fbpx

Gavekort Til Ophold

Bedste gavekort til ophold i Danmark 2024

I dag er det blevet meget populært at give oplevelser i gave i forbindelse med mange forskellige anledninger. Det kan være alt lige fra en julegave til en fødselsdagsgave, en bryllupsgave eller en jubilæumsgave. En af de oplevelser, der ofte står øverst på ønskesedlen, er gavekort til ophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Et ophold på Ny Øbjerggaard Gods er det helt rette hvis du ønsker et romantisk ophold med dit livs store kærlighed. Godset har fantastisk eventyrlige omgivelser indendøre samt en stor flot have med prægtige gamle træer, hvor en gåtur vil være helt oplagt at nyde hånd i hånd. 

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skrøbelev Gods er en sand perle på Langeland, man mærker straks historiens vingesus og kan ikke ende andet end at blive betaget af stedets smukke detaljer og gennemførte stil. Hvis du ønsker et ophold bestående af hygge, afslapning og dejlig mad i flotte omgivelser er dette det helt rette.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Perfekt beliggende midt i den smukke danske natur finder man Norsminde Kro, med udsigt til havnen og flot natur sænker skuldrene sig allerede ved ankomst. Med en hjertelig velkomst føler man sig godt tilpas i de herlige omgivelser og har man først smagt maden ønsker man at opholdet varet ved.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel ligger elegant helt ud til havet og med udsigt til Storebæltsbroen langt ude i det fjerne. Med scenen sat til et dejligt ophold kan du se frem til afslapning, gode samtaler og dejlig mad serveret i den skønne restaurant med en betagende udsigt ud over havet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Drømmer du om et romantisk slotsophold efter alle kunstens regler, er Broholm Slot det helt rette sted at vende blikket. Slottet er smukt og eventyrligt som intet andet og en sand perle på flotte Sydøstfyn. Stemningen på slottet er varm og fyldt med historie, et perfekt sted til et storslået ophold med dit livs kærlighed.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro er et helt fantastisk sted at nyde et ophold, her er en hjertelig stemning, smukke omgivelser og dejlig mad. Har du ønsket om at nyde et dejligt ophold med din udkårende på en flot kro, hvor der er rig mulighed for fordybelse, afslapning, og kvalitetstid over en dejlig middag er Filskov Kro helt perfekt.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest ligger elegant placeret lige ud til den smukke domkirke inde midt i Ribe, Danmark ældste by. Man kan ikke andet end blive betaget af de omkringliggende historiske bygninger og får straks lyst til at gå på opdagelse i byen, inden der venter en storslået gastronomisk middag på hotellet om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro er en helt fantastisk Landevejskro som de er bedst. Med en fortrinlig udsigt ud over Fårup Sø fra restauranten såvel som terrassen er der rig mulighed for at nyde kaffen eller en kølig øl eller et glas vin inden det bliver aften og den dejlige middag vil blive serveret i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro er en sand perle, med en enestående beliggenhed lige ud til havet og med gode stier er det oplagt lige at strække benene ved at tage en lille gåtur ned til havet allerede ved ankomst for at få appetit til den dejlige middag der venter om aftenen i den dejlig rummelige restaurant. 

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Giv et gavekort til et ophold på Marienlyst Strandhotel. Den heldige modtager af gavekortet får mulighed for stor forkælelse på det hyggelige hotel, der ligger lige ud til Øresund. Her findes der nogle dejlige værelser, en skøn forplejning og et lækkert spa-område med swimmingpool og sauna. Desuden er der adgang til et stykke privat strand. Ren forkælelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det er muligt at få lavet et gavekort til et ophold på det ikoniske Skodsborg Kurhotel. Det smukke hvide hotel, der ligger lige ud til Øresund, byder på et dejligt afslappende ophold. Her er der mange gode værelser, en glimrende forplejning på restauranten og baren og et omfattende wellness-område, hvor der er både swimmingpool, fitnesscenter og diverse behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Giv et gavekort til en heldig modtager. Når du vælger at give et gavekort til et ophold på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness, så får modtageren et ophold på et dejligt hotel og en masse forkælelse. Hotellet ligger lige ud til stranden, og også inde på hotellet er der mulighed for at være i vand. Der er både en indendørs og en udendørs pool og diverse spabade. God forplejning og forkælelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Du kan få lavet et gavekort til et ophold på et dejligt hotel i Sønderjylland. Når du vælger at give et gavekort til Alsik Hotel & Spa, så får den heldige modtager et ophold på et eksklusivt hotel med udsigt ud over Alssund. På det handicapvenlige hotel er der både en udendørs og en indendørs pool. Desuden rummer det store hotel et godt fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Hvad med at give et gavekort til Himmerland Golf & Spa til en modtager, der er stor fan af begge dele? På hotellet i Farsø er der nogle dejlige faciliteter som for eksempel tre restauranter og to barer. Desuden råder hotellet over tre golfbaner, en bowlingbane og udlejningscykler. Du kan også bruge stedets indendørs pool. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Kender du nogen, der skal forkæles med et gavekort til et lækkert ophold? Så kan du give vedkommende et gavekort til et ophold på Fjordgaarden i Ringkøbing. Her er der mulighed for ren forkælelse. Her kan man bo på et hyggeligt værelse, og restauranten byder på udsøgte menuer. Desuden byder stedet på en omfattende wellness-afdeling, der både rummer pool og fitness.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Du kan give et gavekort til Hotel Thinggaard i Thy. Så får den heldige modtager et ophold på et hyggeligt hotel, hvor der er gode værelser, en dejlig restaurant med et alsidigt menukort, en bar med lounge og en hyggelig have omkring. Kæledyr er også velkomne som gæster på hotellet. Der er også gratis parkering ved hotellet, og fri Wi-Fi overalt.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Giv et gavekort på et ophold på et dejligt hotel til nogen, der fortjener en dejlig pause fra hverdagen. På Hotel Vejlefjord er der god plads i nogle eksklusive omgivelser. Der er 116 gode værelser og en glimrende restaurant, der har et alsidigt menukort. Det tidligere sanatorium er i dag renoveret, så det rummer et velfungerende hotel. Det meget store spa-område byder på mange wellness-oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kender du nogen, der vil sætte pris på et ophold på et autentisk eventyrslot i Kokkedal? Det kan de få, hvis du giver dem et gavekort dertil. Her kan den heldige modtager nyde livet i de eksklusive royale omgivelser. Der findes nogle dejlige værelser og et par sublime restauranter. Desuden er der en lækker spa-afdeling med en pool og øvrige spa-oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Køb et gavekort til et ophold på Strandhotellet Blokhus. Det er et hyggeligt hotel, som ligger tæt på stranden, og som har mange lækre faciliteter. Der er for eksempel et dejligt spa-område, der blandt andet byder på en indendørs pool, diverses spa-oplevelser og et godt fitnesscenter. Her kan modtageren af gavekortet slappe af og få de indre batterier ladet op.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Du kan købe et gavekort til et ophold på Fakkelgaarden. Den heldige modtager af gavekortet får et ophold på et hyggeligt hotel med en afslappet stemning og en sublim udsigt ud over Flensborg Fjord. Her er gode værelser med køkken og bad og en dejlig gourmet-restaurant. Her kan man slappe af og nyde forplejningen og de hyggelige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Det er muligt at få lavet et gavekort til et ophold på det hyggelige Hotel Bretagne Badehotel i Hornbæk. Modtageren af gavekortet kommer til at få et afslappet ophold tæt på kysten i Nordsjælland. Det lille hotel byder på hyggelige værelser, en glimrende restaurant og en bar med lounge. Nyd hotellet, stranden og omgivelserne på Hotel Bretagne. Det er den perfekte gave.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Giv en heldig modtager et gavekort til det hyggelige Bennikgaard Hotel i Sønderjylland. Her er der virkelig hyggeligt, og der er en behagelig stemning. Med til hotellet hører en golfbane, og der er også en have og en terrasse på udearealet. Hotellet rummer en glimrende restaurant og en bar med lounge. Her kan modtageren af gavekortet få et dejligt ophold i det sønderjyske.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hvad med at give et gavekort til Hotel Koldingfjord? Modtageren af gavekortet kan få et hyggeligt afbræk fra hverdagen her. På det store smukke hotel er der en afslappet stemning. Nogle af værelserne har udsigt ud over Kolding Fjord. Desuden byder hotellet på en swimmingpool og et rigtig godt fitnesscenter. Du får en sublim forplejning i dejlige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Giv et gavekort til et ophold på Hotel Comwell Kellers Park. Hotellet er indrettet i smukke hvide palæo-bygninger med en spændende historie. Det eksklusive hotel har nogle steder udsigt ud over Vejle Fjord. Det rummer 134 gode værelser, to restauranter og en bar med lounge. Desuden bydes der på et omfattende wellness-område med blandt andet en pool, øvrige spa-faciliteter og et motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Et gavekort til et ophold et sted i landet er altid en god gaveidé. Når du giver et gavekort til Comwell Kongebrogaarden, så får modtageren et ophold på et eksklusivt hotel ved Lillebælt. Herfra er der en fantastisk udsigt, og du bor tæt på stranden. På hotellet er der en glimrende restaurant med et alsidigt menukort. Desuden kan man nyde den indendørs pool og den nærliggende strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard i Snekkersten er det perfekte sted at købe et gavekort til. I den tidligere herregård er der indrettet et velfungerende og moderne hotel. Her kan du nemt slappe af og nyde livet. Der er 149 forskellige værelser med bad, en glimrende restaurant og gode wellness-faciliteter. Det er blandt andet spa med fuld service og et godt fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Når du giver et gavekort til Helnan Marselis Hotel i gave, så får modtageren et dejligt ophold ud til vandet ved Aarhus. Det 4-stjernede eksklusive hotel giver deres gæster nogle dejlige oplevelser. Det er et stort hotel med 163 værelser, og mange af dem har udsigt ud over vandet. Der er en glimrende restaurant og en bar på stedet. Desuden bydes der på en indendørs pool og et fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Giv et gavekort til et ophold på det eksklusive Hotel Amerika i Hobro. På sådan et ophold kan modtageren komme lidt væk hjemmefra og samtidig få nogle dejlige oplevelser. Her kan man blive forkælet på den gode restaurant og på baren, og man kan trække sig tilbage og hygge sig på værelset. Omkring hotellet er der en fin have og en terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Det er muligt at få lavet et fint gavekort til Kolding Hotel Apartments. Du kan give sådan et gavekort til en heldig modtager, som kan få et lækkert ophold der. På lejlighedshotellet kan du bo i en god lejlighed, mens du besøger Kolding og omegn. Der er 73 forskellige lejligheder, og der er mulighed for morgenmad og et besøg i stedets bar. Kæledyr er også velkomne her.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Giv et gavekort til Hotel Faaborg Fjord. Den eller dem, der modtager sådan et gavekort, får et dejligt ophold lige ud til Faaborg Fjord. Det hyggelige og moderne hotel har meget at byde på. Der er en behagelig stemning, nogle gode værelser og en glimrende restaurant på hotellet. Du får også adgang til stedets døgnåbne fitnesscenter. Nyd også en tur ned på den private strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Bestil et gavekort til et ophold på det hyggelige Ruths Hotel i Skagen. Det har en pragtfuld beliggenhed, og der hersker en hyggelig stemning på hotellet. Den/de heldige modtagere af gavekortet får mulighed for at opleve området og selve hotellet. Der er 52 rare værelser, to restauranter og en bar med lounge på hotellet. Desuden er der et dejligt spa-område og et motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Du kan bestille et gavekort til Clarion Hotel Copenhagen Airport. Med det gavekort kan modtageren booke et dejligt ophold på det nye høje hotel. Her bor du på Kastrup Lufthavns område, og du har dermed mange oplevelser i hovedstaden inden for rækkevidde. Det meget store hotel rummer 605 værelser, flere restauranter og en bar. Desuden kan du benytte stedets motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Det er muligt at få lavet et gavekort til et ophold på Hotel Kirstine. Det er et fornemt hotel, der er beliggende i en flot bygning med bindingsværk. Hotellet rummer blandt andet en god restaurant, en bar med lounge og et godt wellness-område. Her kan du nyde en indendørs og en udendørs pool, diverse spa-oplevelser og et motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Kender du nogen, som har fortjent et dejligt ophold på et eksklusivt hotel? Så kan du bestille et gavekort til vedkommende. Med det gavekort kan der fås et ophold på det smukke Hotel Kong Arthur i Københavns centrum. På det store hotel er der 214 gode værelser, tre restauranter og en bar med lounge. Desuden bydes der på spa med service, en have og en terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Hvem kan ikke godt bruge et gavekort til et ophold på et hyggeligt hotel på Bornholm? Du kan bestille sådan et gavekort til nogen, der har fortjent at komme lidt væk. På det 4-stjernede hotel er der lækker forplejning, og så er der fri adgang til det 1.000 m2 store spa-område. Her bydes der på diverse spa-oplevelser. Du bor skønt på øen og lige ned til stranden.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Hvem skal have et gavekort til et ophold på kasinohotellet Munkebjerg Hotel? Du kan bestille sådan et gavekort, og den heldige modtager kan så booke et ophold her. Fra hotellet er der en skøn udsigt over Vejle Fjord. Det store hotel rummer 158 værelser, tre restauranter og en bar med lounge. Der er adgang til et omfattende spa-område, en natklub og et kasino.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Du kan købe et gavekort til et ophold på det hyggelige Hotel Hesselet i Nyborg. Her kan den, der modtager gavekortet, opleve et hyggeligt hotel med en skøn beliggenhed ud til Storebælt. Det 4-stjernede hotel byder blandt andet på en glimrende restaurant og en bar. Desuden er der mulighed for nogle dejlige spa-oplevelser og for at træne i motionscenteret.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense i Svendborg er et hotel, som du godt kan købe et gavekort til. Modtageren af gavekortet kan så booke et dejligt ophold på det charmerende hotel. Det lille hotel ligger lige ud til vandet, og det rummer 36 gode værelser. Der er en afslappet stemning på stedet. Du kan blandt andet nyde hotellets spa-faciliteter og lade dig forkæle. Kæledyr er velkomne her.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Forkæl et brudepar eller andre med et gavekort til et wellnessophold 

