fbpx

Wellnessophold Fyn

Bedste wellnessophold på Fyn 2024

Velkommen til starten af dit wellnessophold på Fyn. Opholdet begynder allerede her, hvor du undersøger de forskellige faciliteter, lokationer og tilbud. 

Hjernen er allerede indstillet på den luksus, som beskrives i reklameteksten. Afslappende boblebade med fuglekvidder fra højtaleren. Massage med varme sten og body scrub. Det hele selvfølgelig sammen med en du elsker, og selvfølgelig på Fyn.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Helt ned til lystbådehavnen i Middelfart ligger Comwell Kongebrogaarden, der på charmerende vis er placeret mellem havn og skov. Omgivelserne er dermed nærmest maleriske, hvilket skaber en skøn stemning af fred og idyl. Med et wellnessophold på Comwell Kongebrogaarden er I i gåafstand fra byens centrum, hvor der er butikker og hyggelige restauranter og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Lad jer indlogere på et af Hotel Hesselet 53 skønne dobbeltværelser eller i en af de seks suiter. Der er masser af forskellige værelsesmuligheder med forskellige faciliteter og indretning at vælge mellem, således I kan vælge netop det, der passer til jeres behov. Hotel Hesselet ligger I Nyborg tæt på Storebæltsforbindelsen.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hvis du har planer om at besøge den idylliske by Svendborg, så er Hotel Christiansminde et oplagt sted at overnatte. Her tilbydes der en romantisk stemning og mange gode faciliteter, så du er sikret at få et fantastisk ophold. Derudover er det kort afstand til mange spændende seværdigheder, så der er også mulighed for at komme ud og opleve en hel masse.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

tornøes hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøes Hotel ligger i Kerteminde og har en smuk udsigt over Kerteminde havn. Byens historie går langt tilbage som en handels- og fiskehavn, og i 1413 fik byen sin købstadsrettigheder. Tornøes Hotel er det perfekte sted at overnatte, hvis du gerne vil prøve at have et ophold i disse historiske og idylliske omgivelser. Der er kort vej til mange spændende destinationer og gode restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Comwell H.C. Andersen Odense
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Midt i det rolige og hyggelige H.C. Andersens kvarter ligger Comwell H.C. Andersens Odense, hvor du kan overnatte i de lækre omgivelser og nyde de mange wellness faciliteter, som hotellet råder over. Derudover har hotellet også en fantastisk beliggenhed, som sikrer, at der altid kun er kort vej til mange forskellige og spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Best Western Plus Hotel Svendborg
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Svendborg

4/5

Best Western Plus Hotel Svendborg er et utroligt lækkert 4-stjernet hotel i klassisk stil, som råder over lækre værelser og en bred vifte af moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af under dit ophold. Derudover har hotellet også en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter, som de dygtige kokke tilbereder.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Sixtus Sinatur Hotel
Hotels.com

Sixtus Sinatur Hotel

4/5

På den unikke Hindsgavl-halvø kan du finde Sixtus Sinatur Hotel & Konference, hvor der er utroligt smukt og naturskønne omgivelser. Derudover er hotellet fyldt med moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af og råder over en masse hyggelige værelser, hvor du kan slappe af efter en lang og spændende dag. Der er kort vej til flere seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

first hotel grand
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

First Hotel Grand er et luksuriøst hotel, som ligger i en storslået bygning der stammer fra det 19. århundrede. Her kan du overnatte i hyggelige og luksuriøse værelser med luksussenge, fladskærms-tv og gratis wi-fi. Derudover er der ganske kort fra hotellet til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Odense Slot og Kongens Have der er en gåtur rundt om hjørnet.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

lunds hotel
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

Lunds Hotel er et utroligt hyggelig familiedrevet hotel der ligger ved Bogense Marina på Nordfyn. Her kan du overnatte i de lækreste omgivelser, nyde de mange faciliteter hotellet råder over, samt slappe af på værelserne når dagen er overstået. Derudover er der kort vej fra hotellet til en bred vifte af utroligt spændende og unikke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

best western hotel knudsens gaard
Hotels.com

Hotel Knudsens Gaard

4/5

Lidt under 2 km udenfor Odense kan du finde Hotel Knudsens Gaard, som er et idyllisk hotel. Hotellet er et gammelt gårdhus, som blev bygget tilbage i 1900-tallet. Der er kort vej fra hotellet til mange seværdigheder, som bl.a. H. C. Andersens hus, der ligger en gåtur på ca. 20 minutter fra hotellet. Derudover byder hotellet på lækker mad i sin enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 836 kr.

