Hotel Svendborg

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg
62211700
booking@hotel-svendborg.dk
Besøg deres hjemmeside

Skal jeres næste golfophold finde sted på Fyn, kan Hotel Svendborg på Sydfyn klart anbefales. Hotellet har de optimale faciliteter til et skønt golfophold samt gode aftaler med områdets golfklubber. Det betyder for jer, at I har mulighed for at få greenfees til Svendborg Golf Klub, Midtfyns Golfklub, Vestfyns Golfklub, Faaborg Golfklub og Langeland Golfklub.

Et golfophold hos Hotel Svendborg inkluderer to overnatninger, morgenbuffet, et styk treretters middag og to dages greenfees på valgfri golfbane, så længe I vælger blandt en af hotellets samarbejdspartnere.

Under jeres ophold vil I blive indlogeret på et af hotellets 130 værelser, der blandt andet tæller suiter, enkelt- og dobbeltværelser og luksusværelser. Fælles for alle er dog, at de kommer med eget badeværelse, føntørrer og TV. Derudover medfølger en række forskellige filmkanaler, alt det kaffe og te I kan drikke samt gratis Wi-Fi. I har desuden mulighed for at bruge hotellets fitnesscenter og deltage i morgensvømning, hvilket finder sted fra mandag til fredag mellem 06:30 og 08:00.

Bandholm Hotel

Havnegade 37
4941 Bandholm
54755476
info@bandholmhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Det firestjernede Bandholm Hotel formår at stille perfekte rammer til rådighed for et skønt golfophold. Hotellet, der ligger på Lolland nær Knuttenborg Safaripark, samarbejder nemlig med en række forskellige golfbaner på både Lolland og Sjælland, og I har derfor mulighed for at få lige præcis det golfophold, der passer til jeres smag. Hotellet samarbejder eksempelvis med Vestlollands Golfklub, som ligger i betagende omgivelser i Dyrehaven. Derudover er Golfklubben Maribo Sø bestemt også et besøg værd.

Med et ophold på Bandholm Hotel er der desuden mulighed for at opleve flere forskellige seværdigheder som eksempelvis Knuttenborg Safaripark, mens I blot er en kort køretur væk fra både den tyske grænse og Sjælland.

I vil komme til at bo på et af hotellets lyse og moderne værelser, hvor der kan vælges mellem forskellige kategorier. I kan vælge mellem luksussuiter, suiter, superiorværelser, dobbeltværelser, ferielejligheder og så videre. På selve hotellet kan I desuden lade jer forkæle i det afslappende Bandholm Wellness eller nyde et skønt måltid i a la carte restauranten, der blandt andet serverer fantastisk gourmetmad og friskt lokalinspireret mad.

Aalbæk gl. Kro

Skagensvej 42
9982 Ålbæk
98489022
aalbak@aalbak-gl-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Vælger I Aalbæk gl. Kro, får I et golfophold i det nordligste Jylland, hvor der er masser af muligheder for at kombinere timer på golfbanen med skønne ferieoplevelser i et af Danmarks mest populære områder. Aalbæk ligger få kilometer syd for fantastiske Skagen, der både rummer flere forskellige seværdigheder og hyggelig feriestemning.

Selve kroen rummer masser af historie. Den er helt tilbage fra 1818, hvor kromanden for at leve også måtte drive landbrug ved siden af. Sådan er det heldigvis ikke mere, og I dag er kropersonalets eneste job at sørge for at stille de bedste rammer for dejligt ophold til rådighed.

Med et golfophold på Aalbæk gl. Kro kan I vælge mellem flere forskellige nordjyske golfbaner. Kroen har nemlig et samarbejde med flere golfklubber -blandt andre Hvide Klit, Sæby, Frederikshavn, Hirtshals, Sindal, Brønderslev og Hjørring. Alle ligger forholdsvis tæt på kroen. Ved at vælge et golfophold på Aalbæk gl. Kro får I to overnatninger på et af de hyggelige værelser, to styks toretters menuer, to styks morgenbuffeter og naturligvis to greenfees. Prisen varierer efter årstiden.

Munkebjerg Hotel

Munkebjergvej 125
7100 Vejle
76428500
info@munkebjerg.dk
Besøg deres hjemmeside

Med et golfophold på Munkebjerg Hotel ved Vejle Fjord bliver der ikke sparet på den friske luft og den skønne natur. Selve hotellet ligger i fantastiske omgivelser med en skøn udsigt over Vejle Fjord, og her vil I blive indlogeret på et af hotellets afslappende værelser. Her kan I vælge mellem flere forskellige typer som eksempelvis standardværelser, luksusværelser, værelser med panoramaudsigt og endda en brudesuite.

På hotellet finder I en clockgreen, hvor I kan træne jeres put, og derudover kan I købe greenfees ved nogle af hotellet mange samarbejdspartnere, der blandt andet tæller Kellers Parks Golf Club, Horsens Golf Klub, Vejle Golf Club og Juelsminde Golf Klub. Når I vælger en golfophold hos Munkebjerg Hotel, inkluderer mindst en af opholdspakkerne et greenfee til Vejle Golfbane. Med et golfophold på Munkebjerg Hotel er der dog masser af mulighed for at skræddersy jeres eget golfophold.

Efter en lang dag med sport vil sulten ofte vise sig, og den kan I stille på en af hotellets fantastiske restauranter, hvor der er mulighed for at vælge mellem mange forskellige madoplevelser. Af hotellets øvrige faciliteter kan der nævnes wellness, fitness, vinkælder og casino.

Himmerland Golf & Spa Resort

Centervej 1
9640 Farsø
96496100
hgcc@himmerlandgolf.dk
Besøg deres hjemmeside

Er I på udkig efter et afslappende golfophold, hvor I er sikret de bedst tænkelige rammer, vil Himmerland Golf & Spa Resort være det perfekte valg. Resortet ligger lige syd for den lille landsby Gatten, hvor det er suverænt placeret i skønne naturomgivelser ved den store og betagende Sjørup Sø.

Himmerland Golf & Spa Resorts store fokus på golfoplevelser har sikret dem titlen som Danmarks bedste golfhotel ved World Golf Awards i både 2014 og 2015. Derfor er I garanteret et ophold, hvor kvaliteten og faciliteterne er i top, og det eneste I skal koncentrere jer om er at nyde nogle dejlige dage med den sport, der fanger så mange mennesker. I har desuden mulighed for at vælge mellem flere forskellige opholdspakker, hvor nogle af dem eksempelvis inkluderer leje af golfbil og 5-retters gourmetmenu.

Under jeres ophold vil I, uanset hvilket hotelværelse I vælger, komme til at bo på et værelse med skøn udsigt og med en tilhørende terrasse eller balkon. En anden attraktiv mulighed er at overnatte i et af de skønne golfhuse, der omkranser golfbanerne. Det betyder i praksis, at I kan være på banen blot få sekunder efter, at I står ud af sengen, hvis det er det, I ønsker.