God kro-stemning + udsøgt madoplevelse = en god oplevelse.

På denne side har vi samlet nogle gode bud på et kroophold med lækker mad.

De forskellige kroer tilbyder forskellig mad, hvorfor du med fordel kan besøge deres hjemmesider og tjekke hvad de byder på.

Listen omfatter forskellige kroer med hver deres gastronomiske oplevelser og skulle gerne byde på noget for enhver smag.

Skipperkroen

Mullerup Strandvej 19
4200 Slagelse
58864500
skipperkroen@skipperkroen.dk
Besøg deres hjemmeside

I Mullerup lige nord for Slagelse ligger Skipperkroen. Denne sjællandske kro vælter i gastronomiske muligheder, hvor kan få stillet sulten på en succesrig måde. Uanset om du på jagt efter en let snack eller en treretters menu, så leverer Skipperkroen et måltid i højeste kvalitet.

Forretten ser lækker og alsidig ud med muligheder som snackkurve, skyldyrstallerken, tapas og gazpacho. Når bunden er lagt på en eksotisk måde, så kan du få en hovedret med mere klassisk dansk mad. Wienerschnitzel, plankebøf og skippergryde er alle en del af menukortet, mens kroen reklamerer med en separeret fiskeafdeling til dig, der vil smage på en bid fra havet. Afsluttende findes der seks forskellige anordninger af dessert, som spreder sig lige fra pandekager med is til hasselnøddetærte.

Schackenborg Slotskro

Slotsgaden 42
6270 Tønder
74738383
schackenborg@slotskro.dk
Besøg deres hjemmeside

Dette kongelige sted er velegnet til dig, der ønsker gastronomi, hvor der ikke er gået på kompromis med tingene. Det er der nemlig ikke på Schackenborg Slotskro, hvor stedet kører efter de tre principper enkelthed, egensmag og omhyggelighed. Det er der kommet et udsøgt menukort ud af.

At du sidder og kigger ned i menukortet længe er forståeligt. For der er godt nok meget at vælge imellem på Schackenborg Slotskro. Uanset om det gælder frokost eller aftensmad. Frokosten byder på gastronomi fra både det gamle og mere moderne danske køkken. Alle bør nyde et godt stjerneskud, men hvis du hopper over denne gang, fordi du hellere vil prøve dampede blåmuslinger, så er der stor forståelse for det. Aftensmaden har menuer, som både er tilegnet julen, arrangementer og den almindelige hverdagsaften. Der er noget for alle på denne kro, der emmer af kvalitet fra top til tå.

Vissenbjerg Storkro

Søndersøvej 30
5492 Vissenbjerg
64473880
info@vissenbjergstorkro.dk
Besøg deres hjemmeside

Skal kroferien holdes på Fyn, så er Vissenbjerg Storkro en fremragende mulighed. Der er mange muligheder, og stedet er familievenligt. Det kan også ses, når man kigger nærmere på stedets menukort. Her er der nemlig stor alsidighed, så der med sikkerhed findes noget til både børn og voksne.

F.eks. råder kroen over et børnemenukort, hvor der serveres retter, der vil falde i god smag hos børnene. Pølser og pommes frites, rugbrød med fiskefilet og en steak med grøntsager og kartofler er alle muligheder på Vissenbjerg Kro. Til de voksne kan der både vælges mellem forret, hovedret og dessert, hvis den fuldendte oplevelse ønskes. Fisk, kød og oksecarpaccio er alle tilgængelige, og hvis du vil slutte af med manér, så vælger du en desserttallerken med kage, frugt og sorbet til at afslutte aftenen af på. Men valget af selvfølgelig dit, og valg får du på Vissenbjerg Storkro.

Låsby Kro

Hovedgaden 49
8670 Låsby
86951766
info@laasby-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Låsby Kro går efter at bevare den danske krostemning med de gode traditioner. Det gør sig også gældende for kroens restaurant, hvor der serveres rigtig dansk kromad i alle former. Så hvis du hungrer efter et klassisk måltid mad, så er Låsby Kro i Midtjylland det hele rigtige sted for dig.

Når man sidder til frokost og slår op i menukortet, så finder du både kold og varmt mad. Alt fra pariserbøf til stjerneskud serveres, mens du også kan få en dansk mad med roastbeef, peberrod og remoulade. Valgmulighederne til aftensmaden er delt op i to. ’Det ene’ og ’Det andet’. Det er en betegnelse for de mere klassiske danske retter og så moderniseringen, hvor køkkenet har fået frit spil. ’Det ene’ byder på tarteletter med høns i asparges, rejecocktail, bøf og wienerschnitzel. Slutteligt kan du få ’æblekage som mor lavede den’, så du må hellere gemme lidt plads til desserten.

Tambohus Kro

Tambogade 37
7790 Thyholm
97875300
tambohus@tambohus.dk
Besøg deres hjemmeside

Med beliggenhed helt ned til Limfjorden er vand og fisk ikke uvant for Tambohus Kro. Derfor har stedet også valgt at fokusere på fisken i deres køkken. Det har resulteret i, at der på menukortet findes utallige af former for skaldyr og fisk. Hvis du er i forelsket i havets smag, så må ikke du ikke snyde dig selv for et måltid mad på Tambohus Kro.

Kroen er stolte af deres pandestegte ål, som serveres med stuvede kartofler og smørsauce. Hvis du vil have fisk på en mere traditionel og klassisk måde, så er ålen en oplagt mulighed. Ålen bliver fanget i norske såvel som danske fjorde. Hvis du er lidt i tvivl om, hvilken gastronomisk fiskeoplevelse du er til, så kan du bestille en fiskebuffet, hvor der serveres alt det bedste fra skaldyr og fisk. Her er du sikker på at finde noget, der falder i din smag, mens der bliver rig mulighed for at smage på noget forskelligt. Tambohus Kro er fiskeelskernes paradis.