Kunne du godt tænke dig at besøge solskinsøen, kan det være, du har brug for et lækkert sted at overnatte, så du kan være frisk og klar til at tage ud og opleve øen og dens seværdigheder i løbet af dagen. Bornholm har mange gode ting at byde på, og deres weekendophold er noget helt for sig selv.

Her vil du blive præsenteret for en håndfuld af de absolut bedste hoteller på Bornholm, så du kan kombinere oplevelser og eventyr med afslapning og trygge rammer.

Der er ingen tvivl om, at Bornholm er et af de absolut mest udsøgte steder, man kan opleve herhjemme. Derfor skal dit ophold på øen også være perfekt. Og for at få det bedste udgangspunkt for turen, må du vælge et dejligt hotel, der passer til dine behov. Det kunne jo være et af de nedenstående.

Hotel Sandvig

Strandvejen 99
3770 Allinge
56480313

Besøg deres hjemmeside

Vil du bo på Strandvejen, og vil du have en af de absolut bedste udsigter at stå op til, er Hotel Sandvig hotellet for dig. De kan byde på 45 værelser i eksklusive omgivelser, og hovedbygningens pompøse udseende imponerer en ved første øjekast.

Fra hotellet er der kort ind til både Strandpromenaden, med den flotte sandstrand, samt havnen i Sandvig, hvor der kan nydes et lækkert måltid mad eller en kold sodavand på de varme sommerdage. Sandvig er en af de absolut hyggeligste byer på Bornholm, og den er hvert år vært for mange glade sommerminder.

Når du ankommer til Hotel Sandvig, vil du straks føle dig hjemme. Den hyggelige spisesal lægger op til mange nye bekendtskaber, hvis man er glad for at møde nye mennesker, og den omkringliggende natur er de perfekte rammer for både gå-, cykel- og løbeture.

På deres hjemmeside kan du finde mange flere billeder af både hotellet og området, så du kan finde ud af, om dette hotel skal være vært for dine feriedage på solskinsøen.

Jantzens Hotel

Brøddegade 33
3760 Gudhjem
56485017
jantzenshotel@mail.dk
Besøg deres hjemmeside

Er du en stor fan af idyl og hyggelige rammer, der er med til at skabe en stemningsfyldt og behagelig atmosfære, kan det være en mulighed at booke dig ind på Gudhjems ældste hotel – nemlig Jantzens Hotel midt i byen.

Selvom hotellet er dateret tilbage til 1872, betyder det ikke, at du skal bo, som man gjorde det for over 100 år siden. Med tiden er hotellet blevet let renoveret, dog stadig med tanke på stedets sjæl og med respekt for historien.

Vil du gerne have fred og ro i rare omgivelser, er Jantzens Hotel perfekt til dig. I og med det er lidt mindre end de andre hoteller, er der også mindre, der kan forstyrre dig. Du kan nyde duften af blomster i den flotte klippehave, hvor tre mindre anneks huse også er anlagt.

Den smagsfyldte morgenbuffet bliver serveret i den store sal, og her kan du se frem til friskt hjemmebag og lokale specialiteter, som du kan nyde alene eller sammen med resten af hotellets gæster.

Det er ikke de samme ekstravagante rammer, man eksempelvis ser med Radisson Blu hoteller. Men her er idyllen og hyggen i højsædet, og der er plads til alle på Jantzens Hotel.

 

Melsted Badehotel

Melstedvej 27
3760 Gudhjem
56485100
info@melsted-badehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Er det et vaskeægte badehotel, du er på jagt efter, findes det nok ikke meget finere end Melsted Badehotel i Gudhjem. Her lokker de med service i topkvalitet og komplet afslapning, så du kan få ladt batterierne op og blive klar til hverdagen igen.

Melsted Badehotel er særligt egnet til dig, der ikke kan få nok af golf, og som gerne vil ud og svinge golfkøllen i nogle af Danmarks flotteste omgivelser. Ved selve hotellet er der mulighed for at træne, og skal du ud og prøve kræfter med en af Bornholms tre golfbaner, kan du via hotellet få fordelagtige priser, når disse skal bookes.

Når maden skal nydes, er det Frederik Bille Brahe, der med sit fantastiske team står bag de smagfulde retter. Disse kan bid for bid nydes med udsigten til vandet, og de rolige rammer gør det fantastisk at dinere ved Melsted Badehotel.

Det er muligt for dig at leje både værelse eller lejlighed, alt afhængig hvor meget plads du har brug for. Værelserne er lyse og rummelige, og langt størstedelen er udstyret med enten terrasse eller balkon, som kan give den rolige og afkoblende afslutning på en fantastisk dag.

Griffen Spa Hotel

Nordre Kystvej 34
3700 Rønne
56904244
griffen@bornholmhotels.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du bo i centrum af Rønne på et af Bornholms største hoteller? Så lad dig imponere af Griffen Spa Hotel, som har alt det, hjertet kan begære. Der er næsten kun et stenkast til den flotte sandstrand, og om aftenen kan du på hotellets flotte terrasse nyde et glas vin med dine kære, mens I sammen ser solen liste til ro ude i horisonten.

Spa-delen af hotellet er også værd at skrive hjem om. Alle hotellets gæster har nemlig fri adgang til Den Bornholmske Diamant Spa. Her kan du koble fra og nyde livet på de mere end 1000 kvadratmeter inden- og udendørs areal, som spabadet dækker over.

Skal du ud og opleve noget af solskinsøen, mens du er der, er der mulighed for at leje cykler, så I sammen kan cykle ud i det blå og få en bid af den bornholmske natur helt tæt på.

Skulle du på noget tidspunkt have spørgsmål eller bare brug for et venligt råd om, hvad der er værd at se, kan du altid henvende dig til det søde personale, der er klar til hjælpe dig med gode tips.

Hotel Gudhjem

Brøddegade 29
3760 Gudhjem
56485350
info@hotelgudhjem.dk
Besøg deres hjemmeside

Klinger personlig og god betjening godt i dine ører? Hvad med havudsigt og indendørs svømmebassin? Alt det og meget mere kan du finde på det smukke Hotel Gudhjem, der, som navnet indikerer, er placeret i en af Bornholms absolut smukkeste byer – nemlig Gudhjem.

Hotel Gudhjem er et moderne hotel i flotte rammer. Tidligere var det en af byens store købmandsgårde, men det er med tiden blevet forvandlet til et af øens smukkeste hoteller, og det er ejerne sluppet utroligt godt fra. Hotellet er i øvrigt familiedrevet, hvilket betyder, at passionen og kærligheden for hotellet virkelig udspiller sig igennem den personlige betjening, som du kan være sikker på at få på Hotel Gudhjem.

En af de mange fordele ved at vælge lige netop dette hotel, når du skal en tur til Bornholm, er blandt andet, at det kun ligger 200 meter fra havnen og det aktive byliv i Gudhjem, hvilket gør det til det perfekte sted at opleve Bornholm fra første parket.

Så slå dine folder på Hotel Gudhjem. Så er du sikker på, at du får en oplevelse af Bornholm, du aldrig kommer til at glemme. Slå benene op og nyd den gode bornholmske mad, eller spadser ud i den altid friske natur og få den helt ind under huden.

Solskinsøen er klar til dig

Hvad enten du bare har brug for et par skønne dage sammen med familien i nogle af landets flotteste byer, eller du bare vil afholde forretningsmødet under lidt anderledes rammer, er Bornholm det perfekte sted for dig. Weekendophold på Bornholm er i sagens natur nogle af de flotteste vi har i Danmark.

Her er der både plads til livsnyderen, der bare gerne vil sidde i skyggen med en god bog og koble helt af, og samtidig er der også god mulighed for eventyreren og motionisten, der vil lave noget aktivt og opleve øen på egen hånd.

På Bornholm gearer man ned på en helt anden måde, og man kommer tilbage friskere end nogensinde før.