fbpx

Veninde Ophold

Se de mange fantastiske veninde ophold i 2024

Når du tænker på hygge med din bedste veninde, så er det første du tænker måske shopping, spa, drinks og hygge. Men ikke meget slår et hyggeligt venindeophold. Hovedformålet er at dig og din bedste veninde får noget tid sammen. Her får du masser af gode forslag til fantastiske venindeophold i smukke Danmark.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du og din veninde lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Dette smukke slotshotel stammer tilbage fra det 12. århundrede og er omgivet af grøn natur på Fyn, med rig mulighed for aktiviteter i nærliggende byer. Dette særlige slot har kongelig betydning, og derfor har man også opretholdt en antik indretning af værelser, uden at gå på kompromis med luksussen. Restauranten serverer lækker mad med danske lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt veninde ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Nyd et dejligt veninde ophold på Kobæk Strand Hotel i Skælskør, med en perfekt lokation direkte ned til havet og med udsigt til Storebælts Broen er der rig mulighed for en flot gåtur eller en afslappende eftermiddag ved havet. Se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet samt middag i flotte omgivelser på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Hotel Residens Møen
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Nyd et aldeles fremragende ophold på det dejlige hotel Residens Møen, med en perfekt lokation ganske tæt på Stege Bugt og bylivet er der rig mulighed for gode gåture til både vand og by. Stemningen på hotellet er fantastisk, det dejlige personale og de smukke omgivelser er med til at gøre opholdet til noget helt særligt.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold med din veninde på Ny Øbjerggård Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. Værelserne har enten eget eller fælles badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt veninde ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro byder velkommen til et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro fyldt med historie, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Kroen ligger smukt med en formidabel havudsigt som kan nydes inde fra restauranten samt ude på terrassen. Bestil et vidunderligt ophold på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Dette flotte og elegante hotel har en unik placering helt ned til Øresund, med aktiviteter som golf i den flotte Helsingør Golf Club og Kronborg Slot. Alt er gennemført ned til mindste detalje, værelser er utrolig flotte og moderne, udsigten er sublim, og sidst men ikke mindst serverer restauranten nordiske retter, som tager udgangspunkt i økologiske lokale og årstidsbetonet råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

20 minutters kørsel fra København finder du dette luksuriøse spahotel, helt ud til vandet, og Skodsborg Strandpark 250 meter derfra. Luksussen bliver fremvist i deres spaafdelingen, hvor du der er mange spa- bade og saunaer, samt en stor vifte af forskellige behandlinger. De 2 restauranter byder på gourmet i moderne nordiske retter, hvor lokale råvarer af kvalitet er i centrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Dette flotte spahotel i Sæby har topfaciliteter der sikrer at deres spa- og wellness er blandt de bedste i Danmark, med en placering som byder på strand og aktiviteter i nærområdet. Hotellet spa er præget af termiske-, tyrkiske- og saltvandbade, samt lækre kropsbehandlinger. Værelse er stilrene og enkelt indrettet. Restauranten er flot og serverer god mad i et uformelt miljø.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Helt ud til Østersøens strand, i tilpas afstand fra centrum, ligger dette elegante hotel, med eksistens i 110 år. Den lækre placering giver mulighed for golf/tennis, spa og shopping. Værelserne er flot indrettet i et maritimt tema, og med smuk havudsigt. Restauranten giver dig en følelse af at få noget gourmet i eksklusive rammer, hvor der serveres primært internationale retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Dette flotte resort ligger i det grønne og rolige Nordjylland, og byder på en respekteret golfbane, spaområde, og topfaciliteter. Det er centreret omkring en aktiv livsstil og sindsro. Her kan du udfordre dig selv i de mange sportsaktiviteter, eller forkæle dig med en af de mange dejlige spabehandlinger. Du kan også nyde fantastiske gourmetretter i en af de flotte restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