munkebo kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Munkebo Kro er et hyggeligt og elegant hotel, som ligger ned til Kerteminde Fjord i Munkebo. Hotellet har egen restaurant, hvor kokkene tilbereder gourmetmad baseret på friske lokale råvarer. Imens du nyder maden i restauranten, har du også en helt fantastisk udsigt over fjorden. Specielt par er glade for denne kro og de romantiske omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Scandic Odense

3/5

8 km fra Odense banegård og H. C. Andersens hus ligger Scandic Odense, som er et gennemført hotel med hyggelige værelser og en masse gode faciliteter. Her bydes du bl.a. indenfor til gratis wi-fi, gratis fitnesscenter og sauna, samt en helt fantastisk restaurant og bar, hvor der serveres mad og drikke i særklasse. Scandic Odense er et godt familiehotel.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Hotel Ærø i Svendborg er muligvis Svendborg’s hyggeligste hotel. Det ligger i idylliske omgivelser midt på Svendborg havn og har gjort det lige siden 1889, hvor det blev bygget. Dengang var det dog primært bare en bar til sømand, men i dag, er det stadig en bar, men også et luksuriøst hotel, hvor man kan overnatte i de lækre værelser.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

I Skipperbyen Troense på Tåsinge kan du finde hotel Troense, som er et meget populært hotel på grund af dets fantastiske beliggenhed, lækre faciliteter og hyggelige værelser. Her får du mulighed for at koble af fra hverdagens stress og bare nyde de små ting i livet. Hotellet har egen restaurant, hvor der serveres utroligt lækkert mad og drikke.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Derfor skal du vælge et wellnessophold på Fyn 

Wellnessophold er en pudsig størrelse. Mange faciliteter og tilbud kan være inkluderet i et ophold, som ikke er at finde i et andet. 

Ofte vil wellnessopholdet være stærkt variabelt, alt efter hvor i landet opholdet tages. Når du vælger et wellnessophold på Fyn, kan du forvente:

  • Udsøgt beliggenhed midt i landet og som oftest med havudsigt
  • Udsøgt servicering – som oftest med den fynske dialekt 
  • Enestående mulighed for at opleve de fynske frugtplantager
  • Gastronomiske færdigheder fra en skøn fynsk verden
  • Altid mulighed for at opleve det naturskønne Fyn 

Selvforkælelse og sjælens rensning

Et fællestræk for alle wellnesshoteller – alle der er ikke burde dreje nøglen om – er roen, varmen og fordybelsen, du finder. På et wellnessophold får du mere end selvforkælelse. Du får mulighed for at se dig selv på en helt ny måde. 

Når I ankommer på Fyn og indlogeret jer med al jeres stress og problemer fra hverdagen, til i nogle dage efter forlader Fyn igen, er to vidt forskellige verdener. 

I har endelig kunnet finde den tid, som I så ihærdigt søger. Tiden til at slappe af, trække vejret ordentligt og huske at strække kroppen ud. Tiden, man aldrig rigtig kan finde i hverdagen – den gemmer sig på opholdet her. 

Allerede fra I bliver modtaget i døren af det fynske personale, som smilende byder jer velkommen, kan man begynde at sænke skuldrene. Spændte muskler og irritationer hører ikke hjemme på et wellnessophold. 

Det samme kunne man sige om badehoteller i Sverige. De skønne badehoteller – vi også er stærkt beriget af i Danmark – har Sverige lært at mestre til perfektion. Her er det strengt taget umuligt at fylde hovedet med sure eller grumme tanker. Hovedet renses og begynder på ny. 

vidunderlige wellnessoplevelser på Fyn

Hop rundt på tvært af bælterne

Fyn har den geniale placering lige midt i landet. Ingen danskere har mere end højst nogle timer til Fyn, medmindre du har adresse på Bornholm. Men den fjerne adresse på Bornholm er altid lidt af en udfordring med bilen. 

Hvad man dog kan fra Bornholm – med en god portion tålmodighed og kærlighed for det maritime – er at sejle fra ø til ø. Tag den lange sejltur til Fyn og indloger jer på et velfortjent wellnessophold, hvor I ikke skal drømme om at løfte en finger.

Det kunne også være et wellnessophold i Østjylland, hvor i sejler fra Fyn til Østjylland eller omvendt. En sommerferie eller mange dage til søs kan give lidt irritationer i kroppen og en gyngende søsyge. 

Her vil en kombination af wellnessophold være genialt. I kan tage første wellnessophold på Sjælland, smutte videre til Fyn og ende i Jylland. Danmark er så perfekt indrettet til maritime oplevelser, at i ikke må gå glip af at prøve det.

Renselse kan være sjovt

Et wellnessophold på Fyn kan byde på dyb koncentration, fordybelse og lange gåture med ledsageren, hvor livet krænger hele sin væren ud. Det kan også være en sjov oplevelse, hvor I renser sjælen og morer jer imens. 

Tag f.eks. et weekendophold med underholdning, det kunne være teater, koncerter eller fester. Ingen siger, at kroppens renselse skal se ens ud for alle gæsterne, der søger på overdådige wellnessophold på Fyn. 

Jeres wellnessophold på Fyn kunne måske også trænge til noget liv og romantik. Ikke alle bærer rundt på dybe sår i sjælen, som pludselig får plads til at blive forløst, når massørens hænder gnider rundt på kroppen. 

Weekendophold med levende musik kunne f.eks. gøre jer endnu mere begejstret for hinandens nærvær og selvforkælelse. I sidder i restauranten efter en lang dag med massage, vandterapi og udsøgte drikke. 

Nu har I endelig fået smagt den lækre mad, som I har kunnet dufte, hver gang I er gået forbi restauranten. Mens I slår mave, begynder musikken at spille fra bandet på gulvet. Nu opstår chancen for at byde op til dans eller nyde musikken siddende sammen. 

Wellnessophold på Fyn med aktiviteter

Er I mere aktive end blot at bevæge jer i takt til de herlige toner spillet af husorkesteret? Så kombiner jeres wellnessophold på Fyn med et golfophold på Fyn.

Er I ikke til golf, er der vandsport, mountainbiken, træning eller holdsport af den ene eller anden art, som I kan fordrive tiden med. De helt rigtige aktiviteter, som passer til jeres behov, er I bedst til at finde. 

Nu har I chancen for at nyde jeres wellnessophold med trætte kroppe, efter dagens lange, hårde fysiske aktiviteter. For mange mennesker hjælper de hårde aktiviteter kroppen med at falde bedre til ro. 

Aktiviteterne kan naturligvis også være mere rolige. Ture ud i det fynske landskab, hvor I kan nyde synet af frugtplantager og orangerier. I kan finde lækker frugtvin og faktisk også vinmarker på Danmarks skønne lille perle af en ø. 

En cykeltur gennem byer som Kerteminde eller Fåborg i høj solskin burde alle mennesker opleve. Kan den kombineret med en cykeltur ud til frugtplantagerne, hvor æbletræer og pæretræer pludselig fremtræder over hovedet på, er det kun perfekt. 

dejligt ophold med wellness på Fyn

En dag på jeres spa og wellness ophold på Fyn

Dagene på jeres wellness ophold på Fyn kan se vidt forskellige ud og afhænger meget af, hvad I ønsker at få ud af turen. Et typisk eksempel kunne være:

I ankommer en fredag aften og har måske kunnet få chefen til at give jer fri lige et par timer før lukketid, så I ikke behøver ankomme lang tid efter restaurantens sidste udkald til spisetid. 

I bliver fulgt op på jeres værelse. 

Her står velkomstvin klar sammen med håndklæder foldet til svaner. I når lige at fylde glasset, inden I opdager havudsigten og jeres lækre badefaciliteter. 

På vej ned i restauranten, hvor jeres første skønne måltid skal finde sted, opdager I tagterrassen, som I senere skal op på. I får serveret herlig vin til jeres treretters middag. 

Som en ekstra dessert kan I fylde glasset på ny med lækker vin eller en drink. I kan også nyde en kop te eller kaffe. Nu skal I opleve tagterrassen og den smukke nattehimmel, som ser helt anderledes smuk ud i aften. 

Lyder det som noget, I kunne blive fristet af?

Genoplad kroppens energi på Fyn

Ligegyldigt hvordan jeres wellnessophold på Fyn kommer til at tage sig ud, er der visse komponenter, som I ikke kan undgå. 

I vil opleve roen, som den herlige, centrale ø giver jer. 

I vil opleve, at skuldrene kan sænke sig, og vejrtrækningen kan blive dyb. 

I vil opleve en anden måde at møde livet på. 

I kan tage ud til andre af landets kroge på jeres wellnessophold, hvor det eneste I kan fortage jer, er at dase på hotellet. På Fyn er mulighederne uendelig for, hvordan I kan slappe af, være aktive eller blive kulturelt beriget. Og det hele sker i det herlige fynske tempo. 

Fyn er oplagt til alle mennesker, som vil opleve den ro og selvforkælelse, man finder på et wellnessophold. 

Led efter det bedste ophold

Fyn er fin. Nej, Fyn er fantastik. Men Fyn kan være dyr, hvis I ikke bruger hovedet. Ikke alle mennesker har kapaciteten i pengepungen til med lukkede øjne at bestille det ophold, der lyder bedst. 

Jeres spa og wellness ophold på Fyn skal ikke være så dyrt, at I ikke har råd til ekstra udgifter på opholdet, når I f.eks. besøger en vinplantage. Hvis prisen er skruet helt i top, vil nydelsen af opholdet formentlig falde. 

Et wellness ophold på Fyn på tilbud kan også være ringe, selvom prisen er helt i bund. Som så meget andet her i livet, handler også valget af wellnessophold om at finde den rette balance. 

Derfor må I stille jer nogle kriterier til jeres wellnessophold på Fyn, som skal indfris. Se det som politikernes ufravigelige krav. Hvis de ikke er opfyldt, må I vælge et andet ophold. 

I være snu og lede efter det ophold, det tilbud, som passer perfekt til jeres ufravigelige krav. 

Er pengepungen helt fald, men behovet for selvforkælelse og rensning af krop og sind omvendt helt i top, så skal I ikke frygte. I finder også mulighed for et udsøgt wellnessophold, men prøv at være en smule mere fleksible med tidspunktet for perioden. Her kan der som oftest findes et billigere wellnessophold, hvis I går en smule på kompromis.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et wellnessophold?

Et wellnessophold er et vidunderligt ophold hvor der vil være rig mulighed for at slappe af og tage en pause fra en stressende hverdag. På et wellnessophold vil der ofte være adgang til en pool, sauna eller andre spa faciliteter, dette variere dog fra hotel til hotel.

Hvorfor nyde et wellnessophold på Fyn?

Der er mange gode grunde til at nyde et wellnessophold på Fyn, for ikke nok med at Fyn er fin så finder du også rigtig mange vidunderlige hoteller som tilbyder weekendophold netop her. Så tag et hvil fra en hektisk hverdag ved at nyde et wellnessophold på Fyn.

Hvor meget koster et wellnessophold på Fyn?

Et wellnessophold på Fyn koster 800-1.650 kr. den store variation i priserne skyldes til dels hvilket hotel I ønsker at overnatte hos da der er stor forskel på hvilke faciliteter hotellerne tilbyder. Derudover afhænger prisen i høj grad også af hvad der er inkluderet i opholdet, hvis der er morgenmad, aftensmad eller et godt glas vin med i opholdet vil prisen også være der efter.