Vil I opleve den fantastiske og familiære stemning som hersker i et badeland?

Tid til familien og hyggen.

Tid til at bade og nyde omgivelser.

Tid til hinanden.

Vi har her på siden samlet en oversigt over nogle af de bedste badehoteller i Danmark.

Book en weekend med badeland i kalenderen allerede nu, og lad børnene glæde sig til i skal afsted.

Ballen Badehotel

Åvej 21
8305 Ballen
86591799
info@ballenbadehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Samsø er en af de skønneste danske øer, hvis man ønsker at tage lidt væk fra en ellers travl hverdag. Et godt opholdssted på Samsø er Ballen Badehotel. Her kan du og din kæreste eller familie finde ro og fred i nogle naturskønne omgivelser. Samsø tilbyder god hygge til øens gæster fra dens placering i midt i Kattegat.

Samsø kan naturligvis diske op med nogle af Danmarks flotteste og skønneste sandstrande, og derfor er det også oplagt at tage på ferie på et badehotel på Samsø. Her kan Ballen Badehotel varmt anbefales. Ballen Badehotel har været en fast destination for ferielystne danskere på besøg på Samsø siden 1928. Der er derfor masser af historie og sjæl over stedet, som ligger meget tæt på det forfriskende hav.

Ballen Badehotel er et ideelt hotel for jer, der ønsker en hyggelig og afslappende ferie i skønne omgivelser. For ejerne har den gode service fra personalet været prioriteret meget højt, og derfor vil I under et besøg blive mødt af venlige, høflige og smilende medarbejdere hele vejen rundt. Dette gælder både på selve badehotellet, men også i den tilhørende Restaurant Behrnt, hvor der serveres skønne retter, som hovedsageligt laves af lokale madvarer.

Som gæst har I mulighed for at leje værelser i flere forskellige størrelser og prisklasser, så det er muligt for både par og store familier at tage en hyggelig tur sammen på Ballen Badehotel.

Gilleleje Badehotel

Hulsøvej 15
3250 Gilleleje
48301347
info@gillelejebadehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Også på Sjælland findes der skønne badehoteller, som egner sig perfekt til at slippe væk fra hverdagens stress og jag. Et af disse er Gilleleje Badehotel, der er placeret på det absolut nordligste punkt på Sjælland, Gilbjerghoved. Stedet er et sandt paradis, hvis du ønsker at slappe helt af i klassiske danske omgivelser.

Gilleleje badehotel holder fast i traditionerne samtidig med at luksus integreres i stedet. Dette ses eksempelvis på værelsernes indretning. Her er stilen klassisk dansk, men den er stadigvæk luksuriøs og stilet. Gilleleje Badehotels største es i ærmet er dog den helt formidable udsigt, der stilles til rådighed, når man vågner op. Hotellet er placeret højt oppe på klitterne, så hotellet er hævet et godt stykke over landskabet, hvilket blot bidrager til en endnu bedre udsigt.

Fra hotellet kan I tage ud at se nærmere på området og nogle af Nordsjællands mange spændende seværdigheder. Der er dog ikke nødvendigvis et behov for at forlade hotellets smukke og hyggelige rammer. Da det er et badehotel er der selvfølgelig god mulighed for at tage sig en tur i vandet efterfulgt af en dejlig stund i det bløde sand.

Hvis du er mere til wellness, tilbydes der også masser af vidunderlige behandlinger på hotellet. En ting er helt sikker. Der findes ikke mange steder, som er mere velegnede til romantik og hygge end Gilleleje Badehotel.

Svinkløv Badehotel

Svinkløvvej 593
9690 Fjerritslev
98217002

Besøg deres hjemmeside

Danske badehoteller har fået stor opmærksomhed fra danskere, der ønsker et lille afbræk fra hverdagen med et hyggeligt ophold med nogle af sine nærmeste. En stor del af badehotellernes stigende popularitet kan nok med rette tilskrives den populære serie fra TV2. Hvis du er stor fan af serien og gerne vil opleve et badehotel, som stadig handler efter nogle af de mere traditionelle værdier, så er Svinkløv Badehotel uden tvivl værd at besøge for dig.

Faktisk forsøgte TV2 at leje Svinkløv Badehotel, da folkene bag mente, at det var det perfekte sted at optage på grund af den fantastiske placering i klitterne nær vandet. Det er også svært at forestille sig et mere idyllisk sted at tage sig et afbræk end her. Naturen er betagende smuk i området omkring det hyggelige badehotel.

Værelserne er i lyse farver, og de fås i mange forskellige størrelser. Badehotellet har egen restaurant, som serverer veltilberedt mad gennem hele sæsonen. Sæsonen på Svinkløv Badehotel går fra midten af april til omkring starten af oktober.

Hvis du og dine medrejsende gerne vil ud at opleve noget under jeres ophold, så er Fjerritslev og Blokhus indenfor rækkevidde. Der er desuden golf- og minigolfbaner af højeste kvalitet flere steder i området.

Ruths Hotel

Hans Ruths Vej 1
9990 Skagen
98441124
info@ruths-hotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Skagen er en af os danskeres favoritdestinationer, når det gælder ferier herhjemme. En af de mest genkendelige bygninger og traditionsrige institutioner er Ruths Hotel i Gammel Skagen, der også kaldes Højen. Ruths Hotel kan tilbyde deres kunder et fantastisk ophold, hvor man som gæst kan mærke de gode gamle dyder fra Skagen.

De gamle dyder krydres dog med moderne luksus fra højeste klasse, hvilket hotellets 5 stjerner vidner om. Værelserne er smukt indrettet med fantastiske badeværelser, lækkert møblement og bløde senge. Hotellets 5 stjerner kan i den grad også mærkes, hvis du under dit ophold besøger en af hotellets restauranter. Især på Ruths Gourmet kan du forvente at få en madoplevelse, som ligger langt ud over det sædvanlige.

Ruths Hotel giver dets gæster den perfekte mulighed for at nyde skønne og fantastiske Skagen fuldt ud. Med sin placering 200 meter fra sandstranden ud til Vesterhavet kan du og dine nærmeste hurtigt pakke en taske sammen og nyde stranden og vandet dagen lang. Hvis vejret ikke helt er til det, kan I også få nydt jeres ophold på hotellets egen grund. Her tilbydes der nemlig wellness og skønne behandlinger, så du kan vende helt afslappet og stressfri hjem fra dit ophold.