I 1967 åbnede dette hotel som Ringkøbings førende moderne hotel. Dette flotte hotel tilbyder gode faciliteter, samt spa- og wellnessområde hvor man kan nyde alt fra termiske bade, til tyrkisk bad, 3 forskellige spa-saunaer. Det her er altså et godt spaophold til en særdeles fair pris, og med restauranten får man også det bedste fra dansk gourmet og årstidens specialiteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Dette flotte gods fra 1327 ligger 13 km fra Slagelse centrum. Lokalområdet er ideelt for vandre- og cykelture, samt ligger Go High Klatrepark, hvor du kan prøve en rigtig adrenalinrus af, med trækroneklatring og trampolinpark. Hotellet lyse værelser er indrettet i en landlig stil, som skaber en hjemlig atmosfære, hertil kan der også tilbydes massagebehandlinger i det lille spaområde.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Dette helt enestående 5-stjernede spahotel har en smuk beliggenhed, helt ned til Flensborg Fjord, og lidt udenfor centrum af Glücksburg. Hotellets spa område byder på alt fra termiske bade, til tyrkiske bad, til diverse skønne spa- og terapibehandlinger. Når dagen er omme, kan man nyde gastronomiske mesterværker på den 2-stjernede Michelin restaurant, mens man nyder det smukke udsigter over Østersøen

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Lige overfor Hurup gågade finder du dette meget prisvenlige hotel, som har meget at byde på, lige fra golf- og surfophold til sportsmanden, til spa- og gourtmetophold til den trængende. Her fået man oplevelse for pengene, og værelserne er ingen undtagelse som er flot og moderne indrettet. Den flotte restaurant serverer også gode internationale retter, med brug af lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Strandhotel Røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Tæt på Kalundborg, men i den smukke Røsnæs’ natur ligger denne perle ved Kalundborg Fjord. Her er alle mulighederne for sjælefred i form af den lækre natur til vandring, roning, cykelture eller badning fra den private badebro. De lyse værelser er flot indrettet i fransk stil, som også går igen i den fransk-inspireret restaurant hvor fransk delikatesse er i højsædet.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

Dette hotel er eksklusivt og luksuriøst på et helt andet niveau, midt i Oslo. Værelserne er stilfulde og moderne indrettet, med indbygget surround-sound i alle værelser, som roomservice hele døgnet. Der er heller ikke gået på kompromis med noget i spaen, som tilbyder termiske og tyrkiske bade, samt der er mulighed for at nyde klassiske egnsretter i den fine restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

I den lille flotte by Båstad i Sverige findes dette spahotel. Her er prisen lav i forhold til kvaliteten du modtager. Hotellet er kendt for deres fantastiske unikke spafaciliteter, som er bygget på de nordiske og nytænkte spa-metoder, heriblandt Kallbadhuset som er et badehus ude på vandet med spafaciliteter. Derudover så kan du få gastronomiske oplevelser i deres flotte restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Budersand

5/5

Spa- og golfhotel helt ud til Vesterhavet i elegante bygninger. Her kan du spille golf, eller forkæle dig selv i det ønske spa område som råder over behandlinger og skønhedsbade. Dette 5-stjernede hotel har flotte store værelser, som er indrettet særdeles stilfuldt. Du kan også nyde en dejlig middag i restauranten som serverer gourmetmad på fokus på årstiden.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

I grøn natur ved Hørsholm ligger denne helt unikke ejendom fra det 18. århundrede, med rige muligheder for golfspil, sandstrand og kun 30 km ind til centrum af København. Dette er et luksushotel, hvor du får stemningen af et vaskeægte italiensk slot, hvilket også afspejler sig i den italiensk-inspireret indretning af værelserne. Slotsrestauranten serverer egnsretter, med tilberedning af årstidens råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Blot 30 km fra Aalborg findes dette flotte klassiske strandhotel, med en flot beliggenhed med udsigt ud til havet. Her er muligheder for aktiviteter som fiskeri og cykling. Alle værelserne er renoverede, og smukt indrettet på en klassisk badehotel-manner. Hotellet tilbyder både wellness-center, samt fitnesscenter. Hotellet har restaurant som serverer en stor menu, tilberedt med en lang række lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Sauntehus Slotshotel
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Sauntehus er et vaskeægte renæssanceslot opført i 1912, som ligger tæt på Hornbæk. Der er muligheder for golf, tennis, ridning, sandstrande og vandreture i parken som har lagt der siden 1793. Hotellet indeholder charmende værelser, som bærer præg af antikke møbler og himmelsenge, samt renæssance- tekstiler. Hotellet lækre restaurant tilbyder lækre årstidsbetonet retter, med udgangspunkt i friske lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Ud til Flensburg Fjord ligger Fakkelgaarden som åbnede i 1992, hvor det gastronomiske har været i højsædet, da køkkenet gør brug af årstidens lokale råvarer, samt lader sønderjyske traditioner præge den gastronomiske oplevelse. Værelserne er indrettet i en lys stil, og hvis man vil kan man tage turen 5 km syd til Aquapoint, hvor der er stort wellnesscenter samt fitnessfaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

