Et Wellness Ophold kan være lige netop det dig og din krop trænger til. At komme lidt væk fra hverdagen og nyder en omgang selvforkælelse bestående af massage, saunabesøg og  lækre bade.

På denne side har vi forsøgt at samle de bedste steder, som tilbyder Wellness Ophold. Tag et kig på listen og lad dig inspirere til dig/jeres næste ophold.

Hotel Vejlefjord

Sanatorievej 26
7140 Stouby
76823380
receptionen@vejlefjord.dk
Besøg deres hjemmeside

Hotel Vejlefjord åbner op for en rigtig stor portion wellness i løbet af 2016. Her kan du få lov til at falde helt ned på jorden med termiske bade, treretters sæsonmenu, komfortable værelser og en stor dejlig morgenbuffet.

Du bestemmer helt selv, om du vil være der en, to eller tre nætter, men Vejle er en hyggelig by, så mere end en enkelt overnatning kan sagtens anbefales. Her kan du gå en tur ved vandet eller tage et kig på Vejles indre by. Men først når du er klar til det. Først skal du lige afstresses på hotellet ved hjælp af de gode faciliteter.

De Termiske Bade byder på en sanseoplevelse af de store. Store flader af natursten former bassinets indretning, og der er ikke gået på kompromis med detaljen. Liggestole er formet som nedfaldne blade, og en god kan forkælelse kan ikke undgås. Den gode menu på intet mindre end tre retter er med til at sætte prikken over i’et for et Wellness ophold, der ikke kan slå fejl.

Benniksgaard Hotel

Sejrsvej 101
6300 Gråsten
74650949
info@benniksgaardhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Ved Flensborg-fjord i det sønderjyske kan du blive forkælet på Benniksgaard Hotel. Hotellet tilbyder ekstraordinær service i form af et luksuriøst Wellness ophold, som du ikke kan sige nej til. Stedet ligger tæt på den tyske grænse, og et Wellness ophold vil være den perfekte start på en tur til Hamborg eller Flensborg.

Hvis du lyst til mousserende vin, chokolade, velværemassage i 25 minutter og fri adgang til Marina Fiskenæs Wellness Center, så er Benniksgaard Hotel lige noget for dig. Du er dertil garanteret overnatning i en luksuslejlighed, hvor der er inkluderet en lækker morgenbuffet.

Du bliver udstyret med en lækker frotté-badekåbe, som du får lov til at tage med hjem. Betragt det som en gave fra hotellet. På den måde er der intet overladt til middelmådigheden, og når opholdet er slut, vil du være garanteret en solid gang overskud til at klare de udfordringer, som hverdagen nu tilbyder.

Lærkely Hotel og Restaurant

Nordmarksvej 1
9940 Læsø
98498344
info@laerkely.dk
Besøg deres hjemmeside

Har du altid drømt om at forkæle dig selv med en ekstraordinær Ø-ferie? Nu har du chancen, når Lærkely Hotel & Restaurant byder dig velkommen. Hotellet ligger midt på Læsø og tilbyder utallige muligheder i de naturskønne omgivelser. Blandt andet så kan man få et helt unikt Wellness ophold, hvor du er i centrum for begivenhederne.

Wellness opholdet giver dig mulighed for at prøve den udsøgte Læsø-kur, hvor salt- og dampbade, saunaer, spa og saltinhalation er på menukortet. Færgen til Læsø er ved booking af Wellness opholdet gratis fra april til oktober, og der er både morgenbuffet og flere retter til aftensmad med i prisen.

Derudover så er Wellness opholdet en forrygende lejlighed til at få set Læsø, som har god natur og glade dage. Det kombineret med den velvære du bliver tilbudt på Lærkely Hotel & Restaurant sikrer dig med garanti en god oplevelse.

Hjerting Badehotel

Strandpromenaden 1
6710 Esbjerg V
75117000
info@hjertingbadehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Hjerting Badehotel tilbyder et Wellness ophold, hvor de går ind for, at man skal gøre hverdag til weekend. Derfor tilbyder de, at man kan booke et helt ekstraordinært ophold fra tirsdag-fredag, hvor du er i centrum for forkælelse og opmærksomhed.

