente utroligt lækre værelser og en bred vifte af gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover er der også kort vej til seværdigheder og hotellet har en fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 967 kr.

Krusenberg Herrgård
Hotels.dk

Krusenberg Herrgård

4/5

Krusenberg Herrgård er en hyggelig herregård i Sverige, som byder dig indenfor til et uforglemmeligt wellnessophold, hvor du ikke kan andet end at nyde livet. Herregården stammer tilbage fra det 17. århundrede og ligger ned til den smukke sø Mälaren. Som gæst bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse, hvor du kan hvile ben og hoved.

Laveste pris for 2 personer: 924 kr.

Radisson Blu Riverside Hotel
Hotels.dk

Radisson Blu Riverside Hotel

4/5

Radisson Blu Riverside Hotel ligger i smukke omgivelser i Göteborg og har en unik udsigt over Göteborgs havn og Göta-floden. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af deres gode faciliteter, som f.eks. deres fitnesscenter, sauna, spapools og boblebad. Derudover råder hotellet over hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en god dag.

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

Nynäs Havsbad
Hotels.dk

Nynäs Havsbad

4/5

Er du på udkig efter et godt wellnessophold i smukke omgivelser, så er Nynäs Havsbad i Nunäshamn det perfekte sted for dig. Her kan du gøre brug af deres gode faciliteter, som f.eks. deres pool og fitnesscenter, samt slappe af i deres hyggelige værelser. Fra hotellet er der kort vej til en lang række af spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.094 kr.

First Hotel Billingehus
Hotels.dk

First Hotel Billingehus

3.5/5

Er du på udkig efter et hyggelige hotel, som kan give dig og dine familie et helt fantastisk wellnessophold? Så er First Hotel Billingehus en oplagt mulighed for dig. Hotellet råder over en masse gode faciliteter og en masse super hyggelige værelser. Derudover er der kort vej til flere spændende seværdigheder, som f.eks. Skt Helena Kyrka.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotell Hallstaberget
Hotels.dk

Hotell Hallstaberget

4/5

Hotell Hallstaberger ligger i Sollefteå og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i smukke omgivelser. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af deres mange gode faciliteter og overnatte i deres hyggelige værelser. Derudover er hotellet også oplagt for dig, som gerne vil ud og have nogle spændende og unikke oplevelser under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

The Lamp Hotel Norrkoping
Hotels.dk

The Lamp Hotel Norrkoping

4/5

Når du besøger den unikke by Norrköping, så er The Lamp Hotel det helt perfekte sted at overnatte. Hotellet ligger lige ved siden af nogle af byens helt unikke seværdigheder, som f.eks. Norrkoping’s City Hall og Hedvigs Church. Som gæst hos The Lamp Hotel bliver du indlogeret på et af deres hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.258 kr.

Åkerblads Gästgiveri Hotell Spa
Hotels.dk

Åkerblads Gästgiveri Hotell Spa

4/5

Trænger man til et afslappende wellnessophold i det svenske er en spa-weekend på Åkerblads Gästgiveri godt givet ud. Hotellet er stemningsfyldt og charmerende og byder på nogle klassisk svenske værelser i naturskønne omgivelser. I den lækre spa er der mulighed for både champagne og frugt og restauranten byder på et bredt udvalg af god svensk mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.043 kr.

Sunlight Hotel Conference and Spa
Hotels.dk

Sunlight Hotel Conference and Spa

3.5/5

Hvis du gerne vil et på et uforglemmeligt wellnessophold i Sverige, så er Sunlight Hotel, Conference & Spa en oplagt mulighed for dig. Dette unikke hotel ligger i Nyköping og tilbyde gratis adgang til gode faciliteter som spa, fitness og en pool. Derudover bliver du indlogeret på et super hyggeligt værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Arken Hotel & Art Garden Spa
Hotels.dk

Arken Hotel & Art Garden Spa

4/5

Er man på jagt efter unikke wellnessoplevelser er man sikret en fantastisk oplevelse hos Arken Hotel & Art Garden Spa. Placeret tæt på Göteborgs havn finder man dette lækre hotel hvor afslapning er i højsædet. Med flotte stilrene værelser og et gennemført spaområde er man sikret et godt wellnessophold i det svenske. Skal opholdet krydres med lidt byliv er der ikke langt til Göteborgs centrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.109 kr.

Kosta Boda Art Hotel
Hotels.dk

Kosta Boda Art Hotel

4.5/5

Skal den stå på et dejligt og oplevelsesrigt wellnessophold byder Kosta Boda Art Hotel i Sverige på både spa og wellnessoplevelser i skønne omgivelser. Den gennemførte nordiske stil som præger både faciliteterne og værelserne gør kun oplevelsen bedre. Skal den efter en god dag stå på lækker gourmetmad er hotellets anerkendte restaurant garant for dette.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

Hotell Gästis
Hotels.dk

Hotell Gästis

3.5/5

I hjertet af svenske Varberg findes Hotel Gästis – et lækkert spahotel med en anderledes hjemlig indretning. Hotellet er placeret i en bygning fra 1800-tallet og værelserne gennemført i ældre stil, hvilket kun gør opholdet hyggeligere. Med både spa og forskellige wellnessoplevelser er hotellet perfekt for et wellnessophold i det svenske. Ydermere byder hotellet på en lækker klassisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 872 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz