Et Spaophold er en yderst afslappende måde at komme ned i gear på. Med forkælelse af krop og sjæl giver et spa ophold, dig muligheden for at koble af fra hverdagens stress og jag.

På denne side har vi forsøgt, at lave en oversigt over nogle af de bedste steder for et spa ophold i Danmark.

Hotel Tinggaard

Jernbanegade 5
7760 Hurup Thy
97951200
info@hotelthinggaard.dk
Besøg deres hjemmeside

I det nordjyske Hurup, hvor charmen og idyllen spirer, bliver du inviteret ind til en drøm af et Spa ophold. Her skal du glemme alt om hverdagens udfordringer og barske arbejdsliv. Du skal forkæles med det bedste inden for velvære, gastronomi og komfort.

Hotel Thinggaard giver dig entré til Sydthy Kurbad, hvor du er mere end velkommen til at drikke lidt isvand og nyde et stykke frugt, mens spabadets bobler syder omkring dig. Her vil der også være lejlighed til at få massage og andre velbefindende behandlinger af det uddannede personale. Sydthy Kurbad er et af landets bedste spa- og wellnesscentre.

Hotellets køkken byder på toretters menu og morgenbuffet, så du kommer ikke til at mangle noget på dit Spa ophold. I den overskydende tid kan du gå en tur i den vestjyske natur og tænke over, at det er skønt at være langt væk fra hverdagens larmende trivialitet. Vestjylland og Hotel Thinggaard byder dig velkommen til en komfortoplevelse, der ikke vil gå i glemmebogen.

Scheelsminde

Scheelsmindevej 35
9200 Aalborg SV
98183233
scheelsminde@scheelsminde.dk
Besøg deres hjemmeside

Tæt på Aalborg centrum finder man det flotte herregårdshotel Scheelminde. Her tilbydes alle ophold mellem himmel og jord, men et af dem, der sættes højest vægt på, er Spa opholdet, hvor der bliver god lejlighed til at kombinere velvære med et kig på Nordjyllands største by.

Du kan få en minilejlighed, så du selv kan lave mad, hvis det er ønsket. Dog kan Hotel Scheelsmindes restaurant kun anbefales, hvor der står gourmet på menuen. Velværet opstår i hotellets spabad, sauna, solarium og indendørs pool. Her kan man samle sig kræfter til igen at kunne overvinde den hektiske hverdag.

Når du ikke nyder et godt måltid eller er beskæftiget med at sidde i spabadet, kan du tage på opdagelse i Aalborg. Her vil du finde attraktioner som Aalborg Tårnet, zoologiske have, Jomfru Ane Gade og en flot havnepromenade. Hotel Scheelsminde er stedet for dig, der vil have velvære i samråd med storbyliv.

Hotel Viking

Frederikshavnsvej 70-72
9300 Sæby
98461700
info@hotelviking.dk
Besøg deres hjemmeside

I det nordjyske har Hotel Viking specialiseret sig i Spa ophold, og det er der kommet et ganske godt resultat ud af. Hele 2700 kvm2 wellness og spa-afdeling tilbydes der i Sæby. Det betyder også, at udendørs arealet har en lukrativ udsigt ud over Kattegat.

Stedet ligger tæt på strand og skov, og i fritiden vil der være rig mulighed for at gå en idyllisk tur i det smukke nordjyske landskab. Den skønne beliggenhed og det store spaareal, er dog ikke det eneste, der kendetegner Hotel Viking. Den hyggelige atmosfære og den fantastiske gastronomi kroner et sted der helt sikkert er et besøg værd.

Med i Spa opholdet er der en treretters menu og en morgenbuffet. Derfor skal du heller ikke sulte på Hotel Viking. Du kan også være sikker på at sove godt, da du får et godt business-værelse at sove i. Entréen til det store spa er selvfølgelig med i prisen. Der er med andre ord ingen grund til ikke at anlægge Nordjylland og Sæby et visit.

