fbpx

Forkælelsesophold

Bedste forkælelsesophold i Danmark 2024

Sætter du stor pris på hygge, forkælelse og en aften med en lækker middag? Så bør du kigge nærmere på alle de forkælelsesophold, der er fundet frem til dig her på siden. Der er en opholdstype for alle uanset, hvad du betragter som den ultimative selvforkælelse.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro en hyggelig dansk kro, her er alt det gode man forbinder med en rigtig dansk kro. Men ligeledes alt det man forventer sig af et dejligt forkælelsesophold, her er den gode stemning og de perfekte omgivelser til et detligt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er vel et af de bedste bud på det mest romantiske danske slot, den store slotssø og den smukke slotshave sætter den helt rette eventyrlige stemning allerede inden man går ind af slottest store hoveddør og nyder et forkælelsesophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er en helt fantastisk dansk kro med alt hvad der tilhører, her finder du den helt rette stemning og atmosfære. Derudover er der vidunderlig mad i restauranten og flotte vandrestier lige ude for kroens dør, som vil være oplagte at gå på inden eller efter den dejlige middag om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel ligger elegant blot et stenkast fra havet, her er rig mulighed for at nyde en dejlig gåtur langs havet eller måske endda en dukkert hvis du er frisk. Nyd den dejlige mad der serveres i restauranten samt den betagende havudsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Hotel Residens Møen
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Hotel Residens Møen er et fantastisk hotel med store rummelige værelser og en dejlig beliggenhed ned til bugten og en central placering i byen, så den gode gåtur er aldrig langt væk. Glæd dig til et fantastisk ophold på Hotel Residens Møen.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Ny Øbjerggaard Gods emmer af nostalgi og historie, det smukke gamle gods har det hele. Den store dejlige slotshave og private skov indbyder til lange gåture og de herskabelige lokaler inde på godset får en til at sænke skulderne og slappe helt af.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest er beliggende helt centralt i den gamle smukke by Ribe, med udsigt direkte til domkirken og de smukke omkringliggende bygninger bliver det ikke meget bedre. Nyd en gåtur rundt til de hyggelige caféer og butikker i denne dejlige by.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Book et ophold på Marienlyst Strandhotel i Snekkersten, når du/I trænger til at blive forkælet. Her kan du nyde sublime måltider, en god drink og slappe af. Desuden får du adgang til stedets wellnessafdeling med motionscenter, pool og sauna. Desuden får du adgang til hotellets private strand ved Øresund. Der er 158 værelser af forskellige størrelser på hotellet. Du kan også spille på dets kasino.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Bo eksklusivt på Kurhotel Skodsborg, når du/I har brug for et forkælelsesophold. Det er et elegant og ikonisk hotel, som du kommer til at bo på. Der er en restaurant, der serverer moderne nordiske retter og et brasseri. Desuden er der en hyggelig bar. Hotellet rummer et wellnessområde med en swimmingpool og øvrige spa-oplevelser. Der er også et godt motionscenter. Adgang til privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking Aqua & Wellness er det perfekte sted at tage hen, når du/I trænger til et rigtigt forkælelsesophold. Det ligger tæt på den nordjyske strand. Hotellet byder blandt andet på en hyggelig stemning, gode værelser og en glimrende restaurant og café. Hotellets spa-områder tilbyder to swimmingpools, sauna, spabad, massage og øvrige behandlinger. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

I Sønderborg kan du booke et dejligt forkælelsesophold på det høje og moderne Alsik Hotel & Spa. Der er 190 forskellige værelser på det store hotel. Der er tre restauranter på hotellet og en bar med lounge. I spa-området får du adgang til en indendørs swimmingpool, en udendørs swimmingpool og øvrige spa-faciliteter. Desuden er der et godt fitnesscenter. Det er et kæledyrsvenligt hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Tag på et eksklusivt hotel med tre gode golfbaner og et godt spa-område, når du booker et forkælelsesophold på Himmerland Golf og Spa-hotel. Der er 60 værelser på hotellet. Desuden er der tre restauranter og to barer. Der er rige muligheder for at lade dig forkæle. Du kan også benytte stedets swimmingpool og spabade. Velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

På Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing kan du booke et dejligt forkælelsesophold enten til dig selv eller sammen med andre. I kurbadet er der en stor spa-afdeling med blandt andet: pool, saunaer og dampbade. Hotellets restaurant byder på god stemning, og der serveres gode danske retter og årstidens specialiteter. Gå tur på den nærliggende strand, og vend tilbage til hotellets faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Trænger du/I til at komme lidt væk på et forkælelsesophold, så kan I for eksempel tage til Hotel Thinggaard i Thy. Heroppe kan du slappe af og nyde omgivelserne og selve hotellet. Det lille hyggelige hotel rummer 32 værelser, og der er en restaurant og en bar med lounge. Et ophold her er velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Skal du have et forkælelsesophold, som er noget ud over det sædvanlige, så kan du booke sådan et ophold på Hotel Vejlefjord. På det tidligere sanatorium fra år 1900 er der 116 værelser af forskellige størrelser. Desuden er der en dejlig restaurant og en bar med lounge. Der er nogle gode fitness-faciliteter, og i det ca. 1.800 m2 store spa-område er der diverse bade og mulighed for behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Skal dit næste forkælelsesophold foregå på et lille hvidt eventyragtigt slot? Så book et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen. Det renoverede slot i Hørsholm fra det 18. århundrede er autentisk, og i dag er det et eksklusivt hotel. Nyd blandt andet den skønne forplejning fra de to restauranter og baren. Du kan også spille golf. Desuden har du adgang til en pool og øvrige spa-oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er det perfekte sted at booke et forkælelsesophold. Der er 38 rummelige værelser på hotellet, og der findes en restaurant og en bar med lounge. Herfra kan du nyde den dejlige forplejning. I hotellets spa-område er der en indendørs pool og diverse spa-oplevelser. Desuden er der gode fitnessfaciliteter. Lad dig forkæle, og få ladet dine batterier op.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Hotel Fakkelgaarden i Kruså er et dejligt sted at booke et forkælelsesophold. Det afslappede hotel ligger lige ud til Flensborg Fjord. Hotellets restaurant serverer Gourmetmåltider og har i øvrigt et alsidigt menukort. Samtlige 26 værelser er unikt indrettet. Overalt er der en smuk udsigt ud over fjorden. Slap af, og nyd livet på Hotel Fakkelgaarden.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Book et forkælelsesophold på Hotel Bretagne Badehotel i Hornbæk. Her bor du lige ud til vandet på et familievenligt hotel, der oprindeligt er fra 1897. Det lille hyggelige hotel rummer 23 røgfri værelser med private badeværelser til og 3 mødelokaler. Der er en glimrende restaurant, en café og en bar med lounge på hotellet. Omkring hotellet er der en have og en terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

I Sønderjylland kan du booke et dejligt forkælelsesophold på Benniksgaard Hotel. Det charmerende hotel har 55 røgfri værelser, og der en restaurant med et alsidigt menukort og en bar med lounge. Desuden er der en golfbane på stedet. Omkring hotellet er der en hyggelig have og en terrasse. Nyd freden og den gode forplejning på Benniksgaard Hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er meget velegnet til et forkælelsesophold. Det store smukke hotel rummer 132 forskellige værelser, restauranter og en bar med pool. Du kan for eksempel træne i hotellets fitnesscenter eller nyde diverse bade i spa-området, der blandt andet byder på en swimmingpool. Omkring hotellet er der en have og en terrasse. Der er fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Vælg det store smukke hotel Comwell Kellers Park, når du skal booke et dejligt forkælelsesophold. Trænger du til at komme lidt hjemmefra, så nyd hotellets behagelige stemning, den gode service og hotellets faciliteter. På hotellet er der 134 røgfri værelser i forskellige størrelser. Der er to restauranter og en bar. Desuden byder stedets spa-område på indendørs pool og diverse spa-oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Hvis du gerne vil på et forkælelsesophold, hvor du kan komme lidt væk fra hverdagen og bare nyde livet, så er Comwell Kongebrogaarden den oplagte mulighed for dig. Hotellet er tidligere blevet kåret som “Årets bedste luksushotel”, og byder på lækre rammer, enestående gastronomi og en bred vifte af moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Lyder et hyggeligt og afslappende forkælelsesophold, som lige præcis det du har brug for? Så er Comwell Borupgaard garanteret lige præcis det du har brug for. Her kan du nyde gastronomi i særklasse, slappe af på deres hyggelige værelser og gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. deres SøndagsSpa, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et luksuriøst hotel i Aarhus, som har en helt utrolig udsigt over den smukke danske kystlinje. Hvis du gerne vil på et forkælelsesophold, hvor du kan forkæle krop og sind, så er Helnan Marselis Hotel en oplagt mulighed for dig. Her kan du forkæle krop med fitness, spa og strand, samt med mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt forkælelsesophold i overvældende omgivelser, så er Hotel Amerika en oplagt mulighed for dig. Hotel Amerika ligger tæt ved Mariager Fjord, hvor en masse små grusstier fører ned til fjorden, som er helt utroligt smuk. Hotellet er 4-stjernet og byder på alt fra moderne faciliteter til store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Hvis du gerne vil opleve Kolding og alt det, som denne fantastiske by har at byde på, så er der ikke nogen tvivl om, at Kolding Hotel Apartments er det perfekte valg for dig. Her har du mulighed for at få et rigtigt forkælelsesophold, hvor du kan slippe væk fra hverdagen og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet ligger lige i nærheden af mange seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg Fjord ligger ned til Faaborg Fjord og byder dig velkommen til hyggelige omgivelser og gode værelser, hvor du kan hvile hoved og krop. Hotellet har også egen privat badestrand, hvor du kan ligge og nyde solens stråler eller tage et dyp i det danske havvand. Udover det, så har hotellet også en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækker gastronomi.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et luksuriøst hotel i Skagen, som byder dig indenfor til de lækreste omgivelser. Ruths Hotel er et af de bedste hoteller i Skagen, som er kendt på tværs af verdenen og byder utroligt mange gæster velkommen hver eneste sommer, når Skagen fyldes op med mennesker. Hos Ruths Hotel kan du derudover nyde store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport ligger med direkte forbindelse til Københavns lufthavn og er et gennemført moderne hotel. Hos Clarion kan du bl.a. gøre brug af deres fitnesscenter, deres store spa- og wellnesscenter, samt deres enestående restaurant, hvor du kan nyde mad af den højeste klasse. Der er også kun en kort tur til Københavns Centrum fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt forkælelsesophold i Næstved, så er Hotel Kirstine en oplagt mulighed for dig. Hotel Kirstine er et luksuriøst 4-stjernet hotel, som ligger lige midt i hjertet af Næstved. Når du træder indenfor, så vil du også hurtigt opleve den helt unikke atmosfære der er i og omkring Hotel Kirstine.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et utroligt populært og luksuriøst hotel, som byder dig indenfor til et forkælelsesophold du sent vil glemme. Det ligger lige ned til søerne og byder på eksklusive omgivelser, og ikke mindst mad i særklasse. Derudover har hotellet deres kendte Ni’Mat Spa, som er et stort og moderne spa, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Griffen Spa Hotel er et luksuriøst hotel, som har en helt fantastisk havudsigt over Østersøen. Derudover råder hotellet over et af nordens bedste spa- og welnessområder, hvor der virkelig er mulighed for at forkæle krop og sind. Der er også fitness på hotellet, og så har hotellet en enestående restaurant, hvor du kan nyde store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel i Vejle er et spændende kasinohotel med diverse attraktive faciliteter. Dem kan du nyde, når du booker et forkælelsesophold der. Det store hotel med den sublime beliggenhed har 158 værelser. Desuden finder du tre restauranter og en bar med lounge på stedet. Det dejlige spa-område byder på en indendørs pool og to spabade. På hotellet er der også en livlig natklub. Udenfor er der en tennisbane, en have og terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

På Hotel Hesselet kan du med fordel booke et forkælelsesophold. Det ligger skønt ude ved kysten af Storebælt. Der er 59 dejlige værelser på hotellet, og restauranten byder på diverse udsøgte retter. I hotellets spa-område finder du en indendørs pool og et fitnesscenter. Du har direkte adgang til stranden, og du kan spille tennis udenfor. Desuden er der en god legeplads til ungerne.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Book et forkælelsesophold på det hyggelige Hotel Troense i Svendborg. Det charmerende hotel rummer 36 gode værelser med private badeværelser. Der findes diverse spa-faciliteter på hotellet. Restauranten byder på diverse udsøgte retter. Du kan gå nogle dejlige ture på den nærliggende strand, og du kan hygge dig i haven og på terrassen. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Få et godt overblik over fantastiske forkælelsesophold for 2 personer

Her på siden får du et overblik over de mest fantastiske forkælelsesophold for 2 personer. Så er det sådan et ophold, du skal have fat i, behøver du ikke at lede længere. Du er simpelthen allerede landet det helt rigtige sted. 

Vi har sørget for at finde et bredt udvalg af forkælelsesophold, som du kan kigge nærmere på. Hvert og et af disse ophold er fyldt med forkælelse. Vil du gerne forkæles på bedste vis, skal du derfor blot vælge et af opholdene. 

Det er altid en fordel at vælge et forkælelsesophold for 2 personer, fordi du derved får en god oplevelse med en anden person. Du kan tage din partner, din mor, din bedstefar eller en god ven eller veninde med på sådan et ophold. 

Er du indstillet på at skulle på et forkælelsesophold, er det bare med at booke det i god tid. Det giver dig mulighed for at se frem til nydelse og afslapning. Desuden kommer du helt ned i gear, når du er på et forkælelsesophold.

Dejlig forkælelse i spaafdeling

Få romantikken til at blomstre med et forkælelsesophold

Trænger du og din partner til at lade romantikken blomstre, så bør I tage på et forkælelsesophold sammen. Uanset om du vælger at overraske din partner med et kroophold eller et slotsophold, får I masser af tid til at nyde hinanden. 

I kan lave alt det sammen, som I holder allermest af. På den måde kan I lave ting, som I muligvis ikke har tid til i hverdagen. Det kan være alt lige fra at gå en dejlig tur hånd i hånd til at kigge hinanden i øjnene, mens I har en dyb samtale eller noget helt andet. 

Forkæl dig selv og en anden med et gourmetophold

Der er, som nævnt, mange forskellige opholdsformer, som falder ind under kategorien selvforkælelse. Det kan være et romantisk ophold, men det kan altså også være et gourmetophold

På et gourmetophold får dine smagsløg sig en helt særlig overraskelse, da der i stor grad er taget hensyn til dem. Når du er på sådan et ophold, bliver du altså forkælet med lækker og veltilberedt mad. Du kan være sikker på, at du kommer til at huske smagen af denne mad i meget lang tid efterfølgende.

Et spaophold er den ultimative selvforkælelse

Har du svært ved at slappe af i dagligdagen, så du har spændinger i hele kroppen, er den ultimative selvforkælelse et spaophold eller et kurophold. På sådan et ophold kan du nemlig benytte dig af både spafaciliteter og wellnessbehandlinger. 

Disse to ting, sammen med at du bliver opvartet med mad m.m., får dig til at slappe af samt finde din indre ro og harmoni. Det er noget, der giver dig ekstra energi. 

Et gavekort til et forkælelsesophold er en oplagt gave

Uanset om du mangler en gave til din partner, din mor, din far eller et andet familiemedlem, så er et gavekort til et forkælelsesophold en oplagt mulighed. Har du ydermere en ven, en veninde eller en kollega, der fortjener lidt opmærksomhed, så er sådan et gavekort også en rigtig god idé.

I og med at du kan vælge mellem mange forskellige forkælelsesophold, bør du vælge et gavekort til et ophold, som gavemodtageren vil kunne lide. Så er du sikker på, at din gave bliver et hit. For hvem vil ikke være glad for at få sådan en fin gave? 

Mitophold.dk giver dig muligheden for at forkæle dig selv og andre

Alle trænger til enten at blive forkælet af andre eller til at forkæle sig selv i ny og næ. Der er mange måder, du kan forkæle dig selv eller andre på. En af disse måder er naturligvis ved at tage på et forkælelsesophold. Lyder det som noget for dig, bør du tage et kig her på Mitophold.dk, så du ikke går glip af noget som helst.

Her på siden finder du en masse forskellige forkælelsesophold, så du kan vælge det bedste ophold for dig og din rejsemakker. Kigger du på vores side, får du straks stedet at se ved hjælp af et enkelt billede. Du får også et par oplysninger om stedet. 

Har du brug for at kigge nærmere på et sted, kan du bare klikke på knappen. Det fører dig videre ind på en af vores samarbejdspartneres sider. Her kan du læse en masse om, hvad opholdet indeholder samt booke det.  

FAQ om forkælelsesophold

Hvem skal jeg tage på et forkælelsesophold med?

Du kan tage på et forkælelsesophold med mange forskellige personer. Det kan være din bedste veninde, din mor, din søster, din partner eller en helt anden person. Du bør blot spørge dig selv om, hvem du gerne vil have med på et forkælelsesophold. Derefter har du svaret.

Hvad dækker et forkælelsesophold over?

Det er svært at give et eksakt svar på, hvad et forkælelsesophold er. Vi har alle hver vores opfattelse af, hvad forkælelse er for noget, og hvad sådan et ophold derfor skal bestå af. Dog finder du her på siden et væld af opholdstyper, så der er noget for enhver smag.

Hvem tager på et forkælelsesophold?

Der findes mange typer af mennesker, som tager på forkælelsesophold. Det er både unge og ældre mennesker, der har lyst til at forkæle sig selv med et ophold af en eller anden art. Det kan være et gourmetophold, et slotsophold, et spaophold, et kroophold m.m.