fbpx

Wellnessophold Vestjylland

Bedste wellnessophold i Vestjylland 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Vil du en tur til smukke Farsø, så er Himmerland Golf & Spa Resort et godt sted at overnatte. Her får du adgang til mange gode faciliteter, samt en fantastisk restaurant, Brasserie 19, hvor hotellets kokke står klar til at tilberede mad i særklasse til dig. Derudover er der ganske kort til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Galleri Himmerland Gatten.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden byder dig velkommen til utroligt lækre faciliteter og smukke omgivelser. Fjordgaarden ligger i Vestjyllands smukke natur, hvor havet, vestenvinden og de store hvide vidder mødes et samlet sted. Fjordgaarden har også et helt nybygget kurbad, som har en masse lækre faciliteter, der sikrer, at du får et fantastisk ophold. Der er også kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

På Hotel Thinggaard går man ind for, at I engang imellem skal trække stikket ud og slappe af. Derfor har Hotel Thinggaard lavet en pakkeløsning med et fantastisk wellnessophold til jer. Her vil der blive budt på velvære i Sydthy Kurbad og en god gastronomisk oplevelse på hotellet restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Små 30 km fra Aalborg ligger Strandhotellet Blokhus, hvor du bliver inviteret indenfor til hyggelige omgivelser og gode faciliteter. Blokhus er en fantastisk sommer by, hvor der altid er fuld gang i den når solen stråler. Her er der fantastiske strande og smukke bygninger. Hotellet har også en god restaurant, hvor du kan nyde frisk gourmetmad.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

Tambohus Kro har ikke blot en flot udsigt over Limfjorden. Den har også fantastiske faciliteter, hvorfor den blandt andet åbner dørene for et fantastisk wellnessophold. Kroen har sammensat en pakkeløsning, hvor I bliver forkælet fra A til Z og vender tilbage til hverdagen med fornyet energi.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Hjerting Badehotel ligger ned til stranden, ca. 9 km fra Esbjerg bymidte. Her bliver du budt indenfor til lækre faciliteter i form af et sort spa- og wellnessområde, samt en meget imponerende udsigt. Værelserne hos Hjerting Badehotel er lyse og moderne. Der er også kort vej til mange spændende seværdigheder og hotellet tilbyder, at man kan leje cykler.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel ligger i Gl. Skagen og er kendt over hele Skandinavien for sine luksuriøse værelser og helt igennem fantastiske restaurant, hvor kokkene står klar til at tilberede mad i særklasse til sine gæster. Hotellet har også mange lækre faciliteter, som er med til at sikre, at du får et godt ophold. Der er derudover kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.