fbpx

Veninde Ophold Jylland

Se de mange fantastiske veninde ophold i Jylland 2024

Styrk forholdet til din veninde og tag hende under armen til en oplevelse på et slotsophold i Jylland. Der er mange smukke slotsophold i Jylland, og så er det naturligvis et eventyr i sig selv at få lov til at bo på et slot. Kig igennem sortimentet herunder for at finde et slotsophold i Jylland for dig.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du og din veninde lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt veninde ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt veninde ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Tæt på Rudkøbning i ”Danmarks have”, ved det Sydfynske øhav ligger Skrøbelev Gods som blev bygget tilbage i 1669, i en ekstravagant tidsperiode, hvilket har skabt det smukke gods. I dag er det renoveret, så det er blevet et romantisk hotel med flotte faciliteter, med spabad på værelset. Her får du altså den perfekte kombination mellem traditionelt smukt, og nytænkende smukt.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Hotel Viking Spa og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Dette flotte spahotel i Sæby har topfaciliteter der sikrer at deres spa- og wellness er blandt de bedste i Danmark, med en placering som byder på strand og aktiviteter i nærområdet. Hotellet spa er præget af termiske-, tyrkiske- og saltvandbade, samt lækre kropsbehandlinger. Værelse er stilrene og enkelt indrettet. Restauranten er flot og serverer god mad i et uformelt miljø.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Himmerland Golf og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Dette flotte resort ligger i det grønne og rolige Nordjylland, og byder på en respekteret golfbane, spaområde, og topfaciliteter. Det er centreret omkring en aktiv livsstil og sindsro. Her kan du udfordre dig selv i de mange sportsaktiviteter, eller forkæle dig med en af de mange dejlige spabehandlinger. Du kan også nyde fantastiske gourmetretter i en af de flotte restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

I 1967 åbnede dette hotel som Ringkøbings førende moderne hotel. Dette flotte hotel tilbyder gode faciliteter, samt spa- og wellnessområde hvor man kan nyde alt fra termiske bade, til tyrkisk bad, 3 forskellige spa-saunaer. Det her er altså et godt spaophold til en særdeles fair pris, og med restauranten får man også det bedste fra dansk gourmet og årstidens specialiteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

Til en fordelagtig pris kan du finde denne perle i Gammel Rye, som er omgivet af rigtig flot grønt naturlandskab. Her er værelserne moderne og enkelt indrettet. Derudover har hotellet egen restaurant, som serverer traditionelle danske retter. Her skal medbringe sin golftaske for 6,5 km derfra findes den flotte Himmelbjerg Golfklub, hvor det er muligt at få et slag golf.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Lige overfor Hurup gågade finder du dette meget prisvenlige hotel, som har meget at byde på, lige fra golf- og surfophold til sportsmanden, til spa- og gourtmetophold til den trængende. Her fået man oplevelse for pengene, og værelserne er ingen undtagelse som er flot og moderne indrettet. Den flotte restaurant serverer også gode internationale retter, med brug af lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Blot 30 km fra Aalborg findes dette flotte klassiske strandhotel, med en flot beliggenhed med udsigt ud til havet. Her er muligheder for aktiviteter som fiskeri og cykling. Alle værelserne er renoverede, og smukt indrettet på en klassisk badehotel-manner. Hotellet tilbyder både wellness-center, samt fitnesscenter. Hotellet har restaurant som serverer en stor menu, tilberedt med en lang række lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

En utrolig flot og imponerende bygning fra 1911, som ligger i centeret af flot grøn natur og Kolding Fjord, men stadig kun 12 minutter fra Koldings flotte centrum. Nyrenovationen på værelserne og opholdsrummene har budt på et tidløst match mellem det klassiske og nydansk design. Der tilbydes gode faciliteter i form af en lille spa, vandreture i naturen, samt fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Dette hotel er omgivet af smuk grøn natur og med udsigt til Vejle Fjord. Bygninger står fra 1900-tallet på palæagtig vis, dog er det nyrenoveret uden at glemme den oprindelige stil og sjæl. Her kan du nyde eksklusive spafaciliteter, samt flotte golfbaner. Du kan også nyde høj gastronomisk kvalitet i restauranten, med en international stemning med et åbent køkken.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Tambohus Kro og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