Der er fuld fart over feltet i hverdagen med tøjvaske, hentning af børn, arbejde og madlavning. Din weekend er din weekend, og den skal du ikke bruge på luksus. Det er i hverdagen, at forskellen laves. Derfor kan et Wellness ophold med enten ansigts- eller kropsbehandling, en treretters menu og et godt værelse at sove i gør underværker i hverdagen.

Hjerting Badehotel opfordrer dig til at rive et par dage ud af din travle kalender og tænke lidt på dig selv. Om du gør det med kæresten eller bare en nær ven er ikke så vigtigt, men på Hjerting Badehotel vil du i hvert fald få en oplevelse, som sent vil gå i glemmebogen.

Ruths Hotel

Gl. Skagen
9990 Skagen
98441124
info@ruths-hotel.dk
Besøg deres hjemmeside

I Danmarks nordligste by, Skagen, finder vi Ruths Hotel. Et Hotel der går ind for, at du skal forkæles og plejes lige så snart, du træder ind ad døren. Derfor er Ruths Hotel også stedet for dig, der mener, at kvalitet på sted og by går hånd i hånd.

Hotellet lader dig bestemme, hvor luksuriøst dit værelse skal være. De findes i alle former lige fra de gode standard dobbeltværelser til fascinerende suiter med jacuzzi. Men servicen er lige god over det hele, og når du bestiller et Wellness ophold hos Ruths Hotel, så følger der en masse goder med. Du får blandt andet en toretters menu i Brasseriet, adgang til Ruths Wellness, hvor du må vælge 30 minutters selvvalgt behandling samt en stor morgenbuffet.

Så hvis du vil have det bedste af det absolut bedste, så er Ruths Hotel helt sikkert et besøg værd. Skagen syder af kvalitet og livsnyderi, og det gør Ruths Hotel også.

Gilleleje Badehotel

Hulsøvej 15
3250 Gilleleje
48301347
info@gillelejebadehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis du vil på et ophold, hvor det svenske landskab er tæt på, så er Gilleleje Badehotel i det Nordsjællandske nok ikke noget dårligt bud. Her kan du få et ophold, lige som du ønsker det tæt på vandet og med mulighed for at tage et kort visit til Sverige. Det kan dog også være, at du besøger Gilleleje Badehotel for at slappe af, og det er en yderst god idé.

Badehotellet tilbyder nemlig et unik Wellness ophold, hvor dig og dine nærmeste er i centrum for en helstøbt oplevelse, der vil give et større overskud i hverdagen. Bosat på et dobbeltværelse spækket med kvalitet og fri entré til badeafdelingen er grobunden for velvære lagt. Det bliver kombineret med times kropmassage samt en treretters menu i spisesalen.

Der er altså lagt i kakkelovnen til lidt af en weekend, og hvis du vil forkæle dig selv, så er badehotellet en oplagt mulighed. På afrejsedagen er der naturligvis morgenbuffet, så I ikke skal tage hjem på tom mave.

Skallerup Seaside Resort

Nordre Klitvej 21
9800 Hjørring
99248400
info@skallerup.dk
Besøg deres hjemmeside

Lidt uden for den nordjyske by Lønstrup ligger Skallerup Seaside Resort. Ligesom byen rummer Skallerup Seaside Resort en stor kvalitet, der ikke er et hverdagssyn. Her er der masser af aktivitets- og bymuligheder, men stedet giver dig også lejlighed til at koble helt af og bare slå hjernen fra.

Det gør de med et fornemt og eksklusivt Wellness ophold, der tilbyder velværebehandling og fodpleje i topklasse. Du får to nætter i en luksuslejlighed eller et spahus med eget spa og sauna og en entrébillet til Romulus, hvor der er inkluderet 50 minutters velværebehandling efter eget valg.

Når du har fået en god behandling og har glemt alt om hverdagens bekymringer, er du klar til at nyde god tapas med en flaske vin. Begge dele er inkluderet i prisen, og du får lov til at nyde maden i ro og fred i den fantastiske lejlighed. Der er naturligvis morgenmad med til begge dage, og dagen efter den spanske spise bydes der på en femretters gourmetmiddag. Der er altså ikke overladt noget til tilfældigheder, når du tjekker ind på Skallerup Seaside Resort.

