fbpx

Wellnessophold Fyn

Bedste wellnessophold på Fyn 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Helt ned til lystbådehavnen i Middelfart ligger Comwell Kongebrogaarden, der på charmerende vis er placeret mellem havn og skov. Omgivelserne er dermed nærmest maleriske, hvilket skaber en skøn stemning af fred og idyl. Med et wellnessophold på Comwell Kongebrogaarden er I i gåafstand fra byens centrum, hvor der er butikker og hyggelige restauranter og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Lad jer indlogere på et af Hotel Hesselet 53 skønne dobbeltværelser eller i en af de seks suiter. Der er masser af forskellige værelsesmuligheder med forskellige faciliteter og indretning at vælge mellem, således I kan vælge netop det, der passer til jeres behov. Hotel Hesselet ligger I Nyborg tæt på Storebæltsforbindelsen.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hvis du har planer om at besøge den idylliske by Svendborg, så er Hotel Christiansminde et oplagt sted at overnatte. Her tilbydes der en romantisk stemning og mange gode faciliteter, så du er sikret at få et fantastisk ophold. Derudover er det kort afstand til mange spændende seværdigheder, så der er også mulighed for at komme ud og opleve en hel masse.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

tornøes hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøes Hotel ligger i Kerteminde og har en smuk udsigt over Kerteminde havn. Byens historie går langt tilbage som en handels- og fiskehavn, og i 1413 fik byen sin købstadsrettigheder. Tornøes Hotel er det perfekte sted at overnatte, hvis du gerne vil prøve at have et ophold i disse historiske og idylliske omgivelser. Der er kort vej til mange spændende destinationer og gode restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Comwell H.C. Andersen Odense
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Midt i det rolige og hyggelige H.C. Andersens kvarter ligger Comwell H.C. Andersens Odense, hvor du kan overnatte i de lækre omgivelser og nyde de mange wellness faciliteter, som hotellet råder over. Derudover har hotellet også en fantastisk beliggenhed, som sikrer, at der altid kun er kort vej til mange forskellige og spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Best Western Plus Hotel Svendborg
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Svendborg

4/5

Best Western Plus Hotel Svendborg er et utroligt lækkert 4-stjernet hotel i klassisk stil, som råder over lækre værelser og en bred vifte af moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af under dit ophold. Derudover har hotellet også en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter, som de dygtige kokke tilbereder.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Sixtus Sinatur Hotel
Hotels.com

Sixtus Sinatur Hotel

4/5

På den unikke Hindsgavl-halvø kan du finde Sixtus Sinatur Hotel & Konference, hvor der er utroligt smukt og naturskønne omgivelser. Derudover er hotellet fyldt med moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af og råder over en masse hyggelige værelser, hvor du kan slappe af efter en lang og spændende dag. Der er kort vej til flere seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

first hotel grand
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

First Hotel Grand er et luksuriøst hotel, som ligger i en storslået bygning der stammer fra det 19. århundrede. Her kan du overnatte i hyggelige og luksuriøse værelser med luksussenge, fladskærms-tv og gratis wi-fi. Derudover er der ganske kort fra hotellet til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Odense Slot og Kongens Have der er en gåtur rundt om hjørnet.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

lunds hotel
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

Lunds Hotel er et utroligt hyggelig familiedrevet hotel der ligger ved Bogense Marina på Nordfyn. Her kan du overnatte i de lækreste omgivelser, nyde de mange faciliteter hotellet råder over, samt slappe af på værelserne når dagen er overstået. Derudover er der kort vej fra hotellet til en bred vifte af utroligt spændende og unikke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

best western hotel knudsens gaard
Hotels.com

Hotel Knudsens Gaard

4/5

Lidt under 2 km udenfor Odense kan du finde Hotel Knudsens Gaard, som er et idyllisk hotel. Hotellet er et gammelt gårdhus, som blev bygget tilbage i 1900-tallet. Der er kort vej fra hotellet til mange seværdigheder, som bl.a. H. C. Andersens hus, der ligger en gåtur på ca. 20 minutter fra hotellet. Derudover byder hotellet på lækker mad i sin enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 836 kr.

munkebo kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Munkebo Kro er et hyggeligt og elegant hotel, som ligger ned til Kerteminde Fjord i Munkebo. Hotellet har egen restaurant, hvor kokkene tilbereder gourmetmad baseret på friske lokale råvarer. Imens du nyder maden i restauranten, har du også en helt fantastisk udsigt over fjorden. Specielt par er glade for denne kro og de romantiske omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Scandic Odense

3/5

8 km fra Odense banegård og H. C. Andersens hus ligger Scandic Odense, som er et gennemført hotel med hyggelige værelser og en masse gode faciliteter. Her bydes du bl.a. indenfor til gratis wi-fi, gratis fitnesscenter og sauna, samt en helt fantastisk restaurant og bar, hvor der serveres mad og drikke i særklasse. Scandic Odense er et godt familiehotel.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Hotel Ærø i Svendborg er muligvis Svendborg’s hyggeligste hotel. Det ligger i idylliske omgivelser midt på Svendborg havn og har gjort det lige siden 1889, hvor det blev bygget. Dengang var det dog primært bare en bar til sømand, men i dag, er det stadig en bar, men også et luksuriøst hotel, hvor man kan overnatte i de lækre værelser.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

I Skipperbyen Troense på Tåsinge kan du finde hotel Troense, som er et meget populært hotel på grund af dets fantastiske beliggenhed, lækre faciliteter og hyggelige værelser. Her får du mulighed for at koble af fra hverdagens stress og bare nyde de små ting i livet. Hotellet har egen restaurant, hvor der serveres utroligt lækkert mad og drikke.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et wellnessophold?

Et wellnessophold er et vidunderligt ophold hvor der vil være rig mulighed for at slappe af og tage en pause fra en stressende hverdag. På et wellnessophold vil der ofte være adgang til en pool, sauna eller andre spa faciliteter, dette variere dog fra hotel til hotel.

Hvorfor nyde et wellnessophold på Fyn?

Der er mange gode grunde til at nyde et wellnessophold på Fyn, for ikke nok med at Fyn er fin så finder du også rigtig mange vidunderlige hoteller som tilbyder weekendophold netop her. Så tag et hvil fra en hektisk hverdag ved at nyde et wellnessophold på Fyn.

Hvor meget koster et wellnessophold på Fyn?

Et wellnessophold på Fyn koster 800-1.650 kr. den store variation i priserne skyldes til dels hvilket hotel I ønsker at overnatte hos da der er stor forskel på hvilke faciliteter hotellerne tilbyder. Derudover afhænger prisen i høj grad også af hvad der er inkluderet i opholdet, hvis der er morgenmad, aftensmad eller et godt glas vin med i opholdet vil prisen også være der efter.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.