fbpx

Spahotel

Bedste Spahotel i Danmark 2024

Kigger du rundt på nettet for at finde det perfekte spahotel i Danmark eller i udlandet? Så er det sandsynligvis derfor, at du er kommet ind på denne side. Her finder du nemlig et overblik over de bedste hotel- og spa ophold, så der er noget for enhver smag.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et spa hotel i verdensklasse beliggende nær Kronborg slot. Her får du dejlige værelser, hele 2 restauranter samt naturligvis en lækker pool. Nyd dit spa ophold på det skønne Marienlyst Strandhotel og fordriv tiden i spaen og hotellets casino. En lækker hotel oplevelse som du ikke glemmer igen lige med det første.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Beliggende i en smuk bygning helt ud mod Øresund finder du et af Danmarks lækreste hoteller: Kurhotel Skodsborg. Ikke alene får du vidunderlige og komfortable værelser, men du får også venligt personale, der yder service ud over det sædvanlige. Hotellet byder desuden på en lækker restaurant samt en dejlig spa med både dampbad, sauna og pool.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

I nordjyske Sæby helt ud mod Kattegat ligger det enestående hotel Viking, der kan tilbyde dig spa og wellness behandlinger ud over det sædvanlige. Der er for eksempel både inden og udendørs pools, spa på tagterrassen og en lækker sauna. Nyd desuden den lækre gourmet restaurant samt de skønne værelser, hvor du kan slappe af og komme til kræfter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Med en smuk udsigt ud over Alssund er Steigenberger Alsik et af de dejligste hoteller i Sønderjylland. Værelserne er dejlige og lyse med vinduer fra gulv til loft og det venlige personale gør dit ophold til en sand fornøjelse. Få fuld valuta for pengene i hotellets spa og slut dagen af i en af hotellets 3 restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Hvis du gerne vil finde et spa hotel, der byder på både wellness og golf finder du ikke noget bedre end Himmerland Golf & Spa Resort. Her får du rig mulighed for at dyrke din interesse på golfbanen eller bare slappe af i den skønne wellness og spa afdeling. Der er desuden en lækker restaurant på stedet hvor du kan få fantastisk mad.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden er et hyggeligt og afslappet hotel Der er beliggende nær Ringkøbing med udsigt ud over kanalen. Fornøj dig i den indendørs pool ellers hyg dig i spaen med et vidunderligt og tiltrængt boblebad. Du kan også få sved på panden i hotellets moderne fitnesscenter, før du går ned i restauranten og nyder en skøn middag.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard ligger i Hurup Thy og er et fantastisk spa hotel, der byder på alt hvad hjertet kan begære af wellness. Udover den lækre restaurant og den gode service, får man også adgang til Sydthy kurbad. Her kan man opleve spa og wellness behandlinger i verdensklasse, hvilket jo bare kommer til at gøre dit ophold endnu bedre.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hvis du vil have det bedste af det bedste, er der ingen tvivl om at Hotel Vejlefjord er en oplagt destination. Hotellet ligger i smukke omgivelser ved en fantastisk udsigt over Vejle fjorden. Som gæst får du adgang til de termiske bade og den skønne thalasso spa, samt hotellets skønne brasserie og hyggelige bar. Med andre ord et fantastisk spa hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Med sin beliggenhed i et gammelt smukt slot er Kokkedal Castle Copenhagen et af de mest luksuriøse hoteller i hele landet. Hotellet byder på en masse lækre faciliteter som for eksempel den eksklusive spa, en hyggelig bistro og en dejlig restaurant. Alt dette og meget mere får du, samt enestående service fra det flinke personale, så besøg Kokkedal Castle Copenhagen.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Vil du have et skønt spaophold i Danmarks måske dejligste badeby ved Vesterhavet, så er Strandhotellet Blokhus lige det du søger. Du får både spa og lækre massagebehandlinger, en restaurant der serverer mad tilberedt med lokale råvarer og naturligvis det smukke Vesterhav lige uden for døren. Med andre ord en af de dejligste spa oplevelser i hele landet.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Det hyggelige hotel Fakkelgaarden finder du helt nede ved den dansk-tyske grænse i Kruså. Det er et hotel hvor du kan være sikker på at få et skønt ophold, med alt hvad dertil hører. Det vil sige en skøn restaurant, dejlige værelser og naturligvis muligheden for nemt at besøge vores store nabo mod syd.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Med sin beliggenhed ud mod den smukke Hornbæk sø er hotel Bretagne et fantastisk sted at tage på spaophold. Stemningen er uformel og omgivelserne smukke. Værelserne er hyggelige og afslappende. Hotellets restaurant byder dig velkommen med lækre retter, hvilket med fordel kan afsluttes med en drink i baren. En dejlig hoteloplevelse for hele familien.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard hotel ligger i Gråsten og er placeret i en ombygget gård og stald, hvilket giver en helt unik og meget skøn stemning, der passer helt perfekt til et wellness ophold. Det er med andre ord et spa hotel for de kræsne, med hele 2 restauranter og aktiviteter som golf, madlavningskurser og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hvis du er interesseret i et skønt spa hotel med restaurant, fitness, sauna og pool så må du ikke snyde dig selv for et ophold på Hotel koldingfjord. Udover de førnævnte faciliteter ligger hotellet i skønne naturomgivelser og har værelser hvoraf flere har udsigt over den smukke fjord. Kort fortalt et rigtigt lækkert luksushotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park ligger ved Vejle Fjord i Børkop. Dette giver dig et hotel med en helt fantastisk beliggenhed og en masse lækre faciliteter. Nyd for eksempel den moderne wellness og spa afdeling, der byder på både sauna, dampbad og meget mere. Eller prøv hotellets restaurant og få en dejlig middag før du trækker dig tilbage til dit moderne minimalistiske værelse.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