I badebyen Hornbæk ligger dette fabelagtige hotel til en god pris, med en god udsigt over sø og Øresundsstrædet. Placeringen er eminent i forhold til at kunne opleve naturen og omkringliggende slotte som Kronborg Slot. Værelserne er indrettet elegant med et moderne twist, men stadig i klassiske badehotelsfarver. Restauranten tilbyder nordisk og fransk inspireret gastronomi, som reguleres efter årstidens sæsoner.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Tortue
Hotels.com

Tortue

4/5

I Hamburgs centrum finder du Tortue som er et flot boutique-hotel. Dette hotel har unikke store værelser, som er individuelt indrettede i en meget romantisk stil, med marmorbadeværelser og elegant lys. Restauranterne serverer internationale retter i høj kvalitet, tilberedt i forhold til sæsonens tendenser. Beliggenheden er sublim med direkte forbindelse til nogle af de største seværdigheder i Hamburg.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Tæt ved Flensborg Fjord i den sønderjyske natur ligger dette klassiske gårdshotel. Tæt ved ligger både flotte naturstier, strand og Gråsten Slot, her er de optimale forudsætninger for at finde livsfred. På værelserne kan der ses bjælker og gamle vinduer, som skaber en elegant atmosfære, samtidigt med at indretning er flot og simpel. Desuden har hotellet egen golfbane.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

En utrolig flot og imponerende bygning fra 1911, som ligger i centeret af flot grøn natur og Kolding Fjord, men stadig kun 12 minutter fra Koldings flotte centrum. Nyrenovationen på værelserne og opholdsrummene har budt på et tidløst match mellem det klassiske og nydansk design. Der tilbydes gode faciliteter i form af en lille spa, vandreture i naturen, samt fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Dette hotel er omgivet af smuk grøn natur og med udsigt til Vejle Fjord. Bygninger står fra 1900-tallet på palæagtig vis, dog er det nyrenoveret uden at glemme den oprindelige stil og sjæl. Her kan du nyde eksklusive spafaciliteter, samt flotte golfbaner. Du kan også nyde høj gastronomisk kvalitet i restauranten, med en international stemning med et åbent køkken.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Ud til Lillebælt mellem den Gamle Lillebæltsbro og den Nye Lillebæltsbro ligger denne flotte perle. Tæt på shopping muligheder og spisesteder, samtidigt er stedet ideelt for vandreture i Hindsgavls flotte naturområde. Comwell udbyder simple spabade, sauna og swimmingpool. Værelserne er moderne indrettet og alle med balkon med udsigt til Lillebælt. Restauranten serverer danske og internationale retter af høj kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne, det er Comwell Borupgaard. Dette skyldtes at hotellet byder en eksklusivitet og luksus i et skønt naturområde i Nordsjælland. Hotellet meget moderniseret med luksus-indretning i både opholdsrum og værelser. Her kan man også gøre brug af den lækre spaafdeling eller Restaurant Linden, begge som sætter stor fokus på kvalitet og gæstens velvære.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

