fbpx

Wellnessophold Tyskland

Bedste wellnessophold i Tyskland 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

alter meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Lige omkring grænsen mellem Flensborg og Glücksburg ligger Alter Meierhof Hotel. Her har I perfekt mulighed for at få et fantastisk wellnessophold i det nordtyske. Stedet rummer spafaciliteter og kulinariske oplevelse i særklasse, og I vil køre tilbage til Danmark glade, tilfredse og med fornyet energi. Spaområdet er flot og elegant. Her er der mere end 1400m2tyrkisk hamam-tempel, hof-tepidarum og andre fantastiske wellnessformer.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand ligger op til, at du kan få et uforglemmeligt ophold. Hotel Budersand er et 5-stjernet hotel, som byder på golfbane, en fantastisk restaurant og et stort wellness-område. Derudover er det et strandhotel, så du kan også tage en dukkert i Nordsøen. Fra hotellet er der en helt unik udsigt, som man ikke kan opleve andre steder.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Das Tegernsee
Hotels.com

Das Tegernsee

5/5

Das Tegernsee byder dig velkommen til et uforglemmeligt wellnessophold i helt utroligt smukke omgivelser. Her kan du nyde godt af de lækre faciliteter, som hotellet råder over og derudover slappe af i et de hyggelige værelser, hvor du bliver indlogeret. Derudover er der kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 2.997 kr.

SIDE Design Hotel Hamburg
Hotels.com

SIDE Design Hotel Hamburg

5/5

SIDE Design Hotel Hamburg er det perfekte valg for dig, som gerne vil besøge den hyggelige by Hamborg. Hos dette hotel kan du overnatte i et af deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres moderne og gode faciliteter. Derudover er der også kort vej til alle de spændende seværdigheder, som du kan finde i Hamborg.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

The Ritz-Carlton Berlin
Hotels.com

The Ritz-Carlton Berlin

5/5

The Ritz-Carlton er et lækkert 5-stjernet hotel som ligger inde midt i Berlin. Her kan du altså overnatte i fantastiske omgivelser med kort afstand til de spændende seværdigheder der er midt i Berlin. Hos hotellet kan du nyde det store wellnessområde der er eller slappe af i et af de hyggelige værelser, som hotellet råder over.

Laveste pris for 2 personer: 1.890 kr.

Grand Hyatt Berlin
Hotels.com

Grand Hyatt Berlin

5/5

Grand Hyatt Berlin er et 5-stjernet hotel, som ligger i smukke omgivelser i den historiske by Berlin. Hos dette hotel kan du gøre brug af deres lækre faciliteter, samt benytte dig af deres moderne og gode faciliteter. Fra hotellet er der kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som du kan besøge når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.653 kr.

THE MADISON Hotel Hamburg
Hotels.com

THE MADISON Hotel Hamburg

4.5/5

Alle har brug for at komme på en lille ferie, hvor man kan glemme alt om hverdagens stress og bare nyde livet. Netop det har du mulighed for hos The Madison Hotel Hamburg, hvor du kan overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres moderne faciliteter. Hos hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Gastwerk Hotel Hamburg
Hotels.com

Gastwerk Hotel Hamburg

4/5

Gastwerk Hotel Hamburg er et fantastisk hotel, som ligger i den unikke by Hamborg. Hvis et wellnessophold i Hamborg lyder som noget for dig, så er der ikke nogen tvivl om at Gastwerk Hotel Hamburg er lige noget for dig. Som gæst hos dette hotel kan du gøre overnatte i deres lækre værelser, samt bruge deres moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 894 kr.

Hotel Neptun
Hotels.com

Hotel Neptun

5/5

Hotel Neptun und Spa er et helt fantastisk 5-stjernet hotel, som har en unik udsigt over den smukke strand i Warnemünde. Her kan du nyde lækre retter fra hele 3 restauranter og gøre brug af deres store spaområde. Derudover kan du overnatte i deres hyggelige værelser og så er der kun kort vej til en masse spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 2.764 kr.

Centrovital
Hotels.com

Centrovital

4/5

Centrovital Hotel Berlin er det oplagte valg for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt wellnessophold i Berlin. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af de lækre faciliteter, som hotellet råder over, samt slappe af i deres hyggelige værelser. Fra hotellet er der også kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Ev. Johannesstift Spandau.

Laveste pris for 2 personer: 756 kr.

Empire Riverside Hotel
Hotels.com

Empire Riverside Hotel

4/5

Hvis du mangler et sted at overnatte når du er i Hamborg, så er Empire Riverside Hotel et oplagt sted at overnatte. Her kan du få et helt fantastisk wellnessophold, hvor du kan nyde deres moderne faciliteter og slappe af i deres hyggelige værelser. Derudover er der kun kort vej til en lang række af spændende seværdigheder lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.051 kr.

ATLANTIC Hotel Sail City
Hotels.com

ATLANTIC Hotel Sail City

4/5

Hvis du gerne vil på et hyggeligt wellnessophold i Bremerhaven, så er Atlantic Hotel Sail City en oplagt mulighed for dig. Her vil du blive indlogeret på et af deres hyggelige værelser, samt få mulighed for at bruge deres moderne faciliteter. Fra hotellet er der også kort vej til unikke vartegn, som f.eks. Willy Brandt Plantz and Weser Dyke Havenwelten.

Laveste pris for 2 personer: 1.131 kr.

Radisson Blu Senator Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Senator Hotel

5/5

Radisson Blu Senator Hotel er det perfekte hotel for dig, som søger et uforglemmeligt wellnessophold i Tyskland. Hotellet ligger i Lübeck og byder dig indenfor til hyggelige værelser og en masse gode faciliteter. Derudover er der kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som f.eks. St. Marien in Lübeck, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.116 kr.

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg
Hotels.com

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg

5/5

I utroligt smukke omgivelser i Cologne ligger Altshoff Grandhotel Schloss Bensberg, hvor du kan nyde de hyggelige rammer, som hotellet råder over, samt alle de gode faciliteter hotellet har. Her kan du bl.a. gøre brug af deres pool, fitness og mere til. Fra hotellet er der også kort vej til mange forskellige spændende seværdigheder, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.581 kr.

Hotel Zugbrücke Grenzau
Hotels.com

Hotel Zugbrücke Grenzau

4.5/5

Hotel Zugbrücke Grenzau er et hyggeligt hotel der ligger i Hoehr-Grenzhausen. Hvis du gerne vil på et godt wellnessophold i Tyskland, så er dette hotel den oplagte mulighed for dig. Som gæst hos hotellet kan du slappe af i deres gode værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter, når du ikke er ude i byen og opleve dens seværdigheder..

Laveste pris for 2 personer: 1.181 kr.

Atlantic Hotel Kiel
Hotels.com

Atlantic Hotel Kiel

4.5/5

Atlantic Hotel Kiel er et helt unikt hotel, som ligger i den lige så unikke by Kiel. Hos dette hotel kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange moderne faciliteter. Derudover har hotellet også en god beliggenhed, som betyder, at der kun er kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som f.eks. Hauptbahnhof.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

steigenberger strandhotel & spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst er et 4-stjernet hotel, som byder dig indenfor i hyggelige omgivelser. Som gæst hos hotellet kan du bruge dets lækre faciliteter, i form af indendørs spa, udendørs pool og mere til. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvis kokke står klar til at servere madoplevelser i særklasse til dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

weissenhaus grand village resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus-slottet har en unik placering helt ned til Østersøen i naturskønne omgivelser. Placeringen og den formidable wellnessoplevelse man får på stedet har gjort det til et yderst attraktivt sted for folk, der søger et wellnessophold i det nordtyske. Stedet tilbyder et hav af velværebehandlinger, som I alle får adgang til ved at booke et ophold på slottet.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

romantik hotel kieler kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Romantik Hotel Kieler Kaufmann er et luksuriøst 4-stjernet hotel, som ligger midt i en stor grøn park der strækker sig hele vejen ned til Kiel Fjord. Som gæst hos Romantik Hotel Kieler Kaufmann bydes du indenfor til hyggelige værelser og moderne faciliteter. Her er der bl.a. spa og indendørs pool, samt en helt fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

Hotel Birke er et 4-stjernet hotel, som ligger i den smukke by Kiel. Her har du mulighed for at overnatte i hyggelige omgivelser, samt at bruge hotellets gode faciliteter. Faciliteterne inkluderer bl.a. wellness og en stor indendørs pool. Som gæst får du også adgang til gratis wi-fi og parkering. Fra hotellet er der kort afstand til flere spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

hotel hanseatischer hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Hotel Hanseatischer Hof er et elegant og luksuriøst hotel, som ligger en kort gåtur på 5 minutter fra Lübecks hovedbanegård. Ved dette hotel bydes du indenfor i lækre omgivelser, samt til mange faciliteter. Her er det bl.a. et kæmpe spa-område på hele 2700 m2, hvor du har mulighed for at forkæle dig selv og glemme hverdagens stress og nag.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

maritim strandhotel travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Maritim Strandhotel Travemünde er et fantastisk lækkert hotel med beliggenhed i den smukke by Lübeck. Hotellet byder på hyggelige værelser, gode faciliteter og en fantastisk restaurant, hvor du kan smage mad fra en helt anden verden. Hotellet ligger også tæt på flere seværdigheder, så du har mulighed for at komme ud og opleve flere forskellige ting.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

east Hotel Hamburg
Hotels.com

east Hotel Hamburg

4.5/5

Er du på udkig efter at få et uforglemmelig wellnessophold i Tyskland, så behøver du ikke lede længere end east Hotel Hamburg. Her kan du overnatte i hyggelige værelser midt i Hamborg. Derudover kan du gøre brug af deres gode faciliteter og så er der kun kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som f.eks. Millerntorstadion.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Radisson Blu Hotel Frankfurt
Hotels.com

Radisson Blu Hotel Frankfurt

3/5

Radisson Blu Hotel Frankfurt er det oplagte hotel for dig, som gerne vil på et godt wellnessophold i den hyggelige by Frankfurt. Som gæst hos dette hotel kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres moderne faciliteter. Derudover er der kort vej til flere forskellige seværdigheder, som ligger lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

Lindner Park-Hotel Hagenbeck
Hotels.com

Lindner Park-Hotel Hagenbeck

4.5/5

Hvis du gerne vil på en spændende wellnesstur til Hamborg, så er Lindner Park-Hotel Hagenbeck et oplagt valg for dig. Som gæst hos hotellet kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt benytte dig af deres gode og moderne faciliteter. Fra hotellet er der kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som f.eks. Niendorf Church.

Laveste pris for 2 personer: 1.376 kr.

hotel des nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Kort sagt er Hotel Des Norden et helt igennem fantastisk hotel, som byder dig velkommen til hyggelige rammer og smukke omgivelser. Som gæst hos Hotel Des Norden får du mulighed for at overnatte i deres hyggelige værelser og at bruge deres lækre faciliteter. Derudover er der kort til mange sjove og spændende destinationer, så du kan komme ud og opleve nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

a-rosa travemunde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

I den smukke kystby, Travemünde, vil du finde A-Rosa Travemünde små 300 meter fra en smuk sandstrand. Dette hotel har utroligt meget at byde på. Heriblandt et fantastisk spacenter på hele 4.500 m2, en kæmpe saltvandspool og en restaurant der har fået en Michelin stjerne. Der er også kort vej til flere forskellige spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz