fbpx

Wellnessophold Vestjylland

Bedste wellnessophold i Vestjylland 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Vil du en tur til smukke Farsø, så er Himmerland Golf & Spa Resort et godt sted at overnatte. Her får du adgang til mange gode faciliteter, samt en fantastisk restaurant, Brasserie 19, hvor hotellets kokke står klar til at tilberede mad i særklasse til dig. Derudover er der ganske kort til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Galleri Himmerland Gatten.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden byder dig velkommen til utroligt lækre faciliteter og smukke omgivelser. Fjordgaarden ligger i Vestjyllands smukke natur, hvor havet, vestenvinden og de store hvide vidder mødes et samlet sted. Fjordgaarden har også et helt nybygget kurbad, som har en masse lækre faciliteter, der sikrer, at du får et fantastisk ophold. Der er også kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

På Hotel Thinggaard går man ind for, at I engang imellem skal trække stikket ud og slappe af. Derfor har Hotel Thinggaard lavet en pakkeløsning med et fantastisk wellnessophold til jer. Her vil der blive budt på velvære i Sydthy Kurbad og en god gastronomisk oplevelse på hotellet restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Små 30 km fra Aalborg ligger Strandhotellet Blokhus, hvor du bliver inviteret indenfor til hyggelige omgivelser og gode faciliteter. Blokhus er en fantastisk sommer by, hvor der altid er fuld gang i den når solen stråler. Her er der fantastiske strande og smukke bygninger. Hotellet har også en god restaurant, hvor du kan nyde frisk gourmetmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro har ikke blot en flot udsigt over Limfjorden. Den har også fantastiske faciliteter, hvorfor den blandt andet åbner dørene for et fantastisk wellnessophold. Kroen har sammensat en pakkeløsning, hvor I bliver forkælet fra A til Z og vender tilbage til hverdagen med fornyet energi.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Hjerting Badehotel ligger ned til stranden, ca. 9 km fra Esbjerg bymidte. Her bliver du budt indenfor til lækre faciliteter i form af et sort spa- og wellnessområde, samt en meget imponerende udsigt. Værelserne hos Hjerting Badehotel er lyse og moderne. Der er også kort vej til mange spændende seværdigheder og hotellet tilbyder, at man kan leje cykler.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel ligger i Gl. Skagen og er kendt over hele Skandinavien for sine luksuriøse værelser og helt igennem fantastiske restaurant, hvor kokkene står klar til at tilberede mad i særklasse til sine gæster. Hotellet har også mange lækre faciliteter, som er med til at sikre, at du får et godt ophold. Der er derudover kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz