fbpx

Feriecenter Jylland

Bedste feriecentre i Jylland 2024

Leder du efter det bedste feriecenter i Jylland?
Vi har givet vores ydmyge bud på nogle af de bedste feriecentre i Jylland på denne side.
I bunden af siden finder du desuden yderligere information om alt hvad du skal vide inden du bestiller et ophold på et feriecenter.

Denne side indeholder reklamelinks

Landal Ebeltoft
Landal GreenParks

Landal Ebeltoft

7.8/10

I Østjylland i nærheden af Ebeltoft finder i feriecentret Landal Ebeltoft som byder velkommen til en udsigt helt for sig selv. Alle feriehusene ligger nemlig med direkte udsigt til vandet. Hvad end I er til indendørs eller udendørs aktiviteter finder I masser af aktiviteter her. En yndet aktivitet er at se nærmere på landskabet på djursland enten til fods eller på cykel. Vil I have sved på panden er der rig muligheder for at dyste i diverse sportsdiscipliner. Det kunne være volleyball, tennis, fodbold, badminton eller håndbold. Skal hele familien involeres kan et spil minigolf også anbefales.

Landal Søhøjlandet
Landal GreenParks

Landal Søhøjlandet

7.5/10

I det midtjyske ikke langt fra Silkeborg finder i Landal Søhøjlandet. Et moderne feriecenter med et vel af muligheder for et underholdende ophold. Nyder I at tilbringe tid i naturen byder landskabet omkring Søhøjlandet på fremragende vandreture, eksempelvis langs Gudenåen. Er I mere til at bevæge jer på to hjul kan I også leje cykle på feriecentret og se nærmere på landskabet fra en cykel.

Landal Grønhøj Strand
Landal GreenParks

Landal Grønhøj Strand

7.8/10

Landal Grønhøj Strand er beliggende i Nordjylland tæt på Løkken. Med sin placering knap 500 meter fra stranden er det oplagt med gåture ved stranden eller en badetur i vesterhavet. Er I glade for sport er feriecentret et slarafenland, idet mulighederne for at prøve diverse sportsgrene er mange. Listen over muligheder er lang og tæller bl.a. indendørs- og udendørs volleyball, squash, tennis, badminton, basketball, minigolf og mange flere.

Landal Rønbjerg
Landal GreenParks

Landal Rønbjerg

8/10

I Nordjylland byder Landal Rønbjerg jer velkommen til et væld af muligheder. Med sin beliggenhed lige ud til Limfjorden er det oplagt at nyde noget af den flotte natur i området. Helt oplagt er det at tage på vandre- eller cykelture i det indydende landskab rundt om Landal Rønbjerg. Har I børnene med er der også oplagte aktiviteter for børn. Der kan bl.a. nævnes legepladser, klatrestativer, hoppepude og minigolf. Viser vejret sig fra sin mindre gode side kan I i stedet anvende den indendørs legeplads eller feriecentrets eget badeland med 6 forskellige basiner og rutchebaner.

Landal Seawest
Landal GreenParks

Landal Seawest

7.8/10

Landal Seawest er et velrenomeret feriecenter beliggende i Nørre Nebel i Vestjylland. Er I en aktiv familie vil I kunne lide Landal Seawest feriecentret som ligger klods op af Blåbjerg Klitplantage, hvilket åbner op for gode vandre- eller cykelture. Ligeledes finder I både strand og skov tæt på feriecentret.

Landal Fyrklit
Landal GreenParks

Landal Fyrklit

7.9/10

Landal Fyrklit er en familievenlig feriepark beliggende ved Vesterhavet i Danmark. Parken tilbyder et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder, herunder hytter og lejligheder, samt faciliteter såsom swimmingpool, sauna, legeplads og aktivitetscenter. Derudover er der nem adgang til stranden og det omkringliggende naturområde.

Enjoy Resorts Rømø
Hotels.com

Enjoy Resorts Rømø

4/5

På Rømø i det sydlige Jylland finder i denne perle i form af et feriecenter. Enjoy Resorts Rømø byder på et vel af muligheder for afslapning og aktiviter. Feriecentret er særligt kendt for deres wellness og spaoplevelser, hvor du og familien kan blive forkælet.

Skærbækcentret
Hotels.com

Skærbækcentret

2.5/5

Skærbækcentret er et feriecenter beliggende mellem Ribe og Bredebro i Sønderjylland tæt på Vadehavet. Netop Vadehavet må anses som værende en oplagt destination når I indlogerer jer på Skærbækcentret. Nationalparken Vadehavet byder på en unik natur, hvor I har rig mulighed for at se nærmere på det unikke dyreliv i form af fugle som flokkes.

Feriecenter Skagen Strand
Hotels.com

Feriecenter Skagen Strand

4/5

Med sin belligenhed helt mod Nord er Fericenter Skagen Strand en sand perle for naturglade mennesker. Tæt på Danmarks nordligste punkt finder i Fericentret som har en utal af muligheder for et hyggeligt ophold.

Aktiviteter på fericentre i jylland

En central del af et ophold på et feriecenter er hvilke aktiviteter der tilbydes på det pågældende feriecenter. Uanset om I ønsker et afslappende ophold eller et mere aktivt ophold, er det en god idé at se nærmere på hvad det pågældende feriecenter har af muligheder.

Groft sagt er der typisk 4 vigtige parametre som folk kigger efter når de skal vælge hvilken type af feriecenter de vil opholde sig på:

 1. Børnevenligt feriecentre
 2. Feriecentre med wellness & spa
 3. Feriecentre hvor kæledyret kan komme med
 4. Feriecentre med stort udvalg af aktiviteter

Lad os se nærmere på de 4 forskellige typer af feriecentre og hvilke typer aktiviteter de typisk tilbyder.

Børnevenlige feriecentre

Hvis I skal have børnene med på et ophold på et feriecenter i Jylland, er der nogle ting som man typisk vil sætte pris på, er til rådighed på feriecentre.

Dette omfatter bl.a. et badeland, legepladser, sportshal, kreative arrangerementer arrangeret af feriecentrets personale og spilleområder hvor børnene kan blive underholdt af spillemaskiner og lignende.

Feriecentre med wellness og spa

I Jylland findes der er et stort antal af feriecentre som tilbyder et afslappende ophold med adgang til wellness og spa. Skal I på et sådant ophold skal I bl.a. kigge efter hvilke typer af bade der er på stedet. Det kunne være kolde/varme bade, adgang til sauna og mulighed for adgang til diverse behandlinger hvis lysten melder sig.

Feriecentre som er dyrevenlige

Overvejer I at tage hunden med på et ophold i de jyske bør I tjekke feriecentres retningslinjer for at have dyr med. Ikke alle steder tillader at I har dyr med på jeres ophold. Men det er bestemt muligt at finde feriecentre i Jylland som tillader jer at have kæledyret med på tur.

Aktivt feriecenter

Sætter I pris på et væld af oplevelser? Så bør I med fordel gå efter de jyske feriecentre som tilbyder et stort udvalg af aktiviteter. Flere af de jyske feriecentre er placeret i smukke naturomgivelser hvorfor de naturligt indbyder til gå- eller cykelture. På flere af feriecentrene er der også arrangeret ture som I kan tage med på. I kan med fordel tjekke kalenderen for de enkelte feriecentre for at se hvad de tilbyder.

En del feriecentre har også egne sportshaller hvor hele familien kan udfolde sig i diverse sportsgrene såsom fodbold, håndbold, badminton eller tennis.

Hvad kan der typisk være på et feriecenter?

Vi har samlet en liste over nogle af de aktiviteter I typisk kan finde på feriecentrene rundt om i Jylland. Listen er ikke udtømmende. Men giver en god indikation af hvad muligheder er.

 • Badeland

Specielt børnefamilierne er glade for feriecentre med badeland. Men ærlig talt hvem kan ikke lide et godt vandland?

Kvaliteten af vandlandene svinger dog en del fra feriecenter til feriecenter. Så I kan med fordel bruge lidt tid på at se på billeder fra de forskellige vandlande og læse om faciliteterne. Det kunne f.eks. være antallet af bassiner, temperaturen i de forskellige bassiner, er der adgang til legesager til de mindste, er der babybassin, er der rutschebaner, og hvordan forholder det sig med livredderne?

 • Wellness

Mange jyske feriecentre tilbyder et stort udvalg af wellness oplevelser. Er I til afslapning og forkælelse kan I med fordel tjekke mulighederne ud. Tjek hvilke typer af bade og saunaer der er på stedet. Tjek om der er mulighed for forskellige behandlinger såsom massage.

 • Naturoplevelser

Mange af feriecentrene i Jylland ligger de mest fantastiske steder. Ofte tæt på vandet. Placeringerne indbyder til gode naturoplevelser. Sørg for at sætte jer lidt ind i naturen omkring feriecentret inden I møder op. På nogle feriecentre bliver der sågar arrangeret guidede naturoplevelser, som er en god anledning til at komme ud og se på det omkringliggende landskab. Andre feriecentre tilbyder også muligheden for at låne/leje cykler.

 • Sportshal

Husk sportstøjet! Hvis I er så heldige at feriecentret har egen sportshal, er det oplagt at pakke sportstøjet til en dyst i badminton eller en familiekamp mod andre familier i fodbold eller håndbold. Mulighederne er utømmelige, hvis blot jeres feriecenter har en sportshal.

 • Restaurant

På de større feriecentre er der af og til adgang til restaurant. I kan med fordel tjekke menukortet ud inden i møder op for at se om der serveres noget for jeres smag. Alternativt kan I tjekke hvad de lokale restauranter i området har at byde på.

 • Kreative værksteder

Har I hænderne skruet rigtig på? Nogle feriecentre tilbyder kreative workshops, hvor I kan få lov til at udfolde jeres kreativitet og skabe diverse ting. Tjek feriecentrets hjemmeside for deres aktivitetskalender inden I beslutter jer for hvilket feriecenter I skal booke jer ind på.

 • Legeland

Rigtig mange feriecentre tilbyder forskellige former for legelande og legepladser til de mindste. Det kan være en god idé at tjekke om der både er mulighed for indendørs og udendørs leg, hvis det danske vejr ikke arter sig fra sin bedste side.

 • Spilleområder

Til børnefamilier og voksne med et barnligt sind kan det være en god idé at tjekke om feriecentret har forskellige spilleområder med mulighed for at spille på spillemaskiner, spille bordfodbold eller bordtennis.

Lokalitet

Der findes utallige feriecentre i det jyske landskab. Men hvilket feriecenter skal I vælge og hvorhenne? Der kan være praktiske ting i forhold til transport som gør at I gerne vil finde et feriecenter i en speciel del af Jylland. Nedenfor har vi samlet lidt nyttig information om mulighederne i de forskellige dele af Jylland.

Bedste feriecenter i Jylland

Det kan være svært objektivt at sige, hvilket feriecenter i Jylland der er det bedste, da det i høj grad afhænger af hvad du som besøgende har brug for. Men skal vi udpege nogle af de bedste feriecentre i Jylland må det blive baseret på tidligere gæsters anmeldelser af feriecentrene.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor meget koster et feriecenter ophold i Jylland?

Priserne på et feriecenter ophold i Jylland varierer naturligvis meget fra feriecenter til feriecenter. Men priserne starter typisk fra omkring 500 kroner per nat og går op til 2.000 kroner per nat afhængigt af stedet og størrelsen på jeres feriebolig. Af og til kan man naturligvis være heldig at finde et godt tilbud på et ophold på et feriecenter. Specielt hvis I er fleksible i forhold til perioden hvor I planlægger jeres besøg. Ydersæsoner er typisk markant billigere. Men I skal også være opmærksom på at mængden af aktiviteter er nedjusteret i lavsæson.

Hvilket er det bedste feriecenter i Jylland?

Hvis I er meget begejstret for at nyde ophold på et feriecenter i Jylland, har i måske allerede en favorit til det bedste feriecenter i Jylland. Men der findes heldigvis mange gode og lige det at udnævne det bedste feriecenter i Jylland er ligeledes lidt af en smagssag men her er nogle rigtig gode: Skallerup Seaside Resort, Enjoy Resorts Marina Fiskenæs, Enjoy Resorts Rømø, Feriecenter Skagen Strand og mange flrere.

Hvorfor nyde et feriecenter ophold i Jylland?

Der er mange gode grunde til at nyde et vidunderligt ophold på et feriecenter i Jylland, for her vil I eksempelvis have meget tid til at nyde hinandens selvskab både i den smukke jyske natur, samt på feriecentrets faciliteter. Ligeledes er et ophold på et feriecenter i Jylland en rigtig god måde at samle hele familien på, for hvem vil ikke nyde nogle gode dage på et feriecenter?