Sauntehus Slotshotel

Saunte Bygade 50
3100 Hornbæk
49750315
sauntehus@slotshotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Sauntehus Slotshotel har sin beliggenhed i et af Danmarks yngste godser, der oprindeligt blev bygget i 1914. Her lavede man i 1998 stedet om til slotshotel med fokus på en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige. Og sådan er det nu blevet. I dag kan slotshotellets mange gæster nyde gourmetmad fra øverste hylde, som er inspireret af årstidernes præg.

Ved siden af den menuen af højeste klasse trækker Sauntehus Slotshotel overskrifter for deres meget venlige service. Slotsstemningen og den gode mad komplimenteres nemlig af et serviceminded personale, der altid er i højt humør.

Slotshotellets værelser er indrettet i en stil, som passer godt til slottets øvrige stil. På værelserne er der lagt vægt på luksus og afslappethed, hvilket ses i de komfortable møbler og senge samt de imødekommende lyse farver, som kendetegner værelserne.

Som destination for gourmetophold har Sauntehus Slotshotel en stor fordel i deres hyggelige terrasse. At nyde sin morgenmad her er ganske enkelt fantastisk, hvis vejret tillader det.

Det er desuden oplagt at besøge en af Nordsjællands mange seværdigheder under et gourmetophold på stedet, hvis du og dine medrejsende gerne vil se nogle af de klassiske danske attraktioner, såsom Kronborg Slot eller Frederiksborg Slot.

Schackenborg Slotskro

Slotsgaden 42
6270 Tønder
74738383
schackenborg@slotskro.dk
Besøg deres hjemmeside

Står landlig idyl i klassiske omgivelser højt på din ønskeliste til et gourmetophold, så er Schackenborg Slotskro svær at komme udenom. Naboen til Schackenborg Slot kan danne ramme om et oplevelsesrigt gourmetophold, hvor dine smagsløg vil blive forkælet med nogle unikke smagsoplevelser og usædvanlige retter.

Schackenborg Slotskro ligger i den klassiske danske landsby Møgeltønder, hvor der er masser af plads og frisk luft, hvilket er lig med de bedste omgivelser til fuld afslapning med dem, du holder af. Området har en umiskendelig royal fornemmelse, som naturligvis hænger sammen med Prins Joachim og Prinsesse Maries mange år i det nærtliggende slot.

Et gourmetophold på Schackenborg Slotskro har på mange måder en form for royal og eventyrlig stemning over sig. Der er det kongelige slot som nabo og en traditionsrig dansk landsby, hvor man for alvor kan mærke den landlige hygge. Områdets natur kan også beskrives som værende eventyrlig. Slotskroen er nemlig placeret i den smukke Nationalpark Vadehavet.

Under et gourmetophold er maden dog det vigtigste. Her serverer kroens anerkendte køkken skønne franskinspirerede retter i restaurantens hyggelige omgivelser. Der afholdes flere specielle arrangementer i løbet af året, hvor køkkenet serverer nogle helt fantastiske retter efter temaet. Det kan eksempelvis være en aften med royalt tema.

Slotskroen har 25 værelser, der alle er individuelt indrettede med en fastholdelse af stedets traditionelle status i den sydvestlige del af Danmark. Et gourmetophold på dette klassiske danske opholdssted vil uden tvivl sent blive glemt, og du kan let få flere dage til at gå i det fantastiske nærområde.

Ruths Hotel

Hans Ruths Vej 1
9990 Skagen
98441124
info@ruths-hotel.dk
Besøg deres hjemmeside

I Gl. Skagen finder du et af Danmarks mest ikoniske hotel- og opholdssteder, Hotel Ruth. Hotellet har i mange år været en populær destination for danskere med hang til en afslappende miniferie eller et gourmetophold. For hvis der er en ting, som Hotel Ruth kan prale af, ud over hotellets fænomenale placering i det hyggelige Gl. Skagen, så er det dens restaurant.

Hotellets restaurant har fået international anerkendelse for deres skønne menu, og når du først har prøvet denne, vil du med garanti kunne forstå hvorfor. I køkkenet er der fokus på at give de spisende gæster en innovativ og utraditionel spiseoplevelse, hvor inspirationen tages fra det traditionelle danske køkken. Med restaurantens placering i Skagen kan det ikke komme som nogen overraskelse, at fiskeretterne på menukortet er helt fantastiske. Du vil dog kunne finde retter til enhver smag.

Hvis du kombinerer hotellets restaurant med den traditionelle badehotelstemning, så får du et helt unikt sted at tage på gourmetophold. Værelserne er indrettet med dansk design og komfortable senge og møbler, der med sikkerhed kommer til at give jer en skøn nattesøvn. Som lidt ekstra krydderi til et gourmetophold på Hotel Ruth står hotellets imponerende wellness-område også til fri benyttelse.

Hotel Ferdinand

Åboulevarden 28
8000 Aarhus C
87321444
mail@hotelferdinand.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis du har planer om forkælelse, så er Hotel Ferdinand et af de bedste steder i hele Danmark. Hotellet er placeret nær åen midt i hjertet af Aarhus. Tager du på et gourmetophold her kan du se frem til en gastronomisk oplevelse, der ligger langt ud over det sædvanlige, og du kan samtidig tage ud at se nærmere på Aarhus’ sprudlende byliv inde i centrum.

Hotellet er eksklusivt, da der ikke er ret mange værelser. Det betyder også, at du får en god mulighed for at nyde en hyggelig stund sammen med en, du holder af i ro og fred. Og en god stund er der garanti for, at du får i Hotel Ferdinands anerkendte restaurant. Noget utraditionelt er køkkenet åbent, så du kan sidde og følge med i kokkenets arbejde løbende. Restauranten er kendt for deres Tasting-menu, hvor du kommer til at smage flere retter, så du kan opleve flere forskellige smagsoplevelser undervejs. Der er selvfølgelig også mulighed for en klassisk, årstidsbestemt 4-retters menu. Uanset hvad du vælger, kommer det til at være særdeles velsmagende.

Luksus er der nok af på Hotel Ferdinand. Her er fyldt med stilrene designermøbler og smukke kunstværker, som skaber en fantastisk atmosfære overalt på hotellet.