Skal du til et bryllup, kan din gave meget vel være et gavekort til et wellnessophold. Et wellnessophold bliver nemlig typisk forbundet med at være et romantisk ophold. At være af sted sammen med sin udkårne på sådan et ophold er altid helt fantastisk.

Så derfor kan du sagtens overveje at give et brudepar et spa ophold gavekort i bryllupsgave. Brudeparret vil takke dig i lang tid, da du giver dem en gave, der varer hele livet. Desuden kan parret få sig en oplevelse, som de kan sidde og snakke om, når de efter mange års ægteskab er blevet gamle og grå. 

Udover at du kan forkæle et brudepar med et gavekort til wellness ophold eller spaophold, vil andre par naturligvis også sætte pris på sådan et ophold.

Smuk solnedgang over København

Brug et kroophold gavekort og få serveret lækker gourmetmad eller dansk kromad

Har du brug for en gave til en person, der stort set ikke taler om andet end mad? Så vil et kroophold gavekort være lige sagen. Er du lige så glad for mad, kan du altid aftale med vedkommende, at I tager af sted sammen. 

I kan vælge at overnatte på en kro med gourmetmad. Men I kan ydermere vælge en kro med vaskeægte dansk kromad. Det er helt op til jeres ønsker. Hvis I ikke har noget imod at sove på samme værelse, vil det helt klart være billigst. Igen kommer det an på jeres præferencer.

Giv et weekendophold gavekort til et slot, en herregård eller et gods

De fleste elsker at smutte en tur på et weekendophold en gang imellem. Det kan derfor være rart at få et lille tilskud til disse ture i form af et gavekort. Har du lyst til rigtig at forkæle nogen med et luksusophold, bør du investere i et gavekort til et slot, en herregård eller et gods. 

Denne form for ophold får gæsterne til at føle sig som kongelige personer for en stund. Det er blandt andet omgivelserne, maden og servicen, der har indflydelse på, at opholdet bare er en tak bedre end ethvert andet ophold.