På en lækker skovejendom nær Dyrehaven i Kongsbroskov finder du kom vel Kongsbrogaarden. Dette er om muligt det skønnest beliggende hotel i hele Danmark. Værelserne er rummelige og lyse og til hotellets restaurant har en fantastisk udsigt ud over vandet. Nyd hotellets pool og spa, eller hygge dig med et spil tennis. Et eksklusivt spahotel for de kræsne gæster.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Med sin beliggenhed i en gammel herregård af Comwell Borupgaard et hotel af de allerdejligste, som vil kunne danne rammen om et skønt spaophold. Udover de dejlige værelser, en lækker restaurant og bar, byder hotellet på indendørs pool, sauna og dampbad. Du får med andre ord alt hvad hjertet kan begære af et lækkert wellness ophold.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Beliggende i Aarhus ud mod Kattegat finder du det smukke og komfortable Helnan Marselis hotel. Med sine smukke og farverige værelser, egen restaurant og mødelokaler er det et yderst veludrustet hotel. Som gæst får man desuden adgang til en lækker spa afdeling med pool, fitnesscenter og sauna. Et dejligt spa hotel som klart kan anbefales.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika i Hobro er et spa hotel, hvor du virkelig får fuld valuta for dine penge. Det er beliggende i et vidunderligt skovområde, der vil få enhver naturelsker til at klappe i hænderne. Men hotel Amerika har meget mere at byde på end det. Værelserne er lækre og der er rig mulighed for wellness i både boblebad og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Trænger du til et ophold på et spa hotel beliggende i utroligt smukke omgivelser, så er Kolding Hotel Apartments lige det du har ledt efter. Med udsigt til Slotssøen får du et lækkert hotelophold, hvor du får lækre værelser og masser af forskellige services, som kan gøre dit ophold til noget ud over det sædvanlige.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg Fjord er et luksuriøst og moderne hotel, der som man nok kan gætte, ligger ud mod Faaborg fjord hvilket giver en vidunderlig udsigt. Hotellets værelser, der er pyntet med forskellige kunstværker og moderne indretning, giver et lækkert ophold for gæsterne. Bestil et lækkert ophold på et af Fyns dejligste hoteller.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

5 kilometer fra Skagen finder man et spa hotel i verdensklasse, nemlig det vidunderlige Ruths Hotel. Det er det oplagte sted at tage på wellness ophold med de lyse værelser og det høflige personale, der giver en behagelig stemning for enhver. Hotellet har egen restaurant, indendørs opvarmet pool og naturligvis en vidunderlig spa og wellness afdeling.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Enhver der elsker spa og wellness vil sætte stor pris på Clarion Hotel Copenhagen Airport, der er et moderne luksushotel. Her finder man altså alt fra skønne værelser og en lækker lounge, til en lækker spa med en opvarmet saltvandspool. Det er med andre ord en oplevelse af at hotel, som man ikke må snyde sig selv for.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

I Næstved finder man det hyggelige og uformelle hotel Kirstine. Det er et skønt hotel med hyggelige værelser, høflig service og en dejlig morgenmadsbuffet. Med andre ord den perfekte base for enhver, der gerne vil udforske mere af den dejlige by Næstved. Som gæst får man desuden gratis wi-fi og satellit tv på værelset

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel kong Arthur er et moderne hotel med en vidunderlig beliggenhed midt i København. Med sin placering i en smuk bygning fra det 19. århundrede får man et lækkert ophold på et historisk hotel. Der er hele 3 restauranter på stedet, egen bar og naturligvis en lækker eksklusiv spa kun for voksne.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Tæt ved kysten på Bornholm med udsigt ud over Østersøen finder man Griffen Spa Hotel. Det er et dejligt uformelt hotel, der giver sine gæster alt hvad de kunne ønske sig. Man kan altså spise lækker mad i hotellets restaurant, hygge sig på værelset eller nyde luksuriøs afslapning i spa og pool afdelingen. Bornholms dejligste spa hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

I hjertet af Vejle med en udsøgt udsigt over den smukke Vejle Fjord, finder man det eksklusive Munkebjerg hotel. Dette er hotellet for enhver, der nyder at blive forkælet. Slap af i wellness og spa afdelingen med indendørs pool, boblebad og meget mere eller spis en lækker middag på hotellets restaurant, der er altid serverer lækker velsmagende mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Det kan godt være at Hotel Hesselet er lille, men den hyggelige og uformelle atmosfære sikrer, at man som gæst får et vidunderligt ophold. Liggende ud mod kysten på til Storebælt og med udsigt til skov og strand er det et perfekt hotel for enhver, der elsker naturen. Hotellet har egen restaurant og bar samt en lækker spa med sauna og pool.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

I nærheden af Svendborg finder man det afslappende hotel Troense, der er altid er din garanti for et lækkert ophold og god service. Udover fantastiske værelser og egen restaurant, har hotellet også en lækker terrasse med udendørs boblebad, hvor man kan slappe lidt af. Et dejligt spa hotel som man ikke bør snyde sig selv for.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Gå i de gamle grækeres fodspor og tag på et spahotel

Grækerne har længe haft styr på spa og wellness. Man har nemlig fundet spalignende mødesteder, som blev brugt i antikkens Grækenland. Disse mødesteder ligner til forveksling dem, vi kender i dag. Der er naturligvis en smule forskel, da man ikke havde helt de samme faciliteter dengang som i dag. Dog var formålet det samme. 

Grækerne mente, at spa og wellness var en del af kroppens sundhed. Disse faciliteter gav ro og tid til at lytte til kroppens signaler. I oldtidens Grækenland benyttede man desuden olie og andre midler til at skrubbe og rense huden, så den blev udrenset på bedste vis. Så når du tager på et spahotel, går du rent faktisk i de gamle grækeres fodspor.

Der er altid en god grund til at tage på et spahotel

Det er så sandt, som det er sagt. Der er faktisk altid en god grund til at tage på et spahotel. Det kan blandt andet være på grund af, at du bare gerne vil forkæle dig selv og nyde samværet med en, du holder af.

En anden grund kan være, at du i den grad har brug for at komme lidt væk fra det daglige hamsterhjul for at slappe af. Der er intet så godt som et spahotel, når det handler om at komme helt ned i gear. 

Mange tager også på et spahotel for at få tid til hinanden og kærligheden. Det kan sommetider være rart, hvis hverdagen drukner i børn, madpakker, arbejde, rengøring og alle de andre sure pligter. 

Afslapning ved poolen

Nyd livet og hinanden på et hotel med egen spa

At tage på et spahotel er en fantastisk idé, hvis I er to personer, der ønsker velvære og selvforkælelse i lange baner. På sådan et hotel kan I nemlig slappe godt og grundigt af, mens I også kan komme nærmere hinanden for en stund. 

Når I er på et spaophold, kan I oplade jeres batterier på bedste vis. Derudover kan I se frem til, at I bare skal nyde livet og hinanden. Om I vælger et hotel med spa på værelse eller et hotel ophold med spa er helt op til jer. Det er jeres opgave at finde de perfekte rammer for jer i det udvalg af spahoteller, der er fundet frem til jer her på siden. 

Har du og din partner hårdt brug for en lille oase eller et fristed, hvor I kan trække jer tilbage for at se hinanden dybt i øjnene? Så skynd jer at kigge på spahoteller, så I snarest muligt kan komme på et hotel med egen spa.

Et hotel med spa er en begivenhedsrig oplevelse

Vælger du at tage på et spahotel, er der rigtig mange spændende oplevelser, der venter på dig. Hver og en af oplevelserne er rendyrket selvforkælelse, så du vil elske dem alle. Der er naturligvis forskel på de forskellige spahotellers wellness- og spafaciliteter. Men du vil altid kunne opleve nogle af disse ting på egen krop, når du besøger et spahotel:

 • Dampbad
 • Udendørspool
 • Indendørspool
 • Masserende vandfaldsbruser
 • Sauna
 • Koldtvandskar
 • Boblebad
 • Aromabad
 • Lydbad
 • Termisk bad
 • M.m.

Har du også et ønske om at dyrke motion, mens du er på et spahotel? Så findes der hoteller med et fitnesscenter. Dette kan være med i prisen ved bestilling af et spaophold. Dog er det også meget muligt, at det koster ekstra at benytte fitnessfaciliteterne. 

Et hotel- og spaophold er en god gaveidé

Der er rigtig mange mennesker, som er vilde med at få oplevelsesgaver. Oplevelsesgaver kan gives både til fødselsdage, bryllupsdage, juleaften samt andre anledninger, hvor der er gaver i spil. En af favoritterne på ønskesedlen er helt klart et hotel- og spaophold. 

Kender du en, der elsker luksus? Så burde du vende blikket mod et spahotel, da det er luksus på første klasse. Er det eksempelvis din veninde, der skal have en gave, kan I tage afsted sammen, hvis du køber et ophold på et spahotel for to personer. 

Du kan også give et hotel- og spaophold i gave til din mor eller din far, når det er henholdsvis mors dag og fars dag. I sådan et tilfælde kan du sikre dig, at du er den, der skal afsted sammen med gavemodtageren. Mange forældre nyder at have kvalitetstid sammen med deres voksne børn. Det er derfor helt sikkert en gave, der vil vække glæde. 

Sådan vælger du det optimale spahotel for dig

I dag findes der rigtig mange lækre spahoteller. Hvis du ikke har tid eller budget til at tage på samtlige spahoteller, skal du gennem en udvælgelsesproces. Da det er vigtigt, at du får det fulde udbytte af at være på et spaophold, finder du her gode råd til, hvordan du vælger det optimale spahotel for dig. 

Først og fremmest skal du kigge på dit budget. Når du ved, hvor mange penge du har til rådighed, er det lettere at finde frem til, hvilke spahoteller du kan vælge mellem. Efter at du har sorteret alle de spahoteller fra, som du ikke har pengene til lige nu, skal du kigge på dem, der er tilbage. 

Hvilke af de tilbageværende spahoteller virker interessante? Finder du et, som har vakt din interesse, bør du tjekke, om det lever op til dine forventninger. 

Du kan eksempelvis tjekke, om der er de spafaciliteter, du ønsker, der skal være. Derudover er det en fordel at kigge på selve værelserne og resten af indendørsfaciliteterne. Og hvad med omgivelserne udendørs? Er der masser af natur, eller er det midt i en by? 