I hjertet af halvøen Thyholm ligger Tambohus, med kort afstand til de omkringliggende byer og seværdigheder, samtidigt er hotellet omgivet af grøn skov, samt udsigt ud til Limfjorden. Værelser er ikke bare dit helt almindelige hotelværelse, det skal opleves, da det også har vundet prisen som bedste værelseoplevelse. De gastronomiske værker fra restauranten tager udgangspunkt i den omkringliggende natur.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Tæt ved Flensborg Fjord i den sønderjyske natur ligger dette klassiske gårdshotel. Tæt ved ligger både flotte naturstier, strand og Gråsten Slot, her er de optimale forudsætninger for at finde livsfred. På værelserne kan der ses bjælker og gamle vinduer, som skaber en elegant atmosfære, samtidigt med at indretning er flot og simpel. Desuden har hotellet egen golfbane.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Ud til Flensburg Fjord ligger Fakkelgaarden som åbnede i 1992, hvor det gastronomiske har været i højsædet, da køkkenet gør brug af årstidens lokale råvarer, samt lader sønderjyske traditioner præge den gastronomiske oplevelse. Værelserne er indrettet i en lys stil, og hvis man vil kan man tage turen 5 km syd til Aquapoint, hvor der er stort wellnesscenter samt fitnessfaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hjorths Badehotel
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Et vaskeægte badehotel i flot natur tæt på Kandestederne, det er placeret 800 meter fra Skagerrak og 17 km fra centrum af Skagens centrum. Det er et charmende badehotel som har oprindelse i 1890, men er nyrenoveret med flotte lyse værelser som har udsigt over Kandestedernes klitter. Restauranten serverer retter med friske lokale råvarer, som sikrer høj gastronomisk kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Dette luksuriøse hotel ligger helt fantastisk ud til vandet, i rolige omgivelser et stykke fra bymidten har Skagen. Her får man virkelig service for prisen. De smukke værelser med balkon, hvor stilen strækker sig fra det klassiske badehotel til den nye moderne indretningsstil. Hotellet spa og wellness er i særklasse, da der tilbydes topfaciliteter i forhold til behandlinger og terapi-bade.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Dronninglund Slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Et rigtigt slotshotel, som har stået siden 1100-tallet. Slottet ligger i en stor naturskøn park, samt med 8 min tur til en skøn badevenlig strand. Hvis man tager en 30 min tur, kan du stå i centrum af Aalborg. Restauranten serverer klassisk mad, med høj fokus på kvalitet. Værelserne er virkelighedsnære i forhold til slotsoplevelsen, men dog med luksus i højsædet.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Aalbæk Gl. Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Også kaldet for Aalbæk Badehotel ligger tæt på centrum og stranden. Kroen ligger i centrum af 7 golfbaner, så på under 30 min kørsel kan du vælge frit, samt under 25 km fra Skagen og Frederikshavn. Restauranten serverer klassisk danske retter, men også enkelte internationale retter. Her får man virkelig en oplevelse i et godt område, til en god pris.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Molskroen ligger i nationalparken Mols Bjerge, og tæt ved Lyngsbæk Strand. Desuden ligger Århus midtby kun 45 minutters kørsel derfra. Placeringen sikrer naturskønne omgivelser, hvor forkælelsen i centrum. Det gælder både fra de nyrenoverede lyse værelser, til den gastronomiske oplevelse af danske retter som er årstidsbetonet. Det her er det helt perfekte sted til at koble af og finde fred.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Hotel Løkken Strand
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

Et familiejet hotel med højt til loftet i en naturskøn by, præget af udelivet og surf-stemning. Hotellet ligger tæt på stranden, og tæt på byen, hvor der er rige muligheder for shopping og gastronomiske oplevelser af forskellige grader. Værelserne er flot stilrent indrettede i naturlig lyse rum, og hotellet fokuserer på altid at levere en høj service i et familiært miljø.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

I hjertet af Århus kan du finde dette smukke hotel som er et sammenspil mellem boutique- og nymoderne design i forhold til klassisk nordisk indretning opholdsrum og værelser, hvor sidstnævnte har luksussenge, hvilket også skal udspille sig i at kvalitet og service er det vigtigste for gæsten. Her er der rig mulighed for at finde fremragende spisesteder i Århus.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Den klassiske kro, har en unik og smuk placering 150 meter fra bade-klar sandstrand ved Limfjorden. I restauranten bliver der serveret både danske og franske gastronomi, med fokus på brug af årstidens råvarer. Men du nyder de gastronomiske udfoldelser, kan du nyde den smukke udsigt udover Limfjorden. Hertil er hotellet placeret tæt på Nykøbing Mors, samt det flotte naturreservat Legind Bjerge.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Jørgensens Hotel
Hotels.com

Jørgensens Hotel

4/5

Bygningen Lichtenbergs Mansion står fra 1744 og har placering centralt på gågaden i Horsens, og dermed er alle seværdigheder i gåafstand fra hotellet. Hotellet blev renoveret i det 2020, dog uden at gå på kompromis med bygningens historie og sjæl, og dermed blandt de bedste boutique-hoteller i Jylland. Restauranten serverer gastronomiske retter fra det franske og danske køkken.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Midt på Silkeborg Torv ligger dette elegante og traditionelle hotel fra 1840’erne. Her får du dejlige lyse og moderne værelser, men stadig med en flot traditionel arv og med flot udsigt. Placeringsmæssigt er det tæt på Silkeborg midtby, samt den velansete Silkeborg Golfklub som ligger 10 minutter derfra, herudover er der rig mulighed for vandreture, fiskeri og sejlads i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

