fbpx

Veninde Ophold Fyn

Fantastisk veninde ophold på Fyn i 2024

Skal dig og din veninde væk fra de normale rammer og aktiviteter, så er det oplagt at finde et ophold på Fyn, hvor I kan komme lidt væk fra hverdagen og samtidig styrke venskabet. Her på siden finder du de bedste bud på, hvor du kan tage på venindeophold på Fyn. 

God fornøjelse!

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hvedholm Slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Dette er et pragteksemplar i Faaborg med udsigt til det Fynske øhav. Det giver også mulighed for kajakroning, vandre- og cykelture, samt golf på en af de omkringliggende baner. Værelserne er meget hjemlige, dog bærer de meget præg af en ældre indretningsstil, som skaber en charmende atmosfære. Restauranten tilbyder en række gastronomiske værker, som er tilberedt med traditionelle, lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Sinatur Hotel Storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Ud til vandet ved Nyborg ligger Sinatur Hotel Storebælt, med kort afstand til Storebæltsbroen, Nyborg, samt flotte Sankt Knuds Golfklub. Desuden har hotellet privat og direkte afgang til stranden og badebroen. Her kan du få alt fra hav og strand, til flot skov natur. Restauranten ligger helt ud til vandet, og med store panoramavinduer kan Storebælt opleves fra første række.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Ud til Lillebælt mellem den Gamle Lillebæltsbro og den Nye Lillebæltsbro ligger denne flotte perle. Tæt på shopping muligheder og spisesteder, samtidigt er stedet ideelt for vandreture i Hindsgavls flotte naturområde. Comwell udbyder simple spabade, sauna og swimmingpool. Værelserne er moderne indrettet og alle med balkon med udsigt til Lillebælt. Restauranten serverer danske og internationale retter af høj kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Gl. Brydegaard
Hotels.com

Gl. Brydegaard

3.5/5

Hotellet er flot placeret i flot naturrige omgivelser, ved den fynske sydvestkyst, som kan nydes fra terrassen på gården. Dette er et hotel der er dannet på baggrund af drømmen om at skabe noget godt for andre, og derfor kan du være sikker på fantastisk service. I nærområdet er muligheder for smukke vandreture, fiskeri, og spil på 4 forskellige flotte golfbaner.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Milling Hotel Plaza
Hotels.com

Milling Hotel Plaza

4/5

Dette hotel er et historisk hotel med en god placering overfor Kongens Have i Odense, med en central placering i forhold til gågaden og banegården. Hotellet er bygget tilbage i 1916, og man har også holdt indretningsstilen meget traditionelt efter den gamle engelske stil, som skaber en kærlig atmosfære. Det her er det perfekte sted for idyl tæt på byen.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

Hotel Odeon
Hotels.com

Hotel Odeon

4/5

Midt i H.C. Andersen kvarteret, centralt i Odense, ligger Hotel Odeon. Her kan du finde alt hvad hjertet begærer af shopping og attraktioner indenfor gåafstand, såsom gågaden og H.C. Andersens Hus. Hotellet er moderniseret med lyse moderne værelser. Hotellet er også bæredygtigt hvilket kan opleves i deres restaurant, hvor fokus på økologi og bæredygtig gastronomi er i højsædet.

Laveste pris for 2 personer: 1.125 kr.

Hindsgavl Slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Helt ud til Fænøsund i unikke omgivelser, ligger Hindsgavl Slot. Slottet er meget traditionelt hvor dets historie strækker helt tilbage til det 12. århundrede, men nyrenovation har gjort slottet til et moderne hotel med lyse og smukt indrettede værelse, med præg af den klassiske arv. Omgivelserne omkring er særdeles smukke med skov, dyrepark og golfbane, alt indenfor 5 minutters kørsel.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Comwell H.C. Andersen Odense
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Midt i Danmarks 3. største by ligger Comwell, med en eminent placering i forhold til Odense centrum. Hotellet værelser er nymoderne, lyse og pænt indrettede rum. Som gæst har man mulighed for at kunne udfolde sig fysisk enten i fitnessrummet, eller ved at gå i det smukke omgivelser i Odense midtby. Desuden kan man prøve lykken af i Casino Odense.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Solbjerggaard
Hotels.com

Solbjerggaard

3/5

Solbjerggaard er et stort elegant bindingsværkshus fra 1729, som ligger 4,5 km fra Faaborg centrum. Værelserne er individuelt indrettede og har karakterer-træk som ses fra typiske bindingsværkshuse med træbjælker og flotte, lyse, hvide rum. Placeringen er også tæt på Svanninge Bakker som ligger 5 minutter derfra, og ligeså ligger Faaborg Golfklub tæt på, så man kan få svunget bolde afsted.