I Københavns gamle latinerkvarter ligger dette stilfulde hotel, med 4 minutters gang fra kultur og byliv. Værelserne er unikke, og er indrettet luksuriøst for at sikre et tårnhøjt komfortniveau. Desuden har hotellet moderne faciliteter i form af lækkert wellnessområde med enkle bade, samt fitnesscenter. Unikt er restaurant DADA, hvor du kan forkæle dig selv med en helt speciel 10-retter menu.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Et helt unikt lejlighedshotel til gode priser. Dets placering ligger centralt i Kolding. Alle lejlighederne er moderniseret med køkken, stort opholdsrum i unikke, lyse bygninger. Hertil får du som gæst rabat til Slotssøbadet hvor der både er fitness og vandland, og du kan stå midt i Givskud Zoo på blot 40 minutter i bil.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hvedholm Slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Dette er et pragteksemplar i Faaborg med udsigt til det Fynske øhav. Det giver også mulighed for kajakroning, vandre- og cykelture, samt golf på en af de omkringliggende baner. Værelserne er meget hjemlige, dog bærer de meget præg af en ældre indretningsstil, som skaber en charmende atmosfære. Restauranten tilbyder en række gastronomiske værker, som er tilberedt med traditionelle, lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Dette flotte spahotel er placeret ved vandet, og 3 km fra nærmeste centrum. Dette er et særdeles traditionsrigt kurhotel hvor der praktiseres unikke svenske spa-traditioner, spabehandlinger, samt nytænkning indenfor spa-emnet. Dette er blandt de mest luksuriøse og elegante spahoteller i hele Europa, og deres gourmetrestaurant følger også trop ved at serverer sunde og lækre retter med de bedste friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylösand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylösand har en utrolig flot beliggenhed med kun 50 meter til stranden, og 9 km til centrum af Halmstad. Her er der rig mulighed for vandreture i den flotte natur, eller et slag golf i Halmstad Golfklub. Værelserne er nyrenoverede med moderne møbler og indretning. Desuden er der en stor spa, med forskellige behandlinger, bade og rum til par.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Her får man første parket til det Sydfynske øhav og grøn natur, men stadig med kun 3 km til Faaborg centrum. Her er forkælelse og naturfred i højsædet, uden at skulle finde den store pengepung frem. Hotellets værelse er klassisk indrettet. Spaen er bygget på de termiske metoder med terapeutiske effekter. Restauranten bruger lokale fynske råvarer, for at sikre friskheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Dette luksuriøse hotel ligger helt fantastisk ud til vandet, i rolige omgivelser et stykke fra bymidten har Skagen. Her får man virkelig service for prisen. De smukke værelser med balkon, hvor stilen strækker sig fra det klassiske badehotel til den nye moderne indretningsstil. Hotellet spa og wellness er i særklasse, da der tilbydes topfaciliteter i forhold til behandlinger og terapi-bade.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Flot klassiske hotel 700 meter fra Næstved centrum, dette er et hotel hvor prisen er vigtig for deres gæster. Dette flotte bindingsværkshus, har stor terrasse og restaurant. I restauranten er der fokus på dansk kvalitet gastronomi, i en stemningsfuld atmosfære. Placeringen er også vigtigt, med muligheder for at spille golf i nærområdet, eller få adrenalinen op ved at tage i BonBon-Land

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Store Restrup Slotshotel
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Et eksklusivt slotsophold i bygninger fra 1723, placeret i grønne rammer, med kort afstand til Aalborg. Desuden er der rig mulighed for vandreture, golf og fiskeri i nærområdet. Værelserne er utrolig individuelt romantisk indrettet, men flair for elegance for at bevare træk fra det 17. århundrede. Den flotte restaurant byder på en smuk udsigt og traditionel gastronomi med årstidens råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Moderniseret og miljøvenligt hotel ved søerne i centrum af København, bygninger som stammer tilbage fra 1882. Værelserne er lyse, med minibar og flotte trægulve. Hotellet har mange og gode spisemuligheder, lige fra italienske og spansk til japanske retter. Hotellet tilbyder en stor spa med alt hvad man ønsker, lige fra behandlinger til forskellige bade, som er inspireret af Bengalske kulturer.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Utroligt flot hotel med placering i en skøn naturhave, med udsigt til Østersøen. Hotellet er en klassisk stil, men meget moderne og lyse værelser. Hotellet store wellness område er udstyret mere fitnesscenter og saunaer, samt swimmingpools, hvor det er muligt at få massage og drikkevarer. Restauranten serverer gastronomi der er baseret på lokalområdet, og dermed også med friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Strandhotel Glücksburg
Hotels.com

Strandhotel Glücksburg

4.5/5

Super fint 4-stjernede hotel uden at man skal hive den store pengepung op. Det ligger ved Flensborg Fjord, og er et moderne hotel, som har en rigtig smagfuld skandinavisk indretning på værelserne, fællesområderne, samt det flotte wellnessområde. Hotellet er placeret så der kun er gåafstand til flotte lokale golfbaner og idyllisk vandrepark. Restaurant Felix byder på regionale og internationale retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.778 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Et internationalt respekteret hotel med en unik beliggenhed, med 400 år gamle bygninger. Dette luksuriøse resort har alt lige fra sandstrand til Michelin-restaurant hvori man kan nyde en fremragende udsigt til Nordsøen. Der også et spa-område over to etager, med termiske bade og mange forskellige spabehandlinger. Dette er det perfekte sted hvis man vil have idyllisk eksklusivitet og luksus.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Bornholms unikke spahotel, ved til vandet i den charmende del af Rønne. Dette er et flot og moderne hotel, som er blevet indrettet af designer Pernille Bülow. Benyt dig af Den Bornholmske Diamantspa, som har udgangspunkt i den bornholmske natur. Restauranten har en flot udsigt over vandet og her bliver du forkælet, ved at du selv sammensætter din menu.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Maritim Strandhotel Travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Et hotel med en fremragende beliggenhed, ved kysten med udsigt til Østersøen, samt tæt på centrum. Værelserne på hotellet er store, med en flot og enkel indretning, samt en balkon med flot udsigt. Hotellet har også et spaområde, som råder over sauna, skønhedsområde, samt diverse bade. Fordelen ved dette hotel er at man kan få 50% på alle lokale golfbaner.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Dette stilfulde hotel er placeret rigtigt smuk omkring skov, og tæt på Vejle Fjord. Munkebjerg har kasino, afslappende spa- og poolområde, og flot restaurant med udsigt udover den smukke fjord, samt smukke naturrige omgivelser. Man kan gøre brug af fitnessrummet eller tennisbanerne, og derefter nyde spaen, eller en af de 3 restauranter, som byder på alt fra dansk til gourmetmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Midt på Silkeborg Torv ligger dette elegante og traditionelle hotel fra 1840’erne. Her får du dejlige lyse og moderne værelser, men stadig med en flot traditionel arv og med flot udsigt. Placeringsmæssigt er det tæt på Silkeborg midtby, samt den velansete Silkeborg Golfklub som ligger 10 minutter derfra, herudover er der rig mulighed for vandreture, fiskeri og sejlads i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-ROSA er et moderne og flot hotel, som ligger 300 meter fra sandstranden og kun 700 meter fra centrum af Travemünde. Her får man eksklusivitet og luksus i form af michilin-restaurant, stilrene værelser, og et stort spa-område. Dette område strækker sig over 2 etager hvor der er alt fra thalasso, massage og diverse damp- og saltbade for pleje af kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

Unikke oplevelser med din veninde

Danmark har mange smukke steder at se, men også steder der er fantastiske til shopping, afslapning, eller til en tur i byen. Det er kun dig og din veninde der bedst ved, hvad i kunne tænke jer at lave sammen på et venindeophold.

Har I lyst til et ophold i lokalområdet, eller vil I hellere et sted hen hvor i måske ikke har været før?

Har du allerede en destination eller et område i tankerne, så kan du se hvilke venindeophold vi foreslår herunder. 

Søger du inspiration til hvor jeres venindeophold skal gå hen, og hvad I skal lave på jeres tur sammen, så læs videre herunder. 

Få en lækker middag og nyd roen

Danmark rummer en lang række hyggelige, ældre og unikke kroer. Her kan I ofte få et godt tilbud på et ophold med en enkelt eller to overnatninger, sammen med en lækker middag og et godt glas vin.

Her er det måske ikke så meget destinationen der betyder noget, men mere den tid I kan få sammen.

Overvej hvilke madoplevelser I er til. F.eks. om det være gammel dansk mad, gourmet, skaldyr eller noget helt andet.

Flere kroer og hoteller i Danmark byder på særlige gourmet ophold eller madoplevelser hvor der hører vin eller cocktails til.

Her kan din veninde og du, få god tid til at fordybe jer i samtale og hygge, mens I nyder den lækre mad, og turen hjem behøver I ikke at bekymre jer om før dagen efter. 

Sjove veninder

Vær turist for en dag på jeres venindeophold

Selvom du og din veninde allerede bor i Danmark, så er der helt sikkert mange ting I ikke har oplevet endnu.

Ofte glemmer man at sætte pris på det man har lige foran sin hoveddør, eller blot få timer væk.

Har I f.eks. nogensinde leget turist for en dag, set alle seværdighederne i vores hovedstad, været på historisk sightseeing i Århus, eller oplevet Odense og H.C. Andersens barndomshjem.

Det er kun et meget lille udpluk af de oplevelser vi har her i Danmark, og som turisterne valfarter til for at opleve.

At tage på sightseeing med din bedste veninde kan byde på nye og spændende oplevelser, samt give jer nogle helt unikke minder sammen. 

En kort tur i Danmark hvor I leger turister for en dag er derfor en overvejelse værd. 

Forkæl jer selv med et spa- og wellnessophold

I hverdagen har de fleste af os alt for travlt til bare at koble helt fra, slappe af og forkæle os selv.

Netop derfor er spa og wellness ophold så populære. Man kan vælge at tage afsted lige fra et par få timer og op til flere dage, så trænger i bare til at lukke verden ude for en stund, og virkelig gøre noget godt for jer selv, så er et spa- og wellnessophold med garanti det helt rigtige for jer.

Danske spa- og wellness hoteller er i topklasse. De fleste steder tilbyder de også mange forskellige typer behandlinger.

Nogle steder er der fokus på forskellige sauna typer, varme og kolde bade, mens der andre steder er mere fokus på at tilbyde unikke krops- og ansigtsbehandlinger, eller man arbejder ud fra bestemte salte eller mineraler.

Vil din veninde og dig under ingen omstændigheder gå glip af en lækker manicure på jeres venindeophold?  Eller vil I hellere fordybe jer i en guidet meditation?

Mulighederne er rigtig mange, og er I på jagt efter individuelle behandlinger, så kan det anbefales at I bruger lidt tid på at studere tilbuddene og evt. booke tider hjemmefra.

Start jeres spaophold med en lækker brunch, eller få en luksuriøs overnatning med, det er helt op til jer at bestemme.

Gode veninder

Krydr jeres venindeophold med et godt grin

Latter er mindst lige så sundt for kroppen som wellness, motion og sund kost. Forholdet til din veninde bliver også styrket når i har det sjovt og griner sammen, så hvorfor ikke kombinere jeres lille hyggetur med en sjov aften.

Du kan finde flere ophold der tilbyder en aften med sang, musik og underholdning. Det kan være en kendt stand-up-komiker der giver et show, en revy-opførelse eller et underholdende foredrag.

Gode grin i kombination med en lækker middag, lidt vin eller drinks, og en blød seng at sove i danner rammen for det perfekt ophold. Så giv den gas sammen med veninden, slap af og find et lækkert ophold hvor i kan få god underholdning lige efter jeres smag. 

FAQ

Når det kommer til venindeophold, kan der være mange spørgsmål der melder sig.
Herunder kan du læse nogle af de hyppigst stillede spørgsmål og svar. 

Hvordan planlægger man et venindeophold

Til det perfekte venindeophold skal i starte med at finde ud af hvad I har brug for, er det hygge, sjov, nærvær, unikke oplevelser, eller bare tid og afslapning eller måske en smule luksus.

Herefter er det en god ide at lægge et budget, og blive enige om hvorvidt i betaler hver for sig, eller om det er den ene af jer der giver, om i deler udgifter til maden osv.

I skal også tænke over om I vil planlægge opholdet fra start til slut, eller om i bare er til spontane oplevelser. Herefter er det bare at finde det ophold der matcher jeres ønsker bedst, både i forhold til oplevelser men også økonomi.

Hvad kan man lave på et venindeophold?

Faktisk er det kun jeres fantasi der sætter rammerne for hvad I kan lave. Herover er der allerede et par gode forslag til hvad i kan lave, men det kunne også være noget som at tage i biografen, tage i teateret, prøve paintball, go-karts eller en tur på hesteryg.

Kun du og din veninde ved hvad I kan lide at lave, men af og til kunne det måske også være sjovt at kaste sig ud i at prøve noget helt nyt.

Hvad koster et venindeophold?

Der er selvfølgelig stor forskel på priserne, alt efter om I vælger et venindeophold på et stort og luksuriøst hotel inde midt i byen, eller om I bare vil finde en lille hyggelig kro hvor I kan slappe af og nyde naturen et par timer.

Vil I ud og opleve noget ekstra i løbet af jeres venindeophold, skal I selvfølgelig også regne med udgifter hertil. I kan finde mange gode tilbud på venindeophold her på siden. 

Kontakt os endelig hvis I har brug for hjælp til at finde noget, der passer til jeres budget.

Kan flere veninder tage afsted sammen på et ophold?

Ja, et venindeophold behøver bestemt ikke kun at være for dig og din eneste ene BFF.  Flere veninder betyder bare mere hygge, og mange hoteller, kroer og wellness steder, har også tilbud der er egnet til større grupper, så om I er 2 eller 20 det betyder ikke noget.

Her på siden finder du også gode tilbud på venindeophold der er egnet til større grupper.