Hotel Tinggaard

Jernbanegade 5
7760 Hurup Thy
97951200
info@hotelthinggaard.dk
Besøg deres hjemmeside

Nordjyder har ry for at være gæstfrie og ydmyge. Det er også det indtryk, man får af Hotel Thinggaard. Ved Hurup ligger hotellet og spejler sig flot i den nordjyske natur. Her bliver der sat fokus på gæsten. Fordi gæsten fortjener en særlig behandling.

En helt speciel og unik behandling kan man blandt andet få, hvis man blander gæstfriheden sammen med hotellets Wellness ophold. Et ophold der tilbyder god mad, wellness i Sydthy Kurbad og et meget komfortabelt værelse at sove på. I Sydthy Kurbad vil der være fri forplejning, og ligeledes også mulighed for at få flere former for massage. Du kan selv vælge din form for pakke, når du booker et Wellness ophold på Hotel Thinggaard.

Når du har tid til overs, kan du få mulighed for at tage et spil golf eller gå en tur i Nationalpark Thy. Beliggenheden giver muligheder og ikke begrænsninger, og når man smider det ned i den store gryde, der også tæller gæstfrihed, god service, et nostalgisk hotel og en udsøgt gastronomi, kan resultatet ikke blive andet end positivt.

Hvidbjerg Strand

Hvidbjerg Strandvej 27
6857 Blåvand
75279040
info@hvidbjerg.dk
Besøg deres hjemmeside

Ikke langt fra Esbjerg finder man Hvidbjerg Strand Feriepark. Et sted der emmer af kvalitet nær den jyske vestkyst. Her er der rig mulighed for flere forskellige ferietyper, men en af dem der er i højsædet hos ferieparken er Wellness opholdet. Her vil der blive mulighed for at slappe godt og grundigt af i stille og rolige omgivelser.

Wellness opholdet kan skræddersyes efter dine behov, så du kan få lige præcis det Wellness ophold, som du ønsker. Alle personer over 16 år er velkommen i Blåvand Kurbad og Wellness, hvor man kan hygge sig i det behagelige vand eller få en wellnessbehandling.

Når I har nydt velværet, kan I gå en stille og rolig tur langs vandet. Det er der nemlig rig mulighed for med den unikke location, som Hvidbjerg Strand Feriepark har. Når sulten skal stilles, kan I spise et kvalitetsmåltid i en af stedets fantastiske restauranter. Her vil der blive værnet om dig som gæst, og du vil helt sikkert gå i seng med et smil på læben.

Bandholm Hotel

Havnegade 37
4941 Bandholm
54755476
info@bandholmhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis turen går til Lolland, så kan det være en god idé at besøge Bandholm Hotel. Her bliver der rig mulighed for at kigge lidt nærmere på Danmarks fjerde ø, mens du føler dig tryg på hotellet og får genetableret det overskud, der kræves i den travle hverdag.

Den bedste måde at få energien tilbage på er ved at booke hotellets Wellness ophold. Her vil du blive forkælet som kun de færreste steder, og du kommer med garanti ud på den anden side med fornyet energi. Det kan være gavnligt på arbejdet og i fritiden samt give dig et generelt større overskud i hverdagen.

Wellness opholdet tilbyder en times wellnessbehandling, en treretters menu og hånddyppede jordbær i chokoladeovertræk. Om morgenen vil der være en lækker morgenbuffet, mens opholdet kan toppes ved køb af en af hotellets kvalitetschampagner. Der er ikke så meget andet at sige, end at Bandholm Hotel viser Lolland fra sin bedste side, og der er sikkerhed for et Wellness ophold, som du ikke vil fortryde.

Tambohus Kro

Tambogade 37
7790 Thyholm
97875300
tambohus@tambohus.dk
Besøg deres hjemmeside

I det jyske landskab ligger Tambohus Kro. Kroen har god gastronomi og afslapning, som de øverste punkter på menukortet. Især det sidstnævnte vil der blive rig mulighed for, hvis man vælger at booke et af kroens Wellness ophold. Her vil man blive forkælet helt ind til benet.

Kroen siger, at har man været på Wellness ophold på Tambohus Kro, så er man klar til at erobre verden. Så hvis du gerne vil have ladet batterierne op med udsigt ud over Limfjorden, samtidig med at du får et større overskud i hverdagen, så har du her stedet. Opholdet tilbyder blandt andet en god omgang massage og terapeutiske bade.

