Wellnessophold Fyn

Bedste wellnessophold på Fyn 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Helt ned til lystbådehavnen i Middelfart ligger Comwell Kongebrogaarden, der på charmerende vis er placeret mellem havn og skov. Omgivelserne er dermed nærmest maleriske, hvilket skaber en skøn stemning af fred og idyl. Med et wellnessophold på Comwell Kongebrogaarden er I i gåafstand fra byens centrum, hvor der er butikker og hyggelige restauranter og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Lad jer indlogere på et af Hotel Hesselet 53 skønne dobbeltværelser eller i en af de seks suiter. Der er masser af forskellige værelsesmuligheder med forskellige faciliteter og indretning at vælge mellem, således I kan vælge netop det, der passer til jeres behov. Hotel Hesselet ligger I Nyborg tæt på Storebæltsforbindelsen.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hvis du har planer om at besøge den idylliske by Svendborg, så er Hotel Christiansminde et oplagt sted at overnatte. Her tilbydes der en romantisk stemning og mange gode faciliteter, så du er sikret at få et fantastisk ophold. Derudover er det kort afstand til mange spændende seværdigheder, så der er også mulighed for at komme ud og opleve en hel masse.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

tornøes hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøes Hotel ligger i Kerteminde og har en smuk udsigt over Kerteminde havn. Byens historie går langt tilbage som en handels- og fiskehavn, og i 1413 fik byen sin købstadsrettigheder. Tornøes Hotel er det perfekte sted at overnatte, hvis du gerne vil prøve at have et ophold i disse historiske og idylliske omgivelser. Der er kort vej til mange spændende destinationer og gode restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

first hotel grand
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

First Hotel Grand er et luksuriøst hotel, som ligger i en storslået bygning der stammer fra det 19. århundrede. Her kan du overnatte i hyggelige og luksuriøse værelser med luksussenge, fladskærms-tv og gratis wi-fi. Derudover er der ganske kort fra hotellet til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Odense Slot og Kongens Have der er en gåtur rundt om hjørnet.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

best western hotel knudsens gaard
Hotels.com

Hotel Knudsens Gaard

4/5

Lidt under 2 km udenfor Odense kan du finde Hotel Knudsens Gaard, som er et idyllisk hotel. Hotellet er et gammelt gårdhus, som blev bygget tilbage i 1900-tallet. Der er kort vej fra hotellet til mange seværdigheder, som bl.a. H. C. Andersens hus, der ligger en gåtur på ca. 20 minutter fra hotellet. Derudover byder hotellet på lækker mad i sin enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 836 kr.

munkebo kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Munkebo Kro er et hyggeligt og elegant hotel, som ligger ned til Kerteminde Fjord i Munkebo. Hotellet har egen restaurant, hvor kokkene tilbereder gourmetmad baseret på friske lokale råvarer. Imens du nyder maden i restauranten, har du også en helt fantastisk udsigt over fjorden. Specielt par er glade for denne kro og de romantiske omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Scandic Odense

3/5

8 km fra Odense banegård og H. C. Andersens hus ligger Scandic Odense, som er et gennemført hotel med hyggelige værelser og en masse gode faciliteter. Her bydes du bl.a. indenfor til gratis wi-fi, gratis fitnesscenter og sauna, samt en helt fantastisk restaurant og bar, hvor der serveres mad og drikke i særklasse. Scandic Odense er et godt familiehotel.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Hotel Ærø i Svendborg er muligvis Svendborg’s hyggeligste hotel. Det ligger i idylliske omgivelser midt på Svendborg havn og har gjort det lige siden 1889, hvor det blev bygget. Dengang var det dog primært bare en bar til sømand, men i dag, er det stadig en bar, men også et luksuriøst hotel, hvor man kan overnatte i de lækre værelser.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

I Skipperbyen Troense på Tåsinge kan du finde hotel Troense, som er et meget populært hotel på grund af dets fantastiske beliggenhed, lækre faciliteter og hyggelige værelser. Her får du mulighed for at koble af fra hverdagens stress og bare nyde de små ting i livet. Hotellet har egen restaurant, hvor der serveres utroligt lækkert mad og drikke.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.