Hotel Royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Dette er Århus’ ældste hotel, hvor kunst, gastronomi og forkælelse sammensættes til en luksuriøs eksklusivitet. Hotellet ligger i den ældste del af Århus, men alt er nyrestaureret med bevarelse af den historiske del af bygningen. Hotellet har også deres eget Kasino, som er smukt udført. På dette hotel er man sikker på at man får en eksklusiv oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Hotel Randers
Hotels.com

Hotel Randers

4/5

Et særdeles elegant og charmende hotel fra 1850’erne, hvor man har valgt at beholde de originale detaljer, det samme gælder for værelserne, som er nyrestaureret, men med øje for antik bevarelse. Hotellet er placeret centralt i Randers, for at kunne skabe de bedste omgivelser for gæsterne. Hotellet har igennem dets levetid været kendt for deres kvalitet og personlig præget service.

Laveste pris for 2 personer: 1.169 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Dette stilfulde hotel er placeret rigtigt smuk omkring skov, og tæt på Vejle Fjord. Munkebjerg har kasino, afslappende spa- og poolområde, og flot restaurant med udsigt udover den smukke fjord, samt smukke naturrige omgivelser. Man kan gøre brug af fitnessrummet eller tennisbanerne, og derefter nyde spaen, eller en af de 3 restauranter, som byder på alt fra dansk til gourmetmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Nymindegab Kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Kroen ligger i Vestjylland, med unik udsigt over Ringkøbing Fjord. Kroen tilbyder både værelser såvel som lejligheder i høj kvalitet. Restauranten fokuserer på at servere retter som bygger på det årstiden, det lokale, med et kreativt strejf. Her får man virkelig ro og idyl i omgivelser som kan byde på meget til en komfortabel pris.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Derfor skal du vælge et venindeophold i Jylland

Du skal vælge et venindeophold i Jylland, fordi Jylland har så meget at byde på. Der er måske nogle, der forbinder det med marker og køer, men det har så meget mere end det. Man kan også sagtens tage ind til storbyen, hvis man er på venindeophold i Jylland. Hvis man f.eks. befinder sig i Midtjylland, så kan man med fordel en dag tage ind for at besøge Aarhus by. Her er der også virkelig gode shoppemuligheder, hvis det er noget, som man ønsker at kombinere sit venindeophold med. 

Men man kan også vælge Jylland netop på grund af den smukke natur. For Jylland har også masser at byde på, når det kommer til natur. Hvis du f.eks. tager på et venindeophold et sted i Nordjylland, så kan du godt regne med, at du kan komme ud i naturen steder, hvor du ikke kommer til at møde andre eller i al fald ikke ret mange mennesker på de lange og unikke vandreruter. 

Der er også fantastiske naturoplevelser omkring Klitmøller og Cold Hawaii, som efterhånden er blevet ret populære steder. 

Her kan du f.eks. også prøve kræfter med at surfe, hvis det er noget, du har mod på. Der er også fantastiske oplevelser i bunden af Danmark, hvor man også er tæt på Tyskland. Her er det oplagt at tage et smut forbi grænsen, skulle man have lyst til at lave et billigt og stort indkøb.

Veninde weekend

Tag på venindeophold i Jylland

Hvis du trænger til at genfinde den gode stemning mellem dig og din veninde, så kan du forsøge at gøre det med et venindeophold i Jylland på et ægte slot eller et dejligt hotel. Det er svært ikke at få et vidunderligt ophold, når man er opgivet af så meget smuk natur og arkitektur. 

Her kan man nemt komme til at føle sig som et par prinsesser, der er ude på eventyr uden en prins. Det er vigtigt, at man husker at prioritere at pleje sit veninde forhold, og det kan man med fordel gøre med et venindeophold på et slot en kro eller noget helt tredje.

FAQ

Hvad koster det at tage på et venindeophold i Jylland?

Prisen varierer i forhold til, hvad du tager af de forskellige valgmuligheder. Det er klart, at der kan være forskel på priserne på de forskellige overnatningssteder, og det kan også være forskel på, hvor mange der skal afsted, og hvor stort et værelse I skal bruge og så videre.

Hvad kan man opleve på venindeophold Jylland?

Der er rig mulighed for at opleve en masse smuk natur på et venindeophold i Jylland. Der er også mange aktiviteter, hvor det også er muligt at finde nogle, der er børnevenlige, hvis man har børn med på sit venindeophold. Men selvom man er i Jylland, så kan man også godt opleve bylivet. Du kan f.eks. vælge et slot tæt på Aarhus, så du har muligheden for at tage ind til storbyen og shoppe en dag.

Hvordan får jeg det bedste venindeophold i Jylland?

Hvis du skal have det bedste venindeophold i Jylland, så skal du først og fremmest vælge det overnatningssted, der tiltaler dig mest. Dernæst skal du overveje, hvad du kunne tænke dig at opleve af seværdigheder, mens du er der. Så slipper du nemlig for at planlægge på turen!