fbpx

Sort Sol Ophold

Bedste sort sol ophold 2024

Har du nogensinde hørt om Sort Sol? Det er et storslået syn, som du ikke bør gå glip af. Så hvis du ønsker at komme væk hjemmefra, hvorfor så ikke vælge et Sort Sol ophold? Du finder et stort udvalg af Sort Sol ophold her på siden, så det er nemt for dig at finde det rette sted.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Schackenborg Slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Schackenborg Slotskro ligner noget der er taget direkte ud af et eventyr med sin smukke bygning og naturskønne omgivelser. Derudover er kroen nabo til Schackenborg Slot, hvor Prins Joachim bor og har boet lige siden 1995. I dag ejes Schackenborg Slotskro af Prins Joachim og en skibsredder ved navn Hans Michael Jebsen. Leder du efter et unikt ophold, er denne kro oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Hjerting Badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Nogle gange finder man et hotel, som bare er så smukt, at det næsten ikke kan være sandt. Sådan et hotel er Hjerting Badehotel. Hos Hjerting Badehotel bliver du inviteret ind til hyggelige rammer og fantastiske omgivelser med kun et stenkast til stranden. Hotellet har også mange lækre faciliteter, som bl.a. et spa- og wellnesscenter, samt en hyggeligt bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hvad er et Sort Sol ophold?

Tager du på et Sort Sol ophold, overnatter du et sted, der ligger i nærheden af, hvor Sort Sol kan ses og opleves. Det er altså ikke et ophold, der findes i hele Danmark, da Sort Sol kun foregår bestemte steder.

Det er især muligt at opleve Sort Sol ved Vadehavskysten og i Marsken ved Tønder. Det er nemlig blevet lidt af en tradition, at fuglene stopper op i dette område, før de flyver sydpå i efteråret eller nordpå i foråret. 

Hvis du gerne vil opleve Sort Sol, er et af de allerbedste steder uden tvivl de nævnte områder. 

Smuk aften med udsigt til sort sol i Sønderjylland

Oplev Sort Sol om foråret og efteråret under dit ophold

Sort Sol er ikke noget, du kan opleve hele året rundt. Det er nemlig kun en oplevelse, som du kan få i forbindelse med, at fuglene flyver enten nordpå eller sydpå. Når fuglene kommer fra Østersøen samt fra Norge, foregår det i store fugletræk. Det kan sagtens ske, at der er op til 1 million fugle samlet på samme tid. 

Takket være det store antal fugle kan de danne store flotte mønstre på himlen lige inden, at de går til ro for natten. Det er derfor heller ikke hele dagen, at du kan opleve Sort Sol selv, hvis du befinder dig det rette sted. 

Du har størst chance for at se Sort Sol fra februar til midten af april, hvor fugleflokke flyver nordpå. Desuden kan du se denne fantastiske naturoplevelse fra august og helt frem til december, når fuglene skal sydpå.  

Et Sort Sol ophold er andet end bare at kigge på fugle

Eftersom at Sort Sol ikke er en oplevelse, der fylder hele din dag, så er opholdet meget mere end bare at kigge på fugle. Du kommer nemlig også væk fra den daglige trummerum, så du kan slappe helt af. Derudover bliver du forkælet med rigtig god mad, som du ikke selv har stået for at lave eller servere. 

I og med at du har en del tid til overs under dit ophold, kan du også bruge tiden på at kigge på andre seværdigheder i området. For at finde oplevelser, der er interessante for dig, bør du søge efter, hvad du kan lave, inden du tager på dit Sort Sol ophold.  

Et gavekort til et Sort Sol ophold er lige noget for fugleelskeren

Kender du en, der har helt styr på fuglenavne og deres fuglefløjt, eller kender du en person, som bare elsker at kigge på fugle? Så har du netop fundet den allerbedste gave til vedkommende. Det er nemlig en kanonstor oplevelse at overvære Sort Sol. 

Du kan vælge at købe et gavekort til et Sort Sol ophold således, at modtageren af gaven selv kan bestemme, hvornår han eller hun vil afsted. Du kan eventuelt købe et gavekort til et Sort Sol ophold for 2 personer. Derved kan du tage afsted sammen med gavemodtageren, så I får en dejlig oplevelse sammen.

Find frem til et unikt ophold hos Mitophold.dk

At opleve Sort Sol er helt fantastisk. Det er yderst unikt at overvære dette fænomen. Ifølge os, der står bag denne side, bør alle opleve dette fænomen minimum en gang i deres liv. Så har du aldrig set Sort Sol, og ønsker du at opleve noget helt specielt under dit ophold i Danmark, så kan vi kun anbefale, at du tager på et Sort Sol ophold eller et weekendophold ved grænsen

Vi har samlet alle de bedste Sort Sol ophold her på siden, så du kan få det fulde overblik over de forskellige steder nemt og hurtigt. Ser du et sted, du kan lide, så gør dig selv den tjeneste at klikke dig videre ind på vores samarbejdspartners side. På deres side kan du få flere informationer om stedet samt bestille opholdet, hvis det er det, du ønsker. 

FAQ om Sort Sol ophold

Hvorfor bør jeg tage på et Sort Sol ophold?

Du bør tage på et Sort Sol ophold, hvis du ønsker at overvære en unik naturoplevelse, som ikke kan ses hele året rundt. Derudover er det et fantastisk syn, når alle stærene samles i så store flokke. Så har du aldrig oplevet Sort Sol, bør du skrive det på din liste.

Hvor kan jeg tage på et Sort Sol ophold?

Du kan tage på et Sort Sol ophold i det område, hvor dette fænomen foregår. Det vil sige, at du bør tage på et ophold ved Vadehavskysten eller i Marsken ved Tønder. Her har du den største chance for at se det spektakulære syn, som er en alletiders oplevelse.

Kan jeg opleve Sort Sol, hvis det regner under mit ophold?

Hvis du er på et Sort Sol ophold på det rette tidspunkt af året, så kan du altid se fænomenet. Fuglene aflyser ikke deres adfærd blot fordi, at det regner den pågældende dag. Fuglene skal stadig gå til ro for at hvile sig.