Kokkedal Slot

Kokkedal Allé 6
2970 Hørsholm
44228000
hostess@kokkedal-slot.dk
Besøg deres hjemmeside

Slottet i Nordsjælland er til dig, der ikke vil gå på kompromis med dit Spa ophold. Kokkedal Slot tilbyder kun det bedste af det bedste og åbner nu sine døre, så du får lov til at opleve det i egen høje person. Spa opholdet tæller alt fra fantastiske behandlinger til god mad og udsøgte værelser.

Kokkedal Slot er virkelig unikt. Spa- og skønhedsbehandlingerne bliver udført af højtuddannet personale og som de eneste i Skandinavien, har Kokkedal Slot den eksklusive produktlinje fra australske Sodashi. De er fremstillet af 100% naturlige produkter, som ikke indeholder kemikalier, mineralsk olie, kunstige dufte eller animalske ingredienser. Det giver en oplevelse, der ikke kan findes andre steder.

Om aftenen bliver der tilberedt en fireretters menu til dig og din kære, mens I også får æren af at dele et luksuriøst superior-værelse. Den efterfølgende morgen er der en fornem slotsbuffet. Hvis du virkelig vil imponeres, så er Kokkedal Slot dit sted til et outstanding Spa ophold.

Hasmark Strand & Camping

Strandvejen 205
5450 Otterup
64826206
info@hasmark.dk
Besøg deres hjemmeside

På Fyn finder man Hasmark Strand Camping. Stedet lukker dig gerne ind til en omgang velvære i form af et luksuriøst Spa ophold. Stedet har et stort badeland, som du får adgang til, men tilbyder også massagebehandlinger af en lægeksamineret, der garanterer afslappet og resultatgivende massage.

I badelandet vil du både finde dampbad, sauna og meget andet. Her kan man koble helt fra og nyde selskabet med den, du holder af. Det er også en mulighed for at tage børnene med på Spa ophold, da de helt sikkert vil finde et badeland som en god idé.

Men du skal naturligvis også have noget at spise, og her har Hasmark Strand Camping en god restaurant, hvor du kan slå dine folder. I restauranten vil du kunne sætte tænderne i noget forrygende mad, mens du drikker et glas vin fra menukortet. I den resterende tid kan du og din kære tage en god gåtur langs stranden i romantiske opgivelser. Hasmark Strand Camping er stedet for dig, der vil holde dit Spa ophold på Fyn.

Munkebjerg Hotel

Munkebjergvej 125
7100 Vejle
76428500
info@munkebjerg.dk
Besøg deres hjemmeside

På hotellet i Munkebjerg tilbyder de en alternativ form for Spa ophold end så mange andre steder. Et helt eksklusivt massada-Spa ophold står på menukortet, og hvis du ønsker at prøve noget nyt, så er det her en glimrende mulighed, der vil give dig nyt perspektiv og overskud i hverdagen.

Massada er en rejse rundt omkring i hele verden, der giver dig den bedste form for afslapning. Det er yderst sund og har fokus på skønhed i sin dybeste harmoni. Alle massada-behandlinger er terapeutiske og er unik på mange forskellige måde. Blandt andet fordi 95% af de udvalgte råstoffer er certificerede som økologiske.

Der følger selvfølgelig overnatning og masser af forplejning med i tilbuddet. Blandt andet får du fri adgang til Fit & Relax-området og en stor morgenbuffet om morgen. Der er altså god grund til at prøve et anderledes og alternativt Spa ophold på Munkebjerg Hotel.

Struer Grand Hotel

Østergade 24
7600 Struer
97850400
sgh@struergrandhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Når du skal slette kontakt med omverdenen for et par dage og kun tænke på dig selv, så er der ikke mange bedre steder end det vestlige Jylland. Grand Hotel Struer tilbyder et Spa ophold, hvor der er fokus på velvære og kvalitet. Dertil så kører de med Spa ophold i hverdagene, fordi det er der, du trænger til et pusterum.

Hotellet har sat et i samarbejde op med Kurbad Limfjorden, som danner rammen for et Spa ophold, du sent vil glemme. Stemningen vil være ægte og autentisk, og du er velkommen til at medbringe lige, hvem du har lyst til. Struer, som beskrives som Vestjyllands mest charmerende købstad, åbner op for sin gæstfrihed på sin helt egen måde.

