fbpx

Miniferie Fyn

Bedste miniferie på Fyn 2024

zzzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden byder på et unikt og enestående ophold, som du vil huske i mange år efterfølgende. Når du er gæst hos Comwell Kongebrogaarden får du mulighed for at overnatte i hyggelige værelser, samt at gøre brug af hotellets lækre faciliteter. Hotellets har også en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde ekstremt lækker mad af hotellets kokke.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

hvedholm slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

I udkanten af den idylliske by Faaborg ligger Hvedholm Slotshotel, som giver dig muligheden for at få et uforglemmeligt ophold. Her kan du overnatte i slottets smukke værelser, samt gøre brug af alle dets fantastiske faciliteter. Derudover er der kort afstand fra slottet til flere spændende destinationer, så der er også rig mulighed for at komme ud og opleve noget.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

sinatur hotel storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Hvis du har planer om at besøge Nyborg, så er Sinatur Hotel Storebælt et helt fantastisk sted at overnatte. Her kan du falde ned i dybet af de bløde senge efter en lang dag med spændende oplevelser. Hotellet ligger nemlig tæt på mange spændende destinationer, som bl.a. Nyborg Slot og Den Hvide Jomfru der begge er ca. 2 km fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Gl. Brydegaard
Hotels.com

Gl. Brydegaard

3.5/5

Gl. Brydegaard på fyn har skabt de helt perfekte rammer til en uforglemmelig miniferie. Når du overnatter hos Gl. Brydegaard, så kan du hvile hovedet i de hyggelige værelser, samt gøre brug af de gode faciliteter hotellets råder over. Derudover er der også kort vej til flere forskellige spændende seværdigheder, som du kan tage ud at besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Milling Hotel Plaza
Hotels.com

Milling Hotel Plaza

4/5

Mangler du et sted at overnatte i Odense? Så er der ikke nogen tvivl om, at Milling Hotel Plaza er en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser og gøre brug af deres moderne faciliteter. Derudover er der også altid kun kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

Gl. Avernæs Sinatur Hotel
Hotels.com

Gl. Avernæs Sinatur Hotel

3/5

Gl. Avernæs Sinatur Hotel er et unikt herregårdshotel, som stammer tilbage fra starten af det 19. århundrede. Her har du mulighed for at overnatte i smukke omgivelser og at slappe af på hotellets hyggelige værelser, når du altså ikke er ude at opleve alle de spændende seværdigheder der er i nærområdet en kort tur fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Hotel Odeon
Hotels.com

Hotel Odeon

4/5

Hotel Odeon ligger i Odense og er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på en miniferie i Odense og opleve alt det, som Odense har at byde på. Som gæst hos Hotel Odeon har du nemlig altid kun kort vej til en lang række af spændende seværdigheder og om aftenen kan du hvile hovedet i et af de hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.125 kr.

Solbjerggaard
Hotels.com

Solbjerggaard

3/5

SolbjergGaard er et romantisk og hyggeligt hotel i Millinge. Det ligger lige i nærheden af spændende seværdigheder og er det perfekte sted for dig, som gerne vil på en uforglemmelig miniferie i Millinge. Som gæst kan du sove i de hyggelige værelser, samt gøre brug af hotellets mange gode og moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 650 kr.

Comwell H.C. Andersen Odense
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Comwell H.C. Andersen har en fantastisk beliggenhed i det hyggelige H.C. Andersen kvarter i Odense og er det oplagte valg for dig, som gerne vil på en god miniferie i Odense. Hotellet ligger nemlig lige i nærheden af en masse spændende seværdigheder og giver dig mulighed for at slappe af og overnatte i deres hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Skrøbelev Gods

4/5

Lyder en miniferie i smukke omgivelser på en ægte herregård, som noget for dig? Så er Skrøbelev Gods helt perfekt for dig. Godset råder over mange lækre faciliteter, som f.eks. jacuzzi og mere til. Derudover har godset en enestående restaurant og en lang række helt fantastiske faciliteter, som du kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Nyborg Strand Hotel
Hotels.com

Nyborg Strand Hotel

4/5

Nyborg Strand er et familievenligt hotel i Nyborg, som byder dig indenfor til hyggelige rammer og en masse gode faciliteter. Endnu en stor bonus ved hotellet er dets beliggenhed, som er lige i nærheden af en masse spændende seværdigheder, som f.eks. Dyrehave Møllen og Nyborgs Lystbådehavn. Derudover har hotellet også fitness og pool, som du kan nyde.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

By The Bridge Bed & Breakfast
Hotels.com

By The Bridge Bed & Breakfast

2.5/5

Lyder en miniferie i charmerende og unikke omgivelser i Middelfart som noget for dig? Så lyder By The Bridge Bed & Breakfast også som noget for dig. Dette hotel ligger nemlig i charmerende omgivelser i den hyggelige havneby Middelfart og byder på et uforglemmeligt ophold med gode værelser og moderne faciliteter, som du kan bruge under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 649 kr.