Du bør også kigge på beliggenheden i forhold til, hvor du bor. Er der for langt at køre, eller er det ok med en længere køretur for at nå dertil? Når du har tjekket alle disse faktorer, vil det være nemmere for dig at beslutte, om det er det perfekte spahotel for dig og din rejsemakker eller ej.

Udendørs spaafdeling med vidunderlig udsigt

Maden er også en del af et ophold på et spahotel

Spafaciliteterne er mest det, som de fleste tænker på, når det kommer til et ophold på et spahotel. Men der er typisk også mad inkluderet i sådan en oplevelse. Og som et gammel ordsprog siger: ”Uden mad og drikke dur helten ikke”. Så hvis du skal nyde dit spahotel og alle oplevelserne i fulde drag, skal der ydermere mad og drikke til. 

Heldigvis er maden en af de ting, du kan glæde dig til, når du tager på et spahotel. Om eftermiddagen kan du i mange tilfælde se frem til kaffe og kage. Hvis det er december måned, kan det være, at kaffen og kagen er skiftet ud med gløgg og æbleskiver. Det er dog ikke alle spahoteller, der har kaffe og kage med i prisen.

Næste gang, du skal sætte dig til bords, er, når du skal indtage din aftenmenu. Den består typisk af flere retter, så du kan forvente at blive godt mæt. Maden på et spahotel er helt fantastisk, da kokken har lagt hele sit hjerte i at tilberede den på bedste vis. Du kan endda opleve, at det er en gourmetmenu, der bliver serveret for dig. 

Har du valgt en enkelt overnatning på et spahotel, er dit sidste måltid på hotellet naturligvis morgenmaden. Den består typisk af en overdådig morgenbuffet, hvor du kan vælge den form for morgenmad, som du bedst kan lide.  

Find dit hotelophold med spa hos Mitophold.dk

Hvis du gerne vil finde frem til det optimale hotel- og spaophold, bør du benytte dig af Mitophold.dk. Vi har nemlig samlet alle de bedste spahoteller, så du nemt og hurtigt kan få et rigtig godt overblik over dine muligheder. 

Finder du et spahotel, som du bare må vide mere om, kan du blot klikke dig videre ind på den pågældende side. Så bliver du nemlig sendt videre til hotellets egen hjemmeside, hvor du kan finde alle de oplysninger og informationer, du har brug for. Inde på spahotellets egen side kan du naturligvis også booke dit ophold. 

FAQ om spa hotel

Hvad skal jeg skrive på min pakkeliste, når jeg skal på et spahotel?

Du behøver ikke særlig meget, når du skal på et spahotel med overnatning. Udover at du skal have tøj og sko med til lejligheden samt en toilettaske med indhold, pung, bil- og husnøgler, skal du tage dit badetøj med. Skal du til udlandet, bør du tjekke, om du skal have dit pas med. 

Kan jeg tage billeder, når jeg er på et spahotel?

Du kan sagtens tage billeder, når du er på et spahotel. Det er dog ikke alle steder, at du må have din mobil eller dit kamera med ind i spaafdelingen. På resten af spahotellet burde der ikke være problemer i, at du tager billeder. Er du det mindste i tvivl, er det en god idé, at du forhører dig i receptionen. 

Er der en aldersgrænse i forhold til at tage på et spahotel?

Der er ingen aldersgrænse i forhold til at opholde sig på selve spahotellet. Men det er ikke alle steder, der tillader personer under en bestemt alder at komme i spaafdelingen. Du kan som regel finde oplysninger om dette på hotellets hjemmeside. Ellers kan du kontakte hotellet via telefon eller mail. 

Hvordan finder jeg et spahotel?

Du finder nemt et spahotel ved at bruge Mitophold.dk. Vi har nemlig samlet alle de bedste tilbud om spahoteller på den samme side. Når du finder et spahotel, der ser ud til at være noget for dig, skal du bare klikke dig videre til hotellets side for at finde ud af mere samt for at bestille dit ophold på spahotellet.