Miniferie Fyn

Bedste miniferie på Fyn 2021

zzzz

Denne side indeholder reklamelinks

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er et ekstraordinært smukt slot, som står midt i utroligt smukke omgivelser. Slottet har en historie på næsten 700 år fra Christoffer d. 2 til Margrethe d. 2. I dag er slottet et hotel, hvor der er mulighed for at overnatte i disse storslående værelser og at nyde godt af alle hotellets fantastiske faciliteter, heriblandt spa og fitness.

Laveste pris for 2 personer: 2.450 kr.

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden byder på et unikt og enestående ophold, som du vil huske i mange år efterfølgende. Når du er gæst hos Comwell Kongebrogaarden får du mulighed for at overnatte i hyggelige værelser, samt at gøre brug af hotellets lækre faciliteter. Hotellets har også en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde ekstremt lækker mad af hotellets kokke.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hvedholm Slotshotel

4/5

I udkanten af den idylliske by Faaborg ligger Hvedholm Slotshotel, som giver dig muligheden for at få et uforglemmeligt ophold. Her kan du overnatte i slottets smukke værelser, samt gøre brug af alle dets fantastiske faciliteter. Derudover er der kort afstand fra slottet til flere spændende destinationer, så der er også rig mulighed for at komme ud og opleve noget.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

sinatur hotel storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Hvis du har planer om at besøge Nyborg, så er Sinatur Hotel Storebælt et helt fantastisk sted at overnatte. Her kan du falde ned i dybet af de bløde senge efter en lang dag med spændende oplevelser. Hotellet ligger nemlig tæt på mange spændende destinationer, som bl.a. Nyborg Slot og Den Hvide Jomfru der begge er ca. 2 km fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

hindsgavl slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Hindsgavl Slot har på fineste vis kombineret enestående omgivelser med et hotel der er kombinationen af et gammelt slot med moderne faciliteter. Til sammen skaber denne kombination et helt unikt sted, hvor du kan overnatte og få et ophold, som du ikke kommer til at glemme igen. Hotellet har også egen restaurant, der laver enormt lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

En kort gåtur fra Nyborg Station ligger Hotel Hesselet, som er et utroligt lækkert hotel, hvor din pleje og forkælelse er i fokus. Som gæst hos Hotel Hesselet får du adgang til hotellets tennisbane, swimmingpool og flere lækre faciliteter. Fra næsten alle værelser, samt hotellets restaurant, er der en unik udsigt over Storebælt og grønne skove.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.