Når du ankommer, så vil der være vin og chokolade på værelset, inden turen går mod kurbadet. Her vil der være gratis te, kaffe, vand og frugt, men sulten har nok alligevel meldt sin ankomst, når du er færdig. Her er det heldigt, at hotellet laver en skøn toretters middag til dig, inden du og dine nærmeste kan gå til ro på et af hotellets mange fantastiske værelser. Inden afgang næste dag vil der være en stor morgenbuffet, og personalet vil sikre, at I får en god afsked.

Hotel Kong Arthur

Nørre Søgade 11
1370 København K
33457777
kongarthur@arthurhotels.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis du har interesse i at kombinere storbysferie med velvære, så er Hotel Kong Arthur en god mulighed. I det københavnske finder du nemlig dette hotel, som gerne slår sine folder op for dig, der har brug for et Spa ophold. Meget passende kan du jo så tage på sightseeing i København, når du ikke bliver forkælet på hotellet.

For forkælet det bliver du. På hotellet finder du Købehavns ældste spabad på ca. 850 kvm2. I spabadet ligger det ekstraordinære vandtempel, der har både boblebad, aroma dampbad, koldtvandsspand og sauna. Dertil er der også lejlighed for at få en kropsbehandling, hvor der er flere forskellige ting på menukortet.

Slutteligt er jo beliggenheden i København, som giver dig god mulighed for at smage lidt på Danmarks hovedstad. Det kan du lejlighedsvis gøre, når du føler dig afstresset og klar til at begive dig ud i storbyen. På den måde er Hotel Kong Arthur alle tiders mulighed for at kombinere Spa ophold med wellness.

Himmerland Golf og Spa Resort

Centervej 1
9640 Farsø
96496100
hgcc@himmerlandgolf.dk
Besøg deres hjemmeside

Dette sted har lagt vægt på to ting. Golf og velvære. Begge dele er i høj kurs hos det nordjyske resort, og det forstår man godt. Her er der nemlig mulighed for at stresse helt af. Spa opholdet er smækket med kvalitet, og du behøves ikke at være golfentusiast for at forkæle dig selv.

Du kan både tage familien og kæresten med på Spa ophold, når du besøger Himmerland Golf & Spa Resort. Du konstruerer selv dit ophold efter dine behov, og det er med til at sikre, at du får det lige, som du vil have det. Med til alle ophold hører morgenbuffet, kvalitetsværelser og adgang til Nordic Spa Himmerland samt badelandet.

Spaområdet byder på alt lige fra finsk sauna til koldt chokbad. Der er grobund for at få et par nye excentriske, men behagelige oplevelser. Overnatningen får du med udsigt, og resortet garanterer dig en total sundhedsoplevelse, der vil forøge dit overskud i hverdagen.

Kellers Park

H. O. Wildenskovsvej 28
7080 Børkop
76411717
kellerspark@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

Dette udsøgte hotel i Vejle kan hjælpe dig med at få et større overskud. Det gør det ved hjælp af et Spa ophold, hvor du kan få koblet hele kroppen fra og tænke på noget andet end vasketøjet derhjemme. Du skal stort set bare møde op med din reservation og herfra vil du blive taget igennem et hav af ting, der skriger af selvforkælelse.

Du har fri adgang til AquaSpa’en, som har intet mindre end hele 12 spafaciliteter. Heriblandt varm- og koldtvandsbassiner, dampbad, sauna og udendørs hottub. Her vil der blive rig mulighed for at få slappet af i selskab med den, du nu holder af.

Men selvom du slapper af i vandet og velværens rolige omgivelser, så kan du ikke undgå at blive blot en lille smule sulten. Her er det heldigt, at Hotel Kellers Park Vejle byder dig velkommen til en fireretters menu. Derfor skal du heller ikke være bange for at gå sulten i seng. Slutteligt vil næste morgen krydre opholdet af med en stor morgenbuffet efter en lang og god nat på hotellets lækre lyse værelser.

