Golfophold

Bedste Golfophold i Danmark 2021

zzzz

Denne side indeholder reklamelinks

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er I på udkig efter et afslappende golfophold, hvor I er sikret de bedst tænkelige rammer, vil Himmerland Golf & Spa Resort være det perfekte valg. Resortet ligger lige syd for den lille landsby Gatten, hvor det er suverænt placeret i skønne naturomgivelser ved den store og betagende Sjørup Sø.

Laveste pris for 2 personer: 2.810 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er muligvis Danmarks smukkeste slot. Slottet står på en smuk ejendom, som går tilbage til det 18. århundrede. I dag er slottet et helt fantastisk hotel, hvor man har mulighed for at bo i de storslåede omgivelser, samt at nyde alle de lækre faciliteter hotellet har. Det er bl.a. indendørs swimmingpool og et stort spacenter, samt en unik restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Det firestjernede Bandholm Hotel formår at stille perfekte rammer til rådighed for et skønt golfophold. Hotellet, der ligger på Lolland nær Knuttenborg Safaripark, samarbejder nemlig med en række forskellige golfbaner på både Lolland og Sjælland, og I har derfor mulighed for at få lige præcis det golfophold, der passer til jeres smag. Hotellet samarbejder eksempelvis med Vestlollands Golfklub, som ligger i betagende omgivelser i Dyrehaven. Derudover er Golfklubben Maribo Sø bestemt også et besøg værd.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

4/5

Vælger I Aalbæk gl. Kro, får I et golfophold i det nordligste Jylland, hvor der er masser af muligheder for at kombinere timer på golfbanen med skønne ferieoplevelser i et af Danmarks mest populære områder. Aalbæk ligger få kilometer syd for fantastiske Skagen, der både rummer flere forskellige seværdigheder og hyggelig feriestemning.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

zzzz

zzz

zzzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zzzzz

zzz

zzz