Sådan bruger du dit gavekort til ophold

Det er yderst nemt at bruge et gavekort til et ophold. Du skal blot være opmærksom på, at du booker netop det sted, som gavekortet er købt til. Dernæst skal du bare tage det med, når du skal på dit ophold og fremvise gavekortet, når du tjekker ud. 

Herefter bliver beløbet trukket fra din regning. Som du kan se, er det derfor meget enkelt og ligetil at bruge et gavekort til et ophold. Dog kan fremgangsmåden selvfølgelig variere en smule alt efter stedet.

Køb et gavekort til et ophold på et hvilket som helst beløb

Du kan købe et gavekort til overnatning på et hvilket som helst beløb. Faktisk er det helt op til dig, hvor meget gavekortet skal lyde på. Der er derfor eksempelvis et gavekort til hotelophold til alles budgetter. Det er ikke vigtigt, hvor meget gavekortets værdi er på. Det er tanken, der tæller. 

Det er altid bedre at give et kroophold gavekort på 200 kroner end slet ikke at give et gavekort til et ophold, hvis det er noget, som personen har ønsket sig i gave. Har personen ikke ønsket sig et gavekort til et ophold, kan det stadig være en god gave. Dit gavekort kan måske være med til, at personen rent faktisk tager sig sammen og kommer af sted. 

Et velfortjent ophold er aldrig af vejen, da det er bedre end, hvis vedkommende slet ikke fik muligheden. Måske er det lige præcis det lille ekstra tilskud, der skulle til for, at et ophold blev til virkelighed. 

Book et ophold på tilbud og brug dit gavekort

Det gælder selvfølgelig om at få mest muligt ud af dit gavebudget, når du skal give en gave. Ønsker du at give et gavekort til en overnatning, vil det naturligvis være lækkert med et godt tilbud på gavekort. 

Men du kan selvfølgelig ikke finde et gavekort på tilbud. Køber du et gavekort på 500 kroner, så lyder beløbet også på 500 kroner. I stedet kan du gøre noget andet. 

Du kan købe et gavekort til et ophold, der lige nu er på tilbud. I dette tilfælde skal du naturligvis fortælle gavemodtageren, at han eller hun på nuværende tidspunkt kan bestille det specifikke ophold til en billigere pris. 

Mitophold.dk er for dig, der er vild med at forkæle andre med ophold

Mitophold.dk har sat sig for at hjælpe alle de dejlige personer, der er vilde med at forkæle andre med forskellige former for ophold. For at gøre det nemmere for dig og alle andre at finde det perfekte gavekort til et ophold har vi lavet denne side. 

Her på siden er alle de bedste ophold nemlig samlet. Der er samlet alt mellem himmel og jord, så du både kan få fat i et kroophold gavekort, et spa ophold gavekort, et weekendophold gavekort, et hotel gavekort, et gavekort til et gourmetophold og meget mere. Der er sågar mulighed for at finde et sted, hvor du kan købe et gavekort til et slotsophold.

Når du vil købe et gavekort til ophold, er det ikke Mitophold.dk, der sælger selve gavekortet. For at købe et gavekort skal du klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider. Der kan du, udover at købe gavekortet, også få en masse andre oplysninger om det pågældende sted samt deres ophold.

FAQ om gavekort til ophold

Hvor kan jeg købe gavekort til ophold?

Du kan købe gavekort til ophold flere steder. Du kan for eksempel finde et gavekort til et ophold her på siden. Du skal bare klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider. Der vil du altid have mulighed for at købe et gavekort til det specifikke ophold.

Er det en god idé at købe et gavekort til et ophold?

Det er altid en god idé at købe et gavekort til et ophold. Det er typisk bedre end at booke opholdet, da det kan være svært at vide, hvornår modtageren af gavekortet har fri og kan tage af sted. Det er derfor klart en fordel at købe et gavekort, så du ikke går galt i byen med hensyn til bookingen.

Hvilke ophold kan jeg købe gavekort til?

Du kan købe gavekort til alle typer af ophold. Du bestemmer selv, om det skal være et gavekort til et spaophold, et gavekort til et wellnessophold, et gavekort til et hotelophold, et dansk kroferie gavekort eller et helt andet gavekort. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen i forhold til, hvilke ophold du kan købe gavekort til.