hindsgavl slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Hindsgavl Slot har på fineste vis kombineret enestående omgivelser med et hotel der er kombinationen af et gammelt slot med moderne faciliteter. Til sammen skaber denne kombination et helt unikt sted, hvor du kan overnatte og få et ophold, som du ikke kommer til at glemme igen. Hotellet har også egen restaurant, der laver enormt lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

En kort gåtur fra Nyborg Station ligger Hotel Hesselet, som er et utroligt lækkert hotel, hvor din pleje og forkælelse er i fokus. Som gæst hos Hotel Hesselet får du adgang til hotellets tennisbane, swimmingpool og flere lækre faciliteter. Fra næsten alle værelser, samt hotellets restaurant, er der en unik udsigt over Storebælt og grønne skove.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

CABINN Odense Hotel
Hotels.com

CABINN Odense Hotel

2/5

Cabinn Odense er et rent og hyggeligt hotel i Odense, som er prisvenligt og har en fantastisk beliggenhed, som gør det oplagte, hvis du gerne vil opleve Odense. Fra hoteller er der f.eks. kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som bl.a. H.C. Andersen På Bænken og Den Standhaftige Tinsoldat, som er meget populære.

Laveste pris for 2 personer: 625 kr.

Blommenslyst Kro
Hotels.com

Blommenslyst Kro

3/5

Blommenslyst Kro er en hyggelig kro, som ligger i smukke omgivelser og har alt hvad man skal bruge for at få en uforglemmelig miniferie. Som gæst på hotellet inviteres du indenfor til de hyggelige rammer og kan derudover gøre brug af deres gode faciliteter. Lige i nærheden af hotellet er der også en god golfbane.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Amalie Bed and Breakfast
Hotels.com

Amalie Bed and Breakfast

3/5

Vil du gerne på en miniferie i Odense? Så er Amalie Bed & Breakfast en oplagt mulighed for dig. Det er et prisvenligt og super hyggeligt hotel, som byder på gode værelser og moderne faciliteter. Derudover har hotellet en fantastisk beliggenhed, som gør det oplagt for dig der gerne vil opleve Odense og alt det byen kan byde på.

Laveste pris for 2 personer: 607 kr.

City Hotel Nattergalen
Hotels.com

City Hotel Nattergalen

3/5

Med City Hotel Nattergalen har du mulighed for at bo lige i nærheden af H.C. Andersens hus og derfor også mange andre seværdigheder. Hotellet byder på moderne faciliteter, hyggelige værelser, og afslappende rammer, hvor du kan koble af og nyde livet fuld ud, når du ikker er ude i byen for at få oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 771 kr.

Frederik VI's Hotel
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

Hvis en miniferie i Odense lyder som noget for dig, så er der ikke nogen tvivl om, at du vil blive glad for at overnatte hos Frederik VI’s Hotel. Her kan du overnatte i de hyggelige rammer, samt gøre brug af deres gode faciliteter. Fra hotellet er der kort vej til spændende seværdigheder, som bl.a. Egeskov Slot og Odense Zoo.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

hotel vissenbjerg storkro
Hotels.com

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Lyder en miniferie i idylliske Vissenbjerg som noget for dig? Så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Vissenbjerg Storkro er en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i de hyggelige værelser, samt gøre brug af deres gode faciliteter og så er der kun kort vej til flere spændende seværdigheder, som f.eks. Vissenbjerg Kirke der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er den bedste miniferie på Fyn?

Den bedste miniferie på Fyn er et ophold hvor I kan finde tid til at nyde hinandens selvskab og få rigeligt med kvalitetstid sammen. Dette er der alt sammen rig mulighed for på flere skønne fynske kroer, hoteller samt slotte tag eksempelvis et ekstra kig på Broholm Slot, Comwell Kongebrogaarden, Hvedholm Slotshotel, Sinatur Hotel Storebælt og mange flere.

Hvor meget koster en miniferie på Fyn?

En miniferie på Fyn koster 600-2.450 kr. prisen variere alt efter temperament da det er muligt at finde hyggelige kroer og sågar hoteller som tilbyder vidunderlige miniferier på Fyn til en overkommelig pris, ligeledes kan du nyde en eksklusiv miniferie på et flot hotel med spa faciliteter og dyre vine.

Hvilke seværdigheder skal man se på Fyn?

Der findes et utal af gode seværdigheder på Fyn som I bør opleve nå I alligevel er i området, blandt de bedste seværdigheder på Fyn kan nævnes Egeskov Slot, H.C. Andersens Hus, Odense Zoo, Danmarks Jernbanemuseum, Den Fynske Landsby og mange flere.