Wellnessophold Tyskland

Bedste wellnessophold i Tyskland 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Alter Meierhof

5/5

Lige omkring grænsen mellem Flensborg og Glücksburg ligger Alter Meierhof Hotel. Her har I perfekt mulighed for at få et fantastisk wellnessophold i det nordtyske. Stedet rummer spafaciliteter og kulinariske oplevelse i særklasse, og I vil køre tilbage til Danmark glade, tilfredse og med fornyet energi. Spaområdet er flot og elegant. Her er der mere end 1400m2tyrkisk hamam-tempel, hof-tepidarum og andre fantastiske wellnessformer.

Laveste pris for 2 personer: 2.989 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand ligger op til, at du kan få et uforglemmeligt ophold. Hotel Budersand er et 5-stjernet hotel, som byder på golfbane, en fantastisk restaurant og et stort wellness-område. Derudover er det et strandhotel, så du kan også tage en dukkert i Nordsøen. Fra hotellet er der en helt unik udsigt, som man ikke kan opleve andre steder.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

steigenberger strandhotel & spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst er et 4-stjernet hotel, som byder dig indenfor i hyggelige omgivelser. Som gæst hos hotellet kan du bruge dets lækre faciliteter, i form af indendørs spa, udendørs pool og mere til. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvis kokke står klar til at servere madoplevelser i særklasse til dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

weissenhaus grand village resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus-slottet har en unik placering helt ned til Østersøen i naturskønne omgivelser. Placeringen og den formidable wellnessoplevelse man får på stedet har gjort det til et yderst attraktivt sted for folk, der søger et wellnessophold i det nordtyske. Stedet tilbyder et hav af velværebehandlinger, som I alle får adgang til ved at booke et ophold på slottet.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

romantik hotel kieler kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Romantik Hotel Kieler Kaufmann er et luksuriøst 4-stjernet hotel, som ligger midt i en stor grøn park der strækker sig hele vejen ned til Kiel Fjord. Som gæst hos Romantik Hotel Kieler Kaufmann bydes du indenfor til hyggelige værelser og moderne faciliteter. Her er der bl.a. spa og indendørs pool, samt en helt fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

Hotel Birke er et 4-stjernet hotel, som ligger i den smukke by Kiel. Her har du mulighed for at overnatte i hyggelige omgivelser, samt at bruge hotellets gode faciliteter. Faciliteterne inkluderer bl.a. wellness og en stor indendørs pool. Som gæst får du også adgang til gratis wi-fi og parkering. Fra hotellet er der kort afstand til flere spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

hotel hanseatischer hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Hotel Hanseatischer Hof er et elegant og luksuriøst hotel, som ligger en kort gåtur på 5 minutter fra Lübecks hovedbanegård. Ved dette hotel bydes du indenfor i lækre omgivelser, samt til mange faciliteter. Her er det bl.a. et kæmpe spa-område på hele 2700 m2, hvor du har mulighed for at forkæle dig selv og glemme hverdagens stress og nag.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

maritim strandhotel travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Maritim Strandhotel Travemünde er et fantastisk lækkert hotel med beliggenhed i den smukke by Lübeck. Hotellet byder på hyggelige værelser, gode faciliteter og en fantastisk restaurant, hvor du kan smage mad fra en helt anden verden. Hotellet ligger også tæt på flere seværdigheder, så du har mulighed for at komme ud og opleve flere forskellige ting.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel des nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Kort sagt er Hotel Des Norden et helt igennem fantastisk hotel, som byder dig velkommen til hyggelige rammer og smukke omgivelser. Som gæst hos Hotel Des Norden får du mulighed for at overnatte i deres hyggelige værelser og at bruge deres lækre faciliteter. Derudover er der kort til mange sjove og spændende destinationer, så du kan komme ud og opleve nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

a-rosa travemunde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

I den smukke kystby, Travemünde, vil du finde A-Rosa Travemünde små 300 meter fra en smuk sandstrand. Dette hotel har utroligt meget at byde på. Heriblandt et fantastisk spacenter på hele 4.500 m2, en kæmpe saltvandspool og en restaurant der har fået en Michelin stjerne. Der er også kort vej til flere forskellige spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.