Derudover så bliver du forkælet med velværd fra det gastronomiske køkken i form af morgenbuffet og en forrygende treretters gourmetmiddag på anden dagen. Selve wellnessbehandlingen finder sted i Sydthy Kurbad, som har hele 700 kvm2 velvære. Værelserne byder på høj kvalitet, og efter at du har nydt godt af kurbad, massage og forrygende mad, kan du trygt gå omkuld på værelset, der har eget bad og toilet samt TV og internet adgang.

Wellness Ophold – hvad er værd at vide?

I en hverdag der bliver mere og mere travl, og hvor 24 timer i døgnet på ingen måde er tilstrækkeligt længere, er det vigtigt at trække stikket ud i ny og næ. At gøre noget for sin egen skyld og tilpasse sine egne behov. Det kan gøres på mange måder, og hvert individ har sikkert sin egen måde at koble helt af på. En af de måder der kunne være gavnlige for mange er et Wellness ophold.

Hvorfor vælge Wellness opholdet?

Wellness opholdet er en ideel mulighed for at få ladt batterierne op, så de igen er klar til en ny hård belastning i hverdagens travle trivialitet. Wellness opholdet giver dig ro, fred og forplejning, og det giver dit hoved fri til at slappe af. Det er dig, der er i centrum nu, og du skal ikke forholde dig til andet end at nyde den velvære, der nu bliver tilbudt.

Dertil så har Wellness opholdet også en god alsidighed modsat så mange andre ting. Først og fremmest så er wellness noget, som de fleste kan lide. De færreste kan ikke lide at få en god gang massage eller en treretters menu, der emmer af kvalitet lavet fra bunden. Det er til både mænd, kvinder, unge og gamle. Derfor kan Wellness opholdet også ses som den ideelle løsning som både dig og dine nærmeste kan lide.

Hvad er wellness egentlig?

Ordet wellness er egentlig en betegnelse, der kan bruges rigtig hyppigt. I ordet ligger der blot bare, at du skal gøre noget, som giver dig en følelse af, at du er godt tilpas. At du gør noget, som du godt kan lide. Men de seneste ord er wellness blevet forbundet med ret faste ting.

Disse ting er blandt andet kropsmassage, ansigtsbehandlinger og diverse bade. Det er med til at give dig en behagelig og overskudsagtig følelse, som betegner wellness ret godt.

Hvem tilbyder et Wellness ophold?

Wellness er blevet kendt fænomen de seneste år. Det har resulteret i, at rigtig mange steder rundt omkring i hele landet tilbyder et Wellness ophold med massage, diverse behandlinger og god mad. Det gælder både kroer og hoteller, og det eneste du egentlig skal tage stilling til er, hvor i landet du ønsker at booke dit Wellness ophold, og hvor luksuriøst det skal være. Der findes med garanti et sted nær det område, som du har i tankerne.

Hvad skal man være opmærksom på, når man booker et Wellness ophold?

Som skrevet så er det en god idé at være bevidst om destinationen. Hvis nogle steder virker bedre end andre, eller man har et familiebesøg, man gerne vil kombineret opholdet med, så er det en god idé at tjekke mulighederne i den pågældende region ud.

Dertil så er der lidt forskel på de Wellness ophold, der tilbydes rundt omkring. Stort set alle steder findes de som pakkeløsninger, hvor der bliver betalt en fast pris. Nogle steder vægter gastronomien højere end andre, mens nogle reklamerer med deres gode værelser. Tag det som du finder vigtigt, og se, hvilket sted der harmonerer bedst med det. Hvis du er ligeglad med maden, men gerne vil have en times velvære i stedet for kun 30 minutter, så findes der steder, der er mere essentielle for dig end andre.

Følelsen af selvforkælelse

Et Wellness ophold er en gave til dig selv, og det er helt i orden. Nogle gange skal man tænke lidt på sig selv. Følelsen af at det er dig, der er i centrum er uvurderlig. Det føles som en ekstraordinær oplevelse. Det bliver, selvom de hjælper dig godt på vej med massage og god mad, meget nemmere at slappe af når du gør noget for din egen skyld. Den følelse af selvforkælelse har du brug for, og Wellness opholdet er en af de bedste mulighed, du har for at opnå det.

Efter weekendens velvære vil dit overskud til at overkomme hverdagen blive meget større, og måske vil det betyde, at du også har lidt mere tid til dig selv i fremtiden.