Værd at vide om Spa Ophold

Selvforkælelse er en nødvendighed. Både for dig og dine nærmeste. Om det er en simpel tur i biografen eller en større ferie er en temperamentssag, men alle har brug for at koble hovedet fra i tider, hvor hverdagen bliver mere og mere travl. En oplagt mulighed for at bruge lidt tid på sig selv er med et Spa ophold. Sådan et ophold er overskueligt rent økonomisk, kan gøres på en weekend og giver en god afslappende faktor.

Hvorfor vælge et Spa ophold?

Et Spa ophold er en populær måde at forkæle sig selv, og en man holder af på. Spa opholdet skal dog også vælges på baggrund af, at man ved, hvad man får og derved sikrer sig, at begge parter kan lide opholdet. Sportsaktiviteter er ikke altid et sikkert hit, hvis nu din kæreste f.eks. ikke er sportsinteresseret. Derimod kan alle forholde sig til spabadets størrelse uanset køn og alder. Alsidigheden gør spabadet til et godt og sikkert valg. Dertil så er det også en meget optimal måde at slappe af på. Det er afstressende og gode behandlinger giver dig velvære og overskud modsat så mange andre ting, hvor du bruger tid på dig selv.

Hvad indebærer et Spa ophold?

Et Spa ophold er egentlig en sjov betegnelse. Et spabad er et stort bassin, der gerne skal give dig en god og dejlig oplevelse. Måske med tilhørende funktioner. De færreste har dog et spa derhjemme, og så kan man ty til et weekendophold for at opleve spabadet i egen person. Deraf ordet Spa ophold. Men i dag er spabadet blot en lille del af Spa opholdet. Tilhørende er også massage og behandlinger mange steder, og ligeledes skrues der oftest, for ikke at sige altid, en god gastronomisk menu sammen i forbindelse med dit Spa ophold. Derfor kan Spa opholdet kategoriseres som velvære på mange forskellige punkter, hvor hovedfokusset ligger på de muligheder som spabadet og dets familiemedlemmer i form af saunaen, dampbadet, koldtvandsbassinet giver.

Hvem tilbyder et Spa ophold?

Spa opholdet er en populær form for selvforkælelse, fordi så mange finder den behagelig. Alsidigheden blandt befolkningen har gjort at rigtig mange hoteller samt kroer rundt omkring i landet tilbyder et Spa ophold. Prisniveauet svinger en lille smule og en del steder, har du selv mulighed for at vælge, hvor eksklusiv din pakkeløsning skal være. Dog opererer stort set alle steder med pakkeløsninger, hvor der er værelse og forplejning kombineret med adgang til spa og velvære med i prisen. De mange muligheder giver også god lejlighed til at finde et sted, der er i en overskuelig køreafstand for dig.

Hvad skal man være opmærksom på, når man booker et Spa ophold?

Der er visse ting, der er værd at holde øje med, når man booker sit Spa ophold. F.eks. så er det værd at undersøge prisen. Nogle Spa ophold er dyrere end andre og oftest, så hænger pris og kvalitet sammen. Men det hænder også, at du måske kommer til at betale for noget, som du reelt er ligeglad med, da Spa ophold oftest fungerer som pakkeløsninger. Derfor burde du bestræbe dig efter at finde et Spa ophold, der har dine hovedmål øverst på prioriteringslisten. Hvis du ikke er synderligt interesseret i at have et luksusværelse, så er der ingen grund til at betale ekstra i en pakkeløsning, der tilbyder det. Dernæst kan det være en god idé at undersøge, om der skulle være et sted, der tilbyder et Spa ophold i nærheden af attraktioner, du gerne vil se, eller familie der skal besøges. Det er der med største sandsynlighed, og derved kan du slå to fluer med et smæk.

Den ekstraordinære følelse et Spa ophold giver

Spa opholdet er vigtigt på mange måder. Først og fremmest fordi du fortjener at forkæle dig selv og koble lidt af en gang imellem. Dernæst må man ikke undervurdere faktoren af, at ekstraordinære oplevelser, giver ekstraordinære følelser, der er med til at højne livskvaliteten. Denne ubevidste faktor er meget væsentlig, og da et Spa ophold er noget, som de fleste kan få råd til, hvis de har lyst, er det et forrygende måde at forkæle sig selv på. Det vil gavne dig på lang sigt fremover og generere et større overskud til din hektiske hverdag.