Laveste pris for 2 personer: 650 kr.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Midt på Svendborgs havn ligger dette hotel fra 1800-tallet, men i nyere tid har man moderniseret hotellet for at skabe en kvalitets-atmosfære. værelserne er indrettet i en nymoderne engelsk kolonistil. Derudover udbydes krops- og healingsbehandlinger, hvor du kan finde en indre ro og forkæle dig selv. Der er rig mulighed for spisesteder i Svendborg centrum som ligger 5 minutter derfra.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Stella Maris Hotel de Luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Utroligt flot boutique-hotel med udsigt udover Svendborg Sund. Her får du hele pakke af det sydfynske naturrige, som også blev udnævnt som Danmarks Bedste hotel i 2017. Her er luksus og eksklusivitet i højsædet, og her får du ro på tilstedeværelsen. Hotellet blev gennemrenoveret i 2014, og dermed kan du opleve et hotel med ægte New England og Nordiske stile.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Tornøes Hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Dette er et traditionelt, flot, familieejet hotel placeret centralt i Kerteminde ud til vandet. Hotellet har en lang oprindelse og dermed er der holdt fast i traditionel indretning af værelser, hvoraf enkelte værelser har udsigt over Kerteminde Bugt. Restauranten har også holdt traditionerne ved at servere klassiske danske retter, tilberedt med lokale råvarer. Derudover har hotellet også sit eget bryggeri.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotellet er placeret tæt på Svendborg Centrum, og helt ud til Svendborg Sunds strand. Hotellet er traditionelt og har en stor historie bag sig, men forandring har frydet for hotellet hvor værelserne er blevet lyse, moderne og med havudsigt. Restauranten er rigtig flot, og man kan nyde udsigten over Tåsinge og Thurø mens man nyder de gastronomiske udfoldelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotellet her består af 3 fantastiske bygninger, som er placeret ud til vandet på den idylliske ø Tåsinge. Værelser har en flot udsigt udover vandet eller over den flotte grønne have som ligger omkring hotellet, men samtidig er de flot indrettet i klassisk dansk design. Her har du tid og plads til at finde netop din idyl til bæredygtige priser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Gl. Avernæs Sinatur Hotel
Hotels.com

Gl. Avernæs Sinatur Hotel

3/5

Et herregårdshotel fra 1917 som ligger omgivet af grøn natur og Helnæsbugten på Fyn, og dermed der hvor Det Sydfynske Øhav begynder. Geografisk ligger det 40 km fra centrum af Odense. Det naturrige område er perfekt til at give dig ro i din tilstedeværelse. Restauranten serverer håndlavet gastronomi med lokale, økologiske råvarer, som sikrer alle retterne er friske af natur.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Frederik VI's Hotel
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

Et rigtigt flot naturrigt hotel som ligger i hjertet af Danmark. Hotellet er placeret ved Korup, en grøn forstad til Odense. Værelserne er nyrenoverede, lyse og store. Her er mulighed for at udfordre dit konkurrencegen med billard på hotellet, samt golf i nærområdet, eller finde din indre ro ved at gå en tur i den flotte grønne natur.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

Der er meget at opleve på et venindeophold

Her kan du finde en guide over de forskellige venindeophold på Fyn, som du kan prøve sammen med din veninde. Inde på de forskellige ophold kan du læse mere om, hvad de forskellige kan tilbyde, og hvad man kan opleve i nærheden heraf. 

Hvis du er på udkig efter et bestemt form for venindeophold, så kan du f.eks. vælge et, hvor der er fokus på gourmet eller wellness. 

Masser af kultur og fede oplevelser på Fyn

Fyn har masser at byde på, så I har rig mulighed for at komme hjem med mange nye oplevelser i bagagen. Som du måske ved, er Fyn fødested for en af Danmarks største forfattere, H.C. Andersen, hvorfor du både kan opleve et museum om hans eventyr og besøge hans fødehjem, der nu også er lavet om til et museum. 

Der er også mange forskellige museer rundt omkring på Fyn, som man kan besøge, hvis man er lidt kulturelt anlagt. Her kan I f.eks. vælge at besøge et museum for keramik, Brandts kunstmuseum, hvor man kan opleve nye udstillinger 10 gange om året. 

Hvis I kan lide dyr, så kan I både tage i Odense Zoo, hvor I kan opleve mange forskellige dyrearter på kort tid, eller I kan besøge Naturama, hvor man kan blive klogere på både natur og dyr.

Glade Veninder

Styrk dit forhold til en veninde med et venindeophold på Fyn

Har du brug for at styrke dit forhold til en veninde? Så kan du med fordel overveje et venindeophold med spa på Fyn. Her kan man virkelig få lov til at koble af og komme langt væk fra hverdagens jag og stress, hvor man måske også kan glemme at sætte pris på hinanden. 

Derudover så kan man styrke forholdet med et hyggeligt venindeophold, hvor man genskaber den kemi og det gode forhold, som man tidligere har haft. 

Der er mange andre typer af ophold, som din veninde og dig kan tage på. I kan f.eks. overveje et venindeophold i Jylland, venindeophold på Fyn eller et venindeophold på Sjælland. Der er mange forskellige muligheder for, hvor man kan vælge at lade romantikken blomstre. 

FAQ

Er der flot natur på Fyn?

Der er rigtig meget smuk natur på Fyn, og det er både muligt at opleve søer, dale, bakker og skov. Det er bestemt et godt sted at være for en naturelsker.

Hvornår skal man tage på et ophold?

Der er intet rigtigt tidspunkt for, hvornår man skal tage på et ophold. Man skal mærke efter, hvad man selv har lyst til. Du kan vælge ud fra interesser ift. natur og aktiviteter. Er det økonomisk, så kan du vælge at tage af sted i lavsæsonen. 

Hvad koster et venindeophold på Fyn?

Der kan ikke angives en bestemt pris for, hvad et venindeophold på Fyn koster. Det afhænger af mange forskellige ting, som f.eks. hvilket ophold du vælger, hvilket værelse du vælger og så videre. Du kan altid kontakte os og spørge, hvis der er noget omkring prisen